Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| "Modlitwa koni z transportu" | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: "Modlitwa koni z transportu" Sob Mar 10, 2012 9:14 am | |
| "Modlitwa konia z transportu"
Mój wiatronogi Boże koni Czy Ty naprawdę widzisz wszystko? Strach, ból i głód i krew i śmierć? Nie ma nikogo z mojej stajni i nie znam drogi na pastwisko Bardzo się boję, Panie mój Tutaj tak ciasno jest i ciemno I taki bardzo jestem sam, Choć tyle koni jedzie ze mną Boże, z ogonem bujnym, grzywą gęstą Ja przecież jestem Przecież byłem Na Twoje podobieństwo Nikt by w to teraz nie uwierzył Nic z tego nie zostało Czterokopytny Boże, spraw By umieranie nie bolało Jeszcze o jedno Cię poproszę Nim wszystko będzie końcem Niechaj na przekór wyśnię sen Że galopuje w słońce I pędzę wprost w promieni blask Pękają chmury w niebie A ja nie czuję więcej nic I mknę i gnam do Ciebie
Wiersz o koniach które jadą na rzeźń,myślę,że Ci którzy teraz jedzą koninę już więcej jej nie tkną. | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: "Modlitwa koni z transportu" Sob Mar 10, 2012 10:54 am | |
| Było to już gdzieś na forum. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: "Modlitwa koni z transportu" Wto Mar 13, 2012 12:31 pm | |
| Przychodzą mi na myśl dwie rzeczy... "Przystań Ocalenie" - schronisko dla koni w okolicach Pszczyny oraz mój wyjazd do Włoch w podstawówce... Do końca życia będę głowiła się nad tym, co miałam na talerzu na obiadokolację... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: "Modlitwa koni z transportu" | |
| |
| | | | "Modlitwa koni z transportu" | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|