Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jaka cena za tego konia? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Anchie Nowy
Liczba postów : 10 Dołączył : 03/12/2011
| Temat: Jaka cena za tego konia? Pią Mar 02, 2012 9:43 am | |
| Hej, chcę sprzedać któregoś z moich koni bo potrzebuję kuponów i pieniędzy na kupowanie nowych. Mam do sprzedania 2 na oku, ale kiedy proszę na forum o radę ile mogłabym najwięcej za nie dostać (pomoc w wycenie) to piszą mi że ankieta i bym zamknęła wątek. Tak więc oto te dwa konie: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=6644740 http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=6883635 Na tego pierwszego zużyłam bardzo dużo kuponów i pieniędzy i ciężko mi go sprzedawać, ale potrzebuję nowych kuponów (nie zarobię ich za pomocą stworzenia maści, tła lub towarzysza bo mimo ego że mam kilka projektów to nie umiem się posługiwać programami do przeróbki :/ ). Doradźcie mi proszę ile mogę za nie zażądać? Z góry dzięki O, i gdyby ktoś jeszcze wiedział: jak inaczej (prócz marnowania realnych pieniędzy i tworzenia maści) mogę zdobyć kupony? Jest jakiś sposób? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi ^^ PS. Jeśli macie czas i ochotę to przeglądnijcie inne moje konie i mi doradzicie, który jeszcze nadaje się do sprzedaży | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Jaka cena za tego konia? Pią Mar 02, 2012 10:18 am | |
| Za pierwszego na moje oko jest kupon + 100tyś eq, bynajmniej ja tak kupuję codziennie.. Tzn 800 um warte jest 1 kupon, a że koń ma jeszcze masę bonusów to i 100tyś dałoby się wyciągnąć. Może nawet 150? hmm, popróbuj, popytaj znajomych.
a 2? nie mam pojęcia xD | |
| | | gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| | | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Jaka cena za tego konia? Pią Mar 02, 2012 10:27 am | |
| 1. Proponuję Ci go sprzedać za 3 kupony,lub kupon i 150 000 Equus. Jeżeli nie zejdzie-obniżaj stopniowo cenę. 2. Ile on miał umiejętności wrodzonych? Jeżeli dość sporo,jak na konia Pinto to za 2 kupony + Equus spokojnie go raczej sprzedasz. Jeżeli miałby większe umiejętności,wiek 25 lat,po przejażdżkach,wyblupowany itp. to mogłabyś na nim jeszcze więcej zarobić. Jest taki sposób. Wystarczy wysłać starego konia (min. 30 lat) do nieba,a dostaniesz kupon. W dodatku możesz zarobić kupony dzięki sprzedażom koni,przedmiotów z Czarnego Rynku itp. | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Jaka cena za tego konia? Pią Mar 02, 2012 10:39 am | |
| Ja osobiście polecam Ci sprzedać pierwszego za kupon i 100 00o equus, możesz spróbować dwa kupony, ale im więcej kuponow w cenie tym bardziej odstraszysz kupujacego. Jest dobry, ale umiejetnosci za wysokich nie ma - do gp sie nie nadaje. Cd. drugiego - fakt, ze ma piaty zywiol, polecam ci go wystawic za 2- max 3 kupony | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jaka cena za tego konia? | |
| |
| | | | Jaka cena za tego konia? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|