Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) Nie Kwi 01, 2012 10:22 am | |
| Pracownia Paulix9 Co u mnie dostaniesz? *Avki; ruchome, zwykłe *Prezki; wix (z podstronami), normalne, z tłem obrazkowym Przykłady: Klik 1 Klik 2 Klik 3 *Tutaj nie wykazałam się zbyt dużą kreatywnością.. Klik 1 Klik 2 Klik 3 Dostępne efekty: (Każdy jest osobno, tylko ukazałam je na 1 obrazku) Efekty 1 Efekty 2 Zamówienia:*Avatary: Login: Typ: (np. ruchomy, normalny) Rodzaj: (np. kucykowy jednorożec, kucyk, kucykowy pegaz, pies, koń) Napis: (podświetlany, z cieniem? + kolorystyka napisu) Zapłata: *Prezki:Login:Zdjęcie: Kolorystyka: (np. czy zdjęcie ma być czarno- białe, czy dodać efekty) Ramki: (ilość, tytuły) ~z kodem robię max. 2 ramki (!) Robić HTML? Tak/Nie Dokładny opis:Inne:Zapłata:_____________ Cennik: Avatary: *nieruchomy: Free *ruchomy: PD Prezki: *wix: Rzecz z CR (Jest z tym sporo roboty). *grafika: PD *html: Free Uwaga! W sprawie prezentacji wix proszę pisać na PW i tam się dogadamy, ponieważ jest z nimi trochę roboty i muszę zadać trochę pytań.
Ostatnio zmieniony przez Paulax9 dnia Wto Kwi 10, 2012 7:03 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Aangelika101 Już coś wie
Nick w grze : Aangelika101 Liczba postów : 242 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) Czw Kwi 05, 2012 9:41 am | |
| Login: angelika101 Zdjęcie: http://www.shaenon.com/pony_mell.jpg lub podobne Kolorystyka: czerwono Ramki: 2 Robić HTML? Tak Dokładny opis: tak jak pierwszy przykład, tylko że z tym kucem a ramka mniejsza i dookoła tej większej na czerwono Inne: ma być ładnie Zapłata: LA (wiem że jest za free, ale chce dać Ci coś za nią ) | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) Wto Kwi 10, 2012 6:58 am | |
| Dla Angeliki:- Spoiler:
Kod: - Kod:
-
<div style="background-image:url(http://i42.tinypic.com/n2nbth.png); width: 849px; height:700px; overflow: auto; margin-top: 0px; margin-left: 0px;">
<div style="width:849px; height: 700px; color: rgb(0, 0, 0); overflow: auto; margin-top: 0px; margin-left:0px;"><font style="color: rgb(FFFFFF);" size="1"><font size="1"><span style="font-family:Courier ;">
<div style="width: 527px; height: 633px; color: rgb(0, 0, 0); overflow: auto; margin-top: 60px; margin-left: 300px;"><font style="color: rgb(FFFFFF);" size="1"><font size="1"><span style="font-family: Courier;"> TEKST<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>Tekst<br></span></font></font></div></span></font></font></div>
</div>
<div style="width: 235px; height: 200px; color: rgb(0, 0, 0); overflow: auto; margin-top: -185px; margin-left: 129px;"><font style="color: rgb(FFFFFF);" size="1"><font size="1"><span style="font-family: Courier;">TEKST<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>Tekst</span></font></font></div> | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) Wto Kwi 10, 2012 7:11 am | |
| Jeśli mogę, to taka jedna uwaga Zrób kucyki z avatarów na przezroczystym tle, bo tylko to maskujesz dodając tło takie, jakie jest na Howrse |
| Temat: Re: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) Czw Kwi 12, 2012 1:19 pm | |
| Themma- nie robiłam jeszcze nikomu kucykowych w tych zamówieniach, więc nie wiesz jakie robię tło ;D Zawsze daje przezroczyste, chyba, że ktoś sobie życzy inaczej, mimo, że na obrazku jest żółte. To nic nie znaczy | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) Czw Kwi 12, 2012 11:31 pm | |
| Masz Giumpa? pewno masz. Tojak zrobisz z takim kucykiem, to przejedź krawędzie tą kropelką - będzie lepiej;) | |
| Temat: Re: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) Pią Kwi 13, 2012 5:29 am | |
| Tak, mam gimpa i wiem jak to się robi. Muszę wam powiedzieć - robiłam te avki w 5 minut, żeby mieć co pokazać, bo musiałam zejść z kompa. Zazwyczaj robię lepsze. | |
| Temat: Re: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) Pią Kwi 13, 2012 5:30 am | |
| Ale ja mówię o prezentacjach, żeby tam było lepej.Żeby lepiej wyglądało, i nie było widać pikselków. - Spoiler:
Nie lepiej? | |
| Temat: Re: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) Pią Kwi 13, 2012 6:48 am | |
| Niezbyt, bo jest rozmazane.; ) | |
| Temat: Re: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) Pią Kwi 13, 2012 6:50 am | |
| Zmniękczone tylko;P No, le może faktycznie przesadziłam z tym kosmkiem na grzywce. Ale i tak mi się wydaje ze lepiej jest;P | |
| Temat: Re: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) Pią Kwi 13, 2012 6:52 am | |
| Nie, te nogi są brzydkie, takie zamazane. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) | |
| |
| | | | Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |