Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 4:18 am | |
| Hellou, promocja z eliksirami już trwa od 12. - Ow napisał:
Czas na nową zabawę - kwiatowe eliksiry.
Do wygrania wspaniałe nagrody, m. in. Zestaw Nyks, Podarunek Hestii i nowy dziki koń: Misaki!
Zapraszam na stronę Eliksirów, aby dowiedzieć się więcej!
Kilka zmian w dotychczasowych zasadach eliksirów: - Jednorożec, który straci róg, otrzyma bonus +12 w galopie, kłusie i skokach. - Jeśli jednorożec/ pegaz posiadał Zestaw Harmonii i stracił róg/pióra, można podać mu nowe Złote Jabłko za darmo! Ta zmiana działa również wstecz i konie, które straciły rogi/pióra w czasie poprzednich edycji eliksirów. - Nie dodajemy nowych czasów rozmnażania jednorożców, ponieważ każdy hodowca może samodzielnie ustawić swój czas rozmnażania jednorożców.
Wiosenne pozdrowienia! Ow
Co Wy na to? | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:37 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Pon Mar 05, 2012 6:53 am, w całości zmieniany 3 razy | |
| | | Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:38 am | |
| - Cytat :
- Moje składniki
Bez x 2 Goździk x 1 Konwalia x 2 Kwiat wiśni x 1 Lilia x 1 Mak x 1 Mimoza x 1 Orchidea x 1 Pióro pegaza x 1 Podkowa x 4 Róg jednorożca x 3 Stokrotka x 1 Szarotka x 1 Tulipan x 2 Żonkil x 1 Zaliczyłam już 5 diamentów i Konto Pegaza. Teraz czekam na Zestaw Nyks, Piąty Żywioł i Upominek Hestii. Do tego będę zbierać na 10 diamentów, Róg Obfitości i Zestaw Posejdona, bo czwarta Hera mi nie potrzebna O Misakiego nawet się nie modliłam, bo miałam na koncie tylko pięć kuponów i pięć diamentów, z czego wiedziałam, że kolejne pięć zbiorę jeszcze dzisiaj | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:42 am | |
| |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:46 am | |
| Ja czaję się na UH i ZN. Otworzyłam 3 RO na razie, w 2 był RO kolejny. | |
| | | Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:47 am | |
| | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:48 am | |
| Sprzedaże : wszystkie składniki UFO : na 100 % stokrotka Zawody : Lilla, róża, orchidea RO : o ile się nie mylę to wszystkie kwiaty są do znalezienia w Rogu Obfitości Logowanie: Bez, kwiat wiśni, mak Tłuszcz : Lotus, glicynia, żonkil Z pewnością jest więcej składników do zdobycia,np. w zawodach,ale ja podałam te,które teraz zdobyłam. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:52 am | |
| Mikim, coś się chyba pochrzaniło, bo połączyły Ci się dwa tematy i masz dwie tabelki... | |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:52 am | |
| Malto,też to zauważyłam właśnie... | |
| | | Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:53 am | |
| Lotus za znalezienie beczułki tłuszczu, kwiat wiśni, mak i bez za logowanie, tulipan za urodziny, mimoza za urodziny, goździk za urodziny, róg i pióro za usuwanie, podkowa w RO, stokrotka z UFO, szarotka,żonkil,orchidea,lila,konwalia w RO. Tylko tyle pamiętam | |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:53 am | |
| Nie wiem co się stało! | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:55 am | |
| Moim zdaniem post Czeko jest tu zbędny (bez obrazy, Czeko ), bo - o ile się nie mylę - miał być to temat skupiony na wynotowywaniu, co za co się dostaje, a tak zrobi się tu kolejna pogaduszka o oczekiwaniach itp. | |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:56 am | |
| "nie potrzebne nam więcej niż jeden temat o eliksirach, więc złączyłam je ze sobą, zostawiając post Czeko dla informacji o zmianach i resztę Twojego, proszę nie zakładać kolejnego" ~neuro
Aha ... -.- | |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:57 am | |
| Ktoś z moderatorów najwyraźniej połączył wątki-tak mi się wydaję. Mikim7,zrób jeszcze raz tą tabelkę w nowym temacie. Edit: Aha. Okey... | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:58 am | |
| - Mikim7 napisał:
- "nie potrzebne nam więcej niż jeden temat o eliksirach, więc złączyłam je ze sobą, zostawiając post Czeko dla informacji o zmianach i resztę Twojego, proszę nie zakładać kolejnego"
~neuro
Aha ... -.- Neuro, bez urazy, ale przy poprzedniej promocji mieliśmy założony taki właśnie, dodatkowy temat w formie tabelki, gdzie zbierało się informacje, co się za co dostało... I ten temat się sprawdzał. Sama Arvena go zakładała, o ile dobrze pamiętam. Podpowiedzi, co za co się dostaje, zagubią się w ogólnym wątku.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Pon Mar 05, 2012 6:59 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 6:58 am | |
| neuro - może zrobimy jeden luźny wątek, a drugi z informacjami? W luźnym, byśmy się chwalili zapasami i sposobami zdobycia, a w innym temacie byłoby po prostu post OW i tabela?? Zaraz założę, nowy wątek. | |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników Pon Mar 05, 2012 7:02 am | |
| Oki dołki | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników | |
| |
| | | | GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |