Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy

Go down 
+43
Ayashi
anna i wiki
ana0000000000
Asiuu
zαbαvεcкαα
Milina
KaVcia
Asiaa.
korane
Jowiszowa14
Broszka
Hoping.
Kosteczka
Sakura
nevinowa
elkonie
hanka1998
CzekoBoom
Evangeline
avrilka
finka123
sayuri962
Oresama
EveDallas
gwiazda2002
Mikim7
Malto
Clue
Ejli
Casablanka
Sathilia
LadyArvena
stewardessa
Nevarra
asiiix
Kikyo22
Philipek
weila123
koziorożec
Diana375.
Wisth
Ayame
Uśmieszek
47 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 08, 2012 2:18 am

Dzisiaj wyklikałam RO i Harmonię. Rzep nie chcę, marnowanie składników.

Edit:
+Zestaw Posejdona.
Otworzyłam też 3 RO. Jak to u mnie bywa śmieci i Harmonia. 3 ogólnie, dzisiaj druga oO"
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 08, 2012 2:30 am

Dzisiaj nastąpił przełom i pojawił się u mnie AŻ jeden goździk. Jeżeli w takim tempie będę zbierała poszczególne składniki na eliksiry, z których mogę uwarzyć 5-ty żywioł lub poszczególne zestawy, ugotuję je dopiero na samym końcu promocji...

Może mi ktoś powiedzieć, ile podków jest do zdobycia w RO? Mam w zapasie 3 szt., jednakże później może okazać się, że podków i kwiatów może być 2xwięcej, toteż nie wiem, czy otwierać je teraz czy poczekać kilka dni, aż wejdzie promocja z RO. Na Misakiego nawet się nie nastawiam, ale Zestaw Nyks lub Konto Pegaza niezmiernie przydałyby mi się Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 08, 2012 5:07 am

Jeszcze 1 strelicja(czy jak jej tam) do Nyksa. No i 3 podkowy ale RO i stare koniki są
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 08, 2012 5:11 am

Uśmieszek napisał:
Mi stokrotek brakuje...

Mnie tez :c
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 08, 2012 5:24 am

Sakuro, zawsze jest 1 podkowa w 1 RO, potem liczba składników zawsze się podwajała, ale same podkowy zostawały niezmienne.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 09, 2012 9:56 am

Clue - "podwajała"? Chyba potrajała Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
elkonie
Nowy

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 09, 2012 10:22 am

Mikim7 - podwajała Very Happy Chodzi o promocje z otwarciem Rogów. Teraz zbieramy 2 kwiaty + podkową potem będzie dwa razy więcej kwiatków (4) i ciagle 1 podkowa
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 09, 2012 12:08 pm

Mikim, chodziło mi o ilość składników w RO pod koniec, a nie liczbę składników potrzebnych to ponownego uwarzenia danego eliksiru, ale kij ich wie.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 09, 2012 1:35 pm

sayuri962 napisał:
Malto napisał:
sayuri962 napisał:
ja wolę poczekać teraz z kupnem ro bo przecież zawsze była potem promocja że w RO 4 kwiatki zamiast 2 Very Happy
Teraz w RO masz trzy sztuki zieleniny Smile

Ja się czaję na Piąty Żywioł, ale ta Stokrotka doprowadza mnie do nerwicy - jest jak Yeti, niby istnieje, ale zobaczyć, to cud...

Malto gdzie ty widzisz 3 sztuki? Jak wół mam :
Wygrywasz…

Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...

Krew Meduzy
1 000 Equus
5 rzep
2 mieszanki energetyczne

Wygrałeś składniki do swoich eliksirów!

1 x Glicynia
1 x Lilia wodna
1 x Podkowa

Potem będą jak zawsze 4 ;]
Masz rację, dwie sztuki zieleniny - byłam chyba nieprzytomna i policzyłam podkowę jako kwiatek Laughing

U mnie nagle goździków "jak psów". Dla odmiany w chowanego bawi się kwiat wiśni...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Kosteczka
Już coś wie
Kosteczka

Nick w grze : Kosteczka
Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 09, 2012 4:25 pm

Mam:
Moje składniki

Bez
x 4
Glicynia
x 1
Goździk
x 2
Konwalia
x 3
Kwiat wiśni
x 1
Lilia
x 6
Lilia wodna
x 4
Mak
x 1
Mimoza
x 2
Orchidea
x 3
Podkowa
x 8
Rosiczka
x 1
Róża
x 5
Stokrotka
x 6
Strelicja
x 2
Słonecznik
x 4
Tulipan
x 3

Zbieram:

Misaki
itp.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 09, 2012 11:55 pm

Na INT weszła nowa "promocja" związana z eliksirami.

Cytat :
Od teraz aż do 15 marca o godzinie 10 czasu gry, po otwarciu Rogu Obfitości otrzymasz 4 kwiaty zamiast 2!
Oczywiście można również uzyskać regularne elementy,które kryje w środku Róg Obfitości.
Pamiętaj! Im więcej kwiatów więcej przepisów można wykonać!
Mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się zebranie dwa razy tyle piękna wiosennych!
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 10, 2012 12:45 am

te najważniejsze eliksiry typu Nyks, Żywioł, Prysznic już zrobiłam Wink teraz tylko robimy do Misiakiego Very Happy:D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 10, 2012 2:05 am

A ja za urodziny konia nie dostałam goździka O.o
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 10, 2012 2:59 am

Ja dostałam dziś goździka za urodziny Baliosa. Smile A wczoraj to miałam jakiś napad tych goździków - zdobyłam je na zawodach,po chwili patrzę,a tu mi w UFO lata z tym składnikiem. Very Happy

Poluję na prysznic,Zestaw Harmonii,Upominek Hestii i MOŻE Misakiego.
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 10, 2012 3:26 am

ja zbieram na piątry żywioł i nieźle mi idzie - brakuje mi tylko jedenego goździka Smile
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 10, 2012 3:39 am

A mi 3 goździków ;/
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 10, 2012 4:32 am

gwiazda2002 napisał:
ja zbieram na piątry żywioł i nieźle mi idzie - brakuje mi tylko jedenego goździka Smile
Witaj w klubie
Powrót do góry Go down
Broszka
Moderator
Broszka

Nick w grze : Broszka
Liczba postów : 1597

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 10, 2012 4:54 am

koziorożec napisał:
gwiazda2002 napisał:
Witaj w klubie

Witajcie w klubie
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1288679
Jowiszowa14
Nowy
Jowiszowa14

Nick w grze : Jowiszowa14
Liczba postów : 18

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 10, 2012 7:24 am

Ja mam 5-ty i go użyłam Very Happy
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 10, 2012 7:40 am

Ja też zrobiłam 5-ty żywioł na eliksirach,użyłam go i wylosowałam maść ognistą. Smile
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 10, 2012 10:39 am

Goździki w końcu postanowiły mnie nawiedzić i także zdołałam uwarzyć 5-ty żywioł, ale na razie nie mam zamiaru go wykorzystywać. Zostawię go sobie na jakąś lepszą okazję. ;P

Za to szerokim łukiem omijają mnie sterlicje, mimozy i rosiczki, które mi są potrzebne do uwarzenia dwóch ostatnich "must do", czyli Hery i prysznica.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 11, 2012 5:10 am

ja narazie zrobiłam RO i UH Very Happy
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 11, 2012 6:23 am

Mi ciągle brakuje 3 strelicji :/
Jak goździki są nie potrzebne, to ich aż się 8 namnożyło :/ A jak były potrzebne, to żadnej nie miałam...
Powrót do góry Go down
Diana375.
Przyjaciel Zagrody
Diana375.

Nick w grze : Magiczna375
Liczba postów : 669

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 11, 2012 6:44 am

Ja już wykonałam:

Klepsydra kronosa,1 tyś Eq,50 rzepx2

Posiadam:

Bez
x 4
Glicynia
x 1
Goździk
x 3
Konwalia
x 1
Kwiat wiśni
x 1
Lilia
x 1
Lilia wodna
x 1
Mak
x 10
Mimoza
x 1
Orchidea
x 3
Pióro pegaza
x 1
Podkowa
x 1
Róża
x 1
Stokrotka
x 3
Strelicja
x 2
Szarotka
x 1
Słonecznik
x 6
Tulipan
x 6
Żonkil
x 1

Zbieram na:

Ro-brakuje 1xKwiat wiśni
ZH-brakuje 1xPióro Pegaza
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1785679
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 11, 2012 7:32 am

juhu mam już UH
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 11, 2012 9:33 am

Brakuje mi stokrotki do Hesti..
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 11, 2012 12:24 pm

Zrobiłam:
5x diament, 20 tys, 5 ty żywioł. Do nyksa brak mi strelicji, a do hery rosiczki
Powrót do góry Go down
elkonie
Nowy

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 11, 2012 11:50 pm

Ja już zrobiłam 24 nagrody Very Happy Wymienie lepsze : zestaw posejdona, konto pegaza, zestaw harmoni, piąty żywioł, 10 diamentów, róg obfitości, lonża boreosza i klepsydra kronosa. Zbieram na misakiego (brakuje mi 10 maków lub 10 orchidei narazie idą łeb łeb Mad). Potrzebuje również stokrotki i strelicji do nyksa i upominku
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 11, 2012 11:59 pm

Przed chwilą złapałam 2 stokrotki - tyle mi brakowało do UH. Z taaaaaakim bananem na twarzy - Very Happy. Jak wrócę, naturalnie zrobię go.
Mam mało, bo boję się, żeby mi później nie zabrakło eliksirów na lepsze rzeczy. Z podkowami czekam do promocji w RO. Misaki jest dla mnie nieosiągalny.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 12, 2012 4:07 am

Ja dzisiaj Nyksa zrobiłam, jak mi się uda zrobię drugiego RO, Hestie i Żywioł..chociaż na żywiole najbardziej mi zależy C:
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy
Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Jak dobrze wytrenować konia go GP ?
» Pogaduchy o wszystkim!
» Prezydent zbiera dane o uczniach
» GRA - Halloweenowe eliksiry
» GRA - Eliksiry wprowadzone! + kilka zmian

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach