Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)

Go down 
+12
asiamar98
Sweet Rabbit
Philipek
Aglyss
EREIS
Nevarra
Truskawka918
zαbαvεcкαα
Agura
hanka1998
Evangeline
Sakura
16 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
martosia2004
Już coś wie
martosia2004

Nick w grze : martosia2004
Liczba postów : 177

Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) - Page 2 I_icon_minipostSro Paź 03, 2012 12:38 pm

Wiecię co myślałam że to bezsensu ale.........Owilent nas olewa. A asiamar98 genialne i fajny banner dajcie html to wstawie.....Bądźmy dobrej myśli
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 4:01 am

Truskawka918 napisał:
To ja chyba też popieram, ale jak miałaby ta petycja wyglądać ?

PS.Możemy jeszcze zacząć strajkować i kuponów nie kupować Razz

Hehe,ja już strajkuję i kuponów nie kupujęSmile Chodzi mi o strajk włoski na howrse:D
A co do petycji to poparłbym
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 4:01 am

O a to taki stary temat..po co ja pisze
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)   Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :) - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Petycja o dowg.pl
» Gra firmy Owlient-babydow?!
» Czy Owlient zakochał się w Sweet Horsey 9 ?
» Kto pomoże?
» Petycja

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: