Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Mustang Hiszpański - trening? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Mustang Hiszpański - trening? Pią Mar 02, 2012 4:06 am | |
| Może pokrótce, zacytuję coś, co napisała mi Staficzka, kiedy zaczęłam marudzić na niskie PG oswojonego Mustanga (331): - Cytat :
- Malto tak jak mówiłam Mustangów nie szkoli sie jak zwykłe konie, u nich to takie "polowanie" na umiejętności.
Zapewne nie ma jeszcze wyszkolonego mustanga z pg 330 ponieważ na to trzeba czasu. Mój ma pg 600 a spokojnie mogę przebić umiejętnościami konia z numerkiem 1. Przy ich szkoleniu trzeba kombinować, zwracać uwagę na godzinę, trzeba system opracować... nie będę zdradzać więcej bo inni nie będą mieli zabawy Pytanie - wiecie, o co chodzi? Prawdą jest, że coś w tym musi być - inaczej ta klacz nie osiągnęłaby takich umiejętności... | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Mustang Hiszpański - trening? Pią Mar 02, 2012 4:22 am | |
| - neuromaniac napisał:
- Wszystko zależy od ilości próśb o pomoc od innych graczy, bo nawet po treningu i pogrubieniu umiejętności mustang otrzymuje +0.2 do wytrzymałości i +0.2 do ujeżdżenia za każdą udzieloną pomoc.
neuromaniac, i to cała kombinacja? A to wspominanie o zwracaniu uwagi na godzinę czy opracowanie systemu... nie ma w tym haczyka? | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Mustang Hiszpański - trening? Pią Mar 02, 2012 4:38 am | |
| hmm... Czyli jak się oswoi później i tak koń będzie kiepski - mało koni pozostanie nieoswojonych=mało próśb=mało dodatkowych um. Czyli wychodzi na to, że kto najwięcej kasy władował, najszybciej więc oswoił i tak najwięcej um zdobędzie. A kto oszczędniejszy lub biedniejszy otrzyma konia o PG niższym niż startowe i um na poziomie 300-400. Rzeczywiście, warto w to kupony ładować XD Kolejny koń dla ozdoby | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Mustang Hiszpański - trening? Pią Mar 02, 2012 4:38 am | |
| W takim razie nie niepotrzebnie inwestowałam w klaczuchę Objęcia, Centaura, Wodę... mówi się trudno Ale dzięki, neuromaniac, za wyjaśnienie | |
| | | Lunatyk Raczkujący
Nick w grze : Lunatyq Liczba postów : 83 Dołączył : 19/04/2011
| Temat: Re: Mustang Hiszpański - trening? Pią Mar 02, 2012 7:19 am | |
| Z jednej strony byłoby miło, bo Ci słabsi mieliby jakąś minimalną szansę na lekkie nadgonienie, z drugiej jednak... Chyba byłoby to zbyt piękne, a osoby z czołówki miałyby gigantyczną przewagę ^^" I nawet gdyby tych próśb było więcej to często ciężko je wyklikać. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Mustang Hiszpański - trening? | |
| |
| | | | Mustang Hiszpański - trening? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|