| Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! | |
|
+5Asiaa. EREIS Philipek hanka1998 Zaczarowana.x3 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Sro Mar 28, 2012 4:59 am | |
| Co wy na to? | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Sro Mar 28, 2012 5:14 am | |
| Śliczny jest, może wkleję | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Sro Mar 28, 2012 6:20 am | |
| |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Sro Mar 28, 2012 6:34 am | |
| Wszystko fajne, ale trochę nieczytelne przez tą czcionkę. *przecież | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Sro Mar 28, 2012 6:34 am | |
| jak mogę wtrącić jak dla mnie czcionka zbyt wymyślna i mało czytelna | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Nie Kwi 01, 2012 3:13 am | |
| Wkleję na prezentację :> Chociaż nie grałam w starej wersji to wiele howrsowiczów mówi ,że lepiej się tam grało.. | |
|
| |
asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Nie Kwi 01, 2012 3:41 am | |
| Dla mnie też czcionka zbyt wydumana. Poza tym niestety wątpię by to coś dało. A tak na marginesie nie bardzo wiem po co są te podpisy wspomniane na końcu... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Nie Kwi 01, 2012 5:25 am | |
| Jak dla mnie takie se. Po prostu dodałaś zwrotki w osobnych klatkach. Gdybyś ten wiersz napisała sama, to bym nie miała żadnych zastrzeżeń. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Sro Kwi 04, 2012 9:56 am | |
| Czcionka nie czytelna ale pomysł dobry |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Czw Kwi 26, 2012 12:34 pm | |
| Nie idzie tego przeczytać...I liryką jakby by było chociaż pisane... | |
|
| |
Marynarkova. Raczkujący
Liczba postów : 55 Dołączył : 20/04/2012
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Nie Kwi 29, 2012 9:54 am | |
| Wkleiła bym lecz jest jedno ale czcionka jest nieczytelna | |
|
| |
.Klaudi96. Raczkujący
Liczba postów : 66 Dołączył : 29/04/2012
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Nie Kwi 29, 2012 2:35 pm | |
| Mogłabyś zmienić czcionkę a tak po za tym jest OK =) Ow nas nie olewa, przyjmuje każde nasze propozycje i na swój sposób je zmienia. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Pon Kwi 30, 2012 3:48 am | |
| - .Klaudi96. napisał:
Ow nas nie olewa, przyjmuje każde nasze propozycje i na swój sposób je zmienia. Chyba propozycje typu 'dajcie tego konia, bo na innych serverach je mają' -.- |
|
| |
Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! Pon Kwi 30, 2012 7:58 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! | |
| |
|
| |
| Nowy banerek od .Lolita. :) Niech Ow nas nie olewa ! Robie to przeciesz niby "dla naszego dobra"! | |
|