Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]

Go down 
+28
Sweet Rabbit
Kyou
Szron
stewardessa
Nathaly
XX_lero
Sathilia
Ayashi
kaprysab
KaVcia
Rose666
avrilka
nevinowa
mina stirit1
Nevarra
LadyArvena
EveDallas
hanka1998
anna i wiki
Aangelika101
Philipek
Clue
Casablanka
koziorożec
Uśmieszek
amorkowa
xTikTakx
Hoping.
32 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 10:03 am

Nadia ja mam 674 i nędznie widzę te zawody, więc szczerze Ci współczuję. Beznadziejne zadanie Sad
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 10:14 am

Ja mam 70 koni, z czego 40 bezrogó. Jutro się ich pozbędę i jakoś będzie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 10:15 am

A ja nie narzekam,bo mam ponad 1500 koni więc nie będzie z tym żadnego problemu. Smile
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 10:19 am

te wędrowne konie na pewno sobie odpuszczę. jakby dały coś porządnego lub chociaż boskiego za wszystkie zebrane to rozumiem. ale dziki i do tego tak brzydki (powiedzmy prawdzie w oczy, że cudowny to on nie jest) to ja dziękuje.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 12:02 pm

Już nie mają co wymyślać chyba Razz A z reszto co ja na nich będę tak naskakiwała i tak dobrze wiemy,że będę uczestniczyła w tej promocji GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 3446682104 A;le zmian jest za dużo,trochę spokoju i ubierania forsy a nie aby było,aby było...Nie długo gracze będą odchodzić dlatego,ze jest za dużo zmian a nie że gra jest nudna Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 12:04 pm

Darowiznę dla Ow! Darowiznę! GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 3573644101
Jezu! Jakby Ow jakaś biedna była...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 1:30 pm

Mi sie nie podoba ten wędrowny, więc nawet nie będę się o niego starać. Zgarnę jakieś rupiecie i będę happy xD
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 2:11 pm

nevinowa napisał:
te wędrowne konie na pewno sobie odpuszczę. jakby dały coś porządnego lub chociaż boskiego za wszystkie zebrane to rozumiem. ale dziki i do tego tak brzydki (powiedzmy prawdzie w oczy, że cudowny to on nie jest) to ja dziękuje.

Zgadzam się w 100 % ! GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 1988476332
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 2:12 pm

Lol
To u mnie zdobywanie pkt za zawody na minusie wyjdzie
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 2:17 pm

Hasahhsahshahshas -,-
Powaliło.
Za Heliosa nawet, nawet nagroda, ale. Ale 50 lat?! Skąd ja takie wytrzasnę?!
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 2:51 pm

zaochalam sie w dzikim sorraia cudowny czekam na tego konia exmoor piekny ale ten naj naj zbieram ro
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 3:27 pm

Ja wszystkich koni wędrownych na pewno nie złapię, jak zwykle, ale tym się nie przejmuję i zabiło mnie zadanie ze świętowaniem 50-tych urodzin konia... bez komentarza... ile to PD i OM musi pójść...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 3:44 pm

Nie wiem czy uda mi się wszystkie zdobyć, pewnikiem nie, ale zobaczymy. Może jakiś niewiarygodny cud się wydarzy.

Przy ponad 310 koniach zawody widzę trochę u siebie nieco marnie (będę się chyba musiała nieco bezrogów pozbyć, bo już mi się spora gromadka zrobiła).
Dobiły mnie dwie rzeczy: do Heliosa 14 punktów za każdego konia, który osiągnie 50 rok życia (czyli będzie trzeba mieć ok. 7 takich koni) oraz ta darowizna dla Ow, żeby Dionizosa zdobyć. o.O
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 5:20 am

Konie koło pięćdziesiątki? Chwila,ile ma mój startowy... O, chyba nie ma jeszcze 50. A nie, kurcze, 52 i 2 msc. Niieee. Buu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 5:48 am

Chyba najbardziej mi się podoba Apollo, Helios i Hefajstos
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:03 am

EveDallas napisał:
Konie koło pięćdziesiątki? Chwila,ile ma mój startowy... O, chyba nie ma jeszcze 50. A nie, kurcze, 52 i 2 msc. Niieee. Buu.
Wprowadzili u nas już, że chmurek nie można dawać konikom po 30? Mój ma WM, ale ma mniej niż 50.
Powrót do góry Go down
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:11 am

Już widze zadanie z zawodami i marchewkami przy moich, niemal 6000,koni:P
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:13 am

No to ja się ciesze, że u mnie koni koło 50, i robię sprzedawanie jutro z rana/w niedzielę, poniedziałek.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:27 am

Biedna zabaykowa.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:33 am

Hehe,ja mam 25 koni a miałam z 200 ale wyprzedałam bo nie mam czasu na tyle koni xD
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:33 am

KaVcia napisał:
Biedna zabaykowa.
Twisted Evil
Powrót do góry Go down
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Nick w grze : Messi.
Liczba postów : 587

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:37 am

koniara1237 napisał:
KaVcia napisał:
Biedna zabaykowa.
Twisted Evil

Dlaczego? Suspect
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:39 am

Ona ma 10.000 ponad koni... Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:40 am

Dlatego.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:44 am

No sporo koni ma...I po co tyle? Razz
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:48 am

Jest pierwsza w rankingu pod względem ilości koni. Ja również dążę do tego, daje to sporą satysfakcję Smile
Jednak na dzisiaj muszę się zadowolić pierwszym miejscem w rankingu popularności (to dzięki sprawie wygranego Exmoora) oraz drugim miejscem w ilości oporządzonych koni, dziękując przy tym za pomoc sitterce i koleżance z hodowli Smile
Ogółem rzecz biorąc, bo zbiegłam nieco z tematu, przeraża mnie świadomość oporządzania dziennie ponad pięciuset koni w celu wypełnienia zadania z zawodami. Za to prościej ma moja siostra- posiadając jednego czy tam dwa konie, nie wysili się sporo dla tego wędrownego Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:52 am

Ja z reszto też nie wiele się wysilę xDD
Powrót do góry Go down
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Nick w grze : Messi.
Liczba postów : 587

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 6:58 am

Ale zabaykowa się nie opiekuje wszystkimi.... no dobra ok.
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 7:02 am

Ale punkty za... (jestem zbyt leniwa, żeby spojrzeć, który to...) są od ilości posiadanych koni, nie tych, którymi się opiekujesz.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 7:51 am

koniara1237 napisał:
KaVcia napisał:
Biedna zabaykowa.
Twisted Evil
zabaykowa da sobie radę, dała radę z wcześniejszą wersją wędrownych i teraz też da Razz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]   GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT] - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Konie Wędrowne [PL]
» Konie wędrowne
» Konie wędrowne 3
» GRA - Konie wędrowne [INT]
» Konie wędrowne PL!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach