Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. | |
|
+15Anka 88 Wiosenka_1 Lea♥ sayuri962 Aglyss Bezbarwna92 Evangeline Anett1906 EveDallas kaprysab Layzy wilczyca1000 hanka1998 carrie17 Malto 19 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| | | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Wto Lip 03, 2012 4:12 pm | |
| Staficzka jest całkiem spoko, natomiast cyprys mnie zgłosił za wiadomość prywatną o treści "byłoby cudownie gdybyś przestał się ogłaszać w każdym możliwym wątku" - którą moderacja uznała za wielce niegrzeczną i obraźliwą i otrzymałam 3 z kolei ostrzeżenie -.-' A chodziło mi o to, że facet spamuje/ował wątki w dziale z OJ swoimi 'moge nim być', 'zarezerwuj mi'. 3 dni czekałam aż podejmie u mnie pracę, dopiero mi ktoś objaśnił, że on tak pisze wszędzie, podbijając sobie aktywność . . . | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 12:16 am | |
| - carrie17 napisał:
- Staficzka jest całkiem spoko, natomiast cyprys mnie zgłosił za wiadomość prywatną o treści "byłoby cudownie gdybyś przestał się ogłaszać w każdym możliwym wątku" - którą moderacja uznała za wielce niegrzeczną i obraźliwą i otrzymałam 3 z kolei ostrzeżenie -.-'
A chodziło mi o to, że facet spamuje/ował wątki w dziale z OJ swoimi 'moge nim być', 'zarezerwuj mi'. 3 dni czekałam aż podejmie u mnie pracę, dopiero mi ktoś objaśnił, że on tak pisze wszędzie, podbijając sobie aktywność . . . Tak...rzekomo wielce pełnoletni.....To znaczy, może faktycznie ma tą pełnoletność, ale nic na to nie wskazuje. Robi wiele błędów, co jest zapewne wynikiem bardzo szybkiego pisania ( aby tylko dodać post ) w dodatku kiedy były jeszcze na Wydarzeniach wątek o Piniatach, to nabijał tam sobie aktywność. Zacytuję " Cześć Wszystkim, jak u was Piniaty" Nic w tym złego, gdyby nie fakt że pisał tak co 3 Strony. Ja zawsze staram się być miła, dla Każdego, niezależnie od wieku i zachowania. Ale, są tacy gracze, których po prostu nie rozumiem. Może to nie grzeczne, ale bardzo się ciesze, że Mirmil nie jest już modem. On działał mi strasznie na nerwy. Podlizywał się Administracji i wychwalał strasznie, każdą zmianę. Ciekawe co będzie z tymi modami. Obydwie kojarzę, jednak chyba nigdy nie miałyśmy żadnego kontaktu. |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 2:08 am | |
| Najlepsze jest to, że taki rodzaj spamu nie jest uznawany jako spam . . . mimo, że widać, że facet pisze tylko po to by pisać. Pisałam w tej sprawie do jednej z moderatorek, która nawet nie raczyła odpisać. A denerwuje mnie to strasznie, bo ja już 2x dostałam bana na forum za spam (wędrowne i karty), bo zaczęliśmy na chwilę pisać o czymś innym, zapominając o wątku. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 2:28 am | |
| - carrie17 napisał:
- Najlepsze jest to, że taki rodzaj spamu nie jest uznawany jako spam . . . mimo, że widać, że facet pisze tylko po to by pisać. Pisałam w tej sprawie do jednej z moderatorek, która nawet nie raczyła odpisać. A denerwuje mnie to strasznie, bo ja już 2x dostałam bana na forum za spam (wędrowne i karty), bo zaczęliśmy na chwilę pisać o czymś innym, zapominając o wątku.
Ja miałem ban za spam w wątku o RO a widzę, że dzieci się tam reklamują i przez kilka tygodni to widzi i nikt go nie zgłosi A jeśli chodzi o cyprysa to nie jestem pewien co do jego pełnoletności i znajomości gry, wiele razu wprowadza innych w błąd swoją odpowiedzią lub kopiuje odpowiedź innych graczy Ale cyprysowi nic nie zrobisz ponieważ to "mężuś ;*" Staficzki ;] |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 2:40 am | |
| Może, ale ja tam cyprysa cześciej widywałam niż dziewczyny na forum, może mi się wydawać, bo ja jestenm tajk tak często, że... ;P | |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 3:06 am | |
| Eve, na forum to on jest, zgadza się, ale na moda się nie nadaje, bo będzie kolejnym 'kopiuj-wklejką' ;] | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 10:19 am | |
| kaprysab, co o westernowców do GP - nie ma sprawy I zdejmij, proszę, ten Zestaw Bonusowy ze sklepu, pożyczyłam konie bezinteresownie, nie oczekuję niczego w zamian - wilczyca1000 napisał:
- Malto :3 Bardzo miło z twojej strony ,że pożyczyłaś Kaprysabie te koniki :3 Chciałabym mieć z Tobą jakiś kontakt... Bo gdy odejdziesz... Howrse nie będzie takie samo.
Dziewczyny, jeszcze słowo - jeśli chcecie, możecie sobie całą moją plejadę grandprixowców poprzekazywać - szkoda, żeby się kurzyły na rezerwacji, kiedy będę mogła je odebrać za ponad tydzień. Ustalcie sobie, co i jak, nie wnikam I tymczasowo nie znikam, nawet wystawiłam nowe Connki na sprzedaż, do tego zajęłam się blupowaniem parki ;D Koniec offtopa A co do facetów na moda, to najszybciej widziałabym gracza TOM1. Rozsądny, kontaktowy. | |
| | | Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 12:53 pm | |
| Wchodzę i co widze? Malto rezygnuje ze swoich Gpowców? Coś jest nie tak Jesli serio Malto chcesz się nimi podzielić to z chęcią zajmę się Fetyszem, nawet mogę Ci go skończyć Co do modów to: *dorcis - kojarze ją tylko z tego ze ma jeden z lepszych OJów i jest w czołówce *drasunia - w ogole jej nie kojarze | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 12:56 pm | |
| Bezbarwna92, łap, daję Ci Fetysza w prezencie - zaraz wystawiam na rezerwację | |
| | | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 1:02 pm | |
| | |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 1:07 pm | |
| | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 1:09 pm | |
| Możecie śmiać się ze mnie do rozpuku i śmierci spowodowanej śmiechem, ale... Po cichu marzę o tym, aby być moderatorem. Tak, tak, wiem, nie jestem pełnoletnia i mam za małą aktywność, ale... W profilu napisałam, że mam 20 lat (lol) i od kiedy dostanę laptopa, mam zamiar przesiedzieć każdą i całą noc na Nocnych Markach i podlizywać się Administracji ile wlezie. Myślicie, że dam radę? | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 1:11 pm | |
| - Bezbarwna92 napisał:
- Malto napisał:
- Bezbarwna92 napisał:
- Malto napisał:
- Bezbarwna92, łap, daję Ci Fetysza w prezencie - zaraz wystawiam na rezerwację
Dziekuje ślicznie:) Jak jeszcze moge prosić o boksik to już w ogole bedzie super Ja zorganizuje zaraz kupony na chmury i zrobimy z chłopaka istnego GPowca Nie wiem, czy jest sens w niego aż tak bardzo inwestować, są już lepsze Connki od niego, chociażby mój ukochany Noblesse Oblige, ale od dziś to Twój koń, rób z nim, co uważasz za słuszne Boks za chwilę będzie gotowy Doszłam do tego, że Captian Jack ma od niego wyższe PG No ale bez chmur tez powinien poprawic sobie UM Powiem na ucho, że jutro planuję podać klaczce Herę i stworzyć bliźniaki po Łzach :> Czołowe PG rasy, ponad 650 :> Jeśli życzysz sobie jednego z nich za symboliczny kupon, to wystarczy słowo I nie offtopuję już tu Aglyss, szczerze? Ja przez pewien czas też miałam ochotę dorwać się do tej roboty. Ale byłabym zbyt buntownicza dla Owilentu (nie chwalę ich poczynań) i gracze by mnie znienawidzili, bo nie miałabym tolerancji dla spamu i głupich tematów | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 1:21 pm | |
| - Aglyss napisał:
- Możecie śmiać się ze mnie do rozpuku i śmierci spowodowanej śmiechem, ale... Po cichu marzę o tym, aby być moderatorem. Tak, tak, wiem, nie jestem pełnoletnia i mam za małą aktywność, ale... W profilu napisałam, że mam 20 lat (lol) i od kiedy dostanę laptopa, mam zamiar przesiedzieć każdą i całą noc na Nocnych Markach i podlizywać się Administracji ile wlezie. Myślicie, że dam radę?
Oj, z tego co wiem, na samym podlizywaniu i kłamstwie daleko nie pojedziesz.. Oni zawsze coś znajdą, żeby udowodnic, że jednak pełnoletnia nie jesteś . Na moje oko to się po prostu nie opłaci, tylko możesz stracic na zaufaniu niektórych modów | |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 1:26 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- Aglyss napisał:
- Możecie śmiać się ze mnie do rozpuku i śmierci spowodowanej śmiechem, ale... Po cichu marzę o tym, aby być moderatorem. Tak, tak, wiem, nie jestem pełnoletnia i mam za małą aktywność, ale... W profilu napisałam, że mam 20 lat (lol) i od kiedy dostanę laptopa, mam zamiar przesiedzieć każdą i całą noc na Nocnych Markach i podlizywać się Administracji ile wlezie. Myślicie, że dam radę?
Oj, z tego co wiem, na samym podlizywaniu i kłamstwie daleko nie pojedziesz.. Oni zawsze coś znajdą, żeby udowodnic, że jednak pełnoletnia nie jesteś . Na moje oko to się po prostu nie opłaci, tylko możesz stracic na zaufaniu niektórych modów Ale co na przykład? Sposób pisania? | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 1:31 pm | |
| - Aglyss napisał:
- hanka1998 napisał:
- Aglyss napisał:
Oj, z tego co wiem, na samym podlizywaniu i kłamstwie daleko nie pojedziesz.. Oni zawsze coś znajdą, żeby udowodnic, że jednak pełnoletnia nie jesteś . Na moje oko to się po prostu nie opłaci, tylko możesz stracic na zaufaniu niektórych modów Ale co na przykład? Sposób pisania? Sposób pisania, zawarośc prezentacji, data urodzenia podana na początku gry, no cokolwiek Poza tym, nie samym podlizywaniem człowiek dostaje "awans". Trzeba też się znac na grze, pomagac, nie spamowac. | |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 2:02 pm | |
| Aglyss, przykro mi to mówić, ale takie rzeczy zawsze wyjdą w praniu bo to jednak nie różnica roku/dwóch lat, a 6 i po jakimś czasie ktoś by się domyślił Poza tym, tak szczerze mówiąc, co jest rajcującego w byciu modem? Masz taki !cenzura! do ogarnięcia, że szkoda gadać... I masę spamu dziennie. Wiem, bo byłam sitterką u Staficzki. Siedziałam na jej koncie po 2h dziennie, kiedyś dostała 100 wiadomości w tym czasie... Chce Ci się to ogarniać? ;p moim zdaniem szkoda nerwów i lepiej się skupić na fajnej, sympatycznej, nieszkodzącej zdrowiu grze | |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 2:32 pm | |
| No wiesz, ja tam mam czas i wręcz stalowe nerwy, po za tym, do mnie praktycznie nikt nie pisze. Tak, chce mi się to ogarniać. Pamiętam jeszcze czas, kiedy Calvana została modem i WSZYSTKIE tematy na Rozgrywce miały obok zieloną kłódkę. Piękne czasy... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 2:39 pm | |
| - Aglyss napisał:
- No wiesz, ja tam mam czas i wręcz stalowe nerwy, po za tym, do mnie praktycznie nikt nie pisze. Tak, chce mi się to ogarniać. Pamiętam jeszcze czas, kiedy Calvana została modem i WSZYSTKIE tematy na Rozgrywce miały obok zieloną kłódkę. Piękne czasy...
A teraz Calvana jest na howrse co 2 tygodnie |
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 2:56 pm | |
| No cóż, Twoja sprawa, Twój wolny czas, ja się do tego nie mieszam w każdym bądź razie wydaje mi się, że powinnaś być wysoko w rankingu, znać grę od podszewki, przede wszystkim mieć duże pokłady cierpliwości i otwierać marki o 23 I nie radziłabym kłamać z wiekiem.. Tak dla zasady | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 3:16 pm | |
| Aglyss, śmieję się z tego, co mówisz. Na prawdę. Z Calvaną, ilh_ac, Hodowcą, iebae i Staficzką miałam i mam całkiem dobry kontakt. Z dorcis teraz również, całkiem spoko z niej kobitka, inne o niej zdanie miałam przyznam szczerze. Z tego co wiem, Calv, czy ilh zrezygnowały zupełnie z gry na rzecz moderowania forum, przy czym wielokrotnie czytałam ich na szybko pisane maile o treści "napiszę, jak będę wolna, bo ledwo co odpowiedziałam na te 50 maili, a już mam drugie tyle". Odpowiedź w trakcie rozmowy jestem w stanie dostać po godzinie. Tekstów, z jakimi musisz się użerać i na jakie musisz odpowiadać z cierpliwością, choćby powtarzały się setny raz, mogłabym wymieniać tutaj godzinami. Polecałam już nawet dziewczynom przeklejanie sobie gotowych wypowiedzi z notatnika... Sama siedzę w tej nieszczęsnej grafice i tak jak przez dwa lata byłam wstanie z większą lub mniejszą cierpliwością i zaangażowaniem odpowiedzieć na każde XX bezsensownych maili pod tytułem "narysuj mi pracę", "a co to jest pędzel?", "jaki program? rysujesz myszką?", które odczytywałam rano, tak "dzisiaj" mało kiedy już na te maile odpowiadam. Uwierz mi, to za ciężki obowiązek dla Ciebie. Ponadto, aby zostać moderatorem, należy spełnić jeszcze jeden warunek, który zdradziły mi dziewczyny, ale w trosce o howrseowskie społeczeństwo (mimo iż zaczyna mnie ono denerwować) nie powiem Ci, co mam na myśli. oO |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Sro Lip 04, 2012 11:33 pm | |
| Miejmy nadzieę, że modzi ogarną te forum, ale kiedy to nastąpi?
ver, mi możesz zdradzić tą wielką tajemnice modów? chciałabym sprawdzić swoje przypuszczenia co do tego. |
| | | sayuri962 Już coś wie
Nick w grze : sayuri962 Liczba postów : 117 Dołączył : 26/07/2011
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Nie Lip 08, 2012 1:35 am | |
| Hej ale pamiętajcie że by zostać modem trzeba być również osobą pełnoletnią Ja dorcis znam dosyć dobrze bo jestem z nią w hodowli, a drasunię kojarzę | |
| | | Lea♥ Raczkujący
Nick w grze : Lea♥ Liczba postów : 91 Dołączył : 18/07/2012
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Czw Lip 19, 2012 4:37 am | |
| To ja napisałam ponad 700 wiadomości, a mam 50 dni stażu.
Moim zdaniem to nie fair, że trrzeba mieć 18+ lat. Mogliby od, nop. 15 zrobić.
Ja osobiście nie widziałam tam ani drasuni, ani dorcis. A przesiaduję dość długo. | |
| | | Lea♥ Raczkujący
Nick w grze : Lea♥ Liczba postów : 91 Dołączył : 18/07/2012
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Czw Lip 19, 2012 4:42 am | |
| | |
| | | Wiosenka_1 Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 18/07/2012
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Czw Lip 19, 2012 9:23 am | |
| Mi tam by się nie chciało tego wszystkiego ogarniać. Teraz ostatnio mało czasu spędzam na Howrse, a więcej na innej grze. Wolę nie mieć tyle na głowie. | |
| | | Anka 88 Nowy
Nick w grze : Anka 88 Liczba postów : 19 Dołączył : 25/07/2012
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Czw Lip 26, 2012 3:32 pm | |
| Ja już nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten Kamil2010 ciągle a ble ble to a ble ble tamto zamykam temat ble ble ble :-P | |
| | | Anka 88 Nowy
Nick w grze : Anka 88 Liczba postów : 19 Dołączył : 25/07/2012
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. Czw Lip 26, 2012 3:33 pm | |
| - Anka 88 napisał:
- Ja już nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten Kamil2010 ciągle a ble ble to a ble ble tamto zamykam temat ble ble ble :-P
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. | |
| |
| | | | Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|