Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't Wto Maj 01, 2012 11:26 am | |
| Nuh uh huh, no to w maju wysłałam na razie dwie prace, w planach miałam siedem/osiem, ale mnie przerosły - po zastanowieniu, nie mam dość zdolności plastycznych, by narysować konie stylizowane na wszystkich Avengers, kapitana Fury i Avengers!Loki. (wymiękłam przy Hawkeye, jak u diabła koń ma z łuku strzelać, a przezież nie zrobię z niego jednorożca ze strzałą zamiast rogu... hey wait, to jest pomysł. XD) Tymczasem poleciały wspomniane dwie maści, z których jedną ładuję chyba bardziej z przyzwyczajenia niż żywiąc jakąkolwiek jeszcze nadzieję że się dostanie, druga została dzisiaj skończona i jeszcze mi się podoba, za parę godzin zacznę wynajdywać wszelkie jej wady. Wiem, śmieszne ma nogi, ale jest niebieski więc może mieć anatomicznie niepoprawne nogi BECAUSE OF REASONS. Matka Natura i tak jest na mnie obrażona. I do what I want. :3 Tak, koncept delikatnie zerżnęłam Marvelowi, kudos dla osoby która rozpozna który. ^^ Podmalowałam mu tło, żeby było widać mgłę (która najpewniej będzie przyczyną odrzucenia pracy przed głosowaniem, bo PRACA MUSI MIEĆ PRZEZROCZYSTE TŁO HFLDSLKGJHSGKL; CO Z CIEBIE ZA ARTYSTA IDŹ SOBIE. Wszyscy kochamy modów PT za taką logikę.) Jeśli coś jeszcze spłodzę na maj, to wrzucę, choć szanse są nikłe bo mam wenę pisarską od piątku i zamierzam to wykorzystać. | |
| | | Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't Wto Maj 01, 2012 11:36 am | |
| Mi tam się podoba :3 I podziwiam zdolności męczenia koni w Saiu |D | |
| | | Tirrathee Już coś wie
| Temat: Re: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't Wto Maj 01, 2012 11:41 am | |
| huh, dziękuję ^^ Teraz dopiero widzę, że rozwaliłam kompletnie cienie nad okiem, oko też zapomniałam przycieniować, a nogi tylko z minuty na minutę dziwniej wyglądają, że nie wspomnę o tym że zapomniałam linie na prawej przedniej uwypuklić i krawędzie mam miejscami niewyrównane. Craaap. xD
To że to w SAI aż tak widać? Generalnie na cudzych pracach często potrafię rozpoznać program, ale na własnych jakbym nie wiedziała, tobym nie zgadła. c: what even. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't Wto Maj 01, 2012 12:46 pm | |
| Tirrrrrrrrrrr, ślicznie, mimo iż nieanatomicznie (moje ukochane tłumaczenie "koń jest krzywy bo jest chory i proszę się z niego nie śmiać "), aleeee...... co to za oko? >.>" |
| Temat: Re: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't Wto Maj 01, 2012 12:53 pm | |
| Nie widać, chociaż gdybym wiedziała, to posądziłabym o to marker |D Ale kiedyśtam w innej galaktyce oglądałam Twoje prace na DA i rzuciło mi się w oczy, że Sai xP Dla mnie Sai to czarna magia, jedynie pocieniowałam jedną rybkę nie do końca i przesiadałam się z tym do Photoshopa :< Nie wypowiadam się na temat anatomii, sama nie umiem |D | |
| Temat: Re: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't Wto Maj 01, 2012 2:13 pm | |
| Verni, właśnie mnie też to chwilę temu przeraziło, bo machnęłam je na osobnej warstwie, żeby było, i zapomniałam jakoś zintegrować z resztą. a tak naprawdę to cicho siedźcie to nie jest koń to um, hm, ryba parzystokopytna z piątej galaktyki na lewo za Alfa Centauri, tak naprawdę oczu nie ma a to są nalepki, tak, to jest to, znalazłam znaczenie Wszechświata. ^^ ALE Z DALEKA WYGLĄDA JAK KOŃ PLEBS SIĘ NIE ZORIENTUJE. xD Jak mnie na zabawę w takie cenzura zaś weźmie, to poprawię, teraz mam dość widoku tego zwierza i mi się zebrało na pisanie. ;D Oresama, owszem, markerem się bawiłam bo to narzędzie które poza gumką najlepiej ogarniam, dlaczego u diabła tam są cztery różne wody i czym się jedna od drugiej różni, goddammit ale ogólnie w SAI bardziej mi się podobają wyniki pracy niż w Szopie. Inna sprawa, że mam elements, który jest, jak by nie było, stworzony nie do malowania tylko do obróbki zdjęć, więc w nim się zajmuję 'postprodukcją'. | |
| Temat: Re: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't Wto Maj 01, 2012 2:20 pm | |
| Mi Sai podoba się jedynie pod kątem robienia lineartów ^^' Łatwo, ładnie i szybko. Taa, 4 wody, też nie wiem, do czego służą XD Może dlatego mi się lepiej pracuje w AP, bo to pierwszy program, na jaki wpadłam kilka lat temu :3 A co do konia - możesz wycofać i poprawić co tam chcesz xP | |
| Temat: Re: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't Wto Maj 01, 2012 3:07 pm | |
| hm, mam jeszcze cztery dni. Może pomajstruję. Tyle że ta śmieszna miniaturka 300x300 to też tyle szczegółów zawiera, że nie wiem czy mi się opłaca. =,= | |
| Temat: Re: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't Wto Maj 01, 2012 3:11 pm | |
| Ja to cierpię z nadmiaru szczegółów na rybkach w moim tle XD I dlatego smęcę xP Powodzenia w poprawianiu ^^ | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't Sob Maj 05, 2012 2:52 pm | |
| *w*
świetny :3 oko mu się wyróżnia, ale co tam, grunt, że fajnie wyszedł :3 | |
| | | Kotek~ W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bubaa753 Liczba postów : 422 Dołączył : 03/12/2011
| Temat: Re: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't Pią Maj 18, 2012 6:22 am | |
| koń fajny, bo inny xD
oczywiście w głosowaniu był i głosik poleciał :3 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't | |
| |
| | | | [Wysłane] I swear I'm a serious artist and have skillz,...except I don't | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|