Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Planowanie odejścia. | |
|
+4Hoping. KaVcia koziorożec Ejli 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Planowanie odejścia. Pią Mar 16, 2012 12:52 pm | |
| Planuje odejście z Zagrody. Czemu? - NIE chce mieć hodowli prestiżowych luzków - NIE mam fortuny - trenuje i BLUPuje TYLKO z nudów - OM? A co to za wytwór natury?Nigdy w łapkach nie miałam. - prestiż ranking GP i hodowla - na co mi to?
i ogólnie rzecz biorąc: Nie wpasowałam się w towarzystwo.
Mogę to już spokojnie wpisać na listę niewypałów.
Decyzja nie jest jeszcze przemyślana,ale wiem,że konto na pewno zostanie.
| |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Pią Mar 16, 2012 12:54 pm | |
| Z Howrse też odchodzisz? | |
| | | KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Pią Mar 16, 2012 12:56 pm | |
| Ejli, nie trzeba grać rankingowo, można grać dla przyjemności. | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Pią Mar 16, 2012 12:59 pm | |
| koziorożcu,na howrse zostaje Kavcio,ale jak na chacie wszyscy sie chwalą swoimi GPowcami to aż mnie krew zalewa.. Nie cierpię koni do GP,wręcz potępiam. >.< | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Pią Mar 16, 2012 1:02 pm | |
| - Ejli napisał:
- (...)wszyscy sie chwalą swoimi GPowcami to aż mnie krew zalewa..
Też tego nie lubię ;// Każdy tylko: "Patrz na mojego konia do GP! 1111 UM!!:OO" >.< Mój najlepszy koń ma niecałe 800 UM i nigdy nie wygrał rozety- żyję. No cóż. Nie każdemu musi się podobać ta gra... ale zostań z nami na ZM. Albo pisz ze mną lub coś ( : | |
| | | KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Pią Mar 16, 2012 1:06 pm | |
| Cóż, wydaje mi się, że wystarczy nie zwracać na to uwagi. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Pią Mar 16, 2012 2:44 pm | |
| Hmm... Znając życie, to nie odejdziesz, ale pacz: 1. Prestiżowa hodowla i ja?! Bez przesady- tylko rekreacyjnie 2. Czy 81 000 Equus, które posiadam to fortuna? Nawet nie staram się miec więcej ;p 3. A ja niby jak trenuję i blupuję? Na ranking? 4. OM? Boże, ja tego w życiu w zapasach nie miałam 5. Prestiż i ranking zawyżam jak mam ochotę, a nie wyczynowo i nałogowo. Nad GP się nigdy nie zastanawiałam, a hodowla jest na przeciętnym poziomie. Widzisz? Gram na podobnym poziomie, ale z gry nie rezygnuję. A co do chwalenia się- lubią, to niech się chwalą, wystarczy nie zwracac na to uwagi | |
| | | Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Pią Mar 16, 2012 3:12 pm | |
| - Ejli napisał:
- NIE chce mieć hodowli prestiżowych luzków - NIE mam fortuny - trenuje i BLUPuje TYLKO z nudów - OM? A co to za wytwór natury?Nigdy w łapkach nie miałam. - prestiż ranking GP i hodowla - na co mi to?
Przesadzasz dziewczyno... Kogo to obchodzi czy ktoś ma prestiżową hodowle, czy nie? Mówisz że nie masz fortuny, a takim ciągłym narzekaniem na pewno nie zarobisz. - Ejli napisał:
- ale jak na chacie wszyscy sie chwalą swoimi GPowcami to aż mnie krew zalewa.. Nie cierpię koni do GP,wręcz potępiam. >.<
Już wole czytać jak ktoś się chwali swoimi końmi (btw kto się niby chwalił? Bo ja czegoś takiego nie zauważyłam) niż twoje ciągłe użalanie się nad sobą. | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Pią Mar 16, 2012 4:44 pm | |
| przepraszam że zapytam ale co ma na celu ten twój post?? | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Sob Mar 17, 2012 6:48 am | |
| To, że planuje odejść? Ludzie. W ogóle was nie obchodzi 2 osoba? No proszę was... Tylko "gra, konie, GP, konie, gra, GP, OM, GP, konie" ileż można?
A osób chwalących się nie wymienię z loginu/ imienia z szacunku. Dziękuję ( : | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Sob Mar 17, 2012 7:04 am | |
| Hmm, racja, bo lepiej użalać się nad sobą niż pokazywać(bo chwalenie się całkiem inaczej wygląda..) jakiego fajnego konia się zrobiło? No wybacz mi. Wczoraj gadałam z Tobą na ten temat i mnie zdemotywowałaś.. Każdy od czegoś zaczynał..
Chcesz to odchodź nie chcesz to zostań, ZAGRODA to miejsce dla wszystkich, a skoro Ty tylko zauważasz "GPowców", hodowle, OM, Nyxy itd. to przykro mi. |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Sob Mar 17, 2012 7:42 am | |
| - Paulax9 napisał:
- To, że planuje odejść? Ludzie. W ogóle was nie obchodzi 2 osoba? No proszę was... Tylko "gra, konie, GP, konie, gra, GP, OM, GP, konie" ileż można?
A osób chwalących się nie wymienię z loginu/ imienia z szacunku. Dziękuję ( : nadal nie rozumiem co ten post ma na celu?? informację że chce odejść - to niech odchodzi jak jest jej źle, a może raczej chce aby ludzie pisali - nie zostań taka fajna jesteś smutno będzie bez ciebie... no wybacz ale jak dla mnie post jest bez sensu i zaśmieca tylko forum bo co on wnosi konstruktywnego to ja nie wiem... ale to pewno ta różnica wieku, chęć posiadania świetnych koni do GP, konieczność zakupów w tym celu OM, dobrej hodowli i doskonalenia profilu. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Planowanie odejścia. Sob Mar 17, 2012 9:34 am | |
| Popieram Paulax9. Macie klapki na oczach i okulary z napisem ,,ranking, Grand Prix, umiejętności, Potencjał Genetyczny, Zestawy Nyks". Ktoś ma napisane co innego, albo w ogóle nie klapek? To wypad z tego świata. Rany, czy wy naprawdę gracie tylko po to, żeby rywalizować i widzieć swój login w każdym rankingu? Bo ja myślałam, że gra ma na celu odprężenie i zrelaksowanie się po ciężkim dniu pracy. A tak naprawę jest dokładnie odwrotnie - człowiek łapie jeszcze większego doła, bo życie gry kręci się wokół rankingu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Planowanie odejścia. | |
| |
| | | | Planowanie odejścia. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|