Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) | |
|
+12asiamar98 Sweet Rabbit Philipek Aglyss EREIS Nevarra Truskawka918 zαbαvεcкαα Agura hanka1998 Evangeline Sakura 16 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
martosia2004 Już coś wie
Nick w grze : martosia2004 Liczba postów : 177 Dołączył : 27/09/2012
| Temat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) Sro Paź 03, 2012 12:38 pm | |
| Wiecię co myślałam że to bezsensu ale.........Owilent nas olewa. A asiamar98 genialne i fajny banner dajcie html to wstawie.....Bądźmy dobrej myśli | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) Nie Gru 09, 2012 4:01 am | |
| - Truskawka918 napisał:
- To ja chyba też popieram, ale jak miałaby ta petycja wyglądać ?
PS.Możemy jeszcze zacząć strajkować i kuponów nie kupować Hehe,ja już strajkuję i kuponów nie kupuję Chodzi mi o strajk włoski na howrse:D A co do petycji to poparłbym |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) Nie Gru 09, 2012 4:01 am | |
| O a to taki stary temat..po co ja pisze |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) | |
| |
| | | | Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|