Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) | |
|
+11MrsKopytko pe$$ia Takashiro Heshette Asiaa. Arbuzek_10 DinoSmo Zaczarowana.x3 Hałka Basia blueberry. 15 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 02, 2012 12:25 pm | |
| Twój login:Cougar Jaki rodzaj avatara:kołowy. Napisy: *brak* Zdjęcie:poproszem portret kota Khao Manee. Kolorystyka:Naturalna. Uwagi:Miłej pracy~ | |
| | | pe$$ia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : pe$$ia Liczba postów : 507 Dołączył : 26/10/2011
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Sro Wrz 05, 2012 10:33 am | |
| Twój login:pe$$ia Jaki rodzaj prezentacji: najzwykleisza Napis/y: Ramki 4 (O mnie Hodowla Grafika Inne) pod loginem małym pismem Nemphre Audrei najlepsze jednorożce walijskie Zdjęcie: jakiegoś "kolorowego konika" ciapki,kropki, itd. Kolorystyka: czerwień/błekit/zieleń Uwagi: | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Sob Wrz 22, 2012 4:05 am | |
| Mam w miarę luźny weekend co pozwoliło mi ponownie zawitać na ZM i wykonać wszystkie zaległe zamówienia. Mam nadzieję, że nie jesteście na mnie źli, ale - szkoła. 1. Prezentacja AsiPowiedz co poprawić? Co do owczarka - zrozumiałam, że chodzi o owczarka niemieckiego. Po przeszukaniu dA znalazłam tego - rysowanego - przystojniaka i nie mogłam mu się oprzeć. 2. Avatar dla nataliaizy:Zrobiłam dwie wersje - z loginem i bez. Tak na marginesie - te koty mają fajowskie paczadełka! Avatary na ZM: Na howrse: Wszystkie są do Twojego użytku. 3. Prezentacja dla Pe$$i:Znalazłam fajne zdjęcie, ale niestety nie dało rady pokombinować z czterema ramkami. HTML zrobisz sama czy zdajesz się na Muffyn? Co poprawić? | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 23, 2012 2:24 am | |
| | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 23, 2012 4:07 am | |
| A proszę bardzo. EDIT: Dosyć dawno wykonana prezentacja... Obowiązuje zasada - kto pierwszy ten lepszy. Gdy ktoś się po nią zgłosi - napis "login" zostanie zmieniony na jego login (czcionka może ulec zmianie), a wielki napis "aniawis39" - zniknie... Zapraszam do składania zamówień! | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Pon Wrz 24, 2012 6:47 am | |
| Twój login: Mrs Kopytko Jaki rodzaj avatara: Kołowy. ruchomy... Jak się da :3 Napis/y: Mrs Kopytko (i mniejszą) Konie holsztyńskie. Następny kadr (jak się da) Skupuję CR Zdjęcie: Kuń (aby nie arab, bo rzygnę) Jakiś kasztan :3 (najlepiej z bródką) Kolorystyka: Czarno-brązowo-zielony. Uwagi: Masz przy innych punktach :3
| |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Pon Wrz 24, 2012 7:15 am | |
| MrsKopytko - będzie, albo dziś, albo jutro. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Pon Wrz 24, 2012 8:36 am | |
| UWAGA! Coś ode mnie. Jeśli chcesz kod HTML do prezentacji - napisz. Po prostu czasem nie odwiedzam wątku, może ktoś ma już kod etc.
~ Themma |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Sob Wrz 29, 2012 8:23 am | |
| Dopowiem, że jeżeli piszecie do Franell to powołajcie się na ten wątek, bo przecież nie jest święta i może nie wiedzieć, że złożyliście zamówienie. Mrs Kopytko - przepraszam Cię za opóźnienie... Przejdźmy do rzeczy. Na ZM: Na howrse: | |
| | | Anulka03 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 414 Dołączył : 14/04/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Sob Wrz 29, 2012 9:23 am | |
| aniawis39 - jaką masz czcionkę w bannerku (pierwszy napis) | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 30, 2012 11:29 am | |
| No to ja poproszę banner,a nawet dwa ''Przeźroczyste'',pierwszy z jakimś ładnych koniem Tennessee Walker,może być nawet z Horse jeśli potrafisz wycinać dobrze.Wtedy daj źrebaka jeszcze. Napis ''The Flourishing'' taką czcionką jak Cougar na awiatarze a pod spodem mniejszymi hodowla konie Tennessee Walker. Drugi: Rogaty achał z howrse,maści ''rudej'',napis ''Drop of Happiness'' i pod spodem hodowla rogatych koni Achał-Tekińskich.Nie musi być tą samą czcionką | |
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Wrz 30, 2012 1:52 pm | |
| Anulka03 - to bardzo popularna czcionka: The Only Exception - mogłam, gdzieś przekręcić literki w nazwie. Koszatka - jutro powinno być. :3 | |
| | | juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Sty 27, 2013 7:59 am | |
| Zrobisz mi awatar i banner pasujący z takim zdjęciem Na banerze ma być mój nick i napisane: ~Jestem dziewczyną ~Mów mi Lucelle-julia ~Kocham koty,psy i konie ~Znajdziesz mnie na sf ~Chętnie z tobą popisze Avatar : Twój login: juliaw2002 Jaki rodzaj avatara: Kołowy Napis/y: brak Zdjęcie:takie jak na banner Kolorystyka: naturalna. Uwagi: brak
Ostatnio zmieniony przez juliaw2002 dnia Nie Sty 27, 2013 12:49 pm, w całości zmieniany 5 razy | |
| | | juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Sty 27, 2013 8:01 am | |
| Dziękuje~
Na kiedy będzie gotowy baner i awatar?
Ps.Jeśli zdjęcie nie jets ok to moge podać inne
Ostatnio zmieniony przez juliaw2002 dnia Sro Mar 20, 2013 10:53 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) Nie Sty 27, 2013 8:53 am | |
| Avatar : Twój login: AyaKey Jaki rodzaj avatara: Kołowy , Napis/y: brak Zdjęcie KLIK Kolorystyka: jak zdjęcie jest,to chyba nie muszę podawać ?:3 Uwagi: brak | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) | |
| |
| | | | Pracownia Ani (awatary, prezentacje, banery) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Pracownia Star-x3 - prezentacje (na zamówienie, gotowe, darmowe), awatary, inne ♥ » Awatary/Petycje/Banery i inne wymysły =D » Prezentacje, avatary i banery » Pracownia Gwiazdki - na zamówienie, gotowe do kupienia, same tła lub same kody, bannery, awatary, inne » Prezentacje HTML , Avatry , Banery , Sitter , Trener , Bluber
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|