| MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda | |
|
+4LadyArvena Philipek asia98999 EREIS 8 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:06 am | |
| oślepłam albo nic tu nie ma wklejonego | |
|
| |
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:07 am | |
| W takim razie też oślepłam. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:16 am | |
| nie oślepłyście załączniki nie działają ECH dam inaczej..... -.- |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:32 am | |
| Próbowałaś korzystać z innych przeglądarek,np. internet explorer,google chrome? Mi ostatnio też Mozilla Firefox szwankowała... | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:35 am | |
| grasz w coś na fejsie i to jest info z fejsa o twoich poczynaniach | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:39 am | |
| właśnie nie gram. nic mnie tak nie drażni jak te durne zaproszenia. mam zablokowane te gry u siebie WSZYSTKIE jakie istnieją. |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:41 am | |
| musisz w coś grac skoro masz podaną informację iż zrealizowałaś zadanie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:44 am | |
| jak mówie że nie gram to nie gram gdybym to robiła mogłabym się winić ale na oczy tych durnych gierek i reklam Hostuje pl nie widziałam |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:45 am | |
| CityVille CastleVille i coś o dopasowywaniu osób to są aktywne gry u ciebie
spróbuj zainstalować to jak masz mozille
http://noscript.net/ i http://adblockplus.org/en/ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:54 am | |
| nie ma zniknęło. ale teraz nie mogę z Imageshacka korzystać -.- |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:55 am | |
| jest dodałam do zaufanych. działa. padam do stóp! |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:57 am | |
| polecam się na przyszłość | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:57 am | |
| tak ale za to na howrse zginęły konie bez skryptów ich nie ma ... |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 10:58 am | |
| no i nici jak blokuje howrse nie ma reklam ale i koni i nie da się w nic wejść. jak odblokuje znowu to to wraca |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:07 am | |
| boże jest jeszcze gorzej, nie dość że wszystko wszędzie blokuje jak to to wywalić bo nawet na poczte nie moge wejść -.- |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:11 am | |
| heh spokojnie ten "blokowacz" działa tak że domyślnie blokuje wszystko musisz go nauczyć co jest dobre a co złe trochę czasu to zajmuje albo ustaw żeby pozwalał na wszystko i blokuj wtedy na piechotę to co nie chcesz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:12 am | |
| ale jak uwidocznić konie? bo tak howrse nie działa -.- ech przeinstaluję może na chrooma potem wrócę do mozilli |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:16 am | |
| a co zainstalowałaś tylko script czy ad ?? każdego z nich możesz odłączyć bardzo prosto
narzędzia- dodatki tam wejdź w rozszerzenia i daj wyłącz | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:18 am | |
| może twoja siostra/brat zarejestrowali się na tym kompie w tamtej grze? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:19 am | |
| Podczepię się... Mam do Was pytanie. Czasem howrse mi świruje i nie mogę wchodzić w zakładki, dosłownie w żadną nie mogę wejść a przez to nie mogę normalnie funkcjonować na stronie. Nie działają mi strony profilowe, np. gdy chcę wejść w zakładki hodowlane. Z końmi też mam problemy bo nie mogę ich normalnie 'oporządzić'. Czego to może być wina? Powiem, że inne strony działają mi normalnie, tylko to howrse. Używam mozilli. (W szkole też mam identyczną przeglądarką a nigdy mi się coś takiego nie zrobiło..) |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:20 am | |
| Może sprawdź to, i usuń konto w grze, które niby jest. Kliknij PREVIEW w tej ich informacji i zobacz co ci otworzy | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:23 am | |
| Apple - może coś z ciasteczkami? Howrse jakieś swoje wrzuca w przeglądarkę i jak się więcej nazbiera może być mały problem... Spróbuj zainstalować CCleaner albo coś podobnego. Zaznacz tam w opcjach ciasteczka z używanej przeglądarki. i daj czyszczenie. Może pomoże A jak nie - przeglądarkę przeczyścisz. Tylko historii i zapamiętanych haseł nie zaznaczaj bo potem możesz mieć problem jak nie pamiętasz dokładnie haseł/linków | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:24 am | |
| - ApplePie napisał:
- Podczepię się...
Mam do Was pytanie. Czasem howrse mi świruje i nie mogę wchodzić w zakładki, dosłownie w żadną nie mogę wejść a przez to nie mogę normalnie funkcjonować na stronie. Nie działają mi strony profilowe, np. gdy chcę wejść w zakładki hodowlane. Z końmi też mam problemy bo nie mogę ich normalnie 'oporządzić'. Czego to może być wina? Powiem, że inne strony działają mi normalnie, tylko to howrse. Używam mozilli. (W szkole też mam identyczną przeglądarką a nigdy mi się coś takiego nie zrobiło..) można bardziej szczegółowo prosić?? bo pojęcie świruje mało mi mówi o objawach więc ciężko podać rozwiązanie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:26 am | |
| Przecież jest napisane nie mogę wchodzić w zakładki, czasem nie mogę się zalogować ze strony głównej, zakładki hodowlane też się nie otwierają(na profilu i przy moich koniach), nie mogę zwierzaków oporządzić.
ps. I jeszcze poczta nie chce mi się otwierać . Powiem jeszcze, ze jak nie działa strona główna to działa dajmy na to poczta i tak w kolo Macieju.. |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:35 am | |
| nie mogę bo co: bo nie ma zakładki, bo wyskakuje błąd, bo wywala mnie na inną stronę, bo przyszedł potwór i je zjadł ... wybacz ale powiedzenie nie mogę nic mi nie mówi ... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:39 am | |
| Wszystko jest. I gdy klikam w nie nic się nie robi. |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:49 am | |
| a jak często to masz ?? codziennie, zawsze, raz na ruski rok?? i czy jak klikniesz zakładkę ona nie zareaguje to jak to zrobisz zaraz drugi raz to wtedy już działa czy też może nie?? i durne może pytanie ale kursor się zmienia czy jest taki sam w czasie tego niecnego procederu | |
|
| |
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 11:52 am | |
| Może ciasteczka wyczyść, albo coś? Tylko fajnie nazwałaś te pliki, wiesz? "gowna.png" <- xd | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 12:05 pm | |
| Więc, robi mi się to dosyć często bo codziennie(aczkolwiek teraz działa wszystko sprawnie..to aż dziwne). Kursor normalnie się zmienia najeżdżam na np. zakładkę i zmienia się w łapkę jednak zero reakcji. Jak klikam drugi raz nic nie zadziała, podziała jedynie reset kompa, a mnie męczy takie coś. |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 12:18 pm | |
| to spróbuj przeczyścić przeglądarkę i zaktualizować ją do najnowszej wersji jeśli to nie pomoże to jest program o nazwie CCleaner on DOKŁADNIE CZYŚCI i naprawia rejestry plików i inne uszkodzenia - może przyczyna leżeć gdzieś głębiej skoro cały system się zawiesza a nie tylko gra no chyba że Ctrl+Alt+Delete zadziała i można wyłączyć w ten sposób przeglądarkę to to będzie wina jej a nie błędów w systemie. tak się mi wydaje - ręki za to nie dam | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda | |
| |
|
| |
| MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda | |
|