Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Mixed Horse Project | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Mixed Horse Project Sro Cze 19, 2013 10:37 am | |
| Już jakiś czas temu ruszyłam z tym projektem. Jest on może ciut dziwny, ale co tam Otóż, a więc, ekhem. Polega on na tym, że chcę wyhodować konika, który będzie miał w sobie wszystkie rasy dostępne na Howrse Klaczki współpracują i jak na razie jeden ogierek się urodził... Oto lista ras. Wykreśliłam rasy, które już są wmieszane. - Lista ras:
Koń czystej krwi arabskiej Koń luzytański Koń pełnej krwi angielskiej Koń achał-tekiński Koń fryzyjski Pinto Kuc szetlandzki Koń andaluzyjski Cob Irlandzki Koń hanowerski Kłusak francuski Mustang Kuc Connemara Walijski kuc górski Koń fiordzki Knabstrup Bashkir Curly Osioł Appaloosa Angloarab Shagya Nokota Koń holsztyński Quarter Horse Holenderski koń gorącokrwisty Koń trakeński Criollo Tennessee
Tak ogłaszam, żeby usłyszeć wasze zdanie o tym projekcie. Będę na bieżąco umieszczać informacje. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mixed Horse Project Sro Cze 19, 2013 11:10 am | |
| Pomysł ciekawy Daj linki do koników :3 |
| | | Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Mixed Horse Project Sro Cze 19, 2013 11:31 am | |
| Osłem nie pokryjesz x3 Też mam małą hodowlę mieszanek, ale ogólnie po prostu kryje mieszankę mieszanką i patrze co wyjdzie Nie myśle o tym by wykreślać rasy xd | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mixed Horse Project Czw Cze 20, 2013 4:54 am | |
| Nie da sie, probowalam i w genach wyswietla sie max. 5 ras |
| | | milenaj55 Raczkujący
Nick w grze : milenaj55 Liczba postów : 95 Dołączył : 11/08/2013
| Temat: Re: Mixed Horse Project Pon Wrz 02, 2013 8:59 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Mixed Horse Project | |
| |
| | | | Mixed Horse Project | |
|