| Kilka sugestii od XX_lero | |
|
+4zαbαvεcкαα EveDallas Szarusia16 XX_lero 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Kilka sugestii od XX_lero Sro Kwi 04, 2012 2:32 pm | |
| Mam kilka pomysłów które mogły by wyjść do howrse (choć wątpię że Owlient w ogóle kogoś wysłucha) ale powiedzcie coś na te sugestie -Aby można było Tylko 1 na swoim koncie zmienić nick (bo np ktoś gra już bardzo długo w Howrse i np jego nick jest już dziecinny, takie błahostki ale mogły by wejść) -Aby Czarna Perła była dostępna już przynajmniej od 30 stażu -jak mi się przypomni to napiszę bo miałam jeszcze 3 pomysł ale mi gdzieś uciekł z głowy XD
Dobra komentujcie | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Sro Kwi 04, 2012 2:51 pm | |
| to jest dział do forum, nie gry | |
|
| |
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Sro Kwi 04, 2012 2:58 pm | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Sro Kwi 04, 2012 3:01 pm | |
| Dobra już jesteśmy we właściwym dziale to teraz do tematu | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Czw Kwi 05, 2012 12:04 am | |
| Co do CP - -może od 100? 30 to chyba za małoby było... | |
|
| |
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Czw Kwi 05, 2012 12:45 am | |
| Eve piszę to dlatego bo jestem zła, że niedawno założyłam konto już konik prawie skończony a tu mi wyskakują z tym 150 stażem. XD Nie rozumiem (wiesz jestem blondynką) dlaczego ta CP miała by być dostępna dopiero po 150 stażem | |
|
| |
zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Czw Kwi 05, 2012 1:22 am | |
| 1 pomysł : mi to nie pasi. Jeżeli gracz ma ''dziecinny'' nick to już jego problem. Na żadnych kontach (chodzi mi o strony na których trzeba mieć nick) nie zmienia się nicku. 2 pomysł : Jak już Evka powiedziała to byłoby trochę za mało, może już od 50, ale jak dla mnie to 30 dni stażu to trochę za malutko. Ps. To tylko moja sugestia. .zαbαvεcкαα. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Czw Kwi 05, 2012 1:28 am | |
| Ad. 1 - Do kitu. Znasz oszusta pod jednym nickiem, potem go nie rozpoznasz. Ad. 2 - Wsio rybka. Wolałabym ograniczyć to do graczy z karmą na 10 niż powiązać ze stażem Ad. 3 - Poczekam aż się przypomni | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Czw Kwi 05, 2012 2:34 am | |
| 1. Bez sensu. Jakby gracze mieli zmieniać co chwilę loginy - nie poznałabym kto jest kim. 2. Znając graczy z takim stażem,to wysyłaliby swoje twórcze prace z Painta. Według mnie jest dobrze,tak jak jest. Hm,a ja mam inną sugestię dotyczącą "zmiany" na Howrse. Aby obok loginu wyświetlał się taki lub taki znaczek. Mam już dość tego,że połowa osób nie czyta prezentacji,gdzie pisze wyraźnie iż jestem płci żeńskiej. Jak już tylko widzę wiadomość Hej,kupiłBYŚ... to mam ochotę kogoś udusić. Powiedzcie mi,czy to naprawdę trudno przeczytać prezentację,zapytać się czy jestem dziewczyną/chłopakiem bądź napisać coś takiego: Hej,kupiłabyś/kupiłbyś - to już jest inna sprawa... | |
|
| |
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Czw Kwi 05, 2012 2:45 am | |
| Philipku nie co chwilę tylko 1 w całej jego grze, no ale oki widzę że zły pomysł, dobra temat zamknięty ;p | |
|
| |
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Czw Kwi 05, 2012 2:46 am | |
| - Philipek napisał:
Mam już dość tego,że połowa osób nie czyta prezentacji,gdzie pisze wyraźnie iż jestem płci żeńskiej. Jak już tylko widzę wiadomość Hej,kupiłBYŚ... to mam ochotę kogoś udusić. Powiedzcie mi,czy to naprawdę trudno przeczytać prezentację,zapytać się czy jestem dziewczyną/chłopakiem bądź napisać coś takiego: Hej,kupiłabyś/kupiłbyś - to już jest inna sprawa... Ale co do tego to fajniutki pomysł | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Czw Kwi 05, 2012 2:49 am | |
| - XX_lero napisał:
- Philipku
nie co chwilę tylko 1 w całej jego grze, no ale oki widzę że zły pomysł, dobra temat zamknięty ;p No chyba,że tak - ale jak mówiła Nev, nie będzie można rozpoznać oszustów,bo zmienią login. | |
|
| |
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Czw Kwi 05, 2012 3:05 am | |
| - Philipek napisał:
- XX_lero napisał:
- Philipku
nie co chwilę tylko 1 w całej jego grze, no ale oki widzę że zły pomysł, dobra temat zamknięty ;p No chyba,że tak - ale jak mówiła Nev, nie będzie można rozpoznać oszustów,bo zmienią login. Ojjj, kurczę nie pomyślałam... gdyby nie było tych oszustów... beznadziejnie no ale tak czy siak i tak Owlient nic nie wprowadzi bo mu nawet na łapaniu oszustów nie zależy | |
|
| |
stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Nie Kwi 08, 2012 1:45 pm | |
| Phil - do mnie napisali "czy dałabyś/dałbyś..." facepalm... Co do 1 pomysłu - całkiem niezły, aczkolwiek tylko raz w grze, po skończeniu np. 200 dnia stażu. Mało który oszust tyle trzyma, raczej zakłada nowe... albo równie dobrze za kupony. Raz w grze, bez limitu stażowego, za np. 3 czy 4 kupony... nie byłoby złe Co do 2 pomysłu - nie jest taki zły. 30 dni to trochę za mało, ale byłaby alternatywa, że np. CP byłaby droższa zanim skończyć 150 dni stażu itp. A mi dnia brakuje | |
|
| |
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Nie Kwi 08, 2012 1:50 pm | |
| O, fajnie przynajmniej widzę że moje pomysły nie są takie beznadziejne | |
|
| |
Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero Czw Kwi 26, 2012 12:33 pm | |
| Co do pierwszego pomysłu to może na profilu byłoby takie okienko "wcześniej znany jako" i tam wcześniejsze loginy | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kilka sugestii od XX_lero | |
| |
|
| |
| Kilka sugestii od XX_lero | |
|