Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)

Go down 
+12
asiamar98
Sweet Rabbit
Philipek
Aglyss
EREIS
Nevarra
Truskawka918
zαbαvεcкαα
Agura
hanka1998
Evangeline
Sakura
16 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) Empty
PisanieTemat: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 12:31 pm

Zamierzam wystosować graficzną petycję, która nawołuje do bojkotu podejścia Owlientu do graczy i ich problemów oraz umieścić ją na swojej prezentacji. Mile widziana byłaby pomoc w jej tworzeniu i propagowaniu wśród coraz większej liczby graczy Smile. Coraz częściej spotykamy się z olewackim i cynicznym zachowaniem Owlientu wobec nas i naszych problemów. Jesteśmy odsyłani z kwitkiem, a problemy ciągle rosną, na co nie mamy praktycznie żadnego wpływu. Ta polityka musi się wreszcie skończyć, inaczej w grze zostaną tylko banda oszustów i idiotów, którzy mają ją w głębokim poważaniu, chodzi im jedynie o to, aby zrobić innym na złość. Jeżeli sami nie upomnimy się o to, aby zaczęto traktować nas poważnie, Administracja nadal będzie oblewać nas ciepłym moczem, na co oczywiście dajemy ciche przyzwolenie. Jeżeli poprze petycję duża ilość osób, nie będzie mogła zostać niezauważona przez "górę".

Myślę również nad wystosowaniem pisemnej petycji do Administracji, w której przedstawiłabym wszystkie nasze zażalenia i postulaty.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Evangeline
Już coś wie
Evangeline

Liczba postów : 267

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 12:38 pm

Fajnie ^^ Popieram, wciąż nie dostałam Equus za składniki z eliksirów Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1536984
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 12:54 pm

Jestem jak najbardziej za, ale mam jedno "ale":
Pamiętam, jak powstała taka petycja, a dokładniej o prezentacjach z podstronami (żeby wróciły). Było wielu buntowników, głównie na forum (z Zagrody też). Spora ilośc wkleiła petycję na prezentację. Nie było w niej nic złego, tylko to, że Owlient nam wszystkiego zabrania itp.. I co zrobili? Ban na forum i odjęta Karma za "niewłaściwe treści na prezentacji". W tym przypadku może niestety byc podobnie Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 12:57 pm

Popieram Wink
Powrót do góry Go down
Agura
Już coś wie
Agura

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 1:37 pm

uuu ostro piszesz xD Zgadzam się! Kocham polityków robić w konia XD (nawet jeśli to nie politycy)
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 1:49 pm

Popieram
Powrót do góry Go down
Truskawka918
Już coś wie
Truskawka918

Nick w grze : Truskawka9182
Liczba postów : 125

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 2:02 pm

To ja chyba też popieram, ale jak miałaby ta petycja wyglądać ?

PS.Możemy jeszcze zacząć strajkować i kuponów nie kupować Razz
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 2:48 pm

Raczej byłabym skłonna napisać wspólnie jakiś dłuższy liścik, tak by każdy kto ma jakieś "ale" wysłał im to na kontakt. Jak dostaną kilkaset o takiej samej treści to może zareagują jakoś.
Na prezce mało bezpieczne bo mogą się przyczepić.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 2:52 pm

JAAAAAAAAAAAAAA ja poprę na bank masz mnie jako twardego orędownika
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 3:38 pm

Truskawka918 napisał:
To ja chyba też popieram, ale jak miałaby ta petycja wyglądać ?

PS.Możemy jeszcze zacząć strajkować i kuponów nie kupować Razz

O własnie! Taki strajk najbardziej by ich dotknął i może ruszył ich wielkie ciężkie tyłki.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 4:03 pm

tylko że taki strajk musiałby objąć min 25% graczy a to nie jest możliwe. Ja to bym była za "za za spamowaniem" takimi samymi mailami ich skrzynki. Każda z osób żeby napisała taka sama petycje i ją posłała.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 4:10 pm

Chyba macie rację z tą pisemną petycją, którą można by sporządzić wspólnie i każdy z osobna wysłałby ją na kontakt do Owlientu Very Happy. Z tym, że pisząc dzisiaj wiadomość na kontakt zauważyłam, że jest limit słów i nie da się wystosować dłuższej "wypowiedzi" (dowody błędu musiałam podać w komentarzu pod zgłoszeniem). Trzeba by spróbować w inny sposób to załatwić Smile

Moje zgłoszenie odnośnie błędów graficznych musiało zostać podzielone na 2 cześci i przedstawia się w ten sposób:

Cytat :
Witam. Od kilku dni pojawia się jeden i ten sam problem. Mianowicie z niewyjaśnionych przyczyn znika grafika ze Złotego Jabłka, tj. maści/otoczenia/towarzysze. Zaczęło się to 18.03 w ostatnim dniu głosowania na prace w Przestrzeni Twórczej, przez co nie mogłam oddać swoich głosów na prace, gdyż po prostu ich nie widziałam. Sytuacja ta powtarza się kilkukrotnie w ciągu dnia, co utrudnia mi grę, a przede wszystkim, zakup koni.

Z tego, co wiem, Administracja zwala winę za błędy w grze na przeglądarkę, z której gracz korzysta w trakcie użytkowania konta. Zapewniam jednak, że nie jest to błąd mojej przeglądarki, gdyż występuje on we wszystkich przeglądarkach, które aktualnie mam zainstalowane (IE, Chrome, Firefox). Problem ten pojawia się również w przypadku użytkowania przeze mnie konta na innym komputerze, co nie może być ani winą tego komputera czy przeglądarki, ani czystym przypadkiem, że taki błąd występuje.

Zwracam się z prośbą o usunięcie błędu, który utrudnia mi grę.

Oto druga część, którą musiałam "wcisnąć" w komentarz pod zgłoszeniem (nie wiem nawet, czy zwrócą na to w ogóle uwagę):

Cytat :
Nie zmieściła mi się cała moja wypowiedź, dlatego ciąg dalszy piszę w komentarzu...

Bardzo proszę przyjrzeć się dowodom, jakie zgromadziłam w trakcie mojej udręki z grą przez te kilka dni.

http://s1.pokazywarka.pl/i/983325/269716/1.jpg

http://s1.pokazywarka.pl/i/983325/114483/2.jpg

http://s1.pokazywarka.pl/i/983325/195125/3.jpg

http://s1.pokazywarka.pl/i/983325/209839/4.jpg

Pragnę również zaznaczyć, że nie mam problemu z grafiką na żadnej innej stronie, jaką odwiedzam, pomijając howrse.pl.

Wiem, że dobitnie i niewiele ma to wspólnego z dobrymi manierami, ale ja już mam serdecznie dość bawienia się w grzeczności, jeżeli wiem, że i tak zostanę zignorowana nawet, jeśli próbowałabym wejść im w tyłek bez mydła...

Ostatnio zmieniony przez Sakura dnia Czw Mar 22, 2012 4:22 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 4:19 pm

masz opcję załącz plik i aby mieć pewność czy plik przeczytano trzeba by zadać pytanie najlepiej jedno na początku jedno w środku i jedno na końcu - taka sprytna sztuczka czy delikwent przeczytał tekst w całości i ze zrozumieniem Wink
piszesz wtedy w treści zgłoszenia że z racji skomplikowanego charakteru wiadomości jego długość przekracza ilość dopuszczalnych znaków więc załączasz plik w którym jest jego treść Smile
piszesz w tymże pliku całą treść petycji i wplatasz w nią żeby nie było pytania i tak np.: pytanie 1 o dajmy na to CP, pytanie 2 o hodowle a 3 o coś tam innego ...

to taki mój pomysł Very Happy
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostPią Mar 23, 2012 1:51 am

Ja jestem oczywiście za.
To mój błąd w grze, zamiast pieniędzy pojawiło mi się jakieś NaN Equus:
Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) 15ri3pf

Na Mozilli Firefox ucinało mi literki, teraz tego już nie mam gdyż używam innej przeglądarki.
Albo to :KLIK
To też musi być raczej jakiś błąd...
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostPią Mar 23, 2012 5:20 am

Nie wydaje mi się , że Owlient ,,olewa " graczy Wink
Pisałam do nich często i zawsze pomocni i dostawałam miłe odpowiedzi, więc nie wiem czy taka petycja jest konieczna .
Pozdrawiam S.S.
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostPią Mar 23, 2012 5:50 am

SailorSny napisał:
Nie wydaje mi się , że Owlient ,,olewa " graczy Wink
Pisałam do nich często i zawsze pomocni i dostawałam miłe odpowiedzi, więc nie wiem czy taka petycja jest konieczna .
Pozdrawiam S.S.

poczytaj sobie choćby mój przypadek opisany w tym wątku KLIK - jeden z wielu przykładów jak im zależy
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 9:45 am

A, wyślę coś Wink Dama nie miałam problemów, ale rzucę się w obronie Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98)
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 3:57 am

Ja jestem jak najbardziej za. Sama zastanawiałam się nad zrobieniem buntu. To całe "robienie dla naszego dobra" mnie już tak wkur... denerwuje.
Zgadzam się, że powinniśmy wystosować pisemną petycję. Tylko, żeby była jedna dla wszystkich Wink Ja wysyłałam jako zgłoszenie raczej pokaźnej długości wiadomość, o niesprawiedliwym traktowaniu graczy.
Odesłali mi wiadomość w stylu "dziękujemy opinię, uwzględnimy ją". Figa z makiem i jabłecznik!
Jeszcze proponowałabym, żeby zrobić avy z krótkimi informacjami na ten temat. Takie coś jak była akcja "załóż zieloną mulinę". Nie wiem czy kojarzycie... W każdym razie ja mogę się podjąć zrobienia tego ava Wink
Poza tym w tej sprawie możecie liczyć na każdą pomoc z mojej strony. Proszę, nie rezygnujmy z tego tylko działajmy! Mam nadzieję, ze to nie będzie kolejne powstanie, do którego nie dojdzie...
A swoją drogą, wiecie za co na wątku o zmianach dostałam ostrzeżenie? Mnie się to wydaje śmieszne. Zacytowałam bowiem Ow i dałam myślnik "wysłannik z ciemnej strony mocy". W owym momencie mogłam potraktować Administrację innymi epitetami, ale okey Laughing
Powrót do góry Go down
Clockvise
Jedną nogą w ZM
Clockvise

Nick w grze : Clockvise
Liczba postów : 675

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 4:34 am

Popieram w 100 procentach. Mogę tą petycję wykonać?
Powrót do góry Go down
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 6:47 am

Po obiadku przyszedł do mnie nowy pomysł xD
Może, jeżeli chcemy żeby było to na większą skalę, zrobimy bloga jako oficjalna stronę buntu. Tam Admini nic by nam nie mogli zrobić. Mogłyby być tam wszystkie nowości z buntu jak np. zareagowała administracja i takie tam, ogólnie informacje o co tu chodzi i przykłady olewczego stosunku Owlientu do nas. Bannery mogłyby odsyłać do tej właśnie strony, o! Żeby ludzie mogli dowiedzieć się więcej niż z samych nich. Co o tym sądzicie?
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 7:06 am

asiamar98 - dobry pomysł.
Powrót do góry Go down
Clockvise
Jedną nogą w ZM
Clockvise

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 8:03 am

asiamar98 napisał:
Po obiadku przyszedł do mnie nowy pomysł xD
Może, jeżeli chcemy żeby było to na większą skalę, zrobimy bloga jako oficjalna stronę buntu. Tam Admini nic by nam nie mogli zrobić. Mogłyby być tam wszystkie nowości z buntu jak np. zareagowała administracja i takie tam, ogólnie informacje o co tu chodzi i przykłady olewczego stosunku Owlientu do nas. Bannery mogłyby odsyłać do tej właśnie strony, o! Żeby ludzie mogli dowiedzieć się więcej niż z samych nich. Co o tym sądzicie?

Genialne ale jak go nazwiemy? Bunt Howrse? Bunt graczy howrse?
Powrót do góry Go down
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 9:02 am

Nie wiem, ale myślałam żebyśmy jako adres dali "howrse-bez-sensu..pl/com" xD
Powrót do góry Go down
Clockvise
Jedną nogą w ZM
Clockvise

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 9:04 am

Uuu....już robie petycję ^^ A raczej baneros
Powrót do góry Go down
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 9:08 am

Jednak go nie założę, serwer mi pada O.o

Ostatnio zmieniony przez asiamar98 dnia Nie Kwi 01, 2012 9:16 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Clockvise
Jedną nogą w ZM
Clockvise

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 9:15 am

Dawaj howrse bez sensu Wink
Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) Scaled.php?server=809&filename=jjjja
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 9:16 am

Ja Was niestety, ale nie poprę. Szkoda mi tych wszystkich godzin spędzonych na blupowaniu, objęć, koni. Poza tym to już były takie bunty - o podstronach, kodach, ogłoszeniach i każde kończyły się banami :<
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 10:34 am

Ja popieram. Więc jak z tą petycją? Ktoś już ma jakiś zarys?
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 11:46 am

Nie dam rady tego bloga zrobić, bo mi serwer cały czas wywala :/
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 2:29 am

Czyżbyście zapomnieli o tym, że do Owlientu można wysłac nie tylko zgłoszenie, ale też e-maila? A tam nie ma ograniczeń długości tekstu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Petycja o dowg.pl
» Gra firmy Owlient-babydow?!
» Czy Owlient zakochał się w Sweet Horsey 9 ?
» Kto pomoże?
» Petycja

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: