Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Jakie macie hodowle na howrse?

Go down 
+17
Szron
amorkowa
korane
Nevarra
Sweet Rabbit
Ew3linka
Sabula
Clockvise
Malto
Sathilia
Pati...xd
Zaczarowana.x3
Calma
Uśmieszek
Evangeline
Philipek
Kazarina
21 posters
AutorWiadomość
Kazarina
Nowy
Kazarina

Liczba postów : 12

Jakie macie hodowle na howrse? Empty
PisanieTemat: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 3:42 am

Jakie macie hodowle na howrse? Ja np. hodowle kuców szetlandzkich SzetlandMus, i hodowle arabów i koni achał - tekińskich Piękne i Boskie.
Ps. Możecie napisać jak się nazywacie na howrse? Zaproszę was w tedy do znajomych!

Jakie macie hodowle na howrse? 3605817172 Jakie macie hodowle na howrse? 4257297559 Jakie macie hodowle na howrse? 2159460562 A to moje konto na howrse! Clik!http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1639319&message=changePresentation
Jakie macie hodowle na howrse? 2024858757 Przepraszam jak widać link i jak takie temat już jest.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 4:15 am

Ja jestem założycielką najlepszej hodowli Angloarabów Shagya Stars of Europe. Mamy już 7* doskonałości. A oprócz tego,należę do hod. andaluzów Feria del Caballo. Wczoraj osiągnęliśmy 22* Wink
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Evangeline
Już coś wie
Evangeline

Liczba postów : 267

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 8:46 am

Próbuję coś osiągnąć z konikami luzytańskimi
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1536984
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 8:52 am

Należę do elitarnej hodowli koni fiordzki Hesker Avets, prestiżowej Mustangów OW i hobbystycznie jednorożce.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 8:57 am

Ja araby z Desierto Arabigo i walijczyli Blood of Rohan (:
Powrót do góry Go down
Zaczarowana.x3
Przyjaciel Zagrody
Zaczarowana.x3

Nick w grze : Zaczarowana.x3
Liczba postów : 751

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 10:06 am

ja próbuje osiągnąć najlepsze mieszanki narazie mamy 22* z luzytanami niedługo już 23* ;*
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 10:17 am

Ja nie mam swojej własnej hodowli ale należę do Stars of Europe. Very Happy

PS: Pozdrawiam członków tej hodowli. Smile

Ostatnio zmieniony przez Pati...xd dnia Nie Kwi 01, 2012 12:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 10:18 am

A ja mam hodowlę viva la vida. w której sobie od tak rozmnażam koniki, raczej nie dla rankingu.
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 12:29 pm

Ja głównie zajmuję się hodowlą jednorożców różnych ras pod przyrostkiem Lacrime di Drago, a hobbystycznie zajmuję się aktualnie mustangami (Fiamma del Drago) i achał-tekinami (Artiglio del Drago).
W żadnej z hodowli nie dążę do rankingów. ;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 1:26 pm

Zaczynałam od andaluzów, ale szybko przerzuciłam się na Connemara (najniższe PG w grze, uznałam, że to może być ciekawe wyzwanie). I tak ciułam z Irlandczykami już ponad rok pod przyrostkiem "Hope For The Best". Słowem wyjaśnienia - jest to fragment zdania, na które trafiłam w necie, a które bardzo przypadło mi do gustu: "Hope for the best, prepare for the worst". Coś w tym jest...

Poza Connemara grzebię się z rogacizną oraz z mieszankami ras do Grand Prix "Impure Champions".
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Clockvise
Jedną nogą w ZM
Clockvise

Nick w grze : Clockvise
Liczba postów : 675

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 1:37 pm

Ja mam hodowlę mustangów i osiągnełyśmy 12* i PG 614 Wink
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 1:38 pm

Ja od początku gry rozmnażałam sobie walijczyki i quartery pod przyrostkiem "Riders Of Rohan", nie była to jakaś hodowla, tylko tak po prostu- dla przyjemności sobie rozmnazalam, moje ulubione rasy, nie patrzyłam się na ranking Very Happy Potem zajełam się bardziej welsham, nauczylam sie blupować i sobie je sama hodowałam. Teraz połączyłam z mysią hodowle, nazywa się Blood Of Rohan Smile

Należę jeszcze do hodowli Shagya Stars Of Europe Very Happy
Powrót do góry Go down
Ew3linka
Raczkujący
Ew3linka

Nick w grze : Ew3linka
Liczba postów : 83

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 3:24 pm

Ja jestem założycielka hodowli ~~RoyalBlood~~ hodujemy angliki mamy 23* ;]. Hobbystycznie hoduje jednorogi także tej rasy pod przyrostkiem ~~Last Hope~~. Mam też parę trakenów, mustangów i nokote przyrostek from Shadow Sky ;]
Powrót do góry Go down
Kazarina
Nowy
Kazarina

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 3:05 am

Wow, ale super hodowle!
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostPon Kwi 23, 2012 6:48 am

U mnie -
Drago Mistico - kryję klaczki z ogierami innych, i może nie innych ras. Hodowla mieszanek. Ostatnio urodziły się klaczki luzytańskie z 213 um.!
Mien Note - coby... zawieszone jak na razie. Nie mam czasu - większość spędzam przy Drago ;]
Sweet Unicornio - różne rasy jednrożców, razem z Amorkiem i Hanką się nimi wymieniamy ;] Większość achałki, choć znajdą się i conny ;]
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostPon Kwi 23, 2012 8:36 am

W zasadzie jedyna, której poświęcam swój czas w niemal 100% to własne jednorogi z przyrostkiem Gloria Victis!. I na więcej już czasu brakuje.
Aktualnie szukam jeszcze holsztynki (i moze jeszcze jednej walijki i connki) i będę miała komplet wszystkich ras, a potem powolutku dorobię się własnego stadka kobyłek i ogiera
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostPon Kwi 23, 2012 8:47 am

ja jestem w hodowli welshów blood of rohan , oraz w hodowli pinto pin(ci)acolada aktualnie atakujemy 1 pozycję w ranku oraz należe do luźnej hodowli rogów wraz z nadia.amorek
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostWto Kwi 24, 2012 7:26 am

korane- nadia.amorek, Sweet Rabbit, Diera i hanka1998 Razz
Ja należę do 3 hodowli.
Dio Della Notte- najlepsze achałki
Indian Shuffle- najlepsze nokoty

oraz do luźnej hodowli rogaczy Smile

Za dawnych czasów należałam do hodowli takich jak:
Canticum Venti- najlepsze angliki aż do rozwiązania, byłam w niej 3 dni Very Happy
Romani & Lacuna- przez długi czas na pierwszym miejscu, hodowano w niej coby

I to chyba wszystko co sobie przypominam Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostWto Kwi 24, 2012 7:50 am

Hoduję dla własnej przyjemności Holsztyny, Appaloosa i chyba zajmę sie Mustangami. :>
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostSro Kwi 25, 2012 6:00 am

Żadnej Wink
Powrót do góry Go down
Zuzanna1212
Nowy
Zuzanna1212

Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostSro Kwi 25, 2012 6:04 am

ja należę do hodowli " is fearr a" Cobów irlandzkich mamy już 12 gwiazdek
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostSro Kwi 25, 2012 6:42 am

Ja jak na razie nie należę do żadnej hodowli, ale już niedługo może dołączę do jakiejś Smile
Powrót do góry Go down
Fangusta
Już coś wie
Fangusta

Nick w grze : Fangusta
Liczba postów : 159

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 12:55 am

ja zrezygnowałam z luzytanów i przerzuciłam się na coby - choć nie ukrywam że ciężej mi ta hodowla idzie ale... to wyzwanie Very Happy
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 7:14 am

Głównie hodowla koni luzytańskich Aureo Cavaliere.♥ i sporadycznie Jednorożki szetlandy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 7:22 am

Ja mam swoją małą hodowle jednorożców ( Zakazany Las ) i mustangów ( Dzika Dolina) Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jakie macie hodowle na howrse?   Jakie macie hodowle na howrse? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Jakie macie hodowle na howrse?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Jakie macie zwierzęta i jak mają naimię?
» Jakie zmiany chcesz wprowadzić na Howrse? (ankieta)
» Ankieta- Jakie jest Twoim zdaniem Twoje najlepsze osiągnięcie na Howrse?
» Macie deviantarta?
» Hodowle i drużyny

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: