| GRA - Eliksiry plażowe [INT] | |
|
+26karina127 MrsKopytko Sharpy Marta Te Sakura avrilka Kemishi amorkowa kaprysab Ayashi Karolina211 Aki xTikTakx natalias143 eloite Avada Athi KaVcia wilczyca1000 Mikim7 Kinia_Ka Nevarra Layzy Alaya EveDallas carrie17 30 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 4:19 am | |
| - Oryginalna wiadomość na serwerze niemieckim (Kliknij):
Auf zum Strand! - 6. August 2012 Es ist Sommer und Zeit, um auf Howrse am Strand Spaß zu haben!
Ab heute und bis zum 23. August um 12 Uhr (Serverzeit) könnt ihr euer Strandspielzeug und eure Bikinis in eure Koffer packen und sie gegen tolle Geschenke eintauschen!
Ihr könnt auf folgende Weise sommerliche Gegenstände erhalten, um damit eure Koffer zu packen: Holt die Hörner von euren Einhörner Sammelt den Sand von euren Pferden, die einen Chronos' Zeitgeber besitzen Findet einen Seestern jedesmal, wenn ihr ein Füllhorn öffnet
Findet die anderen sommerlichen Gegenstände: In UFOs Am Geburtstag eurer Pferde (maximal 4 pro Tag) Indem ihr mit euren Pferden für mindestens 5 Stunden oder länger Strandausritte unternehmt (maximal 4 pro Tag) Indem ihr anderen Spielern gratuliert (maximal 3 pro Tag) In den Blitzverkäufen Für das erste Einloggen am Tag Wenn ihr Füllhörner öffnet (4 sommerliche Gegenstände pro Füllhorn)
Falls ihr gut im Kofferpacken seid, könnt ihr vielleicht sogar das Wildpferd Sable Island Pony erhalten! WIr wünschen euch einen unterhaltsamen und sonnigen Sommer mit uns auf Howrse! Sonnige Grüße, Euer Howrse-Team Wyprawa na plażę! - 6-ty sierpnia 2012Jest lato i czas na zabawę na plaży na Howrse! Począwszy od dzisiaj aż do 23 Sierpnia o 12:00 można zdobyć ciekawe akcesoria i wymienić je na wspaniałe nagrody! Masz kilka sposobów na uzyskanie przedmiotów do spakowania do torby:*Ucinaj rogi jednorożcom *Zbieraj piasek od koni z Klepsydrą Kronosa *Znajdź rozgwiazdę za każdym razem gdy otwierasz RO a także ... - W UFO - Na urodziny swojego konia (do 4 dziennie) - Gdy Twój koń bierze udział w przejażdżkach po plaży dłużej niż 5 godzin (do 4 dziennie) - Podczas gdy inny gracz pogratulował Ci (maksymalnie 3 na dzień) - W sprzedaży błyskawicznych za Equus - Logując się codziennie do gry - Otwierając rogi obfitości! Jeśli jesteś dobry w pakowaniu torby, możesz zdobyć nawet dzikiego konia rasy Sable Islandia Pony ! Sable Islandia Pony Dzikie konie są niezwykle rzadkie i muszą być oswajane już od urodzenia zanim będzie je można właściwie wytrenować.Może to być długi i trudny proces, ale kiedy już Ci się uda, wynagradzają Cię mnóstwem diamentów aż do wieku 80 lat! Jeżeli oswoisz rasę dzikiego konia jako jeden z najszybszych graczy, Twój koń będzie miał wysoki potencjał genetyczny i szansę aby pojawić się w rankingu. Za jakiś czas tabela przedmiotów i sposoby na ich zdobycie!:// Edytowane przez Mikim7 za zgodą użytkownika Kamil2010TABELA SKŁADNIKÓW (wykonanie: Mikim7)Składniki | UFO | RO | Logowanie | Urodziny | Przejażdzki | Sprzedaże | Gratulacje | Usuwanie | | - | - | - | - | - | + | - | + | | - | + | - | - | - | + | - | - | | - | - | - | - | - | + | - | + | | + | | - | | | + | | - | | | | - | | | + | | - | | + | | - | | | + | | - | | | | - | | | + | | - | | + | | - | | | + | | - | | + | | - | | | + | | - | | | | - | | | + | | - | | + | | - | | | + | | - | | | | - | | | + | | - | | | | - | | | + | | - | | | | - | | | + | | - | | | | - | | | + | | - | | + | | - | | | + | | - | | | | - | | | + | | - | | + | | - | | | + | | - | | | | + | | | + | | - | | | | + | | | + | | - | | | | + | | | + | | - |
|
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 4:26 am | |
| O nieeeee, nie ma boskiego kurcze, ale ten dziki jest śliczny, może się pokuszę, chyba, że będzie drogo wychodził PS. co z piórami? O__o | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 4:32 am | |
| Ejj, to ja specjalnie dałam 5 kuniom KM, żeby pióra zbierać, a tu takie coś.... niah niah. | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 4:32 am | |
| Dzikus jest całkiem ładny. Zamiast piór dali piasek z Klepsydr Kronosa. A ja już zaczynałam zbierać pegazy. | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 4:34 am | |
| No nie, na co mi teraz te pegazy. Ale w sumie, konie z klepsydrami są tańsze więc ich można nakupować. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 4:34 am | |
| Ej, co ja mam powiedzieć... Kupiłam łącznie 50 pegazów, czyli ponad 500tys w błoto... -.-' Edit: główne nagrody to Nyks, żywioł, miesiąc KP i UH. Na dzikiego trzeba 30 tych ee.. eliksirów? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 4:38 am | |
| - carrie17 napisał:
- Ej, co ja mam powiedzieć... Kupiłam łącznie 50 pegazów, czyli ponad 500tys w błoto... -.-'
Niestety ale piór nie ma są tylko rogi Ale cieszę się, że nie ma boskiego (zrobię większe zapasy i poszukam Neptuna w RO ) |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 4:40 am | |
| Z tego co widzę, na samego dzikiego potrzeba 15 rozgwiazd, a one są w RO tylko i na sprzedażach. Więc... Tanio ta promocja nie wyjdzie. Na int są 33 dzikie na sprzedażach, może będzie coś na bezpośrednich | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 4:59 am | |
| Może i dam radę, 9 RO w zapasach mam, jeszcze kilka z diamentów i ostatecznie te kupony ruszę. Bo dzikus pięęękny | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 5:02 am | |
| Ja się chyba wstrzymam z masowym otwieraniem RO... Przez jakiś czas. Żeby znowu się nie okazało, że wypstrykam RO, a pod koniec promocji wsadzą w niego dzikusa -.- | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| |
| |
Kinia_Ka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kinia_Ka Liczba postów : 250 Dołączył : 30/08/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 5:45 am | |
| I na co mi tyle pegazów... dzikus piękny, ale raczej nie będę sie o niego starać. Mógłby ktoś napisać ile rożków trzeba na te cenniejsze nagrody? Będę wdzięczna;) | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 5:47 am | |
| Mam kilka koników, i chyba puścimy je w obieg dla zaufanych po ZM Ale to już w trakcie promocji
Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Pon Sie 06, 2012 5:52 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 5:51 am | |
| 3x Rozgwiazda (RO), 4x Wiaderko, 3x Deska surfingowa 5x Piasek z klepsydry, 3x Rozgwiazda, 4x Piłka plażowa 3x Piasek z klepsydry, 2x Rozgwiazda 1x Róg jednorożca, 3x Piasek z klepsydry, 3x Kapelusz 5x Róg jednorożca, 15x Rozgwiazda, 20 dowolnych przedmiotów, 30 innych eliksirów To są główne nagrody. Oprócz tego: Hera, Posejdon - po jednym rogu. Do reszty zwykłe przedmioty. | |
|
| |
Kinia_Ka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kinia_Ka Liczba postów : 250 Dołączył : 30/08/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 5:54 am | |
| carrie17 dziękuję | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:12 am | |
| Ja mogę dać komuś konika z KK za free , albo pożyczyć po 26 kilka kuponów :3 A sorry... Wyjeżdżam wtedy | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:17 am | |
| Patrząc po nagrodach i przedmiotach potrzebnych do ich dostania, mnie pewnie będzie stać najwyżej na 5 000 Equus. Chociaż pewnie będę polować na diamenty. Ale zdziwiłam się trochę, bo można zdobyć KK, ale nie jest do niej potrzebny piasek z Klepsydr... | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:20 am | |
| Ja po zalogowaniu się na niemieckim już mogłam wziąć eq - nie bedzie źle;P | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:21 am | |
| Ja na int sprzedałam nyksa, kupiłam 3 konie na kupon z klepsydrami... I mam 3 rozgwiazdy, 3 piaski, kapelutek.. Ale mogę zrobić co najwyżej Konto Pegaza Bardzo podoba mi się grafika tej promocji, nie wiem jak Wam te klapki, gatki i ręczniki zabawnie wyglądają | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:25 am | |
| Najlepsze jest bikini w njusie:3 Nie mogłam się powstrzymać i wlepiłam to na CM:) Carrie, weź Ty mi powiedz - skąd masz pasem z KK? Bo ja nie potrafię tego ogarnąć - konie z KK mam, ale... Za głupia jestem na to... | |
|
| |
KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:25 am | |
| Z jednej klepsydry jedna "sztuka" piasku? | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:39 am | |
| Już dawno wiedziałam, że będą jakieś eliksiry, więc zbroiłam się w pegazy | |
|
| |
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:48 am | |
| - EveDallas napisał:
- Najlepsze jest bikini w njusie:3 Nie mogłam się powstrzymać i wlepiłam to na CM:)
Carrie, weź Ty mi powiedz - skąd masz pasem z KK? Bo ja nie potrafię tego ogarnąć - konie z KK mam, ale... Za głupia jestem na to... Tak samo, jak usuwasz rogowi róg. To jest chore! Nie przeczytałam, i nie wiedziałam... | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:48 am | |
| - Marta04041 napisał:
- Już dawno wiedziałam, że będą jakieś eliksiry, więc zbroiłam się w pegazy
Tyle, że pegazy są niestety niepotrzebne... Eve, piasek się zabiera tak jak pióro czy róg, po prawej stronie, tam pod pokryciami Kavcia, tak, jedna sztuka. I KK znika, więc uważajcie, żebyście jakiemuś ważnemu źrebakowi klepsydry nie ukradli | |
|
| |
eloite Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 170 Dołączył : 05/08/2011
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:50 am | |
| Właśnie moi drodzy, jak to z tym piachem z KK? | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:52 am | |
| Czyli jednym słowem każdej wytrenowanej kobyle po 25 roku życia spokojnie klepsydrę można zaiwanić? | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:54 am | |
| Dzięki. Wygląda to niej więcej tak: Lipa. | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:55 am | |
| Tak, eloite. Jak już jest wytrenowana, to tak. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:55 am | |
| - eloite napisał:
- Czyli jednym słowem każdej wytrenowanej kobyle po 25 roku życia spokojnie klepsydrę można zaiwanić?
Tak, dokładnie | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] Pon Sie 06, 2012 6:57 am | |
| E, to dam radę.
Chociaż wyjątkowo nie będę się starać o nagrodę główną w eliksirach i prawdopodobnie odpuszczę sobie nagrody, do zrobienia których wymagana jest rozgwiazda. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Eliksiry plażowe [INT] | |
| |
|
| |
| GRA - Eliksiry plażowe [INT] | |
|