Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zwierzaki | |
|
+25wiola9786 Diana375. Fangusta Broszka koniara25000 EveDallas Kikyo22 Sathilia Aglyss zuzu_zozol poziomka22 Zaczarowana.x3 Luxiiii ZetkaEmka stewardessa Kuilu Narkotyka Asiaa. Uśmieszek Philipek Pati...xd avrilka Nevarra zαbαvεcкαα Ashley G. 29 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Zwierzaki Sob Kwi 14, 2012 3:20 am | |
| ja kocham wszystkie zwierzęta | |
| | | Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Zwierzaki Sob Kwi 14, 2012 5:52 am | |
| - Aglyss napisał:
- Sathilia napisał:
- koniara1237 napisał:
- Philipek napisał:
- Wszystkie oprócz gadów oraz płazów. Aczkolwiek najbardziej na świecie kocham konie i psy. Ew. świnki morskie.
Jak można nie kochać płazów i gadów? ! Właśnie? To cudowne i fascynujące stworzenia, które cierpią przez różne głupie stereotypy.
Ja osobiście jestem wielkim miłośnikiem gadów, w szczególności - jaszczurek. Sama jestem dumną posiadaczką kilku gekonów i na tym poprzestać nie mam zamiaru. Wcześniej totalnego fioła miałam na punkcie kotów, teraz już nie aż tak bardzo, ale nadal je lubię. Po za tym - kocham psy i bardzo chciałabym mieć psa, ale z racji posiadania starego już kota nie jest to aktualnie możliwe. Płazów?! Żaby, ratunku! Ja panicznie boję się żab, jak takową zobaczę na chodniku to popylam tak, że na maraton mogliby mnie wystawić. hah ja też ale częściej ją poycham na ulice i często sie zdaża że auto ją przejeżdza xD Fuj! A fe Blee! te obślizgłe stworzenia | |
| | | Fangusta Już coś wie
Nick w grze : Fangusta Liczba postów : 159 Dołączył : 21/10/2011
| Temat: Re: Zwierzaki Sob Kwi 14, 2012 7:33 am | |
| Ja kocham psy za wierność i mądrość | |
| | | Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Re: Zwierzaki Nie Kwi 29, 2012 8:33 am | |
| Wszystkie Najbardziej konie,psy,szynszyle i koty | |
| | | wiola9786 Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 01/04/2012
| Temat: Re: Zwierzaki Nie Kwi 29, 2012 8:54 am | |
| Pumy i podobne dzikie kociaki i jeszcze wilki | |
| | | Fangusta Już coś wie
Nick w grze : Fangusta Liczba postów : 159 Dołączył : 21/10/2011
| Temat: Re: Zwierzaki Nie Kwi 29, 2012 12:03 pm | |
| | |
| | | koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: Zwierzaki Nie Kwi 29, 2012 3:53 pm | |
| Ja tam kocham wszystkie zwierzaki, tak, nawet pająki, żaby, skorpiony i inne bezkręgowce. | |
| | | deccot Raczkujący
Nick w grze : deccot Liczba postów : 73 Dołączył : 21/08/2012
| Temat: Re: Zwierzaki Pon Sie 27, 2012 11:05 am | |
| różne!!! wszystkie!!! ale najbardziej chyba psy | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Zwierzaki Pon Sie 27, 2012 11:17 am | |
| Wszystkie (oprócz pająków i owadów),ale najbardziej wszystkie psowate i kotowate oraz konie.Skorpiony też są fajne. :3 | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Zwierzaki Pon Sie 27, 2012 11:40 am | |
| Ubóstwiam psy, gryzonie, dzikie koty, dzikie psowate, konie... Nie wyobrażam sobie życia bez zwierząt, bez kontaktu z nimi. Walczę o pojawienie się w domu psa, ale na razie nic z tego nie wychodzi. Trzymajcie kciuki, żeby mama się zgodziła! Od razu mówię, że to będzie już mój drugi pies, mamy czwarty może nawet szósty. Namawiam na pinczerka miniaturkę, ale na razie mama się nie zgadza, ech... | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Zwierzaki Pon Sie 27, 2012 11:50 am | |
| | |
| | | koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: Zwierzaki Pon Sie 27, 2012 12:16 pm | |
| - nataliaizy napisał:
- Fangusta napisał:
- .Lolita. napisał:
- Aglyss napisał:
- Sathilia napisał:
- koniara1237 napisał:
- Philipek napisał:
- Wszystkie oprócz gadów oraz płazów. Aczkolwiek najbardziej na świecie kocham konie i psy. Ew. świnki morskie.
Jak można nie kochać płazów i gadów? ! Właśnie? To cudowne i fascynujące stworzenia, które cierpią przez różne głupie stereotypy.
Ja osobiście jestem wielkim miłośnikiem gadów, w szczególności - jaszczurek. Sama jestem dumną posiadaczką kilku gekonów i na tym poprzestać nie mam zamiaru. Wcześniej totalnego fioła miałam na punkcie kotów, teraz już nie aż tak bardzo, ale nadal je lubię. Po za tym - kocham psy i bardzo chciałabym mieć psa, ale z racji posiadania starego już kota nie jest to aktualnie możliwe. Płazów?! Żaby, ratunku! Ja panicznie boję się żab, jak takową zobaczę na chodniku to popylam tak, że na maraton mogliby mnie wystawić. hah ja też ale częściej ją poycham na ulice i często sie zdaża że auto ją przejeżdza xD Fuj! A fe Blee! te obślizgłe stworzenia czyli skazujesz biedną żabę na cierpienie i śmierć - nieładnie Dokładnie.Żaba Cie przecież nie zje. Przyznaje się, kiedyś jak byłam mała deptałam żaby, ale teraz to je ratuje sprzed kół. Tosz żaby są słodkie, a ty cieszysz że pod kołami giną, wyobraź sobie że ona miała rodzine. | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Zwierzaki Pon Sie 27, 2012 12:56 pm | |
| W czerwcu jechałam na wakacje z moimi koleżankami. Podczas podróży zrobiłyśmy postój w lesie, stanęłyśmy na leśnej dróżce. Gdy wyszłyśmy z samochodu Martyna ujrzała małą żabkę czy tam ropuchę. Zaczęłyśmy ją przeganiać, żeby uciekła w las, a nie hopsała po leśnej dróżce, bo raz na ruski rok auto tu wjeżdża. Jeszcze inna historia z "ohydnymi" zwierzętami. Gdy byłam mała zawsze widząc ślimaka na betonie (po deszczu na ogrodzie jest ich duuużo) przenosiłam go w krzaki. Teraz już ich nie przenoszę, ale tak samo, jak wcześniej, uważam, by nie nadepnąć jakiegoś malca. Te obślizgłe i dla większości osób ohydne zwierzęta wyobraźcie sobie też żyją i czują! Nie mówię, by kochać je ponad życie, ale zasługują na choć trochę szacunku... | |
| | | klaczkakoniara Już coś wie
Nick w grze : klaczkakoniara Liczba postów : 253 Dołączył : 27/06/2012
| Temat: Re: Zwierzaki Wto Sie 28, 2012 2:57 am | |
| Ja kocham wszystkie zwierzaki! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zwierzaki | |
| |
| | | | Zwierzaki | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach