Cześć!
Wykonam prezentacje i avatary KAŻDE. WG innych ładne
W razie czego wszystkie info mam na prezentacji.
~ Prezentacje
Status: Otwarty
Typy: prezentacja zwykła (1), prezentacja ozdobna (2), prezentacja zwykła kilkuramkowa (3), prezentacja ozdobna kilkuramkowa (4), prezentacja zwykła ze stojącym tłem (5), prezentacja ozdobna ze stojącym tłem (6).
Cennik: 1 - 10 000 equus, dowolny przedmiot hodowlany, dowolny przedmiot personalizujący, dowolny przedmiot osiągowy (Chmurka x 2), 2 x Zwój Plutona.
2 - 20 000 equus, dowolny przedmiot hodowlany, dowolny przedmiot personalizujący, dowolny przedmiot osiągowy (Chmurka x 2), smok.
3 - 35 000 equus, dowolny przedmiot hodowlany, dowolny przedmiot personalizujący (Krew Meduzy x 2), dowolny przedmiot osiągowy (oprócz Chmurek), smok.
4 - 40 000 equus, dowolny przedmiot hodowlany, dowolny przedmiot personalizujący (Krew Meduzy x 2), dowolny przedmiot osiągowy (oprócz Chmurek), smok.
5 - 50 000 equus, dowolny zestaw, dowolny przedmiot hodowlany x 2, dowolny przedmiot personalizujący x 2 (oprócz Krwi Meduzy, Klepsydra Kronosa, Objęcia Morfeusza, Kamień Filozoficzny, duch, smok, Kupon.
6. 55 000 equus, dowolny zestaw, dowolny przedmiot hodowlany x 2, dowolny przedmiot personalizujący x 2 (oprócz Krwi Meduzy), Klepsydra Kronosa, Objęcia Morfeusza, Kamień Filozoficzny, duch, Kupon.
Formularz: (jeżeli czegoś nie chcesz, napisz "brak". Oczywiście nie przy zapłacie ^^)
1. Typ prezentacji
2. Ilość ramek
3. Tytuły ramek
4. Z czym ma być zdjęcie
5. Ozdoby
6. Zapłata
7. Inne życzenia
UWAGA! W przedmiocie personalizującym nie liczy się Lira Apolla, a w 5 i 6 Strzała Artemidy (w 4 x 2).
Jeżeli czegoś nie rozumiesz, pisz
.
Gracze poniżej 40 dnia stażu mają rabat na equus! Za cenę poprzedniej prezentacji.
Ceny są do małej negocjacji
Pamiętaj, że takie ozdoby jak np. zawijaski jakie ja mam robię ja sama!
Za każdą prezentację możesz dać klacz jednorożca (byle nie kucyka) odpowiednią do jej wartości, np. za 6 klacz jednoroga z ZJ lub KF, za 4 z gwiazdkami itp.
Myślę, że ceny niezbyt wygórowane. Przy kilkuramkowej mogę zejść w miarę dużo
~ Avatary
Status: Otwarte
Typy: zwykły (1), ozdobny (2), wycinany (3), ruchomy (4), ruchomy z dodatkami (5).
Cennik: 1 - siodło MK, PD, niedostępny towarzysz, dowolny bonus (oprócz KM i LD), LA, PP, CO, MF
2 - niedostępny towarzysz, 10 000 equus, Powiew Eola, Złote Ostrogi, LA, PP, CO, SA, PD
3 - niedostępny towarzysz, 10 000 equus, Powiew Eola, Lonża Boreasza, CO, SA
4 - niedostępny towarzysz, 10 000 equus, Powiew Eola, Złote Ostrogi, LA, PP, CO, SA
5 - niedostępny towarzysz, 12 000 equus, Powiew Eola, Lonża Boreasza, CO, SA
Formularz:
1. Typ avatara
2. Ile klatek (ruchomy)
3. Ozdoby
4. Z czym ma być zdjęcie
5. Napisy
6. Zapłata
7. Życzenia dodatkowe
Proszę, nie bądźcie zbyt wymagający przy zdjęciach, bo nie zawsze znajdę jakieś fajne
Przy avatarze wymagam, żebyście napisali na prezentacji, kto go wykonał.
Avatar przy zakupie prezentacji za darmo!
Dla pierwszych pięciu osób rabat - prezki i avki za cenę poprzedniej/go!