Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Łączone prezentacje...

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

Łączone prezentacje... Empty
PisanieTemat: Łączone prezentacje...   Łączone prezentacje... I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 12:18 pm

Witajcie! Very Happy
W imieniu kilku graczy [w tym mnie Laughing] chciałabym się Was zapytać, jak zrobić tak zwaną "łączoną" prezentację. Żeby nie było patrzyłam w poradniku Pysi, ale nic tam nie znalazłam. Wink Także jeżeli ktoś chętny do pomocy - proszę wraz z kilkoma innymi graczami o odpowiedź. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

Łączone prezentacje... Empty
PisanieTemat: Re: Łączone prezentacje...   Łączone prezentacje... I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 12:22 pm

Wybierasz dwa podobne zdjęcia (ZA ZEZWOLENIEM ICH AUTORA) i wklejasz je do pliku png w photoshopie. Potem wybierasz najbardziej podobny do ich tła kolor pędzla z cieniem i błyskiem i zamalowywujesz pozostałość pustego obszaru między tymi zdjęciami. Następnie kilka czynności spajalnych.
Powrót do góry Go down

Łączone prezentacje...
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Prezentacje z podstronami | Prezentacje z ramkami
» Avatary i prezentacje u Koralika
» prezentacje jak?
» Prezentacje
» prezentacje

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach