Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Misaki - umiejętności | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Misaki - umiejętności Czw Mar 29, 2012 2:16 am | |
| Moje bydle KLIK jeszcze nie jest oswojone ale to nie problem jakoś pójdzie Ale mam pytanie w jaki sposób gadzinie podnieść umiejętności gdyż albo mam strasznego pecha albo o czymś nie wiem i coś robię nie tak ale tylko bodaj 3 razy udało mi się trafić na przycisk "pomocy innemu graczowi w oswajaniu" które dało mu coś umiejętności. Czy da się mu jakoś inaczej ich dodać?? Czy tez może jeśli nie trafię na ten przycisk mój koń będzie wiecznym niedołęgą?? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Misaki - umiejętności Czw Mar 29, 2012 2:18 am | |
| Muisz trafić na ten przycisk. Osobiście nei mam dzikusa, ale kiedyś miałam go przez współdzielenie i to był jedyny sposób przed oswojeniem. |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Misaki - umiejętności Czw Mar 29, 2012 3:11 am | |
| Po oswojeniu masz opcję normalnego treningu i zabaw z towarzyszem. Więc spokojnie PS. Nawet wówczas nie ma jednak opcji łąki, boksu i lekcji | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Misaki - umiejętności Czw Mar 29, 2012 6:14 am | |
| uffffff ... bo już myślałam że tylko mój będzie taki niedouczony | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Misaki - umiejętności Czw Mar 29, 2012 7:08 am | |
| Podczas oswajania,jak i po oswojeniu masz opcję pomagać innym - dzięki temu dzikus otrzyma dodatkowe umiejętności. Musisz szybko kliknąć,bo w innym przypadku ktoś Cię przegoni. Po oswojeniu będzie opcja lekcji,przejażdżek,towarzyszy,treningu jak i możliwość podania koniowi Objęcia Morfeusza. | |
| | | Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Misaki - umiejętności Czw Mar 29, 2012 7:17 am | |
| Dzikusów nie da sie kwaterować w OJ,a co za tym idzie nie moga brać lekcji;) Pozostaje tylko towarzysz, przejażdżki +trening;) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Misaki - umiejętności | |
| |
| | | | Misaki - umiejętności | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|