Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?

Go down 
+8
Kuilu
Calma
Sakura
Kikyo22
CzekoBoom
koziorożec
Philipek
finka123
12 posters
AutorWiadomość
finka123
Nowy
finka123

Liczba postów : 25

Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Empty
PisanieTemat: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostWto Mar 06, 2012 11:06 am

Cześć, niestety kuponów nie mam, więc nie mogę pozwolić sobie na kupienie RO na podkowy (czyli odpada Misaki, Nyks i konto pegaza). Z promocji zakupiłam już Zestaw Harmonii, 10PD, 5 diamentów oraz 50 rzep. Czyli zostaje (bonusy mnie nie interesują):

1. Upominek Hestii
1 x Róg jednorożca
1 x Pióro pegaza
3 x Stokrotka
2. Diament x 10
2 x Stokrotka
2 x Glicynia
2 x Rosiczka
3. Czarna Orchidea
3 x Konwalia
4. Krew Meduzy
3 x Strelicja
5. Puszka Pandory
2 x Szarotka
1 x Bez
1 x Składniki wedle Twojego wyboru.
6. Róg Obfitości
4 x Tulipan
1 x Szarotka
2 x Kwiat wiśni
7. Klepsydra Kronosa
2 x Róża
3 x Kwiat wiśni
2 x Składniki wedle Twojego wyboru.
8. Zestaw Posejdona
1 x Róg jednorożca
3 x Lilia
3 x Składniki wedle Twojego wyboru.

A oto moje składniki (na kilka rzeczy mi już starcza, ale nie wiem czy zbierać na lepsze...)
Bez x 2 Konwalia x 3 Lilia x 3 Mak x 2 Mimoza x 1 Orchidea x 2 Rosiczka x 1 Róg jednorożca x 1 Pióro pegaza x 1 Stokrotka x 3 Szarotka x 2
Słonecznik x 2 Tulipan x 3 Żonkil x 2

Chciałabym poznać Waszą opinię - co byłoby najbardziej opłacalne, na czym łatwym kosztem można się wzbogacić, a co jest już zupełnie przesadzone i nie warte swojej ceny. Proszę o odpowiedzi. Smile

Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Empty
PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostWto Mar 06, 2012 11:14 am

Ja do tej pory zrobiłam Zestaw Posejdona,50 rzep. Może się jeszcze skuszę na Zestaw Harmonii,Zestaw Hery, Czarną Orchidee, dziesięć oraz 5 diamentów i prysznic.

Wybrałabym też chętnie Upominek Hestii,wszystko pięknie,tylko brakuje mi jednej stokrotki. Smile
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostWto Mar 06, 2012 11:20 am

RO i KM. Później można drogo sprzedać
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostWto Mar 06, 2012 12:55 pm

ja pierwsze co zbierałam na KP. Normalnie kupuje się za 3 kupony, więc się opyla. Dalej, co by tu... hmm, może harmonia? też nieźle, a można wymienić na OM. ; )
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostWto Mar 06, 2012 12:58 pm

Ja potrzebuje UH i żywioł! Reszta później się okażę XD
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostWto Mar 06, 2012 2:09 pm

Ja już dzisiaj ugotowałam Hestię i Harmonię, teraz czaję się na 5-ty żywioł, do którego brakuje mi 4 goździków, RO, Zestaw Posejdona, prysznic, no i co tam jeszcze wpadnie... Te rzeczy, które wymieniłam są dla mnie najważniejsze i zrezygnuję z jakiegoś eliksiru, jeżeli zobaczę, że może zabraknąć składnika do tych konkretnych rzeczy Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 7:03 am

A ja mogę mieć póki co tylko zestaw posejdona i te skl na koncu (rzepy, pd). Za nic nie mogę znaleźć stokrotki :<
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 7:10 am

Tez mogę mieć Posejdona, ale jak go zrobię to nie będę mogla zrobić (chyba) UH. A jej najbardziej potrzebuje!
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 7:43 am

Na następną promocję zaopatrzę się w większą ilość jednorogów oraz pegazów. W okresie pozapromocjowym są najtańsze...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Kuilu
W skromnych progach Zagrody
Kuilu

Nick w grze : Chantilly.
Liczba postów : 395

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 8:18 am

Ja na razie nie mam nic ciekawego, ale zobaczymy jak to będzie. To co mam/miałam:
- rzepy
- 1 000 Equus
- 5x diament
- strach na wróble
- SSNM.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2838205
gabriela żołądź

Nick w grze : gabriela żołądź
Liczba postów : 357

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 8:19 am

Kikyo mam ten sam problem ze stokrotkami ale też z kwiatem wiśni, goździkiem, rosiczką i strelicją.A tak ogulnie zbieram na 5-ty żywioł, krew meduzy, prysznic i róg obfitości.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1561481
Kuilu
Kuilu

Nick w grze : Chantilly.
Liczba postów : 395

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 8:22 am

A no i poluję na UH i Zestaw Nyks, a gdybym mogła to na 5-ty żywioł, sprzedałabym. Wink
A nad KP to pomyślę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2838205
ozzy4401
Już coś wie
ozzy4401

Nick w grze : ozzy4401
Liczba postów : 110

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostCzw Mar 08, 2012 3:43 pm

ja wziełam już ZP i upominek hestii który dostała najlepsza rogaczka i jeszcze do tego dostała RP że dwa rogacze będę mieć, może któremuś roga urwie się ale raczej staruszka jak będzie ledwo żyć będzie miała róg urwany a czaje się jeszcze na ZH, piąty żywią i RO a reszta to się okarze w praniu ale raczej rzep ani takich nie będę brała, ale w equus najpewniej się zaopatrze
Powrót do góry Go down
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostPią Mar 09, 2012 4:45 am

Ja się czaję na UH, ale brakuje mi 2 strokrotek i pióra pegaza...
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostPią Mar 09, 2012 4:56 am

ja już wygrałam RO ale to mało musze zrobić jeszcze UH
Powrót do góry Go down
gabriela żołądź

Nick w grze : gabriela żołądź
Liczba postów : 357

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipostPią Mar 09, 2012 11:04 am

Ja właśnie przed tem zrobiłam RO.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1561481
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?   Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Skąd wziąć składniki?
» Nasze ulubione rodzaje promocji
» W nawiązaniu do promocji
» Nowy przedmiot w szkole
» Awatary za PD lub przedmiot bonusowy!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: