Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zostanę siterką

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Zostanę siterką Empty
PisanieTemat: Zostanę siterką   Zostanę siterką I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 9:36 am

Hej Smile
Z Howrse nie byłam w stanie się rozstać i założyłam sobie konto Franell. Zostanę na nim sitterką. Jestem już sitterką u liluse.

Moje wymagania:
* max 60 koni.

Liczę sobie 20 equus za za źrebię i 35 equus za konia (na tydzień). Zrobię wszystko, czego zapragniesz. Jeśli mam zająć się i źrebiętami, i końmi dorosłymi, liczę je osobno. Jeśli mam pracować na dłuższy czas (np. miesiąc, dwa) nie pogardzę od czasu do czasu drobnym prezentem w postaci Konika Morskiego bądź jakiegoś bonusu. Ew. mogę zmniejszyć cenę...

Formularz (proszę o skopiowanie, uzupełnienie i wklejenie do postu w tym temacie):
Spoiler:

Ostatnio zmieniony przez Themma dnia Pią Kwi 13, 2012 9:15 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

Zostanę siterką Empty
PisanieTemat: Re: Zostanę siterką   Zostanę siterką I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 11:24 pm

Twój nick na Howrse? julcia0101
Iloma końmi mam się zająć? ok. 35 (max. będzie 45 koni)
Iloma źrebakami mam się zająć? 0
Twoje wymagania? Podstawowa opieka (karmienie, czyszczenie, głaskanie, napój, marchew, położyć spać, w razie potrzeby zarejestrować w OJ)+zabawy (możliwie najwięcej)
Inne uwagi? Chciałabym, abyś popracowała u mnie troszkę dłużej -na razie ok. miesiąca.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

Zostanę siterką Empty
PisanieTemat: Re: Zostanę siterką   Zostanę siterką I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 6:45 am

Twój nick na Howrse? gwiazda2002
Iloma końmi mam się zająć? 23 Smile
Iloma źrebakami mam się zająć? 12 ( łącznie z końmi to 35 )
Twoje wymagania? karmienie, czyszczenie,rzepa,głaskanie, napój, dać marchew, położyć spać, w razie potrzeby zarejesrt. w OJ + trochę treningu i czasem zawody.
Inne uwagi? Jeżeli umiesz trenować konie do GP to jak najlepiej umiesz zajmujesz się moim koniem GP Western Champion. Znaczy trening ma ukończony ale co dzień lekcje, przejażdżki itp. I oczywiście uważaj żeby koń nie miał mniej niż 20% energii
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Zostanę siterką Empty
PisanieTemat: Re: Zostanę siterką   Zostanę siterką I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 7:55 am

Twój nick na Howrse? Anteek97
Iloma końmi mam się zająć? 62, mogę dopłacić, albo sam 2 się zajmować Very Happy
Iloma źrebakami mam się zająć? 0
Twoje wymagania? Emeryci tylko lekcja spać itd. a z motylami zabawy Razz
Inne uwagi? Brak Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Zostanę siterką Empty
PisanieTemat: Re: Zostanę siterką   Zostanę siterką I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 9:15 am

Widzę, że dużo chętnych ;P Ok, proszę o napisanie na pw na Howrse Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Zostanę siterką Empty
PisanieTemat: Re: Zostanę siterką   Zostanę siterką I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zostanę siterką
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Zostanę Sitterem