Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]

Go down 
+35
Julinda010
Kyou
mopsia
ilofhorses
Diera
Aglyss
Szron
Ayame
Szarusia16
EveDallas
Anella313
Wisth
Casablanka
Asiaa.
Sweet Rabbit
mina stirit1
koziorożec
KaVcia
stewardessa
Ōkami
Malto
Rose666
avrilka
ZetkaEmka
Zaczarowana.x3
Philipek
zabaykowa
Uśmieszek
Sakura
Nevarra
xTikTakx
Aki
hanka1998
amorkowa
Mikim7
39 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostPią Kwi 06, 2012 2:56 am

Diera napisał:
no właśnie a kiedy będą jaka ?
i czy najpierw będą jaka czy te konie?
Jajka i wędrowne pojawiły sie tego samego dnia (03.04)
Powrót do góry Go down
mopsia
Raczkujący
mopsia

Liczba postów : 71

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostPią Kwi 06, 2012 2:58 am

Zauważyliście, że co promocję jest coraz więcej wędrownych i coraz gorsze nagrody ?
W pierwszej edycji było bodajże 6:
Fortuna - chyba za opiekę nad końmi, dawała 5000
Pionier, za udział w zawodach, róg obfitości
Czempion, za otwarcie 20 RO, dawał 3-4 kupony
Nieśmiała, za udział w GP / odblokowanie fontanny, Nyks
Lojalny, za logowanie
Cierpliwa - za uzbieranie pozostałych, Balios lub Falabella

W kolejnej promocji było już 6 wędrownych, trzeba było otworzyć więcej RO i dużo trudniej zdobyć boskiego/
A teraz zupełna przesada - ile tych koni jest ? 9 ?! I to większość trudnych do zdobycia bez wydawania kasy, a nagroda główna też nie za ciekawa :/
Powrót do góry Go down
Diera
Raczkujący
Diera

Liczba postów : 67

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostPią Kwi 06, 2012 3:00 am

dzięki za informacje
Powrót do góry Go down
Kyou
Już coś wie
Kyou

Nick w grze : Kyou
Liczba postów : 132

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostPią Kwi 06, 2012 11:38 am

Nie wiadomo, czy kupowanie 50-cio letnich koni zadziała, ale jeżeliby...

Chmurki odpadają, bo można je podać tylko do 30 roku życia, ale o Zestawie Chmurek nic nie pisze.

Wiadomo, że 1 chmurka odmładza o 4 miesiące, w takim razie, ktoś musiałby sprzedać konia z wiekiem 49 lat 10 miesięcy. W tym momencie osoba, która go kupiła, postarzy konia, aby miał 50 lat. Później daje mu 1 chmurkę (z Zestawu Chmurek) i ma 49 lat i 4 miesiące, a następnie sprzedaje. Kolejna osoba go kupuje, postarza go 4 razy, daje jedną chmurkę i znowu sprzedaje. I tak dalej. W takim sposobie każdy miałby 50-cio letniego konia i mógłby zaliczyć zadanie.

Jeżeli chodzi o kupienie Zestawu Chmurek, moglibyśmy złożyć się po 1 kuponie i zaufana osoba z Kontem Pegaza musiałaby dać Zestaw Chmurek swojemu 49 - letniemu koniu.

Nie jestem pewna czy to wypali, bo Owlient mniej zarobi... Ale możemy po cichu spróbować Smile
Powrót do góry Go down
http://helperhowrse.blogspot.com
ilofhorses
Raczkujący
ilofhorses

Nick w grze : ilofhorses
Liczba postów : 77

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 2:40 am

Dużo ciekawych pomysłów, tylko ja jestem ciekawa, kiedy wejdą te promocje ?
Jeżeli WIELKANOCNE JAJKA wejdą po Wielkanocy, to trochę przykro będzie...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 3:14 am

ilofhorses napisał:
Dużo ciekawych pomysłów, tylko ja jestem ciekawa, kiedy wejdą te promocje ?
Jeżeli WIELKANOCNE JAJKA wejdą po Wielkanocy, to trochę przykro będzie...
Chyba wejdą we wtorek te promocje Sad
Powrót do góry Go down
Wisth
Już coś wie
Wisth

Liczba postów : 143

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 3:32 am

Powinny wejść dzień po bingo, czyli 10, jeśli dobrze pamiętam. Czyli... tak jak Kamil napisał, we wtorek.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 4:01 am

Trudna promocja. Ale koń Sorraia piękny jest...
Wątpię by udało mi się go zdobyć.
Powrót do góry Go down
Diera
Raczkujący
Diera

Liczba postów : 67

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 4:44 am

Rasumi też wątpiłam że nie uda mi się zdobyć dzikiego konia, le udało się już
Powrót do góry Go down
Julinda010
Już coś wie
Julinda010

Nick w grze : Julinda010
Liczba postów : 139

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 6:21 am

No ciekawie się zapowiada!Pfff...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 7:51 am

Ciekawe jaki będzie ten ukryty koń bo zostało tylko 5 dni i 20 godz. do odkrycia więc zostaje nam tylko 1 dzień na jego zdobycie więc jakie będzie zadanie ? Sad >
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 8:35 am

Pożyjemy,zobaczymy. Very Happy
Można teraz tylko czekać na wędrowniaki Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 8:44 am

koniara1237 napisał:
Na INT się 13 ma pojawić ;]
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 8:49 am

Kamil2010 napisał:
koniara1237 napisał:
Na INT się 13 ma pojawić ;]
No to u nas będzie jakoś 20.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 9:42 am

Kamil2010 napisał:
Ciekawe jaki będzie ten ukryty koń bo zostało tylko 5 dni i 20 godz. do odkrycia więc zostaje nam tylko 1 dzień na jego zdobycie więc jakie będzie zadanie ? Sad >

Na pewno bardzo ciężkie, typu:
- Użyj 10 kuponów na rzeczy z Czarnego Rynku
- Wyhoduj jednorożca
- Zdobądź 20 towarzyszy.

Z resztą, co by to nie było, my mamy lepiej. Będziemy wiedzieć co nas czeka, gdyż promocja wchodzi 9 lub 10 kwietnia. Poza tym będziemy mieli bitwę na czekoladę (wielkanocną) PO WIELKANOCY ... Totalny bezsens! Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 9:52 am

Módlmy się by nie było trudne zadanie, do zdobycia tajemniczego czegoś
~Amen
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 9:59 am

Mikim7 napisał:
Kamil2010 napisał:

- Wyhoduj jednorożca
- Zdobądź 20 towarzyszy.

Z resztą, co by to nie było, my mamy lepiej. Będziemy wiedzieć co nas czeka, gdyż promocja wchodzi 9 lub 10 kwietnia. Poza tym będziemy mieli bitwę na czekoladę (wielkanocną) PO WIELKANOCY ... Totalny bezsens! Evil or Very Mad
Właśnie,ta bitwa powinna być teraz a nie po świętach Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 10:18 am

koniara1237 napisał:
Mikim7 napisał:
Kamil2010 napisał:
Ciekawe jaki będzie ten ukryty koń bo zostało tylko 5 dni i 20 godz. do odkrycia więc zostaje nam tylko 1 dzień na jego zdobycie więc jakie będzie zadanie ? Sad <niech tylko narodzenie rogów dadzą na zadanie to uduszę GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 1891997763 >

- Wyhoduj jednorożca
- Zdobądź 20 towarzyszy.

Właśnie,ta bitwa powinna być teraz a nie po świętach Evil or Very Mad
To będzie całkowita klapa z bitwą na jajka czekoladowe po Wielkanocy, nie chcę jajek po Wielkanocy GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 1003141885 GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 1891997763
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 10:26 am

Cytat :

- Wyhoduj jednorożca
- Zdobądź 20 towarzyszy.

Zdobądź 20 towarzyszy-o co chodzi ? Suspect
Powrót do góry Go down
zabaykowa
W skromnych progach Zagrody
zabaykowa

Liczba postów : 379

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 10:30 am

Nie sądzę żeby bitwa do nas weszła, to by było bez sensu. Pytałam na forum na international i powiedzieli że trzeba postarzyć żeby zaliczyło się zadanie, skoro nie wolno dawać chmurek po 30 latach to raczej będzie ciężko, nie wiem czy da się sprzedawać konia z zestawem chmurek ale nawet jeśli to 1 zestaw starczy na 20 osób, trzeba by było zrobić jakąś składkę..
Powrót do góry Go down
http://www.i-love-howrse.blogspot.com
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 10:53 am

Co do koni z urodzinami w 50 urodziny to..znalazłam u siebie 6 koni. W granicach 16-25 lat.
Aż mnie żal ściska. Tyle postarzania. A każdy ma wodę młodości..A nie opłaca mi się dawać Zestawu chmurek bo mi się nawet nie zwróci.
Afrodyte, Apollo i Atenę zgarnę szybko.
Gorzej będzie z Heliosem, Dionizosem Hadesem i Hefajstosem.
No i jeszcze ten "nie wiadomo" koń:c
Powrót do góry Go down
zabaykowa
W skromnych progach Zagrody
zabaykowa

Liczba postów : 379

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 11:06 am

A jeśli znowu zadania będą zależne od liczby koni to ja się poddaję. Przy pierwszej edycji miałam jakieś 0,05 pkt za udział w zawodach, co tu mówić o setce Smile
Powrót do góry Go down
http://www.i-love-howrse.blogspot.com
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 4:12 am

http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2821107
Taką klaczkę kupiłam Smile Oczywiście kilka dni nie będę wchodziła bo jak wiadomo to pewnie będzie po 13 ta promocja Wink
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 8:01 am

Właśnie, ciekawe co zawiera ten Tajemniczy Koń. Jak narodziny jednorogów to się chyba pochlastam i nie będę walczył o Zeusa.
@up: Gratuluję. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 9:16 am

Jak będzie z kuponami, to, to... To kicha. jak będzie z rogami o jeszcze większa kicha. Pewno będzie coś straszniemasakryczniegłupiobeznadziejnietrudne zadanie i tyle, amen. Ehh.
Ahm, zrobiłam porządki, wyprzedałam 50 procent koni, resztą schronisko, zostało mi 32 i się cieszę, to za zawody możepo punkciku będzie. Trenuję właśnie konia, muszę jeszcze zawody zrobić, więc będzie pożyteczne z... pżźytecznym w sumie xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 9:45 am

Jeżeli ilość punktów dostawanych na zawodach to: 100: ilość koni=ilość punktów.
To zabawnie będzie.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 10:42 am

Z zawodami to jest jakoś tak. Z moich obserwacji wynika, że:

0 koni to 10 punktów
1 koń to 7.69 punktów
2 konie to 6.25 punktów
3 konie to 5.26 punktów
...
22 konie to 1.32 punkty
...

czyli, jakby mieć 100 koni za jedne zawody dostawałoby się 0.26 punktów (nie jestem pewien)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Nick w grze : Messi.
Liczba postów : 587

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 12:28 pm

Tajemniczy koń to będzie coś w stylu spowoduj narodzenie Topaza XD
Albo wyhoduj konia-mieszankę wszystkich ras...

Ja się poddaję. Już nie biorę udziału w promocjach Very Happy
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 3:00 pm

Szczerze to będę zadowolona jeśli będzie zadanie z wyhodowaniem roga, bo specjalnie zachomikowałam UH
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
elkonie
Nowy

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipostPon Kwi 09, 2012 12:56 am

Sprzedałam 400 koni xD Mam teraz 100, ale nie żałuje tamtych, to były bezrogi z um 0 o.O
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]   GRA - Informacje o nowych promocjach [PL] - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Informacje o nowych promocjach [PL]
Powrót do góry 
Strona 4 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Informacje Ogólne
» Ważne informacje
» GRA - Aktualizacja gry - informacje techniczne.
» GRA - Eliksiry kwiatowe - informacje
» Zabawa związana z wiedzą (2) - "Letnia Olimpiada" informacje

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: