| Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 | |
|
+5Heshette zαbαvεcкαα Alexinda Broszka blueberry. 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Sob Mar 24, 2012 4:53 pm | |
| Uwaga! Do dnia 3 maja przyjmuję zamówienia na darmową grafikę! Czego sobie tylko zażyczycie będzie za free! Witajcie w zakładzie prezentacji "Horsehead style"! Na początek kilka informacji:- ważne informacje są zaznaczone m.in. kolorem fioletowym oraz kursywą! - nie życzę tu sobie komentarzy dot. stylu prezentacji - proszę pisać je w dziale "Twórczość do gry", w poddziale "Prezentacje", w wątku "Prezentacje aniawis39". - prosiłabym moderatorów o usunięcie mojego "starego" tematu w tym dziale z moimi prezentacjami. Nie mogłam go odnaleźć dlatego zakładam nowy. O zakładzieZakład ten powstał dosłownie chwilę przed rozpoczęciem pisania posta. Jestem jednocześnie jego właścicielem, jak i jedynym członkiem. Sama sobie szefuję. Moim celem jest tanie wykonywanie graficznych "cudów". Jak na razie cały czas się szkolę, więc za wiele ode mnie wymagać nie możecie. Z tego miejsca chciałabym również napisać, że jak na razie nie chcę współpracowników [a właściwie pomocników]. Nie chcę, by mój zakład przerodził się w "Graficzną Szatę" - czy, jak to tam było. Po prostu, gdy jestem sama mogę bardziej kontrolować sytuację. To tyle o zakładzie - zapraszam do zapoznania się z ofertą! OfertaPrezentacje Mogę wykonać dla Ciebie grafikę pod prezentację [jak okiełznam nowy kod - w co wątpię - będę dodawać kod] lub też prezentację w WIXie. Grafiki staram się wykonywać jak najlepiej - w miarę moich możliwości. Wiadomo, że nie zawsze wyjdzie idealnie, dlatego na życzenie klienta nieodpłatnie wykonam prezentację jeszcze raz. W tej kwestii zainteresowanym więcej informacji udzielę na PW. Gwarantuję, że prezentację staram się robić, jak najlepiej! Przykładowe zamówienie na prezentację [zarówno w WIXie, jak i grafikę]. Status: otwarte Avatary Wykonuję również avatary. Oferuję takie rodzaje, jak: - zwykły, prosty nieruchomy - ruchomy [przykład - mój] - "Fan Howrse" Chciałabym powiedzieć trochę o avatarze typu "Fan Howrse". Jest to avatar składający się z tła oraz maści z Howrse.pl. U góry avatara zawsze będzie pisać: "Grafika z howrse.pl". To tyle na ten temat. Wszelakie niepewności w tej sprawie proszę kierować na PW. Zamówienie oraz cennik [tak jak w przypadku prezentacji] - poniżej! Status: otwarte Bannery, petycje itp. Mogę również wykonać dla Ciebie banner, petycję itp. Jeżeli chodzi o petycję: wykonuję tylko i wyłącznie grafikę - nie oznacza to iż popieram petycję! Żeby potem nie było, że wymyśliłam jakieś głupoty. Grafikę pod petycję wykonuję tylko dla sensownych petycji! Wzór zamówienia poniżej! Status: otwarte Jak ma wyglądać zamówienie?Zamówienie grafiki pod prezentację:Login:Zdjęcie:Napis powitalny [Twój wybór - jeżeli nie chcesz to pomiń ten punkt!]:Ilość ramek:Tytuły ramek:Czym mogę zapłacić?:Jeżeli bardzo zależy Ci na czasie - możesz dopisać "Termin:" i podać datę do, której ma zostać wykonana grafika. Chcę jednak zaznaczyć iż przyjmuję tylko 5 zamówień z ograniczeniem czasowym dziennie! Proszę się nie wypytywać o powody! Ilość ramek zależy od zdjęcia. Według mnie najlepiej wyglądają prezentację jedno- lub dwuramkowe. Szczerze mówiąc sześć małych rameczek upchanych na jednym zdjęciu nie wygląda zbyt estetycznie. Zamówienie prezentacji w WIXie:Login:Kolorystyka:Napis powitalny [to samo co w grafice pod prezentację]: Ilość podstron: Tytuły podstron: Zdjęcia: Czym mogę zapłacić?:Prezentacji w WIXie nie będziecie mogli edytować! Jeżeli będziesz chciał/a jednak coś zmienić - napisz do mnie! Nieodpłatnie zmienię wtedy tekst. W prezentacjach WIX jest jeszcze jedno "ale": polskie znaki przyjmuje tam [z tego co wiem] tylko czcionka Times New Roman [czy jakoś tak]. Dlatego zastrzegam sobie do robienia prezentacji tylko z tą czcionką! Do prezentacji WIX nie przyjmuję ograniczeń czasowych!Zamówienie avataru:Login: Rodzaj avatara: Zdjęcie [w przypadku "Fan Howrse" - grafika z gry]: Ilość zdjęć [w przypadku avataru ruchomego]: Napisy: Czym mogę zapłacić?:Na avatary wszelakiego rodzaju przyjmuję ograniczenia czasowe! Przyjmę, jednak tylko 15 ograniczeń dziennie! Zamówienie banneru itp.Login: Co zamawiasz?: Kolorystyka: Zdjęcia: Napisy: Czego dokładnie oczekujesz?: Czym mogę zapłacić?:W tym przypadku ograniczeń czasowych nie przyjmuję! Mogę wykonać 10 bannerów [itp.] dziennie. W tym przypadku chciałabym, abyście trochę się rozpisali [np. jak sobie wyobrażasz banner], dlatego dodałam "Czego dokładnie oczekujesz?". Proszę Was o konkrety. CennikGrafika pod prezentację:Za prezentację z jedną ramką przyjmuję:[/size] lub 5 000 Za prezentację z dwoma ramkami: lub 10 000 , albo 1 kupon Prezentację w WIXie:Za każdą prezentację w WIX przyjmę: lub 25 000 , albo 2/3 kupony AvataryZa avatar zwykły 200 Za avatar ruchomy 300-400 [w zależności od ilości obrazków] Za avatar "Fun Howrse" 500 Bannery, petycje itp.Banner: 600 Petycja: 650 Inne wymysły Waszej wyobraźni - cena do ustalenia indywidualnego Promocja!Pierwsze pięć osób, które złoży mi zamówienie [na cokolwiek] otrzyma je za darmo! Dodatkowo otrzyma avatar "Fun Howrse" [wartość 500 ] i 50% zniżki na kolejne zamówienia! Spieszcie się!
Ostatnio zmieniony przez aniawis39 dnia Czw Kwi 05, 2012 12:12 pm, w całości zmieniany 4 razy | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Nie Mar 25, 2012 12:03 am | |
| Ja kiedyś robiłam prezentacje w WIX`ie i prawie każda czcionka obsługuje polskie znaki, ale nie w każdym rozmiarze. Czyli na przykład czcionka Comic Sans SM normalnie współpracuje z polskimi znakami do wielkości np. 15, na większych już nie. A jak czcionka nie obsługuje znaków na danym rozmiarze to zaczyna się zabawa. Trzeba znaleźć granicę i tak dopasować ozdoby żeby wyglądało estetcznie i możne się było rozczytać | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Nie Mar 25, 2012 5:48 am | |
| Broszka - dziękuję za radę, ale wolałabym ją otrzymać na PW. Taka mała uwaga na przyszłość.
Na razie nikt nie skorzystał z naszej promocji, a co za tym idzie: 5 darmowych, dowolnych zamówień, avatar "Fun Howrse" [o wartości 500 ] i 50% zniżki na kolejne zamówienie - czekają!
Dziś podam Wam przykłady moich prac graficznych. Mam nadzieję, że pobudzi Was to trochę do zamówień. PrzykładyGrafika pod prezentację:Przykład 1Przykład 2AvataryPrzykład 1Przykład 2Przykład benneru macie u mnie poniżej. Chodzi mi o banner m.in. zakładu. Wszystkie przykłady są na sprzedaż! Jako, że nie są idealne wszystkie są po równiej cenie 100 ! W sprawie kupna danego przykładu proszę o kontakt na Zagrodzie Mgły poprzez PW. Proszę również o podanie numeru przykładu!
Mam nadzieję, że moje wytwory się Wam podobają. Przykład prezentacji w WIXie podałam wcześniej [w pierwszym poście], natomiast przykład avatara ruchomego macie też jak na dłoni. Pozdrawiam i zapraszam do kupna i zamawiania aniawis39 | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Pon Mar 26, 2012 7:27 am | |
| Na razie nikt nie skorzystał jeszcze z promocji zakładu! Jako, że nie ma również chętnych na przykłady - nie są już one na sprzedaż! Chyba, że komuś [jakimś cudem] będzie bardzo zależało. Wtedy nie ma problemu, ale cena wynosi 120 . Naprawdę zapraszam do zamawiania! | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Wto Mar 27, 2012 7:38 am | |
| Uwaga! Nadal nikt nie skorzystał z promocji! W związku z tym zostaje ograniczona ilość miejsc "promocyjnych". Mamy teraz tylko 3 wolne miejsca!
Do oferty zostają dołączone wycinane avatary! Więcej informacji wkrótce... | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Sro Mar 28, 2012 1:58 pm | |
| Nikt nie skorzystał z promocji przez 4 dni, więc zostaje ona usunięta. Wystawiam jednak dziś nową grafikę. Osoba, która ją kupi [250 ] otrzyma 50% zniżki na następne zamówienie. Po zakupieniu grafiki dodany zostanie login osoby, która ją kupiła [wedle życzenia klienta]. Oto grafika: Cena tak, jak wspomniałam - 250Według mnie prezentacja bardzo ładna. Chyba jedna z lepszych [inne były byle jakie]. Mam nadzieję, że się Wam spodoba i ktoś ją kupi.
Ostatnio zmieniony przez aniawis39 dnia Czw Mar 29, 2012 9:54 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Sro Mar 28, 2012 3:12 pm | |
| Bardzo ładna, ale jak ktoś ma ci przesłać 250 equus? Może jakąś opcję przeoczyłam, więc proszę o wytłumaczenie, bo konie można za min. 500 eq. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Sro Mar 28, 2012 4:03 pm | |
| tyle się namnożyło ostatnio tych spółek że makabra! ja bym chętnie wzięła w końcu moją grafikę którą każdy obiecał a nikt ni zrobił |
|
| |
zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Czw Mar 29, 2012 6:54 am | |
| - Alexinda napisał:
- Bardzo ładna, ale jak ktoś ma ci przesłać 250 equus? Może jakąś opcję przeoczyłam, więc proszę o wytłumaczenie, bo konie można za min. 500 eq.
Ona przesyła Ci konia za 750Eq, a po 10 dniach ty jej go oddajesz za 500Eq. | |
|
| |
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Czw Mar 29, 2012 8:31 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Czw Mar 29, 2012 9:57 am | |
| Mika - jeżeli chcesz mogę Ci zrobić podobną prezentację do tej wystawionej. Może nie tak piękne jak np. Pysi, ale zawsze coś. Nie robię jednak kodu HTML. Ale w tej kwestii myślę, że ktoś z ZM pomoże - mi pomogła bodajże sayuri92. Jeżeli jesteś zainteresowana napisz na PW formularz. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Czw Mar 29, 2012 10:13 am | |
| zrobiła mi emi Już :] ale możesz spróbować baner |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Czw Mar 29, 2012 10:20 am | |
| Tak, jak mówiłam: wypełnij zamówienie i wyślij na PW. O zapłatę proszę dopiero po oddaniu Ci grafiki - nie spodoba się, nie płacisz. | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Pią Mar 30, 2012 9:55 am | |
| Prezentacja z pieskiem nadal szuka właściciela! Jesteś chętny do kupna? Pisz! | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Sob Mar 31, 2012 12:26 pm | |
| Od dziś w "HS" jest również koniara2311! Każda z nas ma swój banner zakładu. Także nie posądzajcie jej o plagiat czy coś takiego. xD Oto banner koniary: Piękny prawda? Zapraszamy serdecznie do składania zamówień! | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Pon Kwi 02, 2012 6:47 am | |
| Chciałabym poinformować iż prezentacja z pieskiem cały czas szuka swojego właściciela! Cena zostaje obniżona do 100 equus... | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Wto Kwi 03, 2012 12:52 pm | |
| Uwaga!Nikt nie kupił prezentacji z psiakiem [ja się chyba poryczę ]. Postanowiłam, więc że zrobię "kolekcję" grafik pod prezentację za darmo. Grafiki trzeba sobie "zaklepać" zanim zrobi to ktoś inny. Pierwsze grafiki już niedługo. Powiem tylko początkowo będą dwie grafiki - jeżeli zainteresowanie będzie dość duże, powiększę liczbę. Na razie moja prawa ręka nic nie wie o tym co się tutaj dzieje, także nie pisać do niej w tej sprawie. Na pewno sama ogłosi czy bierze w tym udział czy nie. Ewentualni zainteresowani promocją, którzy by z niej skorzystali niech piszą na PW, że podoba im się ten pomysł itd. To na pewno spowoduje, że grafiki pojawią się wcześniej. | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Czw Kwi 12, 2012 12:50 pm | |
| Otóż tak... 1.Prezentacja z pieskiem nadal czeka na właściciela. 2.Darmowa prezentacja z koniem również czeka na nowego "pana". Zapraszam do skorzystania z oferty! | |
|
| |
Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Pon Kwi 16, 2012 1:22 pm | |
| Trochę szkoda mi tego pieska.. | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Sro Kwi 18, 2012 12:48 pm | |
| Informacje:1. Od dziś w "HS" jest osoba, która zwie się sayuri962. 2. Wczoraj rozpoczęłam pracę nad pierwszą stroną zakładu. Wygląda to TAK. Wiem, że w WIX, ale chciałam zrobić, gdzie indziej i nie wyszło. Może później. 3. Darmowe prezentacje z koniem i psiakiem nadal czekają! | |
|
| |
Moquea Raczkujący
Liczba postów : 67 Dołączył : 22/04/2012
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Pon Kwi 30, 2012 3:20 pm | |
| Login: Moquea Zdjęcie: http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2011/190/8/a/so_lonely_by_vikarus-d3lie3b.jpg Napis powitalny [Twój wybór - jeżeli nie chcesz to pomiń ten punkt!]: Ilość ramek: 1 Tytuły ramek: Brak Czym mogę zapłacić?: Myślę, że mieszczę się w darmowej 5-ce Chciałabym żeby znalazły się tam brushe, i podświetlona ramka | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Czw Maj 03, 2012 12:46 pm | |
| Moquea - na obróbkę graficzną tego zdjęcia potrzeba zgody autora. Podaj mi z czym chciałabyś zdjęcie, a wyszukam je, podam Ci do wglądu i sama ocenisz. Będę szukać do skutku. | |
|
| |
Moquea Raczkujący
Liczba postów : 67 Dołączył : 22/04/2012
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Pią Maj 04, 2012 9:20 am | |
| Już dziękuję, mam inną prezentację | |
|
| |
Ariana. Nowy
Liczba postów : 32 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Sob Maj 05, 2012 5:21 am | |
| Aniu, a zakodowałabyś mi ramki? Nie prezentację, a ruchome ramki - w tej sprawie jestem zupełnie zielona . ;3 | |
|
| |
Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Nie Maj 06, 2012 12:50 pm | |
| Kupię tą prezentację z pieskiem =) | |
|
| |
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Nie Maj 06, 2012 2:11 pm | |
| Ariana. - na razie nie koduję. Friesian - należy już ona do Ciebie, masz ją za darmo. Dorobię tylko login i podpis - wyślę Ci do niej link jutro przez howrse. Pasuje? | |
|
| |
Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Pon Maj 07, 2012 1:33 pm | |
| Jasne =) Kodzik sama sobie zrobię gdyż się nauczyłam =) | |
|
| |
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 Czw Maj 31, 2012 11:29 am | |
| to ja chche tę za 240 equus | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 | |
| |
|
| |
| Zakład prezentacji "Horsehead style" - aniawis39 | |
|