Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.

Go down 
+15
Anka 88
Wiosenka_1
Lea♥
sayuri962
Aglyss
Bezbarwna92
Evangeline
Anett1906
EveDallas
kaprysab
Layzy
wilczyca1000
hanka1998
carrie17
Malto
19 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Pani Losu
LOS
Pani Losu

Liczba postów : 825

Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 26, 2012 3:33 pm

The member 'Anka 88' has done the following action : Dices roll

'k50' : 29
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 26, 2012 3:33 pm

Anka 88 napisał:
Ja już nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten Kamil2010 ciągle a ble ble to a ble ble tamto zamykam temat ble ble ble :-P
Proszę nie obrażać moderatorów i nie zaśmiecać forum Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 3 I_icon_minipostPią Lip 27, 2012 12:05 am

Anka 88 napisał:
Ja już nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten Kamil2010 ciągle a ble ble to a ble ble tamto zamykam temat ble ble ble :-P

Ble to jesteś ty mówiąc tak Very Happy
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 3 I_icon_minipostPią Lip 27, 2012 2:52 am

Jak wyobrażacie sobie np. 16 latków jako modów takiego dużego forum? Ja przy moich 15 twierdzę, że bym nie podołała, nawet gdybym siedziała na stronie całymi dniami i nocami, wystarczy mi fakt, ze jak moderowałam porządnie ePa (admionowałam...? Znaczyn no, rangowcem byłam. jestem.) miałam pół skrzynki mailowej zapchane wiadomościami, a ile userów jest u nas, a ile na hwr...

Tak btw - Kamil,. nie przesadzaj, wypomninie komuś czegoś nie jest jeszcze obrażaniem redkajci, zapraszam na ePottera, żebyś zobaczył prawdziwe obrażanie (niktórzy mają lekko niewyparzone języki. LEKKO).
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 3 I_icon_minipostNie Lip 29, 2012 5:25 am

Pysia2762Pysia2762 napisał:
Anka 88 napisał:

Ble to jesteś ty mówiąc tak Very Happy
Dobrze napisane Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 3 I_icon_minipostNie Lip 29, 2012 9:52 am

nataliaizy *piąteczka* Very Happy
Powrót do góry Go down
Souvenir
Nowy
Souvenir

Nick w grze : Souvenir
Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 08, 2012 2:12 pm

Dobrze,niech tych moderatorów będzie więcej:) Ale niektórzy z nich wykorzystują ten przywilej nieuczciwie,jak można kogoś zabanować tylko dlatego,że wystawił większe PG niż jest na sprzedażach? Poważna przesada!
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 08, 2012 2:50 pm

Souvenir, ktoś tak zrobił, naprawdę? Oo Pierwsze słyszę. Aglyss, nie polecam. Chociaż Twój czas, jak Ci się chce, to spoko...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012 [PL]
» Nowe funkcje
» GRA - Howrse - nowe serwery?
» GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora
» Światowy dzień howrse !

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: