| Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles | |
|
+16sajgon ewunia9811 avrilka xTikTakx Star-x3 mina stirit1 Narkotyka Sweet Rabbit CzekoBoom Clue Malto mercia5 Casablanka Sakura Lubelak parafka 20 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 1:57 am | |
| Za jakie ona ceny je sprzedaje!Jak tak można?!I że to ona?Nie wieże. | |
|
| |
ewunia9811 Już coś wie
Nick w grze : ewunia9811 Liczba postów : 237 Dołączył : 23/05/2011
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 2:35 am | |
| Szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego po nich | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 3:03 am | |
| Coraz bardziej mnie dziwi co te PIKSELOWE konie robią z ludzi, ile tego podłego jadu w nich jest aby tak psuć relacje pomiędzy ludźmi. To jest OKROPNE i bardzo współczuje Wam tego co robiły te 'chore' osoby.
Coraz bardziej zastanawiam się czy nie odejść z tego kotła nienawiści znanym inaczej jako howrse.pl ... |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 3:21 am | |
| Trzeba przyznać, że w horse jest gorsza atmosfera niż w największych korporacjach. Każdemu zależy na tym, aby się wybić i coś osiągnąć, ale ludzie, miejcie trochę rozumu, nie po trupach...
Własnie dlatego, że gracze idą po trupach do celu, tak właśnie wygląda sytuacja na polskiej wersji i jeżeli dalej będzie się w ten sposób działo, Owlient zlikwiduje polskie Howrse i tyle będziemy mieli... | |
|
| |
sajgon Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 4:18 am | |
| W życiu bym się nie spodziewał tego po APX i trenerce.. :/ Miały naprawdę świetny pomysł, aby zniszczyć Waszą hodowlę i zarobić na tym 3mln... po prostu super! :/ Gratuluję im...
| |
|
| |
sajgon Raczkujący
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 4:25 am | |
| - Cytat :
- jeżeli dalej będzie się w ten sposób działo, Owlient zlikwiduje polskie Howrse i tyle będziemy mieli...
Wątpię, żeby Owlient zlikwidowało polskei howrse. Mieliby stracić tyle kasy z kuponów ? ;> ;p | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 4:31 am | |
| - sajgon napisał:
- W życiu bym się nie spodziewał tego po APX i trenerce.. :/
Miały naprawdę świetny pomysł, aby zniszczyć Waszą hodowlę i zarobić na tym 3mln... po prostu super! :/ Gratuluję im...
W tym momencie to już nie "tylko" 3 mln... |
|
| |
sajgon Raczkujący
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 4:38 am | |
| - Cytat :
- W tym momencie to już nie "tylko" 3 mln...
Normalnie udusiłbym je. -.- Mam nadzieję, że się jakoś wyciągniecie. Spróbuję wykołować coś przydanego dla Was od siostry. | |
|
| |
sajgon Raczkujący
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 4:43 am | |
| - Cytat :
- Pozostały czas : 45 sekund
Sprzedawca : trenerka Najlepszy oferent : APX Najlepsza oferta : 2 703 000 Liczba ofert : 11 włączając 4 ukryte licytacje Ehh... | |
|
| |
sajgon Raczkujący
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 4:45 am | |
| APX widocznie chce jeszcze bardziej się na Was wyżyć, bo oferuje specjalnie b.wysokie kwoty - przeciez ona wie, ze i tak podbijecie... | |
|
| |
Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 4:47 am | |
| Obie klaczki udało sie wylicytować Kryzys poniekąd zażegnany. Dziękujemy wszystkich za udzielona pomoc;) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 4:51 am | |
| Podpisuję się pod słowami Nathaly. Wielkie dzięki za pomoc. A w zasadzie za nie przeszkadzanie. :* |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 4:52 am | |
| Gratulacje dziewczyny ! Naprawdę! |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 4:59 am | |
| | |
|
| |
mercia5 Nowy
Liczba postów : 8 Dołączył : 24/01/2012
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 5:01 am | |
| Ja rowniez dziekuje w imieniu hodowli CB za pomoc i wsparcie z waszej strony | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 5:05 am | |
| Miałam kiedyś uznanie dla APX za to, że wybiła się z Cobami na pierwsze miejsce. Ostatnimi czasy została jednak mocno przebita przez hodowców z cyrylicą w przyrostku, więc chyba dlatego zaczęła wyzywać się na wszystkich. Dziwi mnie, że po tym wszystkim ktokolwiek jeszcze chce wchodzić z nią we współpracę... | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 5:17 am | |
| Nie spodziewałabym się tego po APX i trenerce. Konto trenerka zostało sprzedane za realną kasę, dobrze zrozumiałam? To nie jest ta sama osoba, co na początku? Naprawdę nie wiem, co powiedzieć... Gratuluję Wam, że udało się wylicytować koniki. Gdyby nie to, że nie mam kasy, niecałe pół miliona, z chęcią bym je dla Was wylicytowała. | |
|
| |
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 5:33 am | |
| Czyli już wszystkie koniki odzyskaliście? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 5:47 am | |
| Może nie do tematu ale: howrse na allegro nr1 howrse na allegro nr2
Ktoś chętny na kupno? |
|
| |
Alicred Raczkujący
Nick w grze : Alicred Liczba postów : 92 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 5:49 am | |
| - Sakura0001 napisał:
- Miałam kiedyś uznanie dla APX za to, że wybiła się z Cobami na pierwsze miejsce. Ostatnimi czasy została jednak mocno przebita przez hodowców z cyrylicą w przyrostku, więc chyba dlatego zaczęła wyzywać się na wszystkich. Dziwi mnie, że po tym wszystkim ktokolwiek jeszcze chce wchodzić z nią we współpracę...
sakura APX nie wybiła się z cobami. Nie wiem czy ona to przeczyta czy nie, mnie to nie obchodzi. Ale wracając do cobów. APX w hodowli nie robiła prawie nic, na kilka tygodni znikała, jak wracała spowrotem to zaczynała nas poganiac i zrobiła moze dwa konie. Była po prostu założycielką hodowli Romani Rat, ale jak doszła do na Lacuna to za przeproszeniem ,,opieprzała" się w najlepsze. A jak dziewczyny z rosji wybiły sie do góry to uciekła twierdząc ,,że robi sobei przerwę od gry" . | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 6:06 am | |
| Nie mam takich wtyków wśród dobrych graczy, jak inni, to też nie do końca orientuję się w sytuacji. Myślałam, że APX jako założycielka hodowli Cobów najbardziej będzie starała się pociągnąć hodowlę jeszcze wyżej... Ja również próbowałam się wybić, ale pracując samodzielnie nie byłabym w stanie nadgonić aktualnego PG. Niby przyjęłam kogoś do hodowli, ale 80% roboty wykonywałam sama. Interes padł, bo nie wyrabiałam finansowo... | |
|
| |
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 6:58 am | |
| Ja nie znam tych osób,nigdy z nimi nie współpracowałam ale wątpię,że potem co zrobiły ktoś będzie z nimi chciał współpracować. | |
|
| |
Alicred Raczkujący
Nick w grze : Alicred Liczba postów : 92 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 7:17 am | |
| sakura - starała sie pociągnąć, oczywiście, ale poganiając nas. Ja też wtyków nie mam, byłam w hodowli | |
|
| |
parafka Nowy
Liczba postów : 12 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles Nie Lut 26, 2012 7:35 am | |
| W imieniu całej hodowli CB chciałabym jeszcze raz wszystkim podziękowac za wsparcie i to duchowe i nie tylko. Odzywaly się do nas przeróżne osoby, szkoda że większosc z nich dzieliła się podobnymi problemami jak nasze. Z drugiej strony musimy sobie pomagac i obnażac osoby, które są nieuczciwe żeby takich sytuacji było coraz mniej.
Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz gorąco dziękujemy.
ekipa Champion Bubbles.
PS. Bardzo bym prosiła już o zamknięcie tematu z racji zakończenia całej akcji, a nie chcemy by tworzyly się tutaj niepotrzebne dyskusje. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles | |
| |
|
| |
| Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles | |
|