Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pomożecie mi w hodowli itp? :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Dagonhic Nowy
Liczba postów : 32 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Pomożecie mi w hodowli itp? :) Wto Mar 13, 2012 11:52 pm | |
| A więc, mam mało stażu bo tylko dwa dni, ale chcę kupić kupony, a potem za kupon wspaniałą klacz lub ogierka angielskiego. I pytanie: - jak kupić szybko kupony NIE za realną kasę? (mam 2 dni stażu) - czy jest tu naprawdę doświadczona osoba która zna się na hodowaniu jak najlepszych koni i ogólnie na hodowli?
PS.:Klacz lub ogierek bd mieli UM:ponad 210 i PG: ponad 700 | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Pomożecie mi w hodowli itp? :) Sro Mar 14, 2012 12:21 am | |
| No, z kuponami to raczej cienko będzie... Jedynie co w promocji możesz dostać 10 Diamentów. | |
| | | Dagonhic Nowy
Liczba postów : 32 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Pomożecie mi w hodowli itp? :) Sro Mar 14, 2012 12:32 am | |
| :"( a umiesz prowadzić hodowle? | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Pomożecie mi w hodowli itp? :) Sro Mar 14, 2012 1:42 am | |
| Są takie koniki za eq, ale nie kupisz ich ponieważ nie masz dostępu do sprzedaży bezpośrednich. Niestety musisz zaczekać troszkę czasu. Przez ten okres naucz się jak zajmować się konikami. | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Pomożecie mi w hodowli itp? :) Sro Mar 14, 2012 7:59 am | |
| Hm, właściwie to teraz nie zdziałasz za dużo,ponieważ masz niski staż = brak dostępu do sprzedaży bezpośredniej,zarezerwowanej,jak i aukcji. No,chyba,że kupiłabyś Klucz Biznesowy,który kosztuje 2 kupony. Jeżeli chodzi o ogiera lub klacz pełnej krwi angielskiej - zapraszam do mnie. Mam parę anglików po łzach,które mają wysokie umiejętności i potencjał genetyczny ( od 712 wzwyż ) Na hodowli się znam, chciałabyś się czegoś dowiedzieć? | |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: Pomożecie mi w hodowli itp? :) Sro Mar 14, 2012 8:00 am | |
| najpierw naucz się hodować poczekaj trochę chociaż do 30 dni stażu a potem może ci pomoge | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Pomożecie mi w hodowli itp? :) Sro Mar 14, 2012 10:12 am | |
| Jak już napisali moi koledzy/koleżanki wyżej, lepiej będzie, jeżeli na początek nabierzesz umiejętności i chociaż minimalnego doświadczenia w hodowli koników . Mając 2 dni stażu, nie posiadasz możliwości zakupu kuponu w inny sposób, niż za realne pieniądze, jeżeli jednak tak zrobisz, masz 2 wyjścia, albo kupujesz klucz biznesowy i od razu masz dostęp do wszystkich rodzajów sprzedaży albo czekasz na moment, kiedy pojawią się u Ciebie aukcje. Jest to jednak niepewna forma kupna konia, gdyż nigdy nie wiesz, kto i ile zaoferuje za konia w ostatnim momencie (mnóstwo razy byłam przebijana w aukcjach, zanim pojawiła się u mnie możliwość bezpośrednich oraz zarezerwowanych sprzedaży). Jeżeli chodzi o pomoc w hodowli koni, możesz zwrócić się tutaj do każdej osoby, która z pewnością udzieli interesujących Cię i niezbędnych informacji . Możesz również włączyć komuś współdzielenie konta, żeby mógł zająć się Twoimi końmi i wytłumaczyć Ci wszystko . Myślę, że spokojnie możesz prosić o pomoc osoby mające rangę Zagrodzian, ale również inne osoby chętne udzielić Ci wsparcia | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Pomożecie mi w hodowli itp? :) Wto Kwi 03, 2012 7:00 am | |
| Odpowiedź udzielona. Zamykam. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pomożecie mi w hodowli itp? :) | |
| |
| | | | Pomożecie mi w hodowli itp? :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach