| GRA - Misaki w RO [INT] | |
|
+6anna i wiki Nevarra korane Philipek Mikim7 asia98999 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: GRA - Misaki w RO [INT] Sro Mar 14, 2012 8:03 am | |
| - Cytat :
- You could get lucky and find an Misaki wild horse in your Horns of Plenty until tomorrow 15th of March at 23:59 game time!
If you are lucky, the Misaki wild horse could be added to your account With his cherry blossom background! Wild horses are extremely rare and need to be tamed from birth before they can be properly trained. This can be a long and difficult process, but when you're done they reward you with diamonds up until 80 years old! If you're one of the quickest to tame a wild horse, the horse will have a high genetic potential and the chance to own a number. Please note that Wild horses are very stubborn and may take some time before getting to your account. We wish you the best of luck! The Howrse Team - Nevarra napisał:
- Jeśli dopisze Ci szczęście możesz znaleźć konia Misaki w Rogu Obfirtości do 15 marca do 23:59
Jeśłi jesteś szczęściarzem dziki koń Misaki zostanie dodany do twojego konta wraz z pieknym tłem z kwiatem wiśni Dzikie konie są niezwykle rzadkie i muszą być oswajane już od urodzenia zanim będzie je można właściwie wytrenować.Może to być długi i trudny proces, ale kiedy już Ci się uda, wynagradzają Cię mnóstwem diamentów aż do wieku 80 lat! Jeżeli oswoisz rasę dzikiego konia jako jeden z najszybszych graczy, Twój koń będzie miał wysoki potencjał genetyczny i szansę aby pojawić się w rankingu. Mała uwaga: Dzikie klonie bywają uparte i może minąć trochę czasu nim do Ciebie dotrze. Życzymy szczęścia Zespół Howrse Przetłumaczy ktoś?
Ostatnio zmieniony przez neuromaniac dnia Sro Mar 14, 2012 8:46 am, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : tłumaczenie) | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] Sro Mar 14, 2012 8:05 am | |
| W wielkim skrócie: Misaki do znalezienia w RO od 14 Marca do 16 Marca (na INT). Ma takie same właściwości jak Mustang Hiszpański. Ow życzy powodzenia | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] Sro Mar 14, 2012 8:07 am | |
| Skusiłam się i otwarłam jeden Róg Obfitości,ot tak: - Cytat :
- Pandora's Box
4 000 Equus 5 turnips 2 apples 2 aging points You have also won some ingredients for your potions!
1 x Lily of the Valley 1 x Lilac 1 x Horseshoe | |
|
| |
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] Sro Mar 14, 2012 8:07 am | |
| Można mieć szczęście i znaleźć Misaki dzikiego konia w swoich rogów obfitości, aż jutro 15 marca o 23:59 czasu gry! Jeśli masz szczęście, Misaki koń dziki można dodać do konta Z jego wiśniowym tle kwiat! Dzikie konie są niezwykle rzadkie i trzeba się oswoić z urodzenia, zanim będą mogły być odpowiednio przeszkoleni. To może być długi i trudny proces, ale kiedy skończysz je wynagrodzi wam diamentów aż do 80 lat! Jeśli jesteś jednym z najszybciej oswoić dzikiego konia, koń mają wysoki potencjał genetyczny i szansę do posiadania numeru. Należy pamiętać, że dzikie konie są bardzo uparte i może zająć trochę czasu zanim się do swojego konta. Życzymy powodzenia! Howrse Zespół
| |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] Sro Mar 14, 2012 8:43 am | |
| korane - nie tłumacz w ten sposób. Albo się wysil i przerób to na poprawny język polski, albo odpuść. To co wychodzi z automatów jest gorsze niż oryginalna wersja. - Cytat :
- Jeśli dopisze Ci szczęście możesz znaleźć konia Misaki w Rogu Obfirtości do 15 marca do 23:59
Jeśłi jesteś szczęściarzem dziki koń Misaki zostanie dodany do twojego konta wraz z pieknym tłem z kwiatem wiśni Dzikie konie są niezwykle rzadkie i muszą być oswajane już od urodzenia zanim będzie je można właściwie wytrenować.Może to być długi i trudny proces, ale kiedy już Ci się uda, wynagradzają Cię mnóstwem diamentów aż do wieku 80 lat! Jeżeli oswoisz rasę dzikiego konia jako jeden z najszybszych graczy, Twój koń będzie miał wysoki potencjał genetyczny i szansę aby pojawić się w rankingu. Mała uwaga: Dzikie klonie bywają uparte i może minąć trochę czasu nim do Ciebie dotrze. Życzymy szczęścia Zespół Howrse | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] Sob Mar 17, 2012 3:50 am | |
| Ja tam już mam Misiakiego więc czekam na jeszce inne promocje. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] Sob Mar 17, 2012 4:16 am | |
| | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] Sob Mar 17, 2012 4:37 am | |
| Chętnie ugościłabym u siebie Misakiego, gdyż jestem miłośniczka Japonii . Jeżeli jednak nie będę miała szczęścia i nie zdobędę go, mówi się trudno ... | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] Sob Mar 17, 2012 4:39 am | |
| Sakuro, ja również jestem miłośniczką Japonii :3 będę grzebać w RO, aż go znajdę xD | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] Sob Mar 17, 2012 12:35 pm | |
| - Szarusia16 napisał:
- Sakuro, ja również jestem miłośniczką Japonii :3 będę grzebać w RO, aż go znajdę xD
Zgłasza się trzecia miłośniczka do kompletu Misakiego będę miała zapewne z florystyki, więc w RO/kupony na ten cel nie zamierzam inwestować. Niemniej, o dziwo, bardziej od Kitajca kusi mnie ten kuc Exmoor, czy jak on się zwie Jakoś wizualnie bardziej mi odpowiada | |
|
| |
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] Sob Mar 17, 2012 12:45 pm | |
| Malto - również mi się Exmoor bardziej wizualnie podoba. Ale Misiakiego tak samo jak ty zdobęde najpóźniej w poniedziałek | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] Nie Mar 18, 2012 7:48 am | |
| Ja już mam Misakiego więc raczej drugi mi nie potrzebny ;>. Już zbieram kupony na Exmoora ^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Misaki w RO [INT] | |
| |
|
| |
| GRA - Misaki w RO [INT] | |
|