Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] | |
|
+35Julinda010 Kyou mopsia ilofhorses Diera Aglyss Szron Ayame Szarusia16 EveDallas Anella313 Wisth Casablanka Asiaa. Sweet Rabbit mina stirit1 koziorożec KaVcia stewardessa Ōkami Malto Rose666 avrilka ZetkaEmka Zaczarowana.x3 Philipek zabaykowa Uśmieszek Sakura Nevarra xTikTakx Aki hanka1998 amorkowa Mikim7 39 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Wto Kwi 03, 2012 12:13 pm | |
| Darowizna! A Konie Wędrowne, tym razem, wyglądają, szczerze mówiąc, wstrętnie. Jak z komiksu wyrwane. Sorraia akurat mi się podoba. Nie wiem, czemu, ale ma to ,,coś". | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Wto Kwi 03, 2012 12:25 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- [/td][td]Helios
Doprowadź do 50-ych urodzin konia (14 pkt.)
Nagroda: Uno momento... 14 punktów za jednego pięćdziesięciolatka? Czyli, jeśli dobrze liczę, to będzie siedem koni, żeby wykonać zadanie? ... Czy musi to być koń, który u gracza będzie obchodził urodziny, czy może być powyżej pięćdziesięciolatek, kupiony od innego gracza? Bo jeśli w grę wchodzi opcja nr 2, rzeczywiście, można by znów założyć komitet kolejkowy i przekazywać konie za 500 Equus w gronie zaufanych użytkowników. Mój startowy Malto ma ponad osiemdziesiąt lat, mogę puścić go w obieg. Ale to już wątek na nowy temat. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Wto Kwi 03, 2012 12:28 pm | |
| - Malto napisał:
- Mikim7 napisał:
- [/td][td]Helios
Nagroda: Uno momento... 14 punktów za jednego pięćdziesięciolatka? Czyli, jeśli dobrze liczę, to będzie siedem koni, żeby wykonać zadanie? ... Czy musi to być koń, który u gracza będzie obchodził urodziny, czy może być powyżej pięćdziesięciolatek, kupiony od innego gracza? Bo jeśli w grę wchodzi opcja nr 2, rzeczywiście, można by znów założyć komitet kolejkowy i przekazywać konie za 500 Equus w gronie zaufanych użytkowników. Mój startowy Malto ma ponad osiemdziesiąt lat, mogę puścić go w obieg. Ale to już wątek na nowy temat. Sądzę że on musi 50-te urodziny u gracza świętować |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| | | | Ōkami Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 03/04/2012
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Wto Kwi 03, 2012 3:11 pm | |
| Darowizna jest chyba dobrowolna i każdy daje ile chce... | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| | | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 1:03 am | |
| - Cytat :
- Darowizna jest chyba dobrowolna i każdy daje ile chce...
Dobrze by było. tam nie ma opcji wpisania kwoty, automatycznie jakieś cyferki są i albo się na to zgadzasz i płacisz, albo nie. | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 1:33 am | |
| Ja nic darować nie zamierzam. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 2:30 am | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- Darowizna jest chyba dobrowolna i każdy daje ile chce...
Dobrze by było. tam nie ma opcji wpisania kwoty, automatycznie jakieś cyferki są i albo się na to zgadzasz i płacisz, albo nie. Coś podobnego do kupna kuponu za 20% funduszy, tylko nie wiem, jaki w tym przypadku jest odsetek. Btw. Wiecie co? Jeżeli Ow potrzebuje zapomogi, załóżmy fundację pomocy dla Ow i zbierzmy kasę na jej przetrwanie | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 3:16 am | |
| Chwileczkę, zobaczcie - na interze Ow ma taki znaczek przy funduszach: ∞. O ile mi wiadomo, to jest nieskończoność. To na co jej nasza kasa ? | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 3:23 am | |
| |
| | | KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 6:16 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Malto napisał:
- Mikim7 napisał:
- [/td][td]Helios
Nagroda: Uno momento... 14 punktów za jednego pięćdziesięciolatka? Czyli, jeśli dobrze liczę, to będzie siedem koni, żeby wykonać zadanie? ... Czy musi to być koń, który u gracza będzie obchodził urodziny, czy może być powyżej pięćdziesięciolatek, kupiony od innego gracza? Bo jeśli w grę wchodzi opcja nr 2, rzeczywiście, można by znów założyć komitet kolejkowy i przekazywać konie za 500 Equus w gronie zaufanych użytkowników. Mój startowy Malto ma ponad osiemdziesiąt lat, mogę puścić go w obieg. Ale to już wątek na nowy temat. Sądzę że on musi 50-te urodziny u gracza świętować Konia kupionego w wieku 50 lat też zaliczy? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 6:18 am | |
| - KaVcia napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Malto napisał:
- Mikim7 napisał:
- [/td][td]Helios
Nagroda: Uno momento... 14 punktów za jednego pięćdziesięciolatka? Czyli, jeśli dobrze liczę, to będzie siedem koni, żeby wykonać zadanie? ... Czy musi to być koń, który u gracza będzie obchodził urodziny, czy może być powyżej pięćdziesięciolatek, kupiony od innego gracza? Bo jeśli w grę wchodzi opcja nr 2, rzeczywiście, można by znów założyć komitet kolejkowy i przekazywać konie za 500 Equus w gronie zaufanych użytkowników. Mój startowy Malto ma ponad osiemdziesiąt lat, mogę puścić go w obieg. Ale to już wątek na nowy temat. Sądzę że on musi 50-te urodziny u gracza świętować Konia kupionego w wieku 50 lat też zaliczy? Na innych wersjach podobno zalicza |
| | | Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| | | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 6:29 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- koniara1237 - 69 tys to dla naszej Ow za mało xD
Ja sama potrzebuję darowizny! xD | |
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 6:31 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- KaVcia napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Malto napisał:
- Mikim7 napisał:
- [/td][td]Helios
Nagroda: Uno momento... 14 punktów za jednego pięćdziesięciolatka? Czyli, jeśli dobrze liczę, to będzie siedem koni, żeby wykonać zadanie? ... Czy musi to być koń, który u gracza będzie obchodził urodziny, czy może być powyżej pięćdziesięciolatek, kupiony od innego gracza? Bo jeśli w grę wchodzi opcja nr 2, rzeczywiście, można by znów założyć komitet kolejkowy i przekazywać konie za 500 Equus w gronie zaufanych użytkowników. Mój startowy Malto ma ponad osiemdziesiąt lat, mogę puścić go w obieg. Ale to już wątek na nowy temat. Sądzę że on musi 50-te urodziny u gracza świętować Konia kupionego w wieku 50 lat też zaliczy? Na innych wersjach podobno zalicza Ok, to ja wyczekuję już kolejki na ZM. Teraz i ja się zaoferuję. :D | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 6:33 am | |
| Czekaj, czekaj, to na innych wersjach. Ale u nas jest inaczej, może nie zaliczyć.... Znasz naszą wersję i int. w sprawie starych koni? | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 6:57 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- KaVcia napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Malto napisał:
- Mikim7 napisał:
- [/td][td]Helios
Nagroda: Uno momento... 14 punktów za jednego pięćdziesięciolatka? Czyli, jeśli dobrze liczę, to będzie siedem koni, żeby wykonać zadanie? ... Czy musi to być koń, który u gracza będzie obchodził urodziny, czy może być powyżej pięćdziesięciolatek, kupiony od innego gracza? Bo jeśli w grę wchodzi opcja nr 2, rzeczywiście, można by znów założyć komitet kolejkowy i przekazywać konie za 500 Equus w gronie zaufanych użytkowników. Mój startowy Malto ma ponad osiemdziesiąt lat, mogę puścić go w obieg. Ale to już wątek na nowy temat. Sądzę że on musi 50-te urodziny u gracza świętować Konia kupionego w wieku 50 lat też zaliczy? Na innych wersjach podobno zalicza Może najlepiej to sprawdzić? Mam na międzynarodówce konto "szpiegowskie", że tak powiem, nie gram, ale wpadam obserwować nowości - więc może ktoś zwyczajnie sprzedałaby mi pięćdziesięciolatka za 500 Equus (nawet nie wiem, czy mam więcej na koncie...), a ja sprawdzę, czy coś doszło do punktacji? Jeśli tak, możemy powoli u nas organizować kolejkę. Moje konto to Maltoh. Oczywiście konia oddam po 10 dniach. Edit: z tego co widzę, koń musiałby mieć równo 50 lat... więc jeśli kolejka by wypaliła, nie moglibyśmy konia postarzać. Edit2: patrzcie na to - KLIK | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 7:18 am | |
| Ja mam Graniego na INT, więc mam pewność: KONIE BOSKIE I SPECJALNE NIE wypływają na te zadanie!. Co do zwykłych koni:
Zadanie brzmi: Świętuj 50-e urodziny ze swoim koniem, więc posiadanie konia o większym wieku jest bezcelowe ... A kolejka z koniem na ZM, jest raczej niemożliwa :/
JUŻ WIEM DLACZEGO NIE MOŻNA DAWAĆ CHMUREK PO 30 (najnowsza zmiana) | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 7:21 am | |
| - Mikim7 napisał:
- Ja mam Graniego na INT, więc mam pewność: KONIE BOSKIE I SPECJALNE NIE wypływają na te zadanie!. Co do zwykłych koni:
Zadanie brzmi: Świętuj 50-e urodziny ze swoim koniem, więc posiadanie konia o większym wieku jest bezcelowe ... A kolejka z koniem na ZM, jest raczej niemożliwa :/
JUŻ WIEM DLACZEGO NIE MOŻNA DAWAĆ CHMUREK PO 30 (najnowsza zmiana) Mikim, a dlaczego niemożliwa? Jeśli koń w wieku 50 lat (bez + - miesiące) będzie dawał punkty, wówczas wystarczy zebrać klika staruszków i puścić je w obieg Poradziliśmy sobie z zadaniem 91, poradzimy i z tym | |
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 7:24 am | |
| ale zadanie zaliczy się tylko osobie, która postarzy go do wieku 50 lat ( z 49 lat i 10 lub 11 miesięcy ), przekazywanie go dalej (gdy już ma 50 lat nie będzie dawało punktów | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 7:26 am | |
| - Malto napisał:
- Mikim7 napisał:
- Ja mam Graniego na INT, więc mam pewność: KONIE BOSKIE I SPECJALNE NIE wypływają na te zadanie!. Co do zwykłych koni:
JUŻ WIEM DLACZEGO NIE MOŻNA DAWAĆ CHMUREK PO 30 (najnowsza zmiana) Mikim, a dlaczego niemożliwa? Jeśli koń w wieku 50 lat (bez + - miesiące) będzie dawał punkty, wówczas wystarczy zebrać klika staruszków i puścić je w obieg Poradziliśmy sobie z zadaniem 91, poradzimy i z tym W tym problem, że jak puści się konia w obieg, to po 1 dniu taki koń się sam weźmie i postarzy, więc już innym się nie przyda. Chyba, że by takiego wziąźc i poprzekazywac w 1 dzień... | |
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 7:27 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Malto napisał:
- Mikim7 napisał:
JUŻ WIEM DLACZEGO NIE MOŻNA DAWAĆ CHMUREK PO 30 (najnowsza zmiana) Mikim, a dlaczego niemożliwa? :) Jeśli koń w wieku 50 lat (bez + - miesiące) będzie dawał punkty, wówczas wystarczy zebrać klika staruszków i puścić je w obieg :) Poradziliśmy sobie z zadaniem 91, poradzimy i z tym :D W tym problem, że jak puści się konia w obieg, to po 1 dniu taki koń się sam weźmie i postarzy, więc już innym się nie przyda. Chyba, że by takiego wziąźc i poprzekazywac w 1 dzień... Jeśli się nim nie opiekuje, to się nie starzeje. DLACZEGO?! :c | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 7:28 am | |
| - Mikim7 napisał:
- ale zadanie zaliczy się tylko osobie, która postarzy go do wieku 50 lat ( z 49 lat i 10 lub 11 miesięcy ), przekazywanie go dalej (gdy już ma 50 lat nie będzie dawało punktów
Boję się, że tak właśnie będzie... ale też mam nadzieję, że sam wiek konia będzie się liczył, więc jeśli ktoś kupi równo pięćdzieesięciolatka, punkty zostaną dodane. Dlatego deklaruję, że mogę to sprawdzić na międzynarodówce - wystarczy, że ktoś z Zagrody wystawi mi na Maltoh takiego konia. Po 10 dniach oddaję. Na Sales nie mam co wchodzić, nie stać mnie, nie gram tam na co dzień. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 7:30 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Malto napisał:
- Mikim7 napisał:
JUŻ WIEM DLACZEGO NIE MOŻNA DAWAĆ CHMUREK PO 30 (najnowsza zmiana) Mikim, a dlaczego niemożliwa? Jeśli koń w wieku 50 lat (bez + - miesiące) będzie dawał punkty, wówczas wystarczy zebrać klika staruszków i puścić je w obieg Poradziliśmy sobie z zadaniem 91, poradzimy i z tym W tym problem, że jak puści się konia w obieg, to po 1 dniu taki koń się sam weźmie i postarzy, więc już innym się nie przyda. Chyba, że by takiego wziąźc i poprzekazywac w 1 dzień... Jeśli się koniem nie zajmujesz danego dnia, następnego wiek mu się nie zmienia | |
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 7:31 am | |
| Okej, niestety ja nie mam żadnego konia (najwyżej 14-to letniego). PS. Udało mi się na PL kupić 48 lat za 45 tys. Eq ... | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 7:45 am | |
| Ja właśnie capnęłam 49 lat za 200.000 Equus...
KLIK
Poza tym przeglądam moje zwierzaki i mam kolejną:
KLIK
Na grandprixowców nawet nie patrzę, przy Wodzie Młodości nie starczyłoby mi pd. | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 7:49 am | |
| Ja. Mój najstarszy koń ma 30 lat i 2 miesiące, a do tego jest śmiertelny | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] Sro Kwi 04, 2012 7:49 am | |
| - Malto napisał:
- Mikim7 napisał:
JUŻ WIEM DLACZEGO NIE MOŻNA DAWAĆ CHMUREK PO 30 (najnowsza zmiana) Mikim, a dlaczego niemożliwa? Jeśli koń w wieku 50 lat (bez + - miesiące) będzie dawał punkty, wówczas wystarczy zebrać klika staruszków i puścić je w obieg Poradziliśmy sobie z zadaniem 91, poradzimy i z tym Na niemieckim forum ktoś się chwalił ze kupił konia w wieku 50 lat i mu zaliczyły więc jeśli na PL też tak by było to mogli byśmy pościć konia (o ile się nie mylę ja mam 5 w wieku 41, 48, 47, 47, 44) ale czy nie będzie potrzebny wyhodowany przez siebie ? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] | |
| |
| | | | GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|