Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda | |
|
+4LadyArvena Philipek asia98999 EREIS 8 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 12:26 pm | |
| Znaczy jako reset kompa miałam na myśli to, że muszę zresetować aby gra mi normalnie działała. Komp śmiga dobrze jedynie ta gra.. :c |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 2:16 pm | |
| to spróbuj pełnej reinstalacji przeglądarki z wyczyszczeniem jej pamięci z systemu kompletnie | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 2:27 pm | |
| Okej, dzięki. Spróbuje ; ) |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Wto Lut 28, 2012 2:31 pm | |
| Arvenko mam siostrę :] ma 8 miesięcy... |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Sro Lut 29, 2012 12:51 am | |
| http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html Przeczyść programem, wyczyść błędne wpisy w rejestrze (program sam zapyta się czy chcesz zrobić wcześniej zapis na wszelki wypadek - chociaż od dłuższego czasu go używam i nigdy nie skasował czegoś czego nie powinien) | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Sro Lut 29, 2012 1:59 am | |
| Ludzie zawsze narzekają na to, że "coś im nie działa" z kilku podstawowych przyczyn: -maja tak pokopane w komputerze i to od samego początku, gdyż znaleźli "fachowca", który nawet do końca nie wie, jak zainstalować system i w jakiej kolejności instalować pozostałe składniki i stery. Wiadomo, że prędzej czy później wszystko się sypnie -instalują na komputerze wszystko, co wpadnie im w ręce, potrafią mieć 20 optymalizatorów systemu, które tylko zapychają ten system. CCleaner, ew. RegCleaner w zupełności wystarczy oraz podstawowe oprogramowanie, tj. tylko programy, których naprawdę potrzebują. -olewają zagrożenia ze strony sieci i mają w głębokim poważaniu wirusy i inny syf, który sami pobiorą sobie na komputer. -śmieci internetowe, pozostałości po starych programach, wpisy w rejestrze - to wszystko powoduje, że komputer jest coraz bardziej zapchany i coraz mniej stabilny. Można by rzec, że sam już nie wie, co ma robić. Usuwamy! Jeżeli nie znamy się na rejestrze jako takim, używamy CCleaner, RegCleanera, RegSeekera lub Odkurzacza. Te programy w dodatku robią kopię zapasową rejestru i są na tyle intuicyjne, że nie trzeba nawet jakoś specjalnie znać się na kluczach rejestru. Ps.Gdyby ktoś, jak ja, miał problemy ze starą elektroniką, która regularnie co jakiś czas postanawia trochę poszwankować, dopiero miałby problem... Mój komputer nie raz wyrywałam już z czarnego tunelu ze światełkiem na końcu... Potrafię zepsuć, ale potrafię i naprawić ... | |
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Sro Lut 29, 2012 2:13 am | |
| Moim zdaniem lepiej jest używać googlowskich przeglądarek z silnikiem Chrome. Ja używam Dragona, który zainstalowałam sobie wraz z Comodo Firewallem i wszystko pięknie ładnie mi działa. Firefox ostatnimi czasy lubi się wysypywać (gubi javę oraz flash playera, przeglądarki Chrome są moim zdaniem stabilniejsze). Im wyższa wersja Firefoxa, tym mniej stabilna, więc coraz mniej polecam ta przeglądarkę. | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Sro Lut 29, 2012 3:08 am | |
| ja latam z lisem od początku i na chwilę obecną nie narzekam na niego - może to przez to że mam dość sporo programów, które blokują mi w nim wszelkie syfy i badziewia i lisek ładuje tylko to co ja potrzebuję | |
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Sro Lut 29, 2012 3:30 am | |
| EREIS, wielokrotnie spotkałam się z tym, że lis jednak wyrzucał javę lub flasha, nawet na świeżo i dobrze zainstalowanym systemie. Wystarczyło upgrade'ować go do nowszej wersji i już robił się bałagan. Być może usunęli w końcu ta usterkę, ale przez jakiś czas była masakra... W tej chwili prawie wcale nie używam lisa. Bardzo sporadycznie, przez większość czasu używam Dragona i jestem z niego zadowolona. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Sro Lut 29, 2012 9:38 am | |
| Właśnie mnie się coś wydaje, że mi jave wywala i dlatego mi te zakładki itp. nie działają na howrse.. |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda Pią Mar 02, 2012 8:07 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda | |
| |
| | | | MAKABRA nie da się pisać ani czytać zaglądać na strony graczy ani na konie Howrse+ zagroda | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|