Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy

Go down 
+43
Ayashi
anna i wiki
ana0000000000
Asiuu
zαbαvεcкαα
Milina
KaVcia
Asiaa.
korane
Jowiszowa14
Broszka
Hoping.
Kosteczka
Sakura
nevinowa
elkonie
hanka1998
CzekoBoom
Evangeline
avrilka
finka123
sayuri962
Oresama
EveDallas
gwiazda2002
Mikim7
Malto
Clue
Ejli
Casablanka
Sathilia
LadyArvena
stewardessa
Nevarra
asiiix
Kikyo22
Philipek
weila123
koziorożec
Diana375.
Wisth
Ayame
Uśmieszek
47 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Milina
Nowy
Milina

Liczba postów : 5

Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 12, 2012 7:59 am

Ja zbierałam na 5-ty żywioł, Upominek Hestii i Zestaw Nyks.
Z wymienionych został mi zestaw Nyks, ale brakuje mi do niego jeszcze 2x Strelicja i podkowy.
Może uda mi się go zrobić...
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 12, 2012 12:28 pm

W zasadzie większość nagród tych co chciałam, to już zrobiłam. Jeszcze tylko została Hera i prysznic, ale zarówno mimozy, jak i rosiczek to od wieków na oczy nie zobaczyłam już. ;/
Jeszcze rozmyślam nad Nyksem, ale to może jak już kliknę na Misakiego, bo nie wiem jak z podkowami potem będzie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 12, 2012 1:45 pm

Udało mi się już uwarzyć: 5-ty żywioł, Zestaw Harmonii, Zestaw Posejdona, Upominek Hestii i RO (pomijając drobniejsze nagrody Smile). Czaję się w tej chwili na Zestaw Nyks, a później to już w zależności od moich zbiorów Smile. Albo zacznę gotować wszystko, co mam akurat odblokowane albo powtórzą się nagrody, które mogę zebrać z eliksirów (druga opcja bardziej odpowiadałaby mi Very Happy)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostWto Mar 13, 2012 2:03 am

U mnie z 15 niepotrzebnych goździków jest.
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostWto Mar 13, 2012 7:52 am

A ja mam goździkow bardzo dużo, lecą mi z urodzin koni Very Happy

Wczoraj ugotowany Nyks

EDIT:
Dzisiaj żywioł, diamenty i coś jeszcze, CO chyba.

Sterlicji mi brakuje
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostWto Mar 13, 2012 8:20 am

Ja zrobiłam już:
5-ty Żywioł
Upominek Hestii
5x Diament
Czarna Orchidea
Lonża Boreasza
Zestaw Hery
Strach na wróble
20 000equss
i 2x 50 rzep.
Myślę,że jak na 19 dni stażu to dużo
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Asiuu
Już coś wie
Asiuu

Liczba postów : 102

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostWto Mar 13, 2012 8:46 am

ja uh, 5-ty żywioł, 2x5 diament, 20 000 eq.
a mam
Bez
x 3
Konwalia
x 1
Lilia wodna
x 1
Mak
x 11
Mimoza
x 1
Orchidea
x 5
Róża
x 3
Stokrotka
x 3
Słonecznik
x 2
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostWto Mar 13, 2012 9:46 am

Zdobyte: 5 Żywioł, Upominek Hestii, 5 diamentów, Laury Dafne, Czarna Orchidea, Krew Meduzy, Puszka Pandory, Róg Obfitości, Zwój Plutona, Fortuna Krezusa, Klepsydra Kronosa, Zestaw Posejdona, Zestaw harmonii, Wielbłąd, 2x 1000eq, 2x 50 rzep, Uzda szyta na miarę i siodło szyte na miarę.

Aktualnie poluję za g(w)oździkiem to będzie kolejny żywiołek (pierwszy poszedł za 2 RO). No chyba że odpuszczę i wezmę drugi Upominek (ale to brakuje mi 3 stokrotek). Przydała by się jeszcze Hera, ale coś żonkile mnie omijają szerokim łukiem ostatnio.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostSro Mar 14, 2012 12:13 am

Hahaha ja to mam pecha :c. Zrobiłam wszytkie 3 eliksiry a tu nagle za urodziny konia Strelicja >.< a tylko jednej mi brakowało do Nyxaa! :c. Ale jutro będzie obfity połów :> - Nyx i Misaki Very Happy.
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostSro Mar 14, 2012 7:51 am

Goździki mnie chyba kochają,mam już ich 13 sztuk. Poszukuję jednej sterlicji do zrobienia prysznica + dwóch rosiczek do Zestawu Hery.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostSro Mar 14, 2012 3:06 pm

Jak wcześniej mi g(w)oździki się nie pojawiały, tak teraz co chwilę je dostaję.
Rosiczki mnie wyraźnie nie cierpią (dziś dostałam AŻ jedną od dłuższego czasu), sterlicje i mimozy najwyraźniej także nie darzą mnie zbytnią sympatią, a by się przydały, nie powiem.

Z tych lepszych rzeczy do zrobienia to mam jeszcze Herę, prysznic i oczywiście Misakiego. Chyba się też jednak na Nyx skuszę i jak skądś jeszcze wytrzasnę dwie dodatkowe podkowy, to może jeszcze miesiąc KP sobie kliknę, o.
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostCzw Mar 15, 2012 1:15 am

Mam dylemata - Hestia czy żywioł...?

Nyks też by się przydał, ale strelicje i wisienki omijają mnie szerokim łukiem
Dzisiaj doszedł 2 Posejdon, miesiąc KP
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostCzw Mar 15, 2012 6:34 am

10Lili. n Ie mam coz nimi zrobić no.
Sterlicji nawet pół od dwóch dni. mam dwie w zapasach.
Stokrotki mnie najpierw nie luibiły, a teraz mnie wielbią, w dwa dni pięć.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostCzw Mar 15, 2012 7:44 am

Ja zrobiłam:
5 diamentów x2
5-ty żywioł
Upominek Hestii
Zestaw Pozejdona
Róg Obfitości
Czarną Orchidee
Puszkę pandory
Klepsydrę Kronosa
Stracha na Wróble
Prysznic
5 000 Eq
20 000 Eq
Rzepy
PD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
Evangeline
Już coś wie
Evangeline

Liczba postów : 267

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostCzw Mar 15, 2012 1:23 pm

Ech... A mnie jedna stokrotka nie chce odwiedzić, a tylko jej potrzebuję
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1536984
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostPią Mar 16, 2012 11:51 am

Mi za to dochodzą teraz takie rzeczy, że niby mam kilkadziesiąt kwiatków, a robię eliksir dziennie :/
Powrót do góry Go down
anna i wiki
W skromnych progach Zagrody
anna i wiki

Nick w grze : anna i wiki
Liczba postów : 447

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostPią Mar 16, 2012 1:13 pm

Ja zbieram na zestaw nyks
brakuje mi jednego kwiatka
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1067839
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostPią Mar 16, 2012 1:38 pm

W końcu dzisiaj dostałam z dawna wypatrywaną trzecią rosiczkę i kliknęłam na Herę.
Z chęcią kliknęłabym sobie na Nyks (w UFO latał mi RO oraz zdobyłam kilka kuponów, więc mogę się pokusić), ale brakuje mi dwóch sterlicji i jednej wiśni. Nie wiem czy też nie pokusić się o KP, ale będę musiała wtedy jeszcze skądś jedną podkowę wytrzasnąć, bo mi do dzikusa braknie. Hmm...

Mimozy także zaczęły mi się pojawiać, więc prysznic już zdobyłam. W zasadzie wszystkie "must have" już poklikałam. Został mi tylko Misaki, do którego brakuje mi 6 eliksirów, a przy aktualnym tempie jeden eliksir/dzień mimo sporej ilości kwiatków, to jeszcze sobie nieco poczekam. ;/

I po za tym mam dylemat - zbierać na drugi żywioł czy na drugą Hestię? Do żywiołu brakuje mi czterech goździków, a do Hestii jednej stokrotki.
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostPią Mar 16, 2012 2:34 pm

A mi ta promocja wyjątkowo kiepsko idzie. Niby robię eliksiry, które chcę, ale w poprzednich edycjach w każdej robiłam max eliksirów dziennie... teraz, jak zrobię jeden dziennie, to jest cud. Jakoś kiepsko idzie z tymi kwiatami, ale z ważniejszych, to jeszcze Żywioł, Nyx i Hera, ponieważ Posejdona, Harmonię, Hestię (już zużyta) i smoka już mam. Z Misakim dałam sobie spokój, bo szkoda mi na niego będzie kasy. Poczekam na ciekawsze boskie koniki (:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostPią Mar 16, 2012 2:38 pm

Sathilia napisał:
W końcu dzisiaj dostałam z dawna wypatrywaną trzecią rosiczkę i kliknęłam na Herę.
Z chęcią kliknęłabym sobie na Nyks (w UFO latał mi RO oraz zdobyłam kilka kuponów, więc mogę się pokusić), ale brakuje mi dwóch sterlicji i jednej wiśni. Nie wiem czy też nie pokusić się o KP, ale będę musiała wtedy jeszcze skądś jedną podkowę wytrzasnąć, bo mi do dzikusa braknie. Hmm...

Mimozy także zaczęły mi się pojawiać, więc prysznic już zdobyłam. W zasadzie wszystkie "must have" już poklikałam. Został mi tylko Misaki, do którego brakuje mi 6 eliksirów, a przy aktualnym tempie jeden eliksir/dzień mimo sporej ilości kwiatków, to jeszcze sobie nieco poczekam. ;/

I po za tym mam dylemat - zbierać na drugi żywioł czy na drugą Hestię? Do żywiołu brakuje mi czterech goździków, a do Hestii jednej stokrotki.
Żywioł, z Hestii wyciągasz max. 2 rogi, a zrobiona 2 raz wymaga 3 rogów. Chyba, że już ucięłaś.
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostPią Mar 16, 2012 3:21 pm

Masakrycznie mi to idzie, zrobiłam na razie tylko RO.
Ciągle szukam Sterlicji do zrobienia prysznica.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostPią Mar 16, 2012 3:28 pm

Sabula-ja tak samo poszukuję tego kwiata do zrobienia prysznica. Na początku sterlicje "pchały" się do mnie,a teraz ani widu,ani słychu po tym składniku...
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostSob Mar 17, 2012 2:07 am

Ehhh, jeden jedyny eliksirek mi brakuje do dzikusa. I nie mam albo glicynii, albo mimozy :/
Powrót do góry Go down
Eliana
Nowy
Eliana

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostSob Mar 17, 2012 3:12 am

Na promocji aktualnie mi nie zależy,utworzyłam tylko najważniejsze przedmioty który była mi na tyle potrzebne do hodowli i gry.Liczę na szczęście,aby można go było zdobyć w rogu obfitości.Co zwykle(nie chwaląc się) mi się powodzi.Otrzymuje takie typu nagrody nie wysilając się w promocjach.Na szczęście nie powinno się zawsze liczyć dlatego jestem przygotowana na klęskę.Zawsze jest jednak mały promyczek nadziei na miłą niespodziankę.I po otworzeniu rogu obfitości zwykle się sprawdza. sunny
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostSob Mar 17, 2012 4:19 am

No ja na znalezienie czegoś wartościowego w RO (nie mówiąc już o boszczydle albo dzikusie) nie mam szans. Stąd już wolałam zrobić te eliksiry i mieć pewność.
Dzikusek już dotarł (oczywiście łogr, jakby inaczej), oswajanie stanęło na 11%
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostSob Mar 17, 2012 10:43 am

Oczywiście dzisiaj zdołałam tylko kliknąć USNM. Coraz gorzej idzie mi z klikaniem eliksirów, a mam baardzo dużo tego kwiatowego dziadostwa.
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostSob Mar 17, 2012 1:33 pm

KaVcia napisał:
Sathilia napisał:

Żywioł, z Hestii wyciągasz max. 2 rogi, a zrobiona 2 raz wymaga 3 rogów. Chyba, że już ucięłaś.
Mam kilka rogaczy już na wykończeniu, że tak powiem, także z trzema rogami nie byłoby akurat problemu dużego. xp
Zastanowię się jeszcze, do końca promocji zostało jeszcze kilka dni.

Dziś jakimś cudem udało mi się zrobić 3 eliksiry. Uwarzyłam KP, CO i USNM.
Zostały mi jeszcze dwa do dzikusa, więc jutro sobie kliknę Misakiego.
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostSob Mar 17, 2012 1:54 pm

Mi zostały 4 do Misakiego. Albo jutro się polepszy ze składnikami i zacznę dostawać odpowiednie, albo będę ledwo ciukać bo jednym, o ile promocja się nie skończy.
Powrót do góry Go down
Oresama
Już coś wie
Oresama

Nick w grze : Oresama
Liczba postów : 166

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 18, 2012 4:44 am

Ja jutro odbieram Misakiego ^^ Eliksiry już zrobione, jedynie nie mam miejsca, żeby go "przyrządzić". A tak, to sporo jeszcze składników mi zostało :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1092626
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 18, 2012 11:33 am

Ja mam tylko:
Bez
x 25
Konwalia
x 1
Kwiat wiśni
x 7
Lilia
x 1
Lilia wodna
x 1
Mak
x 24
Orchidea
x 1
Róża
x 1
Szarotka
x 1
Słonecznik
x 1
Tulipan
x 2

A koleżanka:
Bez
x 13
Goździk
x 1
Konwalia
x 1
Kwiat wiśni
x 4
Lilia
x 2
Lilia wodna
x 2
Mak
x 23
Orchidea
x 2
Podkowa
x 2
Róża
x 1
Stokrotka
x 2
Szarotka
x 1
Słonecznik
x 1
Tulipan
x 3
Żonkil
x 1
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy   Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Eliksiry - kto co znalazł, kto na co zbiera itp. pogaduchy
Powrót do góry 
Strona 4 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Jak dobrze wytrenować konia go GP ?
» Pogaduchy o wszystkim!
» Prezydent zbiera dane o uczniach
» GRA - Halloweenowe eliksiry
» GRA - Eliksiry wprowadzone! + kilka zmian

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach