Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pokrycia jednorożców | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Pokrycia jednorożców Sro Kwi 25, 2012 9:27 am | |
| Hej, Czy znajdzie się ktoś uczciwy, kto mógłby przez przykładowo 3-4 dni pokrywać mi jednorożce? Ustawiłam idiotycznie porę pokrycia (12:35 i 00:35) i nie mam czasu pokrywać xX Jedyne wymogi to pokrycie o danej porze oraz maksymalna suma do przyjęcia za pokrycie 4000eqs (u fiordki), u pinto nie ma to znaczenia, byle brać jak najlepsze PG z 100 BLUP. Poratuje ktoś? :c | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Pokrycia jednorożców Sro Kwi 25, 2012 10:42 am | |
| No cóż, gdyby nie godziny, ja o tej porze niestety w szkole, a koło północy nie mam siły włazić na kompa;) Ale niedługo będziezsz mogła zmienić... Ja przez głupotę np. ustaiłam na 9.09 i też nie mam kiedy i jak pokrywać... | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Pokrycia jednorożców Sro Kwi 25, 2012 10:57 am | |
| - EveDallas napisał:
- No cóż, gdyby nie godziny, ja o tej porze niestety w szkole, a koło północy nie mam siły włazić na kompa;) Ale niedługo będziezsz mogła zmienić... Ja przez głupotę np. ustaiłam na 9.09 i też nie mam kiedy i jak pokrywać...
I już wiem kto podbiera mi pokrycia Powiedz ile klaczy, jak z ogierami stoisz (masz własne, czy publiczne, jak tak to jakie pg cię interesuje, może się dogadamy i własnymi ci wystawię) | |
| | | Oresama Już coś wie
| Temat: Re: Pokrycia jednorożców Sro Kwi 25, 2012 12:35 pm | |
| Nevarra, aktualnie 2 klacze pinto do pokrycia PG w okolicach 635 + 1 klacz fiorda, słabe PG, także interesuje mnie jakiekolwiek wyższe PG od 360 ^^' Bardziej publiczne, bo swoich ogierów nie mam. (znaczy mam, ale źrebak xP) Jeśli chodzi o te klacze, to obydwie mają OM, więc tylko postarzyć, wybrać pokrycie i pokryć. | |
| | | Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Pokrycia jednorożców Sro Kwi 25, 2012 1:18 pm | |
| | |
| Temat: Re: Pokrycia jednorożców Sro Kwi 25, 2012 1:23 pm | |
| - Oresama napisał:
- Nevarra, aktualnie 2 klacze pinto do pokrycia PG w okolicach 635 + 1 klacz fiorda, słabe PG, także interesuje mnie jakiekolwiek wyższe PG od 360 ^^' Bardziej publiczne, bo swoich ogierów nie mam. (znaczy mam, ale źrebak xP) Jeśli chodzi o te klacze, to obydwie mają OM, więc tylko postarzyć, wybrać pokrycie i pokryć.
Zajrzyj do mnie na prezkę, powybieraj to się dogadamy do pokryć | |
| | | Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Pokrycia jednorożców Czw Kwi 26, 2012 6:47 am | |
| a ja moge zrobić to za darmo | |
| | | Oresama Już coś wie
| Temat: Re: Pokrycia jednorożców Czw Kwi 26, 2012 8:25 am | |
| Nie wiem, czy dobrze się zrozumieliśmy ^^ Chodzi o pokrywanie moich jednorożców na moim koncie. | |
| Temat: Re: Pokrycia jednorożców Czw Kwi 26, 2012 10:15 am | |
| No ja rozumiem. Ale mogę ci wystawić swoimi ogierami dla twoich klaczy, mogę i polować na publiczne oferty, decyzję zostawiam już właścicielce | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pokrycia jednorożców | |
| |
| | | | Pokrycia jednorożców | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|