Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jaki zestaw??? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Jaki zestaw??? Nie Maj 08, 2011 3:04 am | |
| Jaki zestaw bardziej się opłaca dać koniu? Zestaw Atlanty czy Posejdona? | |
| | | Chauler Nowy
Liczba postów : 43 Dołączył : 29/04/2011
| Temat: Re: Jaki zestaw??? Nie Maj 08, 2011 3:34 am | |
| W Zestawie Atalanty wygląda to tak: - Uzda: Ujeżdżenie: +9 % Galop: +6 % Kłus: +6 % - Podkowy: Wytrzymałość: +9 % Prędkość: +9 % - Siodło: Prędkość: +9 % Ujeżdżenie: +9 % Skoki: +9 % - Powiew Eola: Galop: +9 % Kłus: +9 % Skoki: +9 % Po podsumowaniu mamy: - Wytrzymałość +9 - Prędkość +18 - Ujeżdżanie +18 - Galop +15 - Kłus +15 - Skoki +18
W Zestawie Posejdona wygląda to tak: - Uzda: Wytrzymałość: +12 % Ujeżdżenie: +12 % - Podkowy: Prędkość: +12 % - Siodło: Galop: +12 % Kłus: +12 % Skoki: +12 % - Łuska: do wszystkiego +5% Po podsumowaniu mamy: - Wytrzymałość +17 - Prędkość +17 - Ujeżdżanie +17 - Galop +17 - Kłus +17 - Skoki +17
Sądzę, że problem trochę rozwiązany ;]
A który się bardziej opłaca? Jak dla mnie to zależy od przodujących umiejętności konia ;] | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Jaki zestaw??? Nie Maj 08, 2011 4:07 am | |
| Bardzo dobre i ciekawe zestawienie, też miałam niegdyś taką rozpiskę, tyle że na kartce, która "zaginęła w akcji" Racja, wszystko zależy od przodujących umiejętności konia. Chociaż z tego, co zauważyłam, wszystkie przodujące zwierzaki na Grand Prix mają zestaw Posejdona. Chyba nie spotkałam się ani razu ze zwycięzcą z Zestawem Atalanty. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jaki zestaw??? | |
| |
| | | | Jaki zestaw??? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|