| Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy | |
|
+43Ayashi anna i wiki ana0000000000 Asiuu zαbαvεcкαα Milina KaVcia Asiaa. korane Jowiszowa14 Broszka Hoping. Kosteczka Sakura nevinowa elkonie hanka1998 CzekoBoom Evangeline avrilka finka123 sayuri962 Oresama EveDallas gwiazda2002 Mikim7 Malto Clue Ejli Casablanka Sathilia LadyArvena stewardessa Nevarra asiiix Kikyo22 Philipek weila123 koziorożec Diana375. Wisth Ayame Uśmieszek 47 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Milina Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 28/05/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Pon Mar 12, 2012 7:59 am | |
| Ja zbierałam na 5-ty żywioł, Upominek Hestii i Zestaw Nyks. Z wymienionych został mi zestaw Nyks, ale brakuje mi do niego jeszcze 2x Strelicja i podkowy. Może uda mi się go zrobić... | |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Pon Mar 12, 2012 12:28 pm | |
| W zasadzie większość nagród tych co chciałam, to już zrobiłam. Jeszcze tylko została Hera i prysznic, ale zarówno mimozy, jak i rosiczek to od wieków na oczy nie zobaczyłam już. ;/ Jeszcze rozmyślam nad Nyksem, ale to może jak już kliknę na Misakiego, bo nie wiem jak z podkowami potem będzie. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Pon Mar 12, 2012 1:45 pm | |
| Udało mi się już uwarzyć: 5-ty żywioł, Zestaw Harmonii, Zestaw Posejdona, Upominek Hestii i RO (pomijając drobniejsze nagrody ). Czaję się w tej chwili na Zestaw Nyks, a później to już w zależności od moich zbiorów . Albo zacznę gotować wszystko, co mam akurat odblokowane albo powtórzą się nagrody, które mogę zebrać z eliksirów (druga opcja bardziej odpowiadałaby mi ) | |
|
| |
zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Wto Mar 13, 2012 2:03 am | |
| U mnie z 15 niepotrzebnych goździków jest. | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Wto Mar 13, 2012 7:52 am | |
| A ja mam goździkow bardzo dużo, lecą mi z urodzin koni Wczoraj ugotowany Nyks EDIT: Dzisiaj żywioł, diamenty i coś jeszcze, CO chyba. Sterlicji mi brakuje | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Wto Mar 13, 2012 8:20 am | |
| Ja zrobiłam już: 5-ty Żywioł Upominek Hestii 5x Diament Czarna Orchidea Lonża Boreasza Zestaw Hery Strach na wróble 20 000equss i 2x 50 rzep. Myślę,że jak na 19 dni stażu to dużo
| |
|
| |
Asiuu Już coś wie
Liczba postów : 102 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Wto Mar 13, 2012 8:46 am | |
| ja uh, 5-ty żywioł, 2x5 diament, 20 000 eq. a mam Bez x 3 Konwalia x 1 Lilia wodna x 1 Mak x 11 Mimoza x 1 Orchidea x 5 Róża x 3 Stokrotka x 3 Słonecznik x 2
| |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Wto Mar 13, 2012 9:46 am | |
| Zdobyte: 5 Żywioł, Upominek Hestii, 5 diamentów, Laury Dafne, Czarna Orchidea, Krew Meduzy, Puszka Pandory, Róg Obfitości, Zwój Plutona, Fortuna Krezusa, Klepsydra Kronosa, Zestaw Posejdona, Zestaw harmonii, Wielbłąd, 2x 1000eq, 2x 50 rzep, Uzda szyta na miarę i siodło szyte na miarę.
Aktualnie poluję za g(w)oździkiem to będzie kolejny żywiołek (pierwszy poszedł za 2 RO). No chyba że odpuszczę i wezmę drugi Upominek (ale to brakuje mi 3 stokrotek). Przydała by się jeszcze Hera, ale coś żonkile mnie omijają szerokim łukiem ostatnio. | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Sro Mar 14, 2012 12:13 am | |
| Hahaha ja to mam pecha :c. Zrobiłam wszytkie 3 eliksiry a tu nagle za urodziny konia Strelicja >.< a tylko jednej mi brakowało do Nyxaa! :c. Ale jutro będzie obfity połów :> - Nyx i Misaki . | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Sro Mar 14, 2012 7:51 am | |
| Goździki mnie chyba kochają,mam już ich 13 sztuk. Poszukuję jednej sterlicji do zrobienia prysznica + dwóch rosiczek do Zestawu Hery. | |
|
| |
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Sro Mar 14, 2012 3:06 pm | |
| Jak wcześniej mi g(w)oździki się nie pojawiały, tak teraz co chwilę je dostaję. Rosiczki mnie wyraźnie nie cierpią (dziś dostałam AŻ jedną od dłuższego czasu), sterlicje i mimozy najwyraźniej także nie darzą mnie zbytnią sympatią, a by się przydały, nie powiem.
Z tych lepszych rzeczy do zrobienia to mam jeszcze Herę, prysznic i oczywiście Misakiego. Chyba się też jednak na Nyx skuszę i jak skądś jeszcze wytrzasnę dwie dodatkowe podkowy, to może jeszcze miesiąc KP sobie kliknę, o. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Czw Mar 15, 2012 1:15 am | |
| Mam dylemata - Hestia czy żywioł...?
Nyks też by się przydał, ale strelicje i wisienki omijają mnie szerokim łukiem Dzisiaj doszedł 2 Posejdon, miesiąc KP | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Czw Mar 15, 2012 6:34 am | |
| 10Lili. n Ie mam coz nimi zrobić no. Sterlicji nawet pół od dwóch dni. mam dwie w zapasach. Stokrotki mnie najpierw nie luibiły, a teraz mnie wielbią, w dwa dni pięć. | |
|
| |
ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ana0000000000 Liczba postów : 520 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Czw Mar 15, 2012 7:44 am | |
| Ja zrobiłam: 5 diamentów x2 5-ty żywioł Upominek Hestii Zestaw Pozejdona Róg Obfitości Czarną Orchidee Puszkę pandory Klepsydrę Kronosa Stracha na Wróble Prysznic 5 000 Eq 20 000 Eq Rzepy PD | |
|
| |
Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Czw Mar 15, 2012 1:23 pm | |
| Ech... A mnie jedna stokrotka nie chce odwiedzić, a tylko jej potrzebuję | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Pią Mar 16, 2012 11:51 am | |
| Mi za to dochodzą teraz takie rzeczy, że niby mam kilkadziesiąt kwiatków, a robię eliksir dziennie :/ | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Pią Mar 16, 2012 1:13 pm | |
| Ja zbieram na zestaw nyks brakuje mi jednego kwiatka | |
|
| |
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Pią Mar 16, 2012 1:38 pm | |
| W końcu dzisiaj dostałam z dawna wypatrywaną trzecią rosiczkę i kliknęłam na Herę. Z chęcią kliknęłabym sobie na Nyks (w UFO latał mi RO oraz zdobyłam kilka kuponów, więc mogę się pokusić), ale brakuje mi dwóch sterlicji i jednej wiśni. Nie wiem czy też nie pokusić się o KP, ale będę musiała wtedy jeszcze skądś jedną podkowę wytrzasnąć, bo mi do dzikusa braknie. Hmm...
Mimozy także zaczęły mi się pojawiać, więc prysznic już zdobyłam. W zasadzie wszystkie "must have" już poklikałam. Został mi tylko Misaki, do którego brakuje mi 6 eliksirów, a przy aktualnym tempie jeden eliksir/dzień mimo sporej ilości kwiatków, to jeszcze sobie nieco poczekam. ;/
I po za tym mam dylemat - zbierać na drugi żywioł czy na drugą Hestię? Do żywiołu brakuje mi czterech goździków, a do Hestii jednej stokrotki. | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Pią Mar 16, 2012 2:34 pm | |
| A mi ta promocja wyjątkowo kiepsko idzie. Niby robię eliksiry, które chcę, ale w poprzednich edycjach w każdej robiłam max eliksirów dziennie... teraz, jak zrobię jeden dziennie, to jest cud. Jakoś kiepsko idzie z tymi kwiatami, ale z ważniejszych, to jeszcze Żywioł, Nyx i Hera, ponieważ Posejdona, Harmonię, Hestię (już zużyta) i smoka już mam. Z Misakim dałam sobie spokój, bo szkoda mi na niego będzie kasy. Poczekam na ciekawsze boskie koniki (: | |
|
| |
KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Pią Mar 16, 2012 2:38 pm | |
| - Sathilia napisał:
- W końcu dzisiaj dostałam z dawna wypatrywaną trzecią rosiczkę i kliknęłam na Herę.
Z chęcią kliknęłabym sobie na Nyks (w UFO latał mi RO oraz zdobyłam kilka kuponów, więc mogę się pokusić), ale brakuje mi dwóch sterlicji i jednej wiśni. Nie wiem czy też nie pokusić się o KP, ale będę musiała wtedy jeszcze skądś jedną podkowę wytrzasnąć, bo mi do dzikusa braknie. Hmm...
Mimozy także zaczęły mi się pojawiać, więc prysznic już zdobyłam. W zasadzie wszystkie "must have" już poklikałam. Został mi tylko Misaki, do którego brakuje mi 6 eliksirów, a przy aktualnym tempie jeden eliksir/dzień mimo sporej ilości kwiatków, to jeszcze sobie nieco poczekam. ;/
I po za tym mam dylemat - zbierać na drugi żywioł czy na drugą Hestię? Do żywiołu brakuje mi czterech goździków, a do Hestii jednej stokrotki. Żywioł, z Hestii wyciągasz max. 2 rogi, a zrobiona 2 raz wymaga 3 rogów. Chyba, że już ucięłaś. | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Pią Mar 16, 2012 3:21 pm | |
| Masakrycznie mi to idzie, zrobiłam na razie tylko RO. Ciągle szukam Sterlicji do zrobienia prysznica. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Pią Mar 16, 2012 3:28 pm | |
| Sabula-ja tak samo poszukuję tego kwiata do zrobienia prysznica. Na początku sterlicje "pchały" się do mnie,a teraz ani widu,ani słychu po tym składniku... | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Sob Mar 17, 2012 2:07 am | |
| Ehhh, jeden jedyny eliksirek mi brakuje do dzikusa. I nie mam albo glicynii, albo mimozy :/ | |
|
| |
Eliana Nowy
Liczba postów : 12 Dołączył : 15/03/2012
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Sob Mar 17, 2012 3:12 am | |
| Na promocji aktualnie mi nie zależy,utworzyłam tylko najważniejsze przedmioty który była mi na tyle potrzebne do hodowli i gry.Liczę na szczęście,aby można go było zdobyć w rogu obfitości.Co zwykle(nie chwaląc się) mi się powodzi.Otrzymuje takie typu nagrody nie wysilając się w promocjach.Na szczęście nie powinno się zawsze liczyć dlatego jestem przygotowana na klęskę.Zawsze jest jednak mały promyczek nadziei na miłą niespodziankę.I po otworzeniu rogu obfitości zwykle się sprawdza. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Sob Mar 17, 2012 4:19 am | |
| No ja na znalezienie czegoś wartościowego w RO (nie mówiąc już o boszczydle albo dzikusie) nie mam szans. Stąd już wolałam zrobić te eliksiry i mieć pewność. Dzikusek już dotarł (oczywiście łogr, jakby inaczej), oswajanie stanęło na 11% | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Sob Mar 17, 2012 10:43 am | |
| Oczywiście dzisiaj zdołałam tylko kliknąć USNM. Coraz gorzej idzie mi z klikaniem eliksirów, a mam baardzo dużo tego kwiatowego dziadostwa. | |
|
| |
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Sob Mar 17, 2012 1:33 pm | |
| - KaVcia napisał:
- Sathilia napisał:
- W końcu dzisiaj dostałam z dawna wypatrywaną trzecią rosiczkę i kliknęłam na Herę.
Z chęcią kliknęłabym sobie na Nyks (w UFO latał mi RO oraz zdobyłam kilka kuponów, więc mogę się pokusić), ale brakuje mi dwóch sterlicji i jednej wiśni. Nie wiem czy też nie pokusić się o KP, ale będę musiała wtedy jeszcze skądś jedną podkowę wytrzasnąć, bo mi do dzikusa braknie. Hmm...
I po za tym mam dylemat - zbierać na drugi żywioł czy na drugą Hestię? Do żywiołu brakuje mi czterech goździków, a do Hestii jednej stokrotki. Żywioł, z Hestii wyciągasz max. 2 rogi, a zrobiona 2 raz wymaga 3 rogów. Chyba, że już ucięłaś. Mam kilka rogaczy już na wykończeniu, że tak powiem, także z trzema rogami nie byłoby akurat problemu dużego. xp Zastanowię się jeszcze, do końca promocji zostało jeszcze kilka dni. Dziś jakimś cudem udało mi się zrobić 3 eliksiry. Uwarzyłam KP, CO i USNM. Zostały mi jeszcze dwa do dzikusa, więc jutro sobie kliknę Misakiego. | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Sob Mar 17, 2012 1:54 pm | |
| Mi zostały 4 do Misakiego. Albo jutro się polepszy ze składnikami i zacznę dostawać odpowiednie, albo będę ledwo ciukać bo jednym, o ile promocja się nie skończy. | |
|
| |
Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Nie Mar 18, 2012 4:44 am | |
| Ja jutro odbieram Misakiego ^^ Eliksiry już zrobione, jedynie nie mam miejsca, żeby go "przyrządzić". A tak, to sporo jeszcze składników mi zostało :3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy Nie Mar 18, 2012 11:33 am | |
| Ja mam tylko: Bez x 25 Konwalia x 1 Kwiat wiśni x 7 Lilia x 1 Lilia wodna x 1 Mak x 24 Orchidea x 1 Róża x 1 Szarotka x 1 Słonecznik x 1 Tulipan x 2
A koleżanka: Bez x 13 Goździk x 1 Konwalia x 1 Kwiat wiśni x 4 Lilia x 2 Lilia wodna x 2 Mak x 23 Orchidea x 2 Podkowa x 2 Róża x 1 Stokrotka x 2 Szarotka x 1 Słonecznik x 1 Tulipan x 3 Żonkil x 1 |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy | |
| |
|
| |
| Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy | |
|