Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) | |
|
+11MrsKopytko pe$$ia Takashiro Heshette Asiaa. Arbuzek_10 DinoSmo Zaczarowana.x3 Hałka Basia blueberry. 15 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Czw Sie 16, 2012 2:18 pm | |
| Ania powraca ze swoją nieudolną grafiką! Macie to (nie)szczęście, że w tej sprawie tak łatwo nie odpuszczę. Mam nadzieję, że ten wątek będzie cieszyć się większą popularnością niż poprzednie. Dodatkowo dodam, że wszelakie opinie lub uwagi przyjmuję na PW. Jednak, gdy za każdym razem pojawi się nowa grafika to nie pisz do mnie bez przerwy: "Ładna" itp. Opinię proszę wyrażać raz, a porządnie. Przejdźmy do rzeczy. Regulamin1) Proszę nie popędzaj mnie. Nie należę do grona osób, które są dostępne cały dzień, tydzień czy miesiąc. 2) Stosuj się do formularza! Zamówienia złożone ot tak nie będą przyjmowane. 3) Jak ktoś skopiuję jakąś część mojej pracy - ma poooważny problem. 4) Nie wykonuję HTML'u. Jeżeli umiesz robić HTML do pięciu ramek, na ramki ruchome (poziomo i pionowo) - zjedź na dół.5) Skąd biorę zdjęcia to moja sprawa, Ty biorąc ode mnie grafikę masz pewność iż, gdy ktoś oberwie za foty - nie będziesz to Ty, ale ja. 6) Jeżeli wykonuję avatar, nie podpisuję go, bo zepsułoby to estetykę. Więc jeżeli masz avatar by me to proszę uwzględnij to na prezentacji. Jeżeli wykonuję zestaw wtedy zazwyczaj piszę "Avatar and presentation by aniawis39 for ...". 7) Patrz na myślniki przy np. "zwykły". Jeżeli jest zielony oznacza to iż aktualnie wykonuję dany typ grafiki - jeżeli czerwony, wyrób jest wstrzymany lub jeszcze nie ruszył. Szukam zdjęć, ale nie siedzę w Twojej głowie, więc gdy znajdę odpowiednie (w moim mniemaniu) zdjęcia wysyłam Ci je na PW (na Zagrodzie) byś ocenił/a czy się nadają. 9) Mimo, że nie ma to nic wspólnego z regulaminem... Wszystkie moje prace są darmowe! Co mogę dla Ciebie zrobić?• avatar ~ zwykły ~ ruchomy ~ wycinany ~ kołowy • prezentacja (sama grafika) ~ tradycyjna ~ "Koło Fortuny" ~ pionowa ~ teksturka ~ Twój pomysł • banner ~ Twój pomysł Jak zamówić?Jest to łatwiejsze niż sobie wyobrażasz! Po prostu skopiuj formularz, który potrzebujesz i wyślij mi go na PW - tu lub na Świecie Doggi! By zobaczyć formularz, rozwiń spoiler. [center] Avatar- Spoiler:
Twój login: Jaki rodzaj avatara: Napis/y: Zdjęcie: Kolorystyka: Uwagi: Prezentacja- Spoiler:
Twój login: Jaki rodzaj prezentacji: Napis/y: Zdjęcie: Kolorystyka: Uwagi: BannerW tym przypadku po prostu musisz opisać mi swoją wizję. Czy ma on być prostokątny, a może jednak koło? Jaki kolor, napisy. To wszystko musisz mi napisać. UWAGA!Szukam osoby, która zna się na HTML'u i po prostu lubi się nim "bawić". Może być już "zatrudniona" w jednej z licznych spółek graficznych, ale musi mieć też czas na bycie mym "partnerem". HTML do mej grafiki wykonywałby za darmo, nie miałby z tego żadnego zysku. Chodzi po prostu o to, że po złożonym zamówieniu (do mła) na życzenie klienta, grafika wędrowałaby do mózgowca (który umie HTML), a on zrobiłby do niej kod. Następnie wszystko byłoby przekazane do klienta, a na grafice widniałby napis: "HTML by ...". W tym miejscu może znaleźć się właśnie Twój login! Niedługo pojawią się przykłady moich prac, z których będziecie mogli korzystać do woli! | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Wto Sie 28, 2012 12:26 pm | |
| Dziubki zamawiajcie - proszę. :3 Obawiam się, że przez Was w jakąś depresję popadnę, lub coś w tym stylu. Daję taką, o darmową prezentację. Dodam, że pierwszy raz robiłam prezentację w ten sposób. Osobiście uważam, że efekt jest OK., ale od oceniania jesteście Wy. | |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Wto Sie 28, 2012 12:53 pm | |
| Skoro popadniesz w depresję zrób avek. Ruchomy na przeźroczystym tle, kolorystyka: jasne róże. Co do reszty zdam się na ciebie na pewno wymyślisz coś ładnego. Login: Stokrotka 112 | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Wto Sie 28, 2012 1:04 pm | |
| Jasne róże powiadasz... A jakie zwierzęta lubisz najbardziej? Pomoże mi to trochę. Wyławiasz mnie z depresji. | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Wto Sie 28, 2012 4:20 pm | |
| Lubię brudne róże. Wyobrażam, żeby to był jakiś słotkawy motyw np. Filiżanka herbaty. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Sro Sie 29, 2012 2:51 am | |
| Aniawis, a co z moimi kodami? |
| | | Hałka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 188 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Sro Sie 29, 2012 4:48 am | |
| Hmm, wycinane awatary i koń na prezentacji jest źle wycięty. Wygląda to nijak. Ćwicz, ćwicz i ćwicz, ćwiczenie czyni mistrza Pamiętaj, że to moje zdanie, lecz widzę w tobie prawdziwego grafika. | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Sro Sie 29, 2012 6:36 am | |
| Stokrotka - będzie na dzisiaj, tylko muszę znaleźć odpowiedni obrazek. Franell - pisałam do Ciebie PW, już drugi raz i nie wiem co się dzieje, ale nie doszło z tego wniosek. Myślę, że najpierw musimy sobie wszystko obgadać na PW, a potem zaoferować wspólne usługi. Hałka - dziękuję za opinie. Wycinanie cały czas ćwiczę, ale znalazłam nowy sposób także możliwe że będzie lepiej. | |
| | | Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Sro Sie 29, 2012 6:42 am | |
| | |
| | | DinoSmo Nowy
Nick w grze : DinoSmo Liczba postów : 7 Dołączył : 30/08/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Czw Sie 30, 2012 8:00 am | |
| A jak wycięłaś tego konia w lewym dolnym rogu? | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Czw Sie 30, 2012 10:26 am | |
| DinoSmo - gumką. Wycinasz tak, jak do zwykłego wycinanego avatara/prezentacji. .Lolita. - dziękuję za odzew, ale z Franell się styknęłyśmy tylko na razie PW nam/mi szwankuje i się dogadać nie możemy w szczegółach - bo nie mamy, jak gadać. | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Czw Sie 30, 2012 2:54 pm | |
| Albo Ale myślę, że najodpowiedniejsze byłoby Przeskalować wyostrzyć i no problem | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Pią Sie 31, 2012 6:29 am | |
| Zrozumiałam o co chodzi. Tapeciarnia okazała się niezawodna - tak oto powstał, ten oto avatar. Co poprawić? Bo zakładam, że trzeba coś poprawić. ;3 | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Pią Sie 31, 2012 1:14 pm | |
| Coś źle wkleiłaś grafikę spróbuj jeszcze raz. | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Pią Sie 31, 2012 1:24 pm | |
| Nie wiem co się dzieje z tym gifmake.com... Jak tylko wstawię to przez godzinkę się trzyma, a później klapa... Spróbuję innej metody. Mam nadzieję, że avatar Ci się spodoba o ile w końcu zdecyduje się pojawić... | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Pią Sie 31, 2012 1:31 pm | |
| Może spróbuj imageshack.us? | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Pią Sie 31, 2012 1:49 pm | |
| W tym problem, że gdy przesyłam przez imageshack gif się tnie i się nie "gifuje". Cóż najmocniej Cię przepraszam. Jutro na 100% będzie, a jak nie to mnie zbij, zabij. | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Pią Sie 31, 2012 2:00 pm | |
| na tinypicka | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Sob Wrz 01, 2012 12:05 pm | |
| Już ostrze sobie nóż. | |
| | | | Basia Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Sob Wrz 01, 2012 2:42 pm | |
| | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 02, 2012 4:21 am | |
| Mam nadzieję, że nie jesteś na mnie zła, że tyle to trwało... I cieszę się, że się podoba. | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 02, 2012 5:39 am | |
| Pytanie: jak wygląda prez,koło fortuny?:> | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 02, 2012 6:21 am | |
| Asiaaa. - koło fortuny wygląda o tak: Oczywiście czcionka i jej styl jest przykładowy. To samo z teksturą. Teraz trochę "poprawiłam" się jeżeli chodzi o tekst. Zdjęcie w kole może znajdować się w zupełnie innym miejscu na prezentacji i może być zupełnie inna niż ta powyżej. | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 02, 2012 6:30 am | |
| Mhm....poproszę prez na doggi. Twój login: Vea Jaki rodzaj prezentacji: koło fortuny Napis/y: Na górze,nick Zdjęcie: wybierzesz sama?Byleby z owczarkiem. Kolorystyka: Dopasuj do zdjęcia Uwagi:Brak | |
| | | Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 02, 2012 6:32 am | |
| | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 02, 2012 6:40 am | |
| Asiaa. - będzie na dziś lub jutro. Heshette - dziękuję. Co do nauki... Kilka osób mi pomagało, a tak - korzystam z dobrodziejstw wujka Google. Jednakże każda nowość się przyda - dawaj na PW. :3 Dziękuję. | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 02, 2012 6:55 am | |
| - aniawis39 napisał:
- Asiaa. - będzie na dziś lub jutro.
Heshette - dziękuję. Co do nauki... Kilka osób mi pomagało, a tak - korzystam z dobrodziejstw wujka Google. Jednakże każda nowość się przyda - dawaj na PW. :3 Dziękuję. Oki, doki, napisz na pw z czym masz największy, problem, a jeśli nie masz - to ja coś zapodam :3 | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 02, 2012 7:08 am | |
| Zapodaj coś, bo właściwie z tym co umiem większych problemów nie mam. | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 02, 2012 7:13 am | |
| Chodziło mi bardziej o koło fortuny, o zdjęcie i ramkę, zresztą na pw już napiszę :3 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) | |
| |
| | | | Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Pracownia Star-x3 - prezentacje (na zamówienie, gotowe, darmowe), awatary, inne ♥ » Awatary/Petycje/Banery i inne wymysły =D » Prezentacje, avatary i banery » Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne » Prezentacje HTML , Avatry , Banery , Sitter , Trener , Bluber
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|