Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zab ma tygodniowy urlop

Go down 
AutorWiadomość
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

Zab ma tygodniowy urlop Empty
PisanieTemat: Zab ma tygodniowy urlop   Zab ma tygodniowy urlop I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 11:57 am

Chciałabym powiadomić niektórych, że w tym tygodniu nie będzie mnie na Zagrodzie i Howrse. Z związku z tym proszę o nie pisanie do mnie wiadomości co dotyczy się też mojej siostry. Wszystkie bardzo, ale to bardzo ważne sprawy rozwiąże po powrocie, ale nie od razu, bo będę mieć trochę zaległości z lekcji szkolnych. Gdzie jadę na ten krótki odpoczynek? Gdzieś w okolice Krakowa, a Krosna, czyli jakieś 2-3 godziny od mego domu.
Zab ma tygodniowy urlop 4129996615 odjeżdżam od Was na jakiś tydzień Zab ma tygodniowy urlop 3393586236

Życzę dalszej, ale miłej gry,
Zab z Hałką
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

Zab ma tygodniowy urlop Empty
PisanieTemat: Re: Zab ma tygodniowy urlop   Zab ma tygodniowy urlop I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 12:09 pm

Dodam, że na głowie będę nosić okulary przeciw słoneczne lub różową opaskę, a dodatkowo na ręce niebieską wstęgę.
Mówię to tak dla rozpoznania mnie.
Powrót do góry Go down

Zab ma tygodniowy urlop
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» LadyArvena - urlop w grze

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: