Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.

Go down 
+15
Anka 88
Wiosenka_1
Lea♥
sayuri962
Aglyss
Bezbarwna92
Evangeline
Anett1906
EveDallas
kaprysab
Layzy
wilczyca1000
hanka1998
carrie17
Malto
19 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 2:48 pm

Evangeline napisał:
carrie17 napisał:
bo jest dla mnie żywym dowodem na to, że można nie cierpieć danej osoby, chociaz tak naprawdę się jej nie zna. Ale bez szczegółów, bo może tutaj też się ukrywa i mnie zgłosi, tak jak w grze Laughing
Też go nienawidzę Razz
Nie wiem co od niego chcecie Rolling Eyes Ja mam zatarg z Staficzką(;/) Nie wiem czemu mnie tak nienawidzi i ignoruje ;/
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 4:12 pm

Staficzka jest całkiem spoko, natomiast cyprys mnie zgłosił za wiadomość prywatną o treści "byłoby cudownie gdybyś przestał się ogłaszać w każdym możliwym wątku" - którą moderacja uznała za wielce niegrzeczną i obraźliwą i otrzymałam 3 z kolei ostrzeżenie -.-'
A chodziło mi o to, że facet spamuje/ował wątki w dziale z OJ swoimi 'moge nim być', 'zarezerwuj mi'. 3 dni czekałam aż podejmie u mnie pracę, dopiero mi ktoś objaśnił, że on tak pisze wszędzie, podbijając sobie aktywność . . .
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 12:16 am

carrie17 napisał:
Staficzka jest całkiem spoko, natomiast cyprys mnie zgłosił za wiadomość prywatną o treści "byłoby cudownie gdybyś przestał się ogłaszać w każdym możliwym wątku" - którą moderacja uznała za wielce niegrzeczną i obraźliwą i otrzymałam 3 z kolei ostrzeżenie -.-'
A chodziło mi o to, że facet spamuje/ował wątki w dziale z OJ swoimi 'moge nim być', 'zarezerwuj mi'. 3 dni czekałam aż podejmie u mnie pracę, dopiero mi ktoś objaśnił, że on tak pisze wszędzie, podbijając sobie aktywność . . .

Tak...rzekomo wielce pełnoletni.....To znaczy, może faktycznie ma tą pełnoletność, ale nic na to nie wskazuje. Robi wiele błędów, co jest zapewne wynikiem bardzo szybkiego pisania ( aby tylko dodać post ) w dodatku kiedy były jeszcze na Wydarzeniach wątek o Piniatach, to nabijał tam sobie aktywność.
Zacytuję " Cześć Wszystkim, jak u was Piniaty" Nic w tym złego, gdyby nie fakt że pisał tak co 3 Strony.

Ja zawsze staram się być miła, dla Każdego, niezależnie od wieku i zachowania. Ale, są tacy gracze, których po prostu nie rozumiem.
Może to nie grzeczne, ale bardzo się ciesze, że Mirmil nie jest już modem. On działał mi strasznie na nerwy. Podlizywał się Administracji i wychwalał strasznie, każdą zmianę. Ciekawe co będzie z tymi modami. Obydwie kojarzę, jednak chyba nigdy nie miałyśmy żadnego kontaktu.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 2:08 am

Najlepsze jest to, że taki rodzaj spamu nie jest uznawany jako spam . . . mimo, że widać, że facet pisze tylko po to by pisać. Pisałam w tej sprawie do jednej z moderatorek, która nawet nie raczyła odpisać. A denerwuje mnie to strasznie, bo ja już 2x dostałam bana na forum za spam (wędrowne i karty), bo zaczęliśmy na chwilę pisać o czymś innym, zapominając o wątku.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 2:28 am

carrie17 napisał:
Najlepsze jest to, że taki rodzaj spamu nie jest uznawany jako spam . . . mimo, że widać, że facet pisze tylko po to by pisać. Pisałam w tej sprawie do jednej z moderatorek, która nawet nie raczyła odpisać. A denerwuje mnie to strasznie, bo ja już 2x dostałam bana na forum za spam (wędrowne i karty), bo zaczęliśmy na chwilę pisać o czymś innym, zapominając o wątku.
Ja miałem ban za spam w wątku o RO a widzę, że dzieci się tam reklamują i przez kilka tygodni to widzi i nikt go nie zgłosi Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 2153337378
A jeśli chodzi o cyprysa to nie jestem pewien co do jego pełnoletności i znajomości gry, wiele razu wprowadza innych w błąd swoją odpowiedzią lub kopiuje odpowiedź innych graczy
Ale cyprysowi nic nie zrobisz ponieważ to "mężuś ;*" Staficzki ;]
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 2:40 am

Może, ale ja tam cyprysa cześciej widywałam niż dziewczyny na forum, może mi się wydawać, bo ja jestenm tajk tak często, że... ;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 3:06 am

Eve, na forum to on jest, zgadza się, ale na moda się nie nadaje, bo będzie kolejnym 'kopiuj-wklejką' ;]
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 10:19 am

kaprysab, co o westernowców do GP - nie ma sprawy Smile I zdejmij, proszę, ten Zestaw Bonusowy ze sklepu, pożyczyłam konie bezinteresownie, nie oczekuję niczego w zamian Smile

wilczyca1000 napisał:
Malto :3 Bardzo miło z twojej strony ,że pożyczyłaś Kaprysabie te koniki :3 Chciałabym mieć z Tobą jakiś kontakt... Bo gdy odejdziesz... Howrse nie będzie takie samo.
Dziewczyny, jeszcze słowo - jeśli chcecie, możecie sobie całą moją plejadę grandprixowców poprzekazywać - szkoda, żeby się kurzyły na rezerwacji, kiedy będę mogła je odebrać za ponad tydzień. Ustalcie sobie, co i jak, nie wnikam Smile

I tymczasowo nie znikam, nawet wystawiłam nowe Connki na sprzedaż, do tego zajęłam się blupowaniem parki ;D

Koniec offtopa Very Happy

A co do facetów na moda, to najszybciej widziałabym gracza TOM1. Rozsądny, kontaktowy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Bezbarwna92
Przyjaciel Zagrody
Bezbarwna92

Nick w grze : Bezbarwna
Liczba postów : 423

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 12:53 pm

Wchodzę i co widze? Malto rezygnuje ze swoich Gpowców? Coś jest nie tak Smile Jesli serio Malto chcesz się nimi podzielić to z chęcią zajmę się Fetyszem, nawet mogę Ci go skończyć Smile

Co do modów to:
*dorcis - kojarze ją tylko z tego ze ma jeden z lepszych OJów i jest w czołówce
*drasunia - w ogole jej nie kojarze
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 12:56 pm

Bezbarwna92, łap, daję Ci Fetysza w prezencie - zaraz wystawiam na rezerwację Wink
Powrót do góry Go down
Bezbarwna92
Przyjaciel Zagrody
Bezbarwna92

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 1:00 pm

Malto napisał:
Bezbarwna92, łap, daję Ci Fetysza w prezencie - zaraz wystawiam na rezerwację Wink

Dziekuje ślicznie:) Jak jeszcze moge prosić o boksik to już w ogole bedzie super Smile Ja zorganizuje zaraz kupony na chmury i zrobimy z chłopaka istnego GPowca Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 1:02 pm

Bezbarwna92 napisał:
Malto napisał:

Dziekuje ślicznie:) Jak jeszcze moge prosić o boksik to już w ogole bedzie super Smile Ja zorganizuje zaraz kupony na chmury i zrobimy z chłopaka istnego GPowca Smile
Nie wiem, czy jest sens w niego aż tak bardzo inwestować, są już lepsze Connki od niego, chociażby mój ukochany Noblesse Oblige, ale od dziś to Twój koń, rób z nim, co uważasz za słuszne Very Happy
Boks za chwilę będzie gotowy Smile
Powrót do góry Go down
Bezbarwna92
Przyjaciel Zagrody
Bezbarwna92

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 1:07 pm

Malto napisał:
Bezbarwna92 napisał:
Malto napisał:

Nie wiem, czy jest sens w niego aż tak bardzo inwestować, są już lepsze Connki od niego, chociażby mój ukochany Noblesse Oblige, ale od dziś to Twój koń, rób z nim, co uważasz za słuszne Very Happy

Doszłam do tego, że Captian Jack ma od niego wyższe PG Smile No ale bez chmur tez powinien poprawic sobie UM Smile
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 1:09 pm

Możecie śmiać się ze mnie do rozpuku i śmierci spowodowanej śmiechem, ale... Po cichu marzę o tym, aby być moderatorem. Tak, tak, wiem, nie jestem pełnoletnia i mam za małą aktywność, ale... W profilu napisałam, że mam 20 lat (lol) i od kiedy dostanę laptopa, mam zamiar przesiedzieć każdą i całą noc na Nocnych Markach i podlizywać się Administracji ile wlezie. Myślicie, że dam radę?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 1:11 pm

Bezbarwna92 napisał:
Malto napisał:
Bezbarwna92 napisał:
Malto napisał:

Doszłam do tego, że Captian Jack ma od niego wyższe PG Smile No ale bez chmur tez powinien poprawic sobie UM Smile
Powiem na ucho, że jutro planuję podać klaczce Herę i stworzyć bliźniaki po Łzach :> Czołowe PG rasy, ponad 650 :> Jeśli życzysz sobie jednego z nich za symboliczny kupon, to wystarczy słowo Wink

I nie offtopuję już tu Laughing

Aglyss, szczerze? Ja przez pewien czas też miałam ochotę dorwać się do tej roboty. Ale byłabym zbyt buntownicza dla Owilentu (nie chwalę ich poczynań) i gracze by mnie znienawidzili, bo nie miałabym tolerancji dla spamu i głupich tematów Twisted Evil
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 1:21 pm

Aglyss napisał:
Możecie śmiać się ze mnie do rozpuku i śmierci spowodowanej śmiechem, ale... Po cichu marzę o tym, aby być moderatorem. Tak, tak, wiem, nie jestem pełnoletnia i mam za małą aktywność, ale... W profilu napisałam, że mam 20 lat (lol) i od kiedy dostanę laptopa, mam zamiar przesiedzieć każdą i całą noc na Nocnych Markach i podlizywać się Administracji ile wlezie. Myślicie, że dam radę?

Oj, z tego co wiem, na samym podlizywaniu i kłamstwie daleko nie pojedziesz.. Oni zawsze coś znajdą, żeby udowodnic, że jednak pełnoletnia nie jesteś Smile. Na moje oko to się po prostu nie opłaci, tylko możesz stracic na zaufaniu niektórych modów Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 1:26 pm

hanka1998 napisał:
Aglyss napisał:

Oj, z tego co wiem, na samym podlizywaniu i kłamstwie daleko nie pojedziesz.. Oni zawsze coś znajdą, żeby udowodnic, że jednak pełnoletnia nie jesteś Smile. Na moje oko to się po prostu nie opłaci, tylko możesz stracic na zaufaniu niektórych modów Wink

Ale co na przykład? Sposób pisania?
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 1:31 pm

Aglyss napisał:
hanka1998 napisał:
Aglyss napisał:

Ale co na przykład? Sposób pisania?

Sposób pisania, zawarośc prezentacji, data urodzenia podana na początku gry, no cokolwiek Wink
Poza tym, nie samym podlizywaniem człowiek dostaje "awans". Trzeba też się znac na grze, pomagac, nie spamowac. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 2:02 pm

Aglyss, przykro mi to mówić, ale takie rzeczy zawsze wyjdą w praniu Razz bo to jednak nie różnica roku/dwóch lat, a 6 i po jakimś czasie ktoś by się domyślił Razz

Poza tym, tak szczerze mówiąc, co jest rajcującego w byciu modem? Masz taki !cenzura! do ogarnięcia, że szkoda gadać... I masę spamu dziennie. Wiem, bo byłam sitterką u Staficzki. Siedziałam na jej koncie po 2h dziennie, kiedyś dostała 100 wiadomości w tym czasie... Chce Ci się to ogarniać? ;p moim zdaniem szkoda nerwów i lepiej się skupić na fajnej, sympatycznej, nieszkodzącej zdrowiu grze Laughing
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 2:32 pm

No wiesz, ja tam mam czas i wręcz stalowe nerwy, po za tym, do mnie praktycznie nikt nie pisze. Tak, chce mi się to ogarniać. Pamiętam jeszcze czas, kiedy Calvana została modem i WSZYSTKIE tematy na Rozgrywce miały obok zieloną kłódkę. Piękne czasy...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 2:39 pm

Aglyss napisał:
No wiesz, ja tam mam czas i wręcz stalowe nerwy, po za tym, do mnie praktycznie nikt nie pisze. Tak, chce mi się to ogarniać. Pamiętam jeszcze czas, kiedy Calvana została modem i WSZYSTKIE tematy na Rozgrywce miały obok zieloną kłódkę. Piękne czasy...
A teraz Calvana jest na howrse co 2 tygodnie Sad
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 2:56 pm

No cóż, Twoja sprawa, Twój wolny czas, ja się do tego nie mieszam Smile w każdym bądź razie wydaje mi się, że powinnaś być wysoko w rankingu, znać grę od podszewki, przede wszystkim mieć duże pokłady cierpliwości i otwierać marki o 23 Laughing

I nie radziłabym kłamać z wiekiem.. Tak dla zasady Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 3:16 pm

Aglyss, śmieję się z tego, co mówisz. Na prawdę.

Z Calvaną, ilh_ac, Hodowcą, iebae i Staficzką miałam i mam całkiem dobry kontakt. Z dorcis teraz również, całkiem spoko z niej kobitka, inne o niej zdanie miałam przyznam szczerze. Z tego co wiem, Calv, czy ilh zrezygnowały zupełnie z gry na rzecz moderowania forum, przy czym wielokrotnie czytałam ich na szybko pisane maile o treści "napiszę, jak będę wolna, bo ledwo co odpowiedziałam na te 50 maili, a już mam drugie tyle". Odpowiedź w trakcie rozmowy jestem w stanie dostać po godzinie. Tekstów, z jakimi musisz się użerać i na jakie musisz odpowiadać z cierpliwością, choćby powtarzały się setny raz, mogłabym wymieniać tutaj godzinami. Polecałam już nawet dziewczynom przeklejanie sobie gotowych wypowiedzi z notatnika...

Sama siedzę w tej nieszczęsnej grafice i tak jak przez dwa lata byłam wstanie z większą lub mniejszą cierpliwością i zaangażowaniem odpowiedzieć na każde XX bezsensownych maili pod tytułem "narysuj mi pracę", "a co to jest pędzel?", "jaki program? rysujesz myszką?", które odczytywałam rano, tak "dzisiaj" mało kiedy już na te maile odpowiadam.

Uwierz mi, to za ciężki obowiązek dla Ciebie. Wink

Ponadto, aby zostać moderatorem, należy spełnić jeszcze jeden warunek, który zdradziły mi dziewczyny, ale w trosce o howrseowskie społeczeństwo (mimo iż zaczyna mnie ono denerwować) nie powiem Ci, co mam na myśli. oO
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 11:33 pm

Miejmy nadzieę, że modzi ogarną te forum, ale kiedy to nastąpi?

ver, mi możesz zdradzić tą wielką tajemnice modów? chciałabym sprawdzić swoje przypuszczenia co do tego.
Powrót do góry Go down
sayuri962
Już coś wie
sayuri962

Nick w grze : sayuri962
Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:35 am

Hej ale pamiętajcie że by zostać modem trzeba być również osobą pełnoletnią Wink
Ja dorcis znam dosyć dobrze bo jestem z nią w hodowli, a drasunię kojarzę
Powrót do góry Go down
Lea♥
Raczkujący
Lea♥

Nick w grze : Lea♥
Liczba postów : 91

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostCzw Lip 19, 2012 4:37 am

To ja napisałam ponad 700 wiadomości, a mam 50 dni stażu.

Moim zdaniem to nie fair, że trrzeba mieć 18+ lat. Mogliby od, nop. 15 zrobić.

Ja osobiście nie widziałam tam ani drasuni, ani dorcis. A przesiaduję dość długo.
Powrót do góry Go down
Lea♥
Raczkujący
Lea♥

Nick w grze : Lea♥
Liczba postów : 91

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostCzw Lip 19, 2012 4:42 am

Malto napisał:
Coś, co mnie dziś rozbroiło na oficjalnym forum howrse...
Pytanie gracza:
Cytat :
1.musi mieć KP?
2.musi mieć boskiego konia?
3.musi mieć 100 dni stażu?
4.musi być wysoko w rankingu?
Odpowiedź jednego z modów:
Cytat :
Moderator nic nie musi.
Proszę zapoznać się z Ogólnymi Zasadami Działania Forum - zamykam.
Zważywszy na nowopowołane moderatorki śmiać mi się chce, gdy widzę, że moderator MUSI wykazać się dużą aktywnością na forum Smile W sumie racja, moderator nic nie musi Wink

*offtop*
Co do mojej gry - znudziło mnie już patrzenie, jak gracze z napchanym portfelem/największym stażem i mocną pozycją w danej rasie wiodą prym na całym howrse. Bokiem już mi wychodzą bożyszcza i inne cuda. Ani myślę dać znów się wciągnąć w ten wyścig szczurów. Loguję się codziennie, owszem, ale bez zapału do gry. Być może z czasem usunę konto - jednak do tego czasu pozbędę się na rzecz niektórych osób co wartościowszych koni czy przedmiotów z CR. To jednak jeszcze troszkę potrwa Smile
*koniec offtopu*

Dokładnie. Ja np. nie mogę kupować kuponów. I od razu jestem gorsza. Może nie jestem miliarderką, by wydać prawdziwą kasę na piksele? Za duże też tych zmian, np. stara karma była lepsza.
Powrót do góry Go down
Wiosenka_1
Nowy
Wiosenka_1

Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostCzw Lip 19, 2012 9:23 am

Mi tam by się nie chciało tego wszystkiego ogarniać. Razz Teraz ostatnio mało czasu spędzam na Howrse, a więcej na innej grze. Wolę nie mieć tyle na głowie. Very Happy
Powrót do góry Go down
Anka 88
Nowy
Anka 88

Nick w grze : Anka 88
Liczba postów : 19

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostCzw Lip 26, 2012 3:32 pm

Ja już nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten Kamil2010 ciągle a ble ble to a ble ble tamto zamykam temat ble ble ble :-P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1362641
Anka 88
Nowy
Anka 88

Nick w grze : Anka 88
Liczba postów : 19

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipostCzw Lip 26, 2012 3:33 pm

Anka 88 napisał:
Ja już nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten Kamil2010 ciągle a ble ble to a ble ble tamto zamykam temat ble ble ble :-P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1362641
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.   Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012 [PL]
» Nowe funkcje
» GRA - Howrse - nowe serwery?
» GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora
» Światowy dzień howrse !

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: