Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Wto Kwi 17, 2012 1:43 pm | |
| Robię prezentacje bez HTML'u (jeszcze go rozgryzam;p ), banery i avki Mam tutaj przykłady prezentacji jak na razie, jak będę mieć czas to zrobię więcej - Spoiler:
Jeśli chciałbyś zamówić u mnie prezentacje, odpowiedz na te pytania: 1.Ma być to Avatar, prezentacja czy baner 2.Z czym ma być zdjęcie (jeśli chodzi o zwierzęta, biorę zdjęcia od Karoliny Wenderek, oczywiście mam od niej pozwolenie) 3.Ile ramek i jak opisane 4.Uwagi i jakieś napisy typu Witaj u... co mam jeszcze dodać po prostu zachcianki 5.A jak ktoś chce to może mi coś wysłać, bardzo by mi było miło : ) I ZAPRASZAM DO KUPNA!
Ostatnio zmieniony przez XX_lero dnia Sro Kwi 18, 2012 6:05 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Wto Kwi 17, 2012 1:51 pm | |
| hohoho, a cioci verni byś zrobiła? ;> |
| | | XX_lero Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Wto Kwi 17, 2012 2:10 pm | |
| jasne! Odpowiedz tylko na powyższe pytania, może nawet na dziś będzie gotowa ; D | |
| | | Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 6:42 am | |
| Kolejny piękny plagiat stylu pyśki -.-
| |
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 7:48 am | |
| Jaki plagiat? Ja po prostu biorę zdjęcie wkładam ramki i dodaje brash z kreskami, a nie tylko pysia robi tego typu prezentacje, chyba że wzięłam zdjęcie które ona też użyła do swojej prezentacji to ją bardzo przepraszam za to... | |
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 7:54 am | |
| Dziwnym trafem zdjęcie identycznie obrobione ... i ramki w takim samym ułożeniu. .. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 7:59 am | |
| Cat, to, że ma takie ułożenie ramek, nie oznacza, że jest to plagiat |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 8:05 am | |
| Czyli rozumiem, że od dziś zdjęcia Pani Karoliny są tylko i wyłącznie Pysi? To, że ktoś umie obrobić zdjęcie podobnie do Pysi to nie znaczy, że od razu ją kopiuje. Szczerze mówiąc sama próbuję zobaczyć "co Pysia robi", aby wiedzieć co poprawić w swojej grafice. | |
| | | Gość Gość
| | | | Manroe Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 8:15 am | |
| anawis- nie o to mi chodzi. Tylko przypatrz się prezentacją pyśki. Ja zobaczyłam podobieństwo :14: | |
| | | Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 9:54 am | |
| Cath, ugryź się w język. Nikt nie ma takie daru na prezentację, jak pysia.Nie rozumiem, jak ty tak możesz mówić. Ona ma niepowtarzalny styl. | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 9:58 am | |
| Według mnie to każdy ma swój niepowtarzalny styl. Możemy próbować zrobić grafikę tak, jak np. Pysia, a wychodzi nam zupełnie co innego. Także nie ma co oskarżać o plagiat, bo coś tam nam się nie podoba... Zawsze lepiej się upewnić. | |
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 10:14 am | |
| aniawis, odkryłaś Amerykę razem z Columbem -.- | |
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 10:16 am | |
| Heshette- nie musisz być wredna. Wystarczy spokojnie powiedzieć- z resztą każdy ma prawo do swojego zdania ^^ | |
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 10:17 am | |
| Nie rozumie tych zarzutow, bo zdjecie na ktorym pracowalam wiele innych osob podobnie by obrobilo bo taka jest jego specyfika. Nawet do chwili obecnej nie widzialam prezentacji pysi, ale podobne zamowienia na ilosc ramek i opisy powoduje, ze wiele prezentacji bedzie podobnych. Dziekuje osobom tym ktorzy obiektywni pisza wtej sprawie. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 10:21 am | |
| Cóż..Aktualna dyskusja tyczy się moich prezentacji,więc może się wypowiem na ten temat.Osobiście,sama zauważyłam,że bardzo,ale to bardzo dużo ludzi,plagiatuje moje pomysły i styl.I kto tu mówi o niepowtarzalności,skoro niektóre z plagiatów,są tak podobne,że gdyby prezentacje podpisać moim nickiem to niemalże wszyscy myśleliby,że sa one mojego wykonania.Osobiście,myślę,że plagiatu tutaj nie ma,ale Catherine słusznie zwróciła uwagę na podobny styl Nie mam w tym wątku nic nikomu do zarzucenia. |
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 10:41 am | |
| Cath, nie musisz się wszystkiego czepiać. Po prostu każdy ma swój humor, i ty się już tym nie przejmuj, bo Ty też nie jesteś idealna | |
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 11:00 am | |
| W ogóle to my tutaj się kłócimy, a ten wątek nie służy do tego. | |
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 12:19 pm | |
| dobra poproszę moda o zamknięcie tego tematu otworze nowy i zrobię inną prezentacje żeby nie powstawało więcej nieporozumień | |
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero Sro Kwi 18, 2012 1:30 pm | |
| Dla Ciebie to kłótnia, dla mnie nie. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero | |
| |
| | | | Prezentacje, avatary i banery czyli "misz masz" u XX_lero | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |