Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles

Go down 
+16
sajgon
ewunia9811
avrilka
xTikTakx
Star-x3
mina stirit1
Narkotyka
Sweet Rabbit
CzekoBoom
Clue
Malto
mercia5
Casablanka
Sakura
Lubelak
parafka
20 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 1:57 am

Za jakie ona ceny je sprzedaje!Jak tak można?!I że to ona?Nie wieże. affraid
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
ewunia9811
Już coś wie
ewunia9811

Nick w grze : ewunia9811
Liczba postów : 237

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 2:35 am

Szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego po nich
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5288
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 3:03 am

Coraz bardziej mnie dziwi co te PIKSELOWE konie robią z ludzi, ile tego podłego jadu w nich jest aby tak psuć relacje pomiędzy ludźmi. To jest OKROPNE i bardzo współczuje Wam tego co robiły te 'chore' osoby.

Coraz bardziej zastanawiam się czy nie odejść z tego kotła nienawiści znanym inaczej jako howrse.pl ...
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 3:21 am

Trzeba przyznać, że w horse jest gorsza atmosfera niż w największych korporacjach. Każdemu zależy na tym, aby się wybić i coś osiągnąć, ale ludzie, miejcie trochę rozumu, nie po trupach...

Własnie dlatego, że gracze idą po trupach do celu, tak właśnie wygląda sytuacja na polskiej wersji i jeżeli dalej będzie się w ten sposób działo, Owlient zlikwiduje polskie Howrse i tyle będziemy mieli...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
sajgon
Raczkujący
sajgon

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 4:18 am

W życiu bym się nie spodziewał tego po APX i trenerce.. :/
Miały naprawdę świetny pomysł, aby zniszczyć Waszą hodowlę i zarobić na tym 3mln... po prostu super! :/
Gratuluję im...
Powrót do góry Go down
sajgon
Raczkujący
sajgon

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 4:25 am

Cytat :
jeżeli dalej będzie się w ten sposób działo, Owlient zlikwiduje polskie Howrse i tyle będziemy mieli...

Wątpię, żeby Owlient zlikwidowało polskei howrse. Wink Mieliby stracić tyle kasy z kuponów ? ;> ;p
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 4:31 am

sajgon napisał:
W życiu bym się nie spodziewał tego po APX i trenerce.. :/
Miały naprawdę świetny pomysł, aby zniszczyć Waszą hodowlę i zarobić na tym 3mln... po prostu super! :/
Gratuluję im...

W tym momencie to już nie "tylko" 3 mln...
Powrót do góry Go down
sajgon
Raczkujący
sajgon

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 4:38 am

Cytat :
W tym momencie to już nie "tylko" 3 mln...

Normalnie udusiłbym je. -.-
Mam nadzieję, że się jakoś wyciągniecie. Wink Spróbuję wykołować coś przydanego dla Was od siostry.
Powrót do góry Go down
sajgon
Raczkujący
sajgon

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 4:43 am

Cytat :
Pozostały czas : 45 sekund
Sprzedawca : trenerka
Najlepszy oferent : APX

Najlepsza oferta : 2 703 000
Liczba ofert : 11 włączając 4 ukryte licytacje

Ehh...
Powrót do góry Go down
sajgon
Raczkujący
sajgon

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 4:45 am

APX widocznie chce jeszcze bardziej się na Was wyżyć, bo oferuje specjalnie b.wysokie kwoty - przeciez ona wie, ze i tak podbijecie...
Powrót do góry Go down
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 4:47 am

Obie klaczki udało sie wylicytowaćSmile
Kryzys poniekąd zażegnany. Dziękujemy wszystkich za udzielona pomoc;)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 4:51 am

Podpisuję się pod słowami Nathaly.
Wielkie dzięki za pomoc. A w zasadzie za nie przeszkadzanie. :*
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 4:52 am

Gratulacje dziewczyny ! Naprawdę!
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 4:59 am

Gratulacje !
Powrót do góry Go down
mercia5
Nowy
mercia5

Liczba postów : 8

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 5:01 am

Ja rowniez dziekuje w imieniu hodowli CB za pomoc i wsparcie z waszej strony Smile
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 5:05 am

Miałam kiedyś uznanie dla APX za to, że wybiła się z Cobami na pierwsze miejsce. Ostatnimi czasy została jednak mocno przebita przez hodowców z cyrylicą w przyrostku, więc chyba dlatego zaczęła wyzywać się na wszystkich. Dziwi mnie, że po tym wszystkim ktokolwiek jeszcze chce wchodzić z nią we współpracę...
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 5:17 am

Nie spodziewałabym się tego po APX i trenerce. Konto trenerka zostało sprzedane za realną kasę, dobrze zrozumiałam? To nie jest ta sama osoba, co na początku? Naprawdę nie wiem, co powiedzieć... Gratuluję Wam, że udało się wylicytować koniki. Gdyby nie to, że nie mam kasy, niecałe pół miliona, z chęcią bym je dla Was wylicytowała. Smile
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 5:33 am

Czyli już wszystkie koniki odzyskaliście? Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 5:47 am

Może nie do tematu ale:
howrse na allegro nr1
howrse na allegro nr2

Ktoś chętny na kupno?
Powrót do góry Go down
Alicred
Raczkujący
Alicred

Nick w grze : Alicred
Liczba postów : 92

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 5:49 am

Sakura0001 napisał:
Miałam kiedyś uznanie dla APX za to, że wybiła się z Cobami na pierwsze miejsce. Ostatnimi czasy została jednak mocno przebita przez hodowców z cyrylicą w przyrostku, więc chyba dlatego zaczęła wyzywać się na wszystkich. Dziwi mnie, że po tym wszystkim ktokolwiek jeszcze chce wchodzić z nią we współpracę...

sakura APX nie wybiła się z cobami. Nie wiem czy ona to przeczyta czy nie, mnie to nie obchodzi. Ale wracając do cobów. APX w hodowli nie robiła prawie nic, na kilka tygodni znikała, jak wracała spowrotem to zaczynała nas poganiac i zrobiła moze dwa konie. Była po prostu założycielką hodowli Romani Rat, ale jak doszła do na Lacuna to za przeproszeniem ,,opieprzała" się w najlepsze. A jak dziewczyny z rosji wybiły sie do góry to uciekła twierdząc ,,że robi sobei przerwę od gry" .
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2985
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 6:06 am

Nie mam takich wtyków wśród dobrych graczy, jak inni, to też nie do końca orientuję się w sytuacji. Myślałam, że APX jako założycielka hodowli Cobów najbardziej będzie starała się pociągnąć hodowlę jeszcze wyżej... Ja również próbowałam się wybić, ale pracując samodzielnie nie byłabym w stanie nadgonić aktualnego PG. Niby przyjęłam kogoś do hodowli, ale 80% roboty wykonywałam sama. Interes padł, bo nie wyrabiałam finansowo...
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 6:58 am

Ja nie znam tych osób,nigdy z nimi nie współpracowałam ale wątpię,że potem co zrobiły ktoś będzie z nimi chciał współpracować.
Powrót do góry Go down
Alicred
Raczkujący
Alicred

Nick w grze : Alicred
Liczba postów : 92

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 7:17 am

sakura - starała sie pociągnąć, oczywiście, ale poganiając nas. Ja też wtyków nie mam, byłam w hodowli Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2985
parafka
Nowy
parafka

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 7:35 am

W imieniu całej hodowli CB chciałabym jeszcze raz wszystkim podziękowac za wsparcie i to duchowe i nie tylko. Odzywaly się do nas przeróżne osoby, szkoda że większosc z nich dzieliła się podobnymi problemami jak nasze. Z drugiej strony musimy sobie pomagac i obnażac osoby, które są nieuczciwe żeby takich sytuacji było coraz mniej.

Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz gorąco dziękujemy.

ekipa Champion Bubbles.

PS. Bardzo bym prosiła już o zamknięcie tematu z racji zakończenia całej akcji, a nie chcemy by tworzyly się tutaj niepotrzebne dyskusje.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles   Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Bardzo Pilna SPRAWA!!!! Konie Hodowli Champion Bubbles
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Bubbles Horse
» prosze o pilną pomoc!
» Pilna prośba o pomoc !
» Nabór do Pink Bubbles!
» Szukam hodowli

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach