| GRA - Howrse - nowe serwery? | |
|
+34LadyArvena Pati...xd Kyou Athi blueberry. ArinStreal Sssandra Diera Aangelika101 ilofhorses Uśmieszek hanka1998 ana0000000000 avrilka Oresama CzekoBoom nevinowa Diana375. 1sara112 Malto Weel Clue ZetkaEmka katty88888 Aki EveDallas Kuilu Sakura Zaczarowana.x3 Szron Mikim7 Sabula koziorożec Philipek 38 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Pią Kwi 20, 2012 1:06 pm | |
| Ja jestem na każdym serwerze (nie wiem po co) pod nickiem leonek |
|
| |
Diera Raczkujący
Liczba postów : 67 Dołączył : 05/04/2012
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 2:35 am | |
| ja jestem na Słowenia, i zakładam hodowle anglików zapraszam wszystkich miłośników tej rasy do moje hodowli, będziemy mieć najlepszą hodowle ze wszystkich | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 3:51 am | |
| Zamierzam hodować szetlandy. Na LV - na razie moje koniki na 4 miejscu w elicie PG. Zastój w hodowli z powodu braku PD. | |
|
| |
Sssandra Nowy
Liczba postów : 4 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 4:14 am | |
| Też mam na łotewskim szetlandy i również stoję z powodu pd. | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 4:51 am | |
| Jeśli byś chciała możemy współpracować - razem raźniej. | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 4:54 am | |
| W sumie zarejestrowałam się, aby móc gdzie zabijać nude, no ale jest Na SI jako Itenia | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 5:23 am | |
| - Uśmieszek napisał:
- Jeśli byś chciała możemy współpracować - razem raźniej.
Mogę się zalogować i wam pomóc w hodowli? Będzie 3 osobowa hodowla. | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 5:25 am | |
| Dobrze, napisz do mnie na pw, nick: Uśmieszek06 obgadamy szczegóły. Sssandra, jeśli też jesteś chętna odezwi się. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 5:27 am | |
| Najpierw założę konto. Będziesz moim sponsorem | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 5:28 am | |
| Jeśli chcesz, proszę. | |
|
| |
Kuilu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Chantilly. Liczba postów : 395 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 10:33 am | |
| "Jeśli juto wejdziesz na to Howrse to pożałujesz . Twoje konto pryśnie jak bańka mydlana". - dostałam to na łotewskiej wersji od Staficzki. Ciekawe nie? A najlepsze, że tej osoby już tam nie ma. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 10:36 am | |
| - Kuilu napisał:
- "Jeśli juto wejdziesz na to Howrse to pożałujesz . Twoje konto pryśnie jak
bańka mydlana". - dostałam to na łotewskiej wersji od Staficzki. Ciekawe nie? A najlepsze, że tej osoby już tam nie ma. Ja też to dostałam. Zgłosiłam, a zaraz po tym graczka usunęła konto | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 10:50 am | |
| - Kuilu napisał:
bańka mydlana". - dostałam to na łotewskiej wersji od Staficzki. Ciekawe nie? A najlepsze, że tej osoby już tam nie ma. Od "naszej" Staficzki? Ciekawe. Wydaje mi się, że była to jednak osoba podająca się za moderatorkę. Jakoś nie podejrzewam Staficzki o takie zagrywki. A tak w kwestii rozwoju hodowli - ciężko jest się rozkręcić, mając konie o PG poniżej 352 i ledwie parę punktów dziennie do wykorzystania Z tego co widziałam, dziś na SK najwięcej PG mają angliki, 355, a czołówkę zdominowała Czeszka o nicku Šíšupule. Jedna z klaczy ma podane OM, więc graczka na pewno inwestuje w rozwój hodowli realne pieniądze. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 10:52 am | |
| - Malto napisał:
- Kuilu napisał:
bańka mydlana". - dostałam to na łotewskiej wersji od Staficzki. Ciekawe nie? A najlepsze, że tej osoby już tam nie ma. Od "naszej" Staficzki? Ciekawe. Wydaje mi się, że była to jednak osoba podająca się za moderatorkę. Jakoś nie podejrzewam Staficzki o takie zagrywki.
A tak w kwestii rozwoju hodowli - ciężko jest się rozkręcić, mając konie o PG poniżej 352 i ledwie parę punktów dziennie do wykorzystania Z tego co widziałam, dziś na SK najwięcej PG mają angliki, 355, a czołówkę zdominowała Czeszka o nicku Šíšupule. Jedna z klaczy ma podane OM, więc graczka na pewno inwestuje w rozwój hodowli realne pieniądze. Nie od ,,naszej:. To na 100% osoba podszywająca się | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 10:56 am | |
| Tak, na 100%. Jej już nie ma, a poza tym to na łotewskiej wersji, a nie sądzę by Staficzka też tam założyła konto. | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 11:00 am | |
| Kuilu jaki masz tam nick? ^^ | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 11:00 am | |
| | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 11:04 am | |
| Zastanawiam się, kim jest połowa moich znajomych. xD | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 11:05 am | |
| Aha, ja mam Ciebie | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 1:03 pm | |
| - Malto napisał:
- Kuilu napisał:
bańka mydlana". - dostałam to na łotewskiej wersji od Staficzki. Ciekawe nie? A najlepsze, że tej osoby już tam nie ma. Od "naszej" Staficzki? Ciekawe. Wydaje mi się, że była to jednak osoba podająca się za moderatorkę. Jakoś nie podejrzewam Staficzki o takie zagrywki.
A tak w kwestii rozwoju hodowli - ciężko jest się rozkręcić, mając konie o PG poniżej 352 i ledwie parę punktów dziennie do wykorzystania Z tego co widziałam, dziś na SK najwięcej PG mają angliki, 355, a czołówkę zdominowała Czeszka o nicku Šíšupule. Jedna z klaczy ma podane OM, więc graczka na pewno inwestuje w rozwój hodowli realne pieniądze. Jak dotąd, po wykorzystaniu w pierwszym dniu na blupowanie startowej klaczki, z każdym dniem dorabiam się co najwyżej 2-3 PD. Jeżeli koni będzie więcej, automatycznie szansa na znalezienie PD wzrośnie, ale w moim przypadku może to być proces długotrwały, gdyż właśnie zaczęłam blupować kolejną klaczkę z odrobinę wyższym PG | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 1:38 pm | |
| - Sakura napisał:
- Malto napisał:
- Kuilu napisał:
A tak w kwestii rozwoju hodowli - ciężko jest się rozkręcić, mając konie o PG poniżej 352 i ledwie parę punktów dziennie do wykorzystania Z tego co widziałam, dziś na SK najwięcej PG mają angliki, 355, a czołówkę zdominowała Czeszka o nicku Šíšupule. Jedna z klaczy ma podane OM, więc graczka na pewno inwestuje w rozwój hodowli realne pieniądze. Jak dotąd, po wykorzystaniu w pierwszym dniu na blupowanie startowej klaczki, z każdym dniem dorabiam się co najwyżej 2-3 PD. Jeżeli koni będzie więcej, automatycznie szansa na znalezienie PD wzrośnie, ale w moim przypadku może to być proces długotrwały, gdyż właśnie zaczęłam blupować kolejną klaczkę z odrobinę wyższym PG U mnie aktualnie blupuje się ten kawaler, chociaż nie wiem, czy go skończę - może na pokryciach pojawi się coś lepszego W ogóle słowackie howrse przeżywa właśnie nalot spamera/spamerów. Masa tematów, że on to Ow, że pisze się na seks i tym podobne cuda wianki. W odpowiedzi ruszyły zapytania, jak zostać moderatorem... Jakbym czytała nasz śmietnik, tyle że z większą liczbą akcentów | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 1:41 pm | |
| Ej no, nie mam na czym blupowac, bo zawodów w kłusie nie ma.. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 1:55 pm | |
| - Malto napisał:
- Sakura napisał:
- Malto napisał:
- Kuilu napisał:
A tak w kwestii rozwoju hodowli - ciężko jest się rozkręcić, mając konie o PG poniżej 352 i ledwie parę punktów dziennie do wykorzystania Z tego co widziałam, dziś na SK najwięcej PG mają angliki, 355, a czołówkę zdominowała Czeszka o nicku Šíšupule. Jedna z klaczy ma podane OM, więc graczka na pewno inwestuje w rozwój hodowli realne pieniądze. Jak dotąd, po wykorzystaniu w pierwszym dniu na blupowanie startowej klaczki, z każdym dniem dorabiam się co najwyżej 2-3 PD. Jeżeli koni będzie więcej, automatycznie szansa na znalezienie PD wzrośnie, ale w moim przypadku może to być proces długotrwały, gdyż właśnie zaczęłam blupować kolejną klaczkę z odrobinę wyższym PG U mnie aktualnie blupuje się ten kawaler, chociaż nie wiem, czy go skończę - może na pokryciach pojawi się coś lepszego
W ogóle słowackie howrse przeżywa właśnie nalot spamera/spamerów. Masa tematów, że on to Ow, że pisze się na seks i tym podobne cuda wianki. W odpowiedzi ruszyły zapytania, jak zostać moderatorem... Jakbym czytała nasz śmietnik, tyle że z większą liczbą akcentów Haha, jeszcze nie byłam na tym cudownym forum . Ale chyba będę, bo uczę się rozumieć słowacki język pisany | |
|
| |
Aangelika101 Już coś wie
Nick w grze : Aangelika101 Liczba postów : 242 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Sob Kwi 21, 2012 3:42 pm | |
| Ej, czy wam też samouczek na howrse.sk skończył się na zadaniu ''do 20 miesięcy''?? Bo mnie tak i muszę czekać aż będę mieć 10 dni stażu żeby ogierka kupić | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Nie Kwi 22, 2012 3:20 am | |
| Razem z Uśmieszkiem szukamy kogoś kto będzie z nami hodować szetlandy na Łotwie. | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Nie Kwi 22, 2012 3:32 am | |
| Wymagamy jedynie umiejętności podnoszenia PG i BLUPowania szetlandów. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Nie Kwi 22, 2012 8:16 am | |
| Zastanawia mnie, czy na słowackiej czy słoweńskiej wersji nie wymyślili jak dotąd czegoś takiego, jak UFO? Gdyby fruwały po ekranie, byłoby duże prawdopodobieństwo złapania kilku PD, a tak, jest goło i wesoło | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Nie Kwi 22, 2012 8:35 am | |
| Sakura na Łotewskiej też mi nie lata | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Nie Kwi 22, 2012 8:39 am | |
| Mi też. Jak wykorzysta się wszystkie PD następnego dnia dostajesz 2 "gratis" (?),konie mi też nie znajdują, i żyję na 2 PD dziennie. xD | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? Nie Kwi 22, 2012 8:44 am | |
| Ja jestem nadal na etapie blupowania mojego startera, coś mi wygrywa ostatnio skoki;P I kurcze Czesi proszą o pokrycia, za dwieście. chyba im coś się pomyliło, będę zUa i nie dam,. ja blupiłam, sami niech sobie zrobią, ot co;P
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Howrse - nowe serwery? | |
| |
|
| |
| GRA - Howrse - nowe serwery? | |
|