| Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? | |
|
+8Kuilu Calma Sakura Kikyo22 CzekoBoom koziorożec Philipek finka123 12 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
finka123 Nowy
Liczba postów : 25 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Wto Mar 06, 2012 11:06 am | |
| Cześć, niestety kuponów nie mam, więc nie mogę pozwolić sobie na kupienie RO na podkowy (czyli odpada Misaki, Nyks i konto pegaza). Z promocji zakupiłam już Zestaw Harmonii, 10PD, 5 diamentów oraz 50 rzep. Czyli zostaje (bonusy mnie nie interesują): 1. Upominek Hestii 1 x Róg jednorożca 1 x Pióro pegaza 3 x Stokrotka 2. Diament x 10 2 x Stokrotka 2 x Glicynia 2 x Rosiczka 3. Czarna Orchidea 3 x Konwalia 4. Krew Meduzy 3 x Strelicja 5. Puszka Pandory 2 x Szarotka 1 x Bez 1 x Składniki wedle Twojego wyboru. 6. Róg Obfitości 4 x Tulipan 1 x Szarotka 2 x Kwiat wiśni 7. Klepsydra Kronosa 2 x Róża 3 x Kwiat wiśni 2 x Składniki wedle Twojego wyboru. 8. Zestaw Posejdona 1 x Róg jednorożca 3 x Lilia 3 x Składniki wedle Twojego wyboru. A oto moje składniki (na kilka rzeczy mi już starcza, ale nie wiem czy zbierać na lepsze...) Bez x 2 Konwalia x 3 Lilia x 3 Mak x 2 Mimoza x 1 Orchidea x 2 Rosiczka x 1 Róg jednorożca x 1 Pióro pegaza x 1 Stokrotka x 3 Szarotka x 2 Słonecznik x 2 Tulipan x 3 Żonkil x 2 Chciałabym poznać Waszą opinię - co byłoby najbardziej opłacalne, na czym łatwym kosztem można się wzbogacić, a co jest już zupełnie przesadzone i nie warte swojej ceny. Proszę o odpowiedzi. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Wto Mar 06, 2012 11:14 am | |
| Ja do tej pory zrobiłam Zestaw Posejdona,50 rzep. Może się jeszcze skuszę na Zestaw Harmonii,Zestaw Hery, Czarną Orchidee, dziesięć oraz 5 diamentów i prysznic. Wybrałabym też chętnie Upominek Hestii,wszystko pięknie,tylko brakuje mi jednej stokrotki. | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Wto Mar 06, 2012 11:20 am | |
| RO i KM. Później można drogo sprzedać | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Wto Mar 06, 2012 12:55 pm | |
| ja pierwsze co zbierałam na KP. Normalnie kupuje się za 3 kupony, więc się opyla. Dalej, co by tu... hmm, może harmonia? też nieźle, a można wymienić na OM. ; ) | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Wto Mar 06, 2012 12:58 pm | |
| Ja potrzebuje UH i żywioł! Reszta później się okażę XD | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Wto Mar 06, 2012 2:09 pm | |
| Ja już dzisiaj ugotowałam Hestię i Harmonię, teraz czaję się na 5-ty żywioł, do którego brakuje mi 4 goździków, RO, Zestaw Posejdona, prysznic, no i co tam jeszcze wpadnie... Te rzeczy, które wymieniłam są dla mnie najważniejsze i zrezygnuję z jakiegoś eliksiru, jeżeli zobaczę, że może zabraknąć składnika do tych konkretnych rzeczy | |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Sro Mar 07, 2012 7:03 am | |
| A ja mogę mieć póki co tylko zestaw posejdona i te skl na koncu (rzepy, pd). Za nic nie mogę znaleźć stokrotki :< | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Sro Mar 07, 2012 7:10 am | |
| Tez mogę mieć Posejdona, ale jak go zrobię to nie będę mogla zrobić (chyba) UH. A jej najbardziej potrzebuje! | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Sro Mar 07, 2012 7:43 am | |
| Na następną promocję zaopatrzę się w większą ilość jednorogów oraz pegazów. W okresie pozapromocjowym są najtańsze... | |
|
| |
Kuilu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Chantilly. Liczba postów : 395 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Sro Mar 07, 2012 8:18 am | |
| Ja na razie nie mam nic ciekawego, ale zobaczymy jak to będzie. To co mam/miałam: - rzepy - 1 000 Equus - 5x diament - strach na wróble - SSNM. | |
|
| |
gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Sro Mar 07, 2012 8:19 am | |
| Kikyo mam ten sam problem ze stokrotkami ale też z kwiatem wiśni, goździkiem, rosiczką i strelicją.A tak ogulnie zbieram na 5-ty żywioł, krew meduzy, prysznic i róg obfitości. | |
|
| |
Kuilu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Chantilly. Liczba postów : 395 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Sro Mar 07, 2012 8:22 am | |
| A no i poluję na UH i Zestaw Nyks, a gdybym mogła to na 5-ty żywioł, sprzedałabym. A nad KP to pomyślę. | |
|
| |
ozzy4401 Już coś wie
Nick w grze : ozzy4401 Liczba postów : 110 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Czw Mar 08, 2012 3:43 pm | |
| ja wziełam już ZP i upominek hestii który dostała najlepsza rogaczka i jeszcze do tego dostała RP że dwa rogacze będę mieć, może któremuś roga urwie się ale raczej staruszka jak będzie ledwo żyć będzie miała róg urwany a czaje się jeszcze na ZH, piąty żywią i RO a reszta to się okarze w praniu ale raczej rzep ani takich nie będę brała, ale w equus najpewniej się zaopatrze | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Pią Mar 09, 2012 4:45 am | |
| Ja się czaję na UH, ale brakuje mi 2 strokrotek i pióra pegaza... | |
|
| |
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Pią Mar 09, 2012 4:56 am | |
| ja już wygrałam RO ale to mało musze zrobić jeszcze UH | |
|
| |
gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? Pią Mar 09, 2012 11:04 am | |
| Ja właśnie przed tem zrobiłam RO. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? | |
| |
|
| |
| Na jaki przedmiot z eliksirowej promocji najbardziej opłacałoby mi się zbierać składniki? | |
|