Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Imia niemiła osoba | |
|
+17ana0000000000 korane pe$$ia Clue Diana375. EveDallas avrilka Kikyo22 Sweet Rabbit Aangelika101 Hoping. Asiaa. hanka1998 xTikTakx Imia EREIS ewunia9811 21 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
ewunia9811 Już coś wie
Nick w grze : ewunia9811 Liczba postów : 237 Dołączył : 23/05/2011
| Temat: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 5:35 am | |
| chciałam napisać że Imia to niemiła i kłótliwa osoba | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 5:51 am | |
| podaj dowody a nie pomawiaj bezpodstawnie | |
| | | Imia Już coś wie
Liczba postów : 102 Dołączył : 01/05/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 11:33 am | |
| Ooooh... Widzę, że jestem niemiła, ponieważ nie lubię Ruffian, oraz kazałam nie zaśmiecać ci mej skrzynki pocztowej? Se nagrabiłaś | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 11:38 am | |
| Wiesz, dla niektórych się po prostu nie da być miłym, a jak kogoś o coś oskarżasz to warto jeszcze podać dowody. | |
| | | Imia Już coś wie
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 11:40 am | |
| - xTikTakx napisał:
- Wiesz, dla niektórych się po prostu nie da być miłym, a jak kogoś o coś oskarżasz to warto jeszcze podać dowody.
Ino, przecież jestem bardzo zła bo nie oddaję czci wielkiej, wspaniałej Ruffian, która mnie nawet nie interesuje.. | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 11:40 am | |
| - Imia napisał:
- xTikTakx napisał:
- Wiesz, dla niektórych się po prostu nie da być miłym, a jak kogoś o coś oskarżasz to warto jeszcze podać dowody.
Ino, przecież jestem bardzo zła bo nie oddaję czci wielkiej, wspaniałej Ruffian, która mnie nawet nie interesuje.. Toć to zbrodnia! | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 11:53 am | |
| Ach, nasza kochana, wielka i najwspanialsza Ruffian.. Mam już jej serdecznie dośc. Imia miała prawo zgłosic kolejną petycję/zaproszenie do klubu/ cokolwiek innego. Może nie życzy sobie tego na skrzynce..? Sama bym zgłosiła lub przynajmniej upomniała na priv. Wkurzają mnie takie wiadomości | |
| | | Imia Już coś wie
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 11:54 am | |
| - xTikTakx napisał:
- Imia napisał:
- xTikTakx napisał:
Ino, przecież jestem bardzo zła bo nie oddaję czci wielkiej, wspaniałej Ruffian, która mnie nawet nie interesuje.. Toć to zbrodnia! Ino na stos ze mną! Mnie osobiście nie obchodzi jakaś szkapa, co se nogę skręciła. Secretariata nikt nie pamięta :C | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 11:55 am | |
| - Imia napisał:
- xTikTakx napisał:
- Imia napisał:
- xTikTakx napisał:
Ino, przecież jestem bardzo zła bo nie oddaję czci wielkiej, wspaniałej Ruffian, która mnie nawet nie interesuje.. Toć to zbrodnia! Ino na stos ze mną! Mnie osobiście nie obchodzi jakaś szkapa, co se nogę skręciła. Secretariata nikt nie pamięta :C Pamięta! c: | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 11:55 am | |
| Mnie też wkurzają takie wiadomości z petycjami etc. Ktoś ma prawo nie lubić Ruffian.
Edit: Pamiętam Secretariata ! | |
| | | Imia Już coś wie
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 11:56 am | |
| - Asiaa. napisał:
- Imia napisał:
- xTikTakx napisał:
- Imia napisał:
- xTikTakx napisał:
Ino, przecież jestem bardzo zła bo nie oddaję czci wielkiej, wspaniałej Ruffian, która mnie nawet nie interesuje.. Toć to zbrodnia! Ino na stos ze mną! Mnie osobiście nie obchodzi jakaś szkapa, co se nogę skręciła. Secretariata nikt nie pamięta :C Pamięta! c: A więc oddam Ci pokłon wzamian :lol2: Myślałam, że pamięć po nim zaginie... | |
| | | Aangelika101 Już coś wie
Nick w grze : Aangelika101 Liczba postów : 242 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 11:59 am | |
| Mam już serdecznie dość Ruffian. Może i była super, ale nie żyje i koniec. niech se leży zakopana na tym torze i niech se śpi snem wiecznym, Amen.
Co wątku zanim tak napiszesz to dowody daj... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 12:00 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- Ach, nasza kochana, wielka i najwspanialsza Ruffian.. Mam już jej serdecznie dośc. Imia miała prawo zgłosic kolejną petycję/zaproszenie do klubu/ cokolwiek innego. Może nie życzy sobie tego na skrzynce..?
Sama bym zgłosiła lub przynajmniej upomniała na priv. Wkurzają mnie takie wiadomości Podzielam zdanie Hanki i też bym zgłosił osobę za spamowanie mi poczty wiadomościami o Ruffian |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 12:05 pm | |
| "Zgłaszam Cię bo nie czcisz najświętszej Ruffian!" | |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 12:06 pm | |
| - Asiaa. napisał:
- Imia napisał:
- xTikTakx napisał:
- Imia napisał:
- xTikTakx napisał:
Ino, przecież jestem bardzo zła bo nie oddaję czci wielkiej, wspaniałej Ruffian, która mnie nawet nie interesuje.. Toć to zbrodnia! Ino na stos ze mną! Mnie osobiście nie obchodzi jakaś szkapa, co se nogę skręciła. Secretariata nikt nie pamięta :C Pamięta! c: Pamięta i podziwia *o* Skubany dużo źrebaków narobił | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 12:12 pm | |
| Chwila,chwila... O co wy się kłócicie?! Jedni kochają Ruffian a drudzy nie. Wielce mi Halo... Ewunia-a ty nie powinnaś od razu wypisywać jaka Imia jest zła i wredna.Nawet jej nie znasz. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 01, 2012 11:12 pm | |
| No tak to jest...Ruffian była koniem z dosyć ciekawą historią, ale denerwuje mnie to zaśmiecanie poczty wiadomościami o fanclubach itp., ja to po prostu ignoruję i żyję A Secretariata pamiętamy;) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 02, 2012 1:21 am | |
| A tyle było wspaniałych koni wyścigowych.. Phar Lap,Secretariat,Seabicuit...No i Ruffian naturalnie,ale nie widzę nic złego w tym,że Imia ma inne poglądy dotyczące tej klaczy,przecież o gustach się nie dyskutuje.Wszyscy dookoła piszą tylko Ruffian,Ruffian,Ruffian,a Seabicuit,to co - muł? Tyle było wspaniałych koni!Tyle ćwiczeń,by dojść do doskonałości!Tyle adrenaliny,gdy się ścigały,ale cóż..Nikt ich już nie pamięta,jest tylko Ruffian.Owszem historia godna przemyślenia,co do celu życia tej klaczy i jej wspaniałości,ale ONA nie była jedyna..Oo Secretariat,koń godny tylko tego,by dosiadał go sam Bóg,wyprzedzał konie,o wiele długości na torze, Phar Lap,koń który także kochał piach na torze pod kopytami,lecz zmarł przez ciężką chorobę Seabiscuit,mały konik o wielkim sercu do wyścigów.. Zbyt wiele jest tych koni,by wyliczać je wszystkie.. |
| | | Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 02, 2012 2:16 am | |
| Ruffian może i była wspaniałą klaczą,dla nie których zostanie w pamięci ale nie trzeba tego rozgłaszać po priach | |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 02, 2012 6:40 am | |
| - Pysia2762Pysia2762 napisał:
- A tyle było wspaniałych koni wyścigowych.. Phar Lap,Secretariat,Seabicuit...No i Ruffian naturalnie,ale nie widzę nic złego w tym,że Imia ma inne poglądy dotyczące tej klaczy,przecież o gustach się nie dyskutuje.Wszyscy dookoła piszą tylko Ruffian,Ruffian,Ruffian,a Seabicuit,to co - muł? Tyle było wspaniałych koni!Tyle ćwiczeń,by dojść do doskonałości!Tyle adrenaliny,gdy się ścigały,ale cóż..Nikt ich już nie pamięta,jest tylko Ruffian.Owszem historia godna przemyślenia,co do celu życia tej klaczy i jej wspaniałości,ale ONA nie była jedyna..Oo
Secretariat,koń godny tylko tego,by dosiadał go sam Bóg,wyprzedzał konie,o wiele długości na torze, Phar Lap,koń który także kochał piach na torze pod kopytami,lecz zmarł przez ciężką chorobę Seabiscuit,mały konik o wielkim sercu do wyścigów.. Zbyt wiele jest tych koni,by wyliczać je wszystkie.. Masz racje. każdy koń był wyjątkowy, ale to nie znaczy ze musimy przez to kogoś męczyć na PW... Bez przesady. Dajcie na luz ludzie, bo się zjecie nawzajem. | |
| | | Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 02, 2012 7:28 am | |
| - Pysia2762Pysia2762 napisał:
- A tyle było wspaniałych koni wyścigowych.. Phar Lap,Secretariat,Seabicuit...No i Ruffian naturalnie,ale nie widzę nic złego w tym,że Imia ma inne poglądy dotyczące tej klaczy,przecież o gustach się nie dyskutuje.Wszyscy dookoła piszą tylko Ruffian,Ruffian,Ruffian,a Seabicuit,to co - muł? Tyle było wspaniałych koni!Tyle ćwiczeń,by dojść do doskonałości!Tyle adrenaliny,gdy się ścigały,ale cóż..Nikt ich już nie pamięta,jest tylko Ruffian.Owszem historia godna przemyślenia,co do celu życia tej klaczy i jej wspaniałości,ale ONA nie była jedyna..Oo
Secretariat,koń godny tylko tego,by dosiadał go sam Bóg,wyprzedzał konie,o wiele długości na torze, Phar Lap,koń który także kochał piach na torze pod kopytami,lecz zmarł przez ciężką chorobę<podobno go otruto..> Seabiscuit,mały konik o wielkim sercu do wyścigów.. Zbyt wiele jest tych koni,by wyliczać je wszystkie.. Nie zamykajmy się na samych wyścigowcach, skoczek Hickstead też padł na parkurze ... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 02, 2012 7:32 am | |
| Clue,przykro mi,że nie wspomniałam,jednakże skoki mnie nie interesują,więc nie znam ..;/ |
| | | Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 02, 2012 7:35 am | |
| Spokojnie, tak tylko dodaję bo irytuje mnie, że tylko Ruffian wszyscy znają -.-' | |
| | | pe$$ia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : pe$$ia Liczba postów : 507 Dołączył : 26/10/2011
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 02, 2012 10:58 am | |
| | |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Pią Maj 04, 2012 3:11 am | |
| a ewunia się nie wypowie | |
| | | Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Pią Maj 04, 2012 3:28 am | |
| Oczywiśćie,że ewunia się nie wypowie bo nie ma po co | |
| | | ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ana0000000000 Liczba postów : 520 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Pią Maj 04, 2012 4:29 am | |
| - Imia napisał:
- xTikTakx napisał:
- Imia napisał:
- xTikTakx napisał:
Ino, przecież jestem bardzo zła bo nie oddaję czci wielkiej, wspaniałej Ruffian, która mnie nawet nie interesuje.. Toć to zbrodnia! Ino na stos ze mną! Mnie osobiście nie obchodzi jakaś szkapa, co se nogę skręciła. Secretariata nikt nie pamięta :C Pamieta! Ja osobiście lubię po równo Ruffian i Secretariata. | |
| | | ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ana0000000000 Liczba postów : 520 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Pią Maj 04, 2012 4:34 am | |
| - Clue napisał:
- Pysia2762Pysia2762 napisał:
Secretariat,koń godny tylko tego,by dosiadał go sam Bóg,wyprzedzał konie,o wiele długości na torze, Phar Lap,koń który także kochał piach na torze pod kopytami,lecz zmarł przez ciężką chorobę Seabiscuit,mały konik o wielkim sercu do wyścigów.. Zbyt wiele jest tych koni,by wyliczać je wszystkie.. Nie zamykajmy się na samych wyścigowcach, skoczek Hickstead też padł na parkurze ... Smutna historia, serce nie wytrzymało... | |
| | | Enigmatic Już coś wie
Liczba postów : 188 Dołączył : 04/05/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Pią Maj 04, 2012 5:58 am | |
| Ja lubię Ruffian, ponieważ jest ona wielka i dzielna. Ale zbeszczeszczanie jej petycjami na grze o koniach? O nie!!!! Imia ma prawo jej nie lubić, a przy tym być miłą. | |
| | | Enigmatic Już coś wie
Liczba postów : 188 Dołączył : 04/05/2012
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: Imia niemiła osoba | |
| |
| | | | Imia niemiła osoba | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |