Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Horse & Dog | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Horse & Dog Pią Kwi 13, 2012 1:47 pm | |
| Czasami lubię otworzyć sobie Worda i coś tam powymyślać. Wychodzą wtedy takie różne dziwactwa. "Horse & Dog" - jest to opowiadanie o Kamili - nastolatce, która przeprowadza się i zostawia wszystko, by więcej czasu spędzać ze swoim koniem - Honey. Mam nadzieję, że "H&D" Wam się spodoba. Na razie jestem w trakcie pisania 1 rozdziału, także na dzień dzisiejszy mogę Wam tylko przedstawić głównych bohaterów. Bohaterowie "Horse & Dog"
Kamila - nastolatka kochająca konie i psy. Ma 16 lat. Zrobi wszystko, by jej zwierzaki: Honey i Rex były szczęśliwe. Alicja - mama Kamili. Kocha swoją córkę ponad życie. Stara się, by miała jak najwspanialsze dzieciństwo, dlatego kupiła jej najpierw Rexa, potem Honey. Rex - samiec owczarka niemieckiego. Ukochany pies Kamili. Uwielbia być głaskany po brzuszku oraz ścigać się z Honey. Honey - kasztanowata klacz Kamili. Bardzo kocha swoją panią - tak, jak Kama ją. Bardzo lubi również Rexa. Kocha skakać przez przeszkody oraz ścigać się z Rexem. Mam nadzieję, że te moje "cosie" się Wam spodobają. | |
| | | Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Horse & Dog Sob Maj 26, 2012 9:22 am | |
| Szkoda, że tytuł anglojęzyczny i że wciąż nic nie ma >D Ja osobiście staram się nie pisać o bohaterach, którzy byliby ode mnie Bóg wie jak bardzo starsi ode mnie. Nie zawsze mogę wiedzieć, co starsi ode mnie ludzie mogą sobie w jakiejśtam sytuacji pomyśleć >D Ale co kto woli | |
| | | Andelka Nowy
Liczba postów : 34 Dołączył : 30/05/2012
| Temat: Re: Horse & Dog Sro Maj 30, 2012 3:01 pm | |
| Napisz coś a nie | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Horse & Dog | |
| |
| | | | Horse & Dog | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach