Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wasze ulubione...? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
RainbowDash Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 21/03/2012
| Temat: Wasze ulubione...? Sro Mar 21, 2012 1:40 pm | |
| Jakie jest wasze ulubione powiedzenie, słowo itp.? Wyślijcie, zobaczymy, pośmiejemy się ;D Ja kocham krzyczeć: A byłoby tak pięknie! - jak coś nie wyjdzie po mojej myśli. | |
| | | bibi666689 Raczkujący
Liczba postów : 91 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Wasze ulubione...? Pią Mar 23, 2012 2:29 pm | |
| Ależ to jest epickie! - j. polski dobrze jak sobie życzysz - koledzy wiedzą że jestem wkurzona opowieści z mchu i paproci - kłamstwa (ale najlepsze w tym wszystkim są) ME GUSTA! - wiadomo o co chodzi | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Wasze ulubione...? Pią Mar 23, 2012 4:01 pm | |
| Ja uwielbiam powiedzenie: "Nie mój cyrk, nie moje małpy", który jest cytatem z Lejdis | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Wasze ulubione...? Sob Mar 24, 2012 3:32 am | |
| Ja lubię powiedzenie ''co ma piernik do wiatraka?'', mama się mnie tak pyta np. jak dziś w słoneczny dzień wyszłam na balkon w piżamie bez swetra. | |
| | | Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Wasze ulubione...? Sob Mar 24, 2012 6:23 am | |
| Ja notorycznie używam sformułowań z różnych meme z angielskiej części Internetu: Thank you, Cpt. Obvious albo No shit, Sherlock gdy ktoś się bawi w Legolasa i stwierdza rzecz oczywistą, O'rly jako wyraz sceptyczności/niedowierzania, no i nasze swojskie co ja pacze kiedy ktoś zrobi coś wyjątkowo kretyńskiego (typu założenie stroju żółwia znalezionego na kulisach szkolnej sceny na lekcji niemieckiego i siedzenie w nim, gdy nauczyciel wchodzi, z absolutnie niewzruszoną miną).
Poza tym jakieś 20% mojej mowy jest cytatami z filmów/seriali, które oglądam, co niejednokrotnie prowadzi do uwielbianej przeze mnie sytuacji, w której ja i osoba, która cytat rozpoznała, szczerzymy się do siebie ("Ah, welcome to the jungle, fellow freak") a niewinni postronni unoszą brew i dyskretnie się wycofują na bezpieczną odległość; ewentualnie uśmiecham się sama do siebie, kiedy cytat wymknie mi się mimowolnie i po chwili dociera do mnie to, co mówię. ^^ | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Wasze ulubione...? Sob Mar 24, 2012 6:23 am | |
| Sorry Winetu ! - jak się coś komuś nie udq i mówi że nie fair albo - Co wolno Wojewodzie to nie tobie smrodzie ! - jak mi coś wolno a innym nie | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wasze ulubione...? | |
| |
| | | | Wasze ulubione...? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|