Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.

Go down 
+15
Anka 88
Wiosenka_1
Lea♥
sayuri962
Aglyss
Bezbarwna92
Evangeline
Anett1906
EveDallas
kaprysab
Layzy
wilczyca1000
hanka1998
carrie17
Malto
19 posters
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Empty
PisanieTemat: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 12:29 pm

Ow napisał:
Cześć!

Raz do roku obchodzimy w Howrse wyjątkowe święto - dzień moderatora!

Z tej okazji składamy serdeczne życzenia wszystkim aktualnym i byłym moderatorom!
Dziękujemy za Waszą nieocenioną pomoc!

W tym roku mamy dla wszystkich dodatkową niespodziankę - do drużyny moderatorów dołączyły właśnie drasunia i dorcis. Witamy w zespole!

Jeśli chcecie złożyć moderatorom Howrse życzenia, ten wątek jest dla Was!

Pozdrawiam,
Ow

PS. Dajcie trochę czasu nowym członkiniom zespołu, aby mogły zapoznać się ze swoimi obowiązkami
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 12:37 pm

No, im więcej modów tym lepiej, nie rozumiem czemu na całą grę jest ich tak mało, i tak im za to nie płacą Razz
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 12:39 pm

Z tego co zauważyłam, to na INT również jest Dzień Moda. A gdyby zrobili Dzień Gracza, hm? XD
Może i bywam niezbyt często ostatnio na forum, ale ani drasuni, ani dorcis tam nie widziałam..
Niemniej jednak gratuluję im Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 12:42 pm

hanka1998 napisał:

Może i bywam niezbyt często ostatnio na forum, ale ani drasuni, ani dorcis tam nie widziałam..
Też ich nie widziałem ale może tu chodzi o znajomość gry a nie o aktywność na forum. A co do liczby modów na howrse to i tak ich nigdy niema gdy są potrzebni i nie sądzę aby się teraz coś zmieniło gdy doszły 2 modki Razz
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 12:51 pm

Szczerze, również ich na forum nie widywałam, kiedy jeszcze tam przesiadywałam. Z dorcis miałam dwu czy trzykrotny kontakt poprzez pw, drasuni kompletnie nie kojarzę.
Z ciekawości zerknęłam na ich aktywność na forum po mianowaniu na funkcję moderatora. W obu przypadkach klasyk - parokrotnie powtarzany szablon "Nowe odpowiedzi nie wnoszą nic nowego. Zamykam". Tak więc rewolucji nie przewiduję Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 12:55 pm

Malto napisał:
Szczerze, również ich na forum nie widywałam, kiedy jeszcze tam przesiadywałam. Z dorcis miałam dwu czy trzykrotny kontakt poprzez pw, drasuni kompletnie nie kojarzę.
Z ciekawości zerknęłam na ich aktywność na forum po mianowaniu na funkcję moderatora. W obu przypadkach klasyk - parokrotnie powtarzany szablon "Nowe odpowiedzi nie wnoszą nic nowego. Zamykam". Tak więc rewolucji nie przewiduję Wink
Pewnie każdy mod na wiadomość od Ow jak zamykać wątki i tak to robią Razz
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 12:57 pm

A może oni mają takie szablony z wiadomościami na zamknięcie? Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 1:00 pm

hanka1998 napisał:
A może oni mają takie szablony z wiadomościami na zamknięcie? Laughing
Na pewno Rolling Eyes
Dla ciekawskich
dorcis :Ilość wysłanych wiadomości: 709
Aktywność: 6%
drasunia : Ilość wysłanych wiadomości: 6
Aktywność: 0%
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 1:09 pm

Kamil2010 napisał:
Dla ciekawskich
dorcis :Ilość wysłanych wiadomości: 709
Aktywność: 6%
drasunia : Ilość wysłanych wiadomości: 6
Aktywność: 0%
No comment. To ja napisałam 4824 wiadomości Laughing Ale modem nie zostanę, za bardzo mam z Ow i spółką na pieńku Wink Zresztą mam już gdzieś tę grę i nawet nie dałabym się wpakować w tak niewdzięczną rolę Smile
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 1:12 pm

Malto napisał:
Drasunia to super babka , Malto! Poznaj ją ;3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 1:18 pm

wilczyca, nie wątpię, niemniej raczej nie będę miała okazji - praktycznie tam już nie gram Smile
Powrót do góry Go down
Layzy
Przyjaciel Zagrody
Layzy

Nick w grze : Layzy
Liczba postów : 584

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 1:23 pm

Ja z drasunią pisałam ze dwa razy, ale tylko w sprawie handlu. No i cóż powiedzieć, miła jak większość osób z czołówki Smile Mimo Ich małej aktywności na forum miłego modowania Im życzę Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=436950
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 2:08 pm

Layzy napisał:
Ja z drasunią pisałam ze dwa razy, ale tylko w sprawie handlu. No i cóż powiedzieć, miła jak większość osób z czołówki Smile Mimo Ich małej aktywności na forum miłego modowania Im życzę Smile
Jakos nigdy nie odczulam aby byly mile

sorki ale powiem tak dorcis jakos nie daze jej szczegolnie symatia drasunia malo co znam.

Malto szkoda ze juz nie grasz rozumiem Twoja decyzje ale jakos nie widze normalnosci np na forum bez Twoich komentarzy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 2:21 pm

kaprysab napisał:

Malto szkoda ze juz nie grasz rozumiem Twoja decyzje ale jakos nie widze normalnosci np na forum bez Twoich komentarzy
Ja nie dziwię się Malto ta gra coraz bardziej zaczyna nudzić, niby tyle promocji a jednak szału niema cały czas to samo jednym słowem - nuda Sad
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 2:34 pm

Kamil2010 napisał:
kaprysab napisał:

Ja nie dziwię się Malto ta gra coraz bardziej zaczyna nudzić, niby tyle promocji a jednak szału niema cały czas to samo jednym słowem - nuda Sad

To fakt albo my sie przyzwyczailismy do promocji mnie jeszcze trzyma to gp
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 3:34 pm

Ale Malto... Nie rób mi tego Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. 1600913619
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 4:03 am

Coś, co mnie dziś rozbroiło na oficjalnym forum howrse...
Pytanie gracza:
Cytat :
1.musi mieć KP?
2.musi mieć boskiego konia?
3.musi mieć 100 dni stażu?
4.musi być wysoko w rankingu?
Odpowiedź jednego z modów:
Cytat :
Moderator nic nie musi.
Proszę zapoznać się z Ogólnymi Zasadami Działania Forum - zamykam.
Zważywszy na nowopowołane moderatorki śmiać mi się chce, gdy widzę, że moderator MUSI wykazać się dużą aktywnością na forum Smile W sumie racja, moderator nic nie musi Wink

*offtop*
Co do mojej gry - znudziło mnie już patrzenie, jak gracze z napchanym portfelem/największym stażem i mocną pozycją w danej rasie wiodą prym na całym howrse. Bokiem już mi wychodzą bożyszcza i inne cuda. Ani myślę dać znów się wciągnąć w ten wyścig szczurów. Loguję się codziennie, owszem, ale bez zapału do gry. Być może z czasem usunę konto - jednak do tego czasu pozbędę się na rzecz niektórych osób co wartościowszych koni czy przedmiotów z CR. To jednak jeszcze troszkę potrwa Smile
*koniec offtopu*
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 4:35 am

Malto masz racje wyscig szczurow denerwuje mnie to tez chce cos osiagnac ale oczywiscie nie nadazam np w gp .
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 4:43 am

kaprysab napisał:
Malto masz racje wyscig szczurow denerwuje mnie to tez chce cos osiagnac ale oczywiscie nie nadazam np w gp .
Życzysz sobie pożyczyć pakiet koni do westernu, który jeszcze dwa czy trzy tygodnie temu plasował mi się w pierwszej dziesiątce GP?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 5:50 am

Ejjj, breakuje mi jednego moda, ten no, kiedyś taki aktywny był... *Szuka w pamięci* no0 nie wiem, ale był taki chłopak, aktywny bardzo, 100% miał, wtedy jak Mirmil odszedł;P

dorcis k\ojarze z gry, ale z forum...? A w zyciu. drasunię tez. Może jestemn ślepa...?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 5:58 am

EveDallas napisał:
Ejjj, breakuje mi jednego moda, ten no, kiedyś taki aktywny był... *Szuka w pamięci* no0 nie wiem, ale był taki chłopak, aktywny bardzo, 100% miał, wtedy jak Mirmil odszedł;P

dorcis k\ojarze z gry, ale z forum...? A w zyciu. drasunię tez. Może jestemn ślepa...?
cyprys008 ?
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 6:02 am

Jak go wybiorą na moda, to spadam z howrse -.-
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 6:03 am

carrie17 napisał:
Jak go wybiorą na moda, to spadam z howrse -.-
czemu ?
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 6:07 am

bo jest dla mnie żywym dowodem na to, że można nie cierpieć danej osoby, chociaz tak naprawdę się jej nie zna. Ale bez szczegółów, bo może tutaj też się ukrywa i mnie zgłosi, tak jak w grze Laughing
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 6:35 am

Malto napisał:
kaprysab napisał:
Życzysz sobie pożyczyć pakiet koni do westernu, który jeszcze dwa czy trzy tygodnie temu plasował mi się w pierwszej dziesiątce GP?
Malto bylabym wdzieczna ale glupio mi naduzywac Twojej dobroci. ja mam cicha nadzieje ze zostaniesz z nami ktos powinien niektorych sprowadzic do pionu i gasic ich wywyzszone ego
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 7:38 am

kaprysab napisał:
Malto napisał:
kaprysab napisał:
Malto bylabym wdzieczna ale glupio mi naduzywac Twojej dobroci. ja mam cicha nadzieje ze zostaniesz z nami ktos powinien niektorych sprowadzic do pionu i gasic ich wywyzszone ego
Koniska czekają na Ciebie na rezerwacji Smile Pożyczyłabym też Falabellę, ale niestety, nią nie mogę rozporządzać, sama posiadam ją dzięki uprzejmości jednej z wspólniczek. Nie daję też głowy za Paladyna, to najsłabszy z koni do GP - ale mam nadzieję, że w połączeniu z resztą wywalczy Ci chociaż Fontannę Smile

Tutaj rozpiska, który koń do jakiej dyscypliny, żebyś nie musiała się głowić Wink

Cutting: Lustrzany,
Western Pleasure: Satisfaction
Reining: Sacramento
Trail: Satisfaction
Barrel Racing: Paladyn

I spokojnie, to pożyczka, upomnę się o koniska, jak będę znów angażowała się w grę - a może, z czasem, do tego dojdzie Cool Niemniej tymczasowo wypoczywam i loguję się dla loterii (plus podszczypuję słownie Ow Laughing ) Wink
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 12:01 pm

Malto Dziekuje Ci bardzo jestem wdzieczna Very Happy za koniki
Ciesze sie bardzo ze myslisz o zaangażowaniu sie ponownie w to wszystko bo bez Ciebie jakos nie widze normalnego funkcjonowania
Powrót do góry Go down
Anett1906
Nowy
Anett1906

Nick w grze : Anett1906
Liczba postów : 43

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 11:59 am

A ja muszę przyznać, że drasunia, to świetna babka Smile Prowadzimy razem hodowlę z jeszcze jedną kobietką i zarówno w sprawach gry jak i prywatnie, jest bardzo kontaktowa i sympatyczna. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=562134
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 2:24 pm

Malto :3 Bardzo miło z twojej strony ,że pożyczyłaś Kaprysabie te koniki :3 Chciałabym mieć z Tobą jakiś kontakt... Bo gdy odejdziesz... Howrse nie będzie takie samo.
Powrót do góry Go down
Evangeline
Już coś wie
Evangeline

Liczba postów : 267

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 2:45 pm

carrie17 napisał:
bo jest dla mnie żywym dowodem na to, że można nie cierpieć danej osoby, chociaz tak naprawdę się jej nie zna. Ale bez szczegółów, bo może tutaj też się ukrywa i mnie zgłosi, tak jak w grze Laughing
Też go nienawidzę Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1536984
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.
Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012 [PL]
» Nowe funkcje
» GRA - Howrse - nowe serwery?
» GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora
» Światowy dzień howrse !

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: