Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zostanę siterką | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Zostanę siterką Czw Kwi 12, 2012 9:36 am | |
| Hej Z Howrse nie byłam w stanie się rozstać i założyłam sobie konto Franell. Zostanę na nim sitterką. Jestem już sitterką u liluse. Moje wymagania: * max 60 koni. Liczę sobie 20 equus za za źrebię i 35 equus za konia (na tydzień). Zrobię wszystko, czego zapragniesz. Jeśli mam zająć się i źrebiętami, i końmi dorosłymi, liczę je osobno. Jeśli mam pracować na dłuższy czas (np. miesiąc, dwa) nie pogardzę od czasu do czasu drobnym prezentem w postaci Konika Morskiego bądź jakiegoś bonusu. Ew. mogę zmniejszyć cenę... Formularz (proszę o skopiowanie, uzupełnienie i wklejenie do postu w tym temacie): - Spoiler:
Twój nick na Howrse? Iloma końmi mam się zająć? Iloma źrebakami mam się zająć? Twoje wymagania? Inne uwagi?
Ostatnio zmieniony przez Themma dnia Pią Kwi 13, 2012 9:15 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: Zostanę siterką Czw Kwi 12, 2012 11:24 pm | |
| Twój nick na Howrse? julcia0101 Iloma końmi mam się zająć? ok. 35 (max. będzie 45 koni) Iloma źrebakami mam się zająć? 0 Twoje wymagania? Podstawowa opieka (karmienie, czyszczenie, głaskanie, napój, marchew, położyć spać, w razie potrzeby zarejestrować w OJ)+zabawy (możliwie najwięcej) Inne uwagi? Chciałabym, abyś popracowała u mnie troszkę dłużej -na razie ok. miesiąca. | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Zostanę siterką Pią Kwi 13, 2012 6:45 am | |
| Twój nick na Howrse? gwiazda2002 Iloma końmi mam się zająć? 23 Iloma źrebakami mam się zająć? 12 ( łącznie z końmi to 35 ) Twoje wymagania? karmienie, czyszczenie,rzepa,głaskanie, napój, dać marchew, położyć spać, w razie potrzeby zarejesrt. w OJ + trochę treningu i czasem zawody. Inne uwagi? Jeżeli umiesz trenować konie do GP to jak najlepiej umiesz zajmujesz się moim koniem GP Western Champion. Znaczy trening ma ukończony ale co dzień lekcje, przejażdżki itp. I oczywiście uważaj żeby koń nie miał mniej niż 20% energii | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zostanę siterką Pią Kwi 13, 2012 7:55 am | |
| Twój nick na Howrse? Anteek97 Iloma końmi mam się zająć? 62, mogę dopłacić, albo sam 2 się zajmować Iloma źrebakami mam się zająć? 0 Twoje wymagania? Emeryci tylko lekcja spać itd. a z motylami zabawy Inne uwagi? Brak |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zostanę siterką Pią Kwi 13, 2012 9:15 am | |
| Widzę, że dużo chętnych ;P Ok, proszę o napisanie na pw na Howrse |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zostanę siterką | |
| |
| | | | Zostanę siterką | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |