Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Najlepsze prezki i avki :)

Go down 
AutorWiadomość
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Nick w grze : Messi.
Liczba postów : 587

Najlepsze prezki i avki :) Empty
PisanieTemat: Najlepsze prezki i avki :)   Najlepsze prezki i avki :) I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 11:43 am

Cześć!

Wykonam prezentacje i avatary KAŻDE. WG innych ładne Smile

W razie czego wszystkie info mam na prezentacji.

~ Prezentacje
Status: Otwarty

Typy: prezentacja zwykła (1), prezentacja ozdobna (2), prezentacja zwykła kilkuramkowa (3), prezentacja ozdobna kilkuramkowa (4), prezentacja zwykła ze stojącym tłem (5), prezentacja ozdobna ze stojącym tłem (6).

Cennik: 1 - 10 000 equus, dowolny przedmiot hodowlany, dowolny przedmiot personalizujący, dowolny przedmiot osiągowy (Chmurka x 2), 2 x Zwój Plutona.

2 - 20 000 equus, dowolny przedmiot hodowlany, dowolny przedmiot personalizujący, dowolny przedmiot osiągowy (Chmurka x 2), smok.

3 - 35 000 equus, dowolny przedmiot hodowlany, dowolny przedmiot personalizujący (Krew Meduzy x 2), dowolny przedmiot osiągowy (oprócz Chmurek), smok.

4 - 40 000 equus, dowolny przedmiot hodowlany, dowolny przedmiot personalizujący (Krew Meduzy x 2), dowolny przedmiot osiągowy (oprócz Chmurek), smok.

5 - 50 000 equus, dowolny zestaw, dowolny przedmiot hodowlany x 2, dowolny przedmiot personalizujący x 2 (oprócz Krwi Meduzy, Klepsydra Kronosa, Objęcia Morfeusza, Kamień Filozoficzny, duch, smok, Kupon.

6. 55 000 equus, dowolny zestaw, dowolny przedmiot hodowlany x 2, dowolny przedmiot personalizujący x 2 (oprócz Krwi Meduzy), Klepsydra Kronosa, Objęcia Morfeusza, Kamień Filozoficzny, duch, Kupon.

Formularz: (jeżeli czegoś nie chcesz, napisz "brak". Oczywiście nie przy zapłacie ^^)

1. Typ prezentacji
2. Ilość ramek
3. Tytuły ramek
4. Z czym ma być zdjęcie
5. Ozdoby
6. Zapłata
7. Inne życzenia

UWAGA! W przedmiocie personalizującym nie liczy się Lira Apolla, a w 5 i 6 Strzała Artemidy (w 4 x 2).
Jeżeli czegoś nie rozumiesz, pisz Smile.
Gracze poniżej 40 dnia stażu mają rabat na equus! Za cenę poprzedniej prezentacji.
Ceny są do małej negocjacji Wink
Pamiętaj, że takie ozdoby jak np. zawijaski jakie ja mam robię ja sama! Wink

Za każdą prezentację możesz dać klacz jednorożca (byle nie kucyka) odpowiednią do jej wartości, np. za 6 klacz jednoroga z ZJ lub KF, za 4 z gwiazdkami itp.

Myślę, że ceny niezbyt wygórowane. Przy kilkuramkowej mogę zejść w miarę dużo Wink

~ Avatary
Status: Otwarte

Typy: zwykły (1), ozdobny (2), wycinany (3), ruchomy (4), ruchomy z dodatkami (5).

Cennik: 1 - siodło MK, PD, niedostępny towarzysz, dowolny bonus (oprócz KM i LD), LA, PP, CO, MF

2 - niedostępny towarzysz, 10 000 equus, Powiew Eola, Złote Ostrogi, LA, PP, CO, SA, PD

3 - niedostępny towarzysz, 10 000 equus, Powiew Eola, Lonża Boreasza, CO, SA

4 - niedostępny towarzysz, 10 000 equus, Powiew Eola, Złote Ostrogi, LA, PP, CO, SA

5 - niedostępny towarzysz, 12 000 equus, Powiew Eola, Lonża Boreasza, CO, SA

Formularz:

1. Typ avatara
2. Ile klatek (ruchomy)
3. Ozdoby
4. Z czym ma być zdjęcie
5. Napisy
6. Zapłata
7. Życzenia dodatkowe

Proszę, nie bądźcie zbyt wymagający przy zdjęciach, bo nie zawsze znajdę jakieś fajne Smile
Przy avatarze wymagam, żebyście napisali na prezentacji, kto go wykonał.
Avatar przy zakupie prezentacji za darmo!

Dla pierwszych pięciu osób rabat - prezki i avki za cenę poprzedniej/go!
Powrót do góry Go down

Najlepsze prezki i avki :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Prezki i Avki , ruchom i zwykłe ;d
» Darmowe avki,prezki i bannery
» Robie wszystkie mozliwe avki i prezki na wix.com
» Niezwykłe prezki i avki - tylko u mnie :D
» Prezki i avki od Pauli. (Za PD oraz free)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: