Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Imia niemiła osoba | |
|
+17ana0000000000 korane pe$$ia Clue Diana375. EveDallas avrilka Kikyo22 Sweet Rabbit Aangelika101 Hoping. Asiaa. hanka1998 xTikTakx Imia EREIS ewunia9811 21 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Julia_525 Raczkujący
Liczba postów : 77 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Wto Maj 08, 2012 3:34 pm | |
| i znowu Ruffian... Tak, kocham konie i według mnie to była wspaniała klacz, ale ludzie ! Przeginacie, petycje o wprowadzeniu ,,boskiej klaczy ruufian do howrse,, to już przegięcie, można sobie ją wielbić, mi tam nic do tego co kto lubi, ale dziewczyno - nie obrażaj graczki za to że ona tak jak ty nie oddaje Ruffian hołdu na kolanach ;/ | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 09, 2012 2:37 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Ach, nasza kochana, wielka i najwspanialsza Ruffian.. Mam już jej serdecznie dośc. Imia miała prawo zgłosic kolejną petycję/zaproszenie do klubu/ cokolwiek innego. Może nie życzy sobie tego na skrzynce..?
Sama bym zgłosiła lub przynajmniej upomniała na priv. Wkurzają mnie takie wiadomości Ja zawsze zgłaszam takie wiadomości Jak się rzyga tęczą , ja rzygam Ruffian xD Tak strasznie zaspamowane jest nią Howrse... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 09, 2012 5:42 am | |
| ja powiem jedno ta cała sprawa jest wręcz absurdalna nigdy nie możemy wymagać od kogoś by miał takie saame zainteresowania,poglady itp. każdy lubi co innego i to że ktoś nie oddaje czci wielkiej Ruffian ( tak jak ja ) nie jest przestępcą w howrse mam nadzieję istnieje wolność słowa | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 09, 2012 7:33 am | |
| Jedni wolą Ruffian, inni Secretariata, a inni jeszcze konia, który zasłużyłsię w czymś innym. Ale nie dajmy się zwariować | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 09, 2012 7:35 am | |
| Ja dodam kilka moich groszy do tej całej sprawy: Po pierwsze,NIE,to nieprawda,że Imia jest nie miła.Wręcz przeciwnie,świetnie się z nią piszę Po drugie to,że ktoś czegoś nie lubi nie oznacza,że jest niemiły! Po prostu ma inny gust a jak dobrze wiemy-o gustach się nie dyskutuję.Ona nie lubi Ruffian,bo ma do tego prawo,ale kocha Secretariata czy Phar Lapa.Cała ta spraw a jest bezsensowna.Ja kocham konie,podziwiam Ruffian,Secretariata i inne zacne bardzo konie,które czegoś dokonały ale bez przesady...Boska Ruffian czy jeszcze coś innego?Bo żeby to była gra o samych wyścigach to rozumiem ale Howrse?Śmiech na sali na te wasze petycje i poglądy | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Imia niemiła osoba Sro Maj 09, 2012 8:12 am | |
| Powiem tyle.Takie sprawy załatwia się na PW,a nie zaśmiecamy forum Oo Wątek nadaje się tylko do kasacji,bo nie wnosi nic nowego.Dlatego też,proszę szanownych moderatorów o jego zamknięcie. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Imia niemiła osoba | |
| |
| | | | Imia niemiła osoba | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|