| Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. | |
|
+15Anka 88 Wiosenka_1 Lea♥ sayuri962 Aglyss Bezbarwna92 Evangeline Anett1906 EveDallas kaprysab Layzy wilczyca1000 hanka1998 carrie17 Malto 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 12:29 pm | |
| - Ow napisał:
- Cześć!
Raz do roku obchodzimy w Howrse wyjątkowe święto - dzień moderatora!
Z tej okazji składamy serdeczne życzenia wszystkim aktualnym i byłym moderatorom! Dziękujemy za Waszą nieocenioną pomoc!
W tym roku mamy dla wszystkich dodatkową niespodziankę - do drużyny moderatorów dołączyły właśnie drasunia i dorcis. Witamy w zespole!
Jeśli chcecie złożyć moderatorom Howrse życzenia, ten wątek jest dla Was!
Pozdrawiam, Ow
PS. Dajcie trochę czasu nowym członkiniom zespołu, aby mogły zapoznać się ze swoimi obowiązkami | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 12:37 pm | |
| No, im więcej modów tym lepiej, nie rozumiem czemu na całą grę jest ich tak mało, i tak im za to nie płacą | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 12:39 pm | |
| Z tego co zauważyłam, to na INT również jest Dzień Moda. A gdyby zrobili Dzień Gracza, hm? XD Może i bywam niezbyt często ostatnio na forum, ale ani drasuni, ani dorcis tam nie widziałam.. Niemniej jednak gratuluję im | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 12:42 pm | |
| - hanka1998 napisał:
Może i bywam niezbyt często ostatnio na forum, ale ani drasuni, ani dorcis tam nie widziałam..
Też ich nie widziałem ale może tu chodzi o znajomość gry a nie o aktywność na forum. A co do liczby modów na howrse to i tak ich nigdy niema gdy są potrzebni i nie sądzę aby się teraz coś zmieniło gdy doszły 2 modki |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 12:51 pm | |
| Szczerze, również ich na forum nie widywałam, kiedy jeszcze tam przesiadywałam. Z dorcis miałam dwu czy trzykrotny kontakt poprzez pw, drasuni kompletnie nie kojarzę. Z ciekawości zerknęłam na ich aktywność na forum po mianowaniu na funkcję moderatora. W obu przypadkach klasyk - parokrotnie powtarzany szablon "Nowe odpowiedzi nie wnoszą nic nowego. Zamykam". Tak więc rewolucji nie przewiduję | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 12:57 pm | |
| A może oni mają takie szablony z wiadomościami na zamknięcie? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 1:00 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- A może oni mają takie szablony z wiadomościami na zamknięcie?
Na pewno Dla ciekawskich dorcis :Ilość wysłanych wiadomości: 709 Aktywność: 6% drasunia : Ilość wysłanych wiadomości: 6 Aktywność: 0% |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 1:09 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Dla ciekawskich
dorcis :Ilość wysłanych wiadomości: 709 Aktywność: 6% drasunia : Ilość wysłanych wiadomości: 6 Aktywność: 0% No comment. To ja napisałam 4824 wiadomości Ale modem nie zostanę, za bardzo mam z Ow i spółką na pieńku Zresztą mam już gdzieś tę grę i nawet nie dałabym się wpakować w tak niewdzięczną rolę | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 1:12 pm | |
| - Malto napisał:
- Szczerze, również ich na forum nie widywałam, kiedy jeszcze tam przesiadywałam. Z dorcis miałam dwu czy trzykrotny kontakt poprzez pw, drasuni kompletnie nie kojarzę.
Z ciekawości zerknęłam na ich aktywność na forum po mianowaniu na funkcję moderatora. W obu przypadkach klasyk - parokrotnie powtarzany szablon "Nowe odpowiedzi nie wnoszą nic nowego. Zamykam". Tak więc rewolucji nie przewiduję Drasunia to super babka , Malto! Poznaj ją ;3 | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 1:18 pm | |
| wilczyca, nie wątpię, niemniej raczej nie będę miała okazji - praktycznie tam już nie gram | |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 1:23 pm | |
| Ja z drasunią pisałam ze dwa razy, ale tylko w sprawie handlu. No i cóż powiedzieć, miła jak większość osób z czołówki Mimo Ich małej aktywności na forum miłego modowania Im życzę | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 2:08 pm | |
| - Layzy napisał:
- Ja z drasunią pisałam ze dwa razy, ale tylko w sprawie handlu. No i cóż powiedzieć, miła jak większość osób z czołówki Mimo Ich małej aktywności na forum miłego modowania Im życzę
Jakos nigdy nie odczulam aby byly mile sorki ale powiem tak dorcis jakos nie daze jej szczegolnie symatia drasunia malo co znam. Malto szkoda ze juz nie grasz rozumiem Twoja decyzje ale jakos nie widze normalnosci np na forum bez Twoich komentarzy | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 2:21 pm | |
| - kaprysab napisał:
Malto szkoda ze juz nie grasz rozumiem Twoja decyzje ale jakos nie widze normalnosci np na forum bez Twoich komentarzy Ja nie dziwię się Malto ta gra coraz bardziej zaczyna nudzić, niby tyle promocji a jednak szału niema cały czas to samo jednym słowem - nuda |
|
| |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 2:34 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- kaprysab napisał:
Malto szkoda ze juz nie grasz rozumiem Twoja decyzje ale jakos nie widze normalnosci np na forum bez Twoich komentarzy Ja nie dziwię się Malto ta gra coraz bardziej zaczyna nudzić, niby tyle promocji a jednak szału niema cały czas to samo jednym słowem - nuda To fakt albo my sie przyzwyczailismy do promocji mnie jeszcze trzyma to gp | |
|
| |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 01, 2012 3:34 pm | |
| Ale Malto... Nie rób mi tego | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pon Lip 02, 2012 4:03 am | |
| Coś, co mnie dziś rozbroiło na oficjalnym forum howrse... Pytanie gracza: - Cytat :
- 1.musi mieć KP?
2.musi mieć boskiego konia? 3.musi mieć 100 dni stażu? 4.musi być wysoko w rankingu? Odpowiedź jednego z modów: - Cytat :
- Moderator nic nie musi.
Proszę zapoznać się z Ogólnymi Zasadami Działania Forum - zamykam. Zważywszy na nowopowołane moderatorki śmiać mi się chce, gdy widzę, że moderator MUSI wykazać się dużą aktywnością na forum W sumie racja, moderator nic nie musi *offtop* Co do mojej gry - znudziło mnie już patrzenie, jak gracze z napchanym portfelem/największym stażem i mocną pozycją w danej rasie wiodą prym na całym howrse. Bokiem już mi wychodzą bożyszcza i inne cuda. Ani myślę dać znów się wciągnąć w ten wyścig szczurów. Loguję się codziennie, owszem, ale bez zapału do gry. Być może z czasem usunę konto - jednak do tego czasu pozbędę się na rzecz niektórych osób co wartościowszych koni czy przedmiotów z CR. To jednak jeszcze troszkę potrwa *koniec offtopu* | |
|
| |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pon Lip 02, 2012 4:35 am | |
| Malto masz racje wyscig szczurow denerwuje mnie to tez chce cos osiagnac ale oczywiscie nie nadazam np w gp . | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pon Lip 02, 2012 4:43 am | |
| - kaprysab napisał:
- Malto masz racje wyscig szczurow denerwuje mnie to tez chce cos osiagnac ale oczywiscie nie nadazam np w gp .
Życzysz sobie pożyczyć pakiet koni do westernu, który jeszcze dwa czy trzy tygodnie temu plasował mi się w pierwszej dziesiątce GP? | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pon Lip 02, 2012 5:50 am | |
| Ejjj, breakuje mi jednego moda, ten no, kiedyś taki aktywny był... *Szuka w pamięci* no0 nie wiem, ale był taki chłopak, aktywny bardzo, 100% miał, wtedy jak Mirmil odszedł;P
dorcis k\ojarze z gry, ale z forum...? A w zyciu. drasunię tez. Może jestemn ślepa...? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pon Lip 02, 2012 5:58 am | |
| - EveDallas napisał:
- Ejjj, breakuje mi jednego moda, ten no, kiedyś taki aktywny był... *Szuka w pamięci* no0 nie wiem, ale był taki chłopak, aktywny bardzo, 100% miał, wtedy jak Mirmil odszedł;P
dorcis k\ojarze z gry, ale z forum...? A w zyciu. drasunię tez. Może jestemn ślepa...? cyprys008 ? |
|
| |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pon Lip 02, 2012 6:02 am | |
| Jak go wybiorą na moda, to spadam z howrse -.- | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pon Lip 02, 2012 6:03 am | |
| - carrie17 napisał:
- Jak go wybiorą na moda, to spadam z howrse -.-
czemu ? |
|
| |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pon Lip 02, 2012 6:07 am | |
| bo jest dla mnie żywym dowodem na to, że można nie cierpieć danej osoby, chociaz tak naprawdę się jej nie zna. Ale bez szczegółów, bo może tutaj też się ukrywa i mnie zgłosi, tak jak w grze | |
|
| |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pon Lip 02, 2012 6:35 am | |
| - Malto napisał:
- kaprysab napisał:
- Malto masz racje wyscig szczurow denerwuje mnie to tez chce cos osiagnac ale oczywiscie nie nadazam np w gp .
Życzysz sobie pożyczyć pakiet koni do westernu, który jeszcze dwa czy trzy tygodnie temu plasował mi się w pierwszej dziesiątce GP? Malto bylabym wdzieczna ale glupio mi naduzywac Twojej dobroci. ja mam cicha nadzieje ze zostaniesz z nami ktos powinien niektorych sprowadzic do pionu i gasic ich wywyzszone ego | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pon Lip 02, 2012 7:38 am | |
| - kaprysab napisał:
- Malto napisał:
- kaprysab napisał:
Życzysz sobie pożyczyć pakiet koni do westernu, który jeszcze dwa czy trzy tygodnie temu plasował mi się w pierwszej dziesiątce GP? Malto bylabym wdzieczna ale glupio mi naduzywac Twojej dobroci. ja mam cicha nadzieje ze zostaniesz z nami ktos powinien niektorych sprowadzic do pionu i gasic ich wywyzszone ego
Koniska czekają na Ciebie na rezerwacji Pożyczyłabym też Falabellę, ale niestety, nią nie mogę rozporządzać, sama posiadam ją dzięki uprzejmości jednej z wspólniczek. Nie daję też głowy za Paladyna, to najsłabszy z koni do GP - ale mam nadzieję, że w połączeniu z resztą wywalczy Ci chociaż Fontannę Tutaj rozpiska, który koń do jakiej dyscypliny, żebyś nie musiała się głowić Cutting: Lustrzany, Western Pleasure: Satisfaction Reining: Sacramento Trail: Satisfaction Barrel Racing: Paladyn I spokojnie, to pożyczka, upomnę się o koniska, jak będę znów angażowała się w grę - a może, z czasem, do tego dojdzie Niemniej tymczasowo wypoczywam i loguję się dla loterii (plus podszczypuję słownie Ow ) | |
|
| |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pon Lip 02, 2012 12:01 pm | |
| Malto Dziekuje Ci bardzo jestem wdzieczna za koniki Ciesze sie bardzo ze myslisz o zaangażowaniu sie ponownie w to wszystko bo bez Ciebie jakos nie widze normalnego funkcjonowania | |
|
| |
Anett1906 Nowy
Nick w grze : Anett1906 Liczba postów : 43 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Wto Lip 03, 2012 11:59 am | |
| A ja muszę przyznać, że drasunia, to świetna babka Prowadzimy razem hodowlę z jeszcze jedną kobietką i zarówno w sprawach gry jak i prywatnie, jest bardzo kontaktowa i sympatyczna. | |
|
| |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Wto Lip 03, 2012 2:24 pm | |
| Malto :3 Bardzo miło z twojej strony ,że pożyczyłaś Kaprysabie te koniki :3 Chciałabym mieć z Tobą jakiś kontakt... Bo gdy odejdziesz... Howrse nie będzie takie samo. | |
|
| |
Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. | |
| |
|
| |
| Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. | |
|