Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. | |
|
+15Anka 88 Wiosenka_1 Lea♥ sayuri962 Aglyss Bezbarwna92 Evangeline Anett1906 EveDallas kaprysab Layzy wilczyca1000 hanka1998 carrie17 Malto 19 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Pani Losu LOS
Liczba postów : 825 Dołączył : 31/01/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Czw Lip 26, 2012 3:33 pm | |
| The member 'Anka 88' has done the following action : Dices roll
'k50' : 29 | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Czw Lip 26, 2012 3:33 pm | |
| - Anka 88 napisał:
- Ja już nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten Kamil2010 ciągle a ble ble to a ble ble tamto zamykam temat ble ble ble :-P
Proszę nie obrażać moderatorów i nie zaśmiecać forum |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pią Lip 27, 2012 12:05 am | |
| - Anka 88 napisał:
- Ja już nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten Kamil2010 ciągle a ble ble to a ble ble tamto zamykam temat ble ble ble :-P
Ble to jesteś ty mówiąc tak |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Pią Lip 27, 2012 2:52 am | |
| Jak wyobrażacie sobie np. 16 latków jako modów takiego dużego forum? Ja przy moich 15 twierdzę, że bym nie podołała, nawet gdybym siedziała na stronie całymi dniami i nocami, wystarczy mi fakt, ze jak moderowałam porządnie ePa (admionowałam...? Znaczyn no, rangowcem byłam. jestem.) miałam pół skrzynki mailowej zapchane wiadomościami, a ile userów jest u nas, a ile na hwr...
Tak btw - Kamil,. nie przesadzaj, wypomninie komuś czegoś nie jest jeszcze obrażaniem redkajci, zapraszam na ePottera, żebyś zobaczył prawdziwe obrażanie (niktórzy mają lekko niewyparzone języki. LEKKO). | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 29, 2012 9:52 am | |
| nataliaizy *piąteczka* |
| | | Souvenir Nowy
Nick w grze : Souvenir Liczba postów : 11 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Czw Lis 08, 2012 2:12 pm | |
| Dobrze,niech tych moderatorów będzie więcej:) Ale niektórzy z nich wykorzystują ten przywilej nieuczciwie,jak można kogoś zabanować tylko dlatego,że wystawił większe PG niż jest na sprzedażach? Poważna przesada! | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Czw Lis 08, 2012 2:50 pm | |
| Souvenir, ktoś tak zrobił, naprawdę? Oo Pierwsze słyszę. Aglyss, nie polecam. Chociaż Twój czas, jak Ci się chce, to spoko... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. | |
| |
| | | | Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|