| KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! | |
|
+26stewardessa koniara25000 Uśmieszek Nevarra Alasky zαbαvεcкαα Alexinda Aglyss Sweet Rabbit Czarny Kot poziomka22 LadyArvena koziorożec Calma Ejli MrsKopytko Philipek Narkotyka avrilka ZetkaEmka Asiaa. Sakura blueberry. hanka1998 Arbuzek_10 gwiazda2002 30 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 5:25 am | |
| Słyszeliście już Hymn Euro 2012 ? Nie ? To macie teraz okazję !! Oto przed wami Koko Euro Spoko !
https://www.youtube.com/watch?v=YtDhMzDkois
http://sport.tvp.pl/ Piosenka „Koko Euro spoko" zespołu Jarzębina będzie towarzyszyć piłkarzom i kibicom podczas Euro 2012. Oficjalny przebój drużyny narodowej i szeroki skład reprezentacji Polski na mistrzostwa Europy zaprezentowano podczas koncertu „Hit Biało-Czerwonych" w stolicy. Dołącz do nas na Facebooku! https://www.facebook.com/pilkanoznatvp
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 5:42 am | |
| Tsa... Już są parodie, typu: Koko koko, cenzura ci w oko...
Ostatnio zmieniony przez Themma dnia Pią Maj 04, 2012 6:15 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 5:57 am | |
| Bo dla niektórych ludzi liczy się tylko popularność i rozgłos w internecie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 6:33 am | |
| FACEPALM. Nie dość, że to całe euro u nas to...powiem ładnie, pupa, to jeszcze to coś. Kurna koko, poko, soko-,- |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 6:51 am | |
| To że Euro jest u nas mnie bardzo cieszy, jestem fanką piłki nożnej ale..przepraszam że się tak wyrażę - ta piosenka ma reprezentować nasz kraj na UEFA Euro 2012 Poland - Ukraine??? | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 7:12 am | |
| Grr.. Ta piosenka mnie wkurza bardziej niż Ai Se Eu Te Pego -.- Przepraszam, ale kto na to głosował?! Jeżeli to ma reprezentowac Polskę, to wolę się zapaśc pod ziemię -_- | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 7:28 am | |
| Też jestem fanką piłki nożnej ale nie naszej paskudnej leniwej reprezentacyjnej oraz tej całej umoczonej w brudzie polskiej lidze.. Po prostu czekają aż skompromitujemy się i tyle. Gdyby oddali Euro(teoretycznie) 1 dzień przed imprezą np. Niemcom oraz Francji byłaby lepsza organizacja niż u nas odkąd tylko się dowiedzieli o tym, że organizują to..coś. BTW. Mogli już wybrać Wilki - Idziemy na mecz. Fajne brzmienie i chwytliwy tekst, ale o wiele logiczniejszy od tego czegoś.. |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 8:26 am | |
| Mi niestety refren wpadł w ucho. Pewnie większość ludzi zagłosowało dla żartu. Znalazło się więcej takich żartownisiów i automatycznie "Koko..." wygrało. Mi już nawet bardziej Maryla Rodowicz się podoba. Moja Ciocia mieszka w Poznaniu, często u niej bywałam podczas "wielkich, przygotowań do Euro 2012". Bodajże 2 miesiące temu główna ulica dojazdowa do stadionu była w całkowitej rozsypce! Ogólnie, żeby dojechać z "Osiedla Kopernika" do Starego Browaru czy Multikina na Królowej Jadwigi trzeba było mieć nie lada cierpliwość. Pospieszny autobus A dotarł na miejsce przez godzinę, gdzie przed "remontem" do Multikina można było się dostać w pół godziny. Współczuję mieszkańcom miast, w których będzie Euro. Cieszę się, że mnie to nie dotknie, a możliwe, że do mojego miasta przyjedzie trochę turystów - mamy dogodne położenie, między Wrocławiem, a Poznaniem. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 10:27 am | |
| Zamiast tego, wolałabym ryk Nergala albo jakąś punkową nutę, ale nie TO!... Jeżeli wyjadę za granicę, nigdy nie przyznam się, że jestem z Polski po tym, jak skompromitują nas te panie... Po prostu TRAGEDIA, słoma z butów... | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 11:42 am | |
| http://besty.pl/1083080 ...zdaje się ,że to jest prawda. -.^ | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 12:43 pm | |
| Hm, Euro bez sensu impreza moim zdaniem, ale ta piosenka... Po którymś przesłuchaniu wpada w uch. ^.^ *Idzie szukać wypowiedzi Niekrytego Krytyka na temat biednej piosenki* W czasie Euro w Warszawie będzie obszar całkowicie otoczony zamkniętymi ulicami... Oo Bez przesady. I to tam jest adres mój, na który wędrownisie są wysyłane...! FOCH
Ostatnio zmieniony przez ZetkaEmka dnia Sob Maj 05, 2012 11:09 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Pią Maj 04, 2012 1:57 pm | |
| KOKO,KOKO,EURO SPOKO PIŁKA LECI HEN WYSOKO! hahahahaha xDD Czekam tylko aż coś Niekryty Krytyk z tym zrobi xD | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 12:06 am | |
| może jednak polska zrezygnuje z tego cyrku... przez to przeklęte euro 2012 ceny mieszkań idą tak w ciul w górę, że przez to chole...stwo pójdę z torbami :/ | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 12:39 am | |
| To jest tekst tego "hymnu" : - Cytat :
- Cieszą się Polacy, cieszy Ukraina,
Że tu dla nas wszystkich Euro się zaczyna, Że tu dla nas wszystkich Euro się zaczyna. Hej!
Kokokoko Euro Spoko, Piłka leci hen wysoko, wszyscy razem zaśpiewajmy, naszym doping dajmy. /2x
Nasi dzielni chłopcy to biało-czerwoni, Wygrać im się uda Ucieszy się Smuda Wygrać im się uda Ucieszy się Smuda Hej!
Kokokoko Euro Spoko, Piłka leci hen wysoko, wszyscy razem zaśpiewajmy, naszym doping dajmy. /2x
Orzełki biegajcie żwawo po murawie, Zdobywajcie gole i będzie po sprawie Zdobywajcie gole i będzie po sprawie
Kokokoko Euro Spoko, Piłka leci hen wysoko, wszyscy razem zaśpiewajmy, naszym doping dajmy. /2x Nie myśl sobie bracie, że rady nie damy Nie kłopocz się siostro My Euro wygramy. Niby radosne,ale... z drugiej strony to jest żałosne. | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 12:42 am | |
| Proszę Cię, żałosne jest w ogóle polaczkowate myślenie, że choćby jeden mecz zremisują - owszem jest to możliwe, jeśli drużyny z którymi będą grać opiją się dzień wcześniej. Precz z tym euro, błagam, niech już będzie po tej szopce | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 12:46 am | |
| Jaki kraj takie Waka Waka Koko koko Euro Spoko Piłka leci hen wysoko Wszyscy razem zaśpiewajmy Naszym doping dajmy. | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 1:12 am | |
| Aii sei tu pego, ,ai ai sei tu pego.. - to już sie za mną wlecze,ale to przynajmniej mogę znieść. Teraz wlecze sie za mną "kokokoko euro spoko" D: . | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 1:57 am | |
| - Narkotyka napisał:
- może jednak polska zrezygnuje z tego cyrku... przez to przeklęte euro 2012 ceny mieszkań idą tak w ciul w górę, że przez to chole...stwo pójdę z torbami :/
Narko, bardzo chętnie, ale wszyscy będą chcieli pociągnąć ten cyrk do samego finału. W państwie nikogo nie obchodzi, że pójdziesz z torbami, czy masz pracę i czy masz za co się utrzymać. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 1:59 am | |
| - MrsKopytko napisał:
- Jaki kraj takie Waka Waka
Koko koko Euro Spoko Piłka leci hen wysoko Wszyscy razem zaśpiewajmy Naszym doping dajmy. Jak to ktoś napisał, w końcu mamy szansę wygrać zawody, gdyż nasi przeciwnicy nie będą w stanie grać pokładając się ze śmiechu xD... Mi osobiście śmiać się chciało już w momencie, w którym dowiedziałam się, że Polska ma organizować te zawody xD... | |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 2:04 am | |
| W jak dla mnie, to zamiast sztywnego hymnu podamy pełną humoru piosenkę [której niecierpię] XD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 2:09 am | |
| https://www.youtube.com/watch?v=5EVhiBGvVFc - patrzcie na to.. Masakra, Polska robi z siebie pośmiewisko.. |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 2:13 am | |
| Według mojego wuja Polska w najgorszym wypadku będzie 3, bo premier ukrainy Julia Tymoszenko siedzi, a drogi i tak pewnie będą nieskończone, więc będzie grać tylko Polska, Ukraina i Rosja. Takie są poglądy mojego wuja. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 2:50 am | |
| Polska nie wyjdzie nawet z grupy, są za głupi do tego aby grać(nie podważam ich "inteligencji" którą pewnie kipią a grą w ich niby futbol, który wygląda na podwórkowy). Moje typowania jak państwa będą wychodzić z grup: A: Rosja oraz...tutaj się waham bo Pepiki są dobre ale Greki też umieją pokazać. B: Grupa tak ciężka, że aż nie mam pojęcia, tutaj może każdy przejść praktycznie, chociaż Dania...raz jej dobrze idzie a innym razem źle. C: Hiszpania , Włochy. D: Angliki i Francuzy. I tak to będzie wyglądało. Jakby nie patrzeć Polska ma grupę, która może dać im nieźle popalić, albo mogą też im dać zarobić tego honorowego gola. Cóż, nawet jak przejdzie, to dalej nie ma co śnić, trafią na przeciwnika, znacznie lepszego, to...będzie ciekawie. |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 2:55 am | |
| Oj mi nie mówić. Ja się na piłce nie znam | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 4:14 am | |
| Co do "hitu" - mama mówi, że jeszcze przypadkiem może z tego wyjść prawdziwy hit XD Tak jak było z "pieją kury pieją, nie maja koguta" Co do drużyn. Chciałabym, żeby polska się nie skompromitowała i chociaż gola strzeliła... Ale finał nie dla nich... Niestety... Co do innych - Hiszpania górą Mój ukochany kraj | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 5:26 am | |
| To było tak *w czasie wyborów 'tego czegoś' na jakiś tam hymn* -Hmm..a może wyślę jednego SMSa dla 'beki'? OK,wysłane dla beki - powiedziała cała Polska. | |
|
| |
poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 6:34 am | |
| Na początku też pomyślałam, że to porażka i kompletna kompromitacja. Ale teraz podchodzę do tego z mniejszą nienawiścią - stwierdziłam, że to może nawet pasować do atmosfery Euro organizowanego w Polsce i na Ukrainie. ; ) Nie ma co, nie trzeba tak negatywnie podchodzić, a to jest nawet zabawne. : ) | |
|
| |
Czarny Kot Raczkujący
Nick w grze : Saphira_olcia Liczba postów : 80 Dołączył : 17/03/2012
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 6:48 am | |
| Dla mnie to całkowite poniżenie... Jak można na coś takiego głosować... | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 6:58 am | |
| - LadyArvena napisał:
- [...]
Co do innych - Hiszpania górą Mój ukochany kraj Hiszpania? Uh, mój tata tam kiedyś pracował Hiszpania! ____________ Dla mnie - hicor Dla takiej dziewczyny która nie rozróżnia hymnu od śmiesznej piosenki xD | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! Sob Maj 05, 2012 11:13 am | |
| - koziorożec napisał:
- Według mojego wuja Polska w najgorszym wypadku będzie 3, bo premier ukrainy Julia Tymoszenko siedzi, a drogi i tak pewnie będą nieskończone, więc będzie grać tylko Polska, Ukraina i Rosja.
Takie są poglądy mojego wuja. Super! Mocne. Pozdrów ode mnie wujka | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! | |
| |
|
| |
| KOKO EURO SPOKO - HYMN EURO 2012 !! | |
|