Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

DoGGi Game

Go down 
+58
Broszka
Pati...xd
Ayame
Lubelak
zαbαvεcкαα
katty88888
Aglyss
ZetkaEmka
Szron
Szarusia16
Sakura
Zaczarowana.x3
Fangusta
arlyn
blueberry.
Arbuzek_10
EREIS
LadyArvena
Rhei
stewardessa
Narkotyka
Marsh
Nesqa
wilczyca1000
koszolak
Kotersiow
koziorożec
Ejli
Karolina211
hanka1998
Ayashi
Jetrel
Alexinda
Sathilia
Bezbarwna92
natalia0101
najreproduktor
koniara25000
waldik2
Nevarra
Philipek
Vanita
Sabula
korane
Kinia_Ka
EveDallas
Uśmieszek
Malto
avrilka
julcia0101
Kikyo22
Alasky
Kai Shouri
agix
Sweet Rabbit
gwiazda2002
nevinowa
ArinStreal
62 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33  Next
AutorWiadomość
koniara25000
Jedną nogą w ZM
koniara25000

Nick w grze : koniara25000
Liczba postów : 589

DoGGi Game - Page 17 Empty
PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 5:56 am

Ej, a jak mieć rangę ,,Początkujący hodowca"? Bo mam wszystko, psa wieku 1 roku, fundusze w wysokości 2000 dgl. nauczyłam swojego psa chodzenia przy nodze i osiągnęłam 5 dni stażu w grze, a nie chce mi zaliczyć rangi.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 7:06 am

A u mnie ciągle kasa się zwiększa O.o nie wiem czy to tak ma być czy to jakiś błąd xD
A i loteria nie działam mi ;<
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 7:08 am

koniara25000 napisał:
Ej, a jak mieć rangę ,,Początkujący hodowca"? Bo mam wszystko, psa wieku 1 roku, fundusze w wysokości 2000 dgl. nauczyłam swojego psa chodzenia przy nodze i osiągnęłam 5 dni stażu w grze, a nie chce mi zaliczyć rangi.
Wybierz laur przy wiadomościach, znajdź zadanie z 2000$ i kliknij na "sprawdź" - jeśli będziesz miała szczęście, awansujesz Smile

Ja, niestety, na tym poległam (znikające zadanie) i w sumie lekko odechciało mi się grać Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

Liczba postów : 218

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 7:37 am

Malto, a jesteś pewna, że zniknęło? Albo, że je miałaś? Moja siostra przed chwilą robiła te zadania by dojść i nic nie znikło. Masakra.
Jakbyś się sprężyła ze zdobyciem tych dgl to byś tego 10 dnia stażu 2 rangi zdobyła Smile bo do 10 są 3 stażowe Smile Hm.. a w Agility wygrywa coś twoja pisna? bo bym mogła wsadzić więcej w pule wygranych i wtedy byś szybciej uzbierała, bo na moje się powinna załapać...
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 7:41 am

Mnie zaczyna wkurzać ta gra...
Nie wiem od czego zależy wygrana psa w konkursach, a po drugie ta głupia loteria mi nie działa >.>
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 7:44 am

ArinStreal napisał:
Malto, a jesteś pewna, że zniknęło? Albo, że je miałaś? Moja siostra przed chwilą robiła te zadania by dojść i nic nie znikło. Masakra.
Jakbyś się sprężyła ze zdobyciem tych dgl to byś tego 10 dnia stażu 2 rangi zdobyła Smile bo do 10 są 3 stażowe Smile Hm.. a w Agility wygrywa coś twoja pisna? bo bym mogła wsadzić więcej w pule wygranych i wtedy byś szybciej uzbierała, bo na moje się powinna załapać...
Było na 100%, inaczej bym nie miała pojęcia, że takie dokonanie w ogóle jest Smile Pojawiło się w zadaniach do dokonania, szkoda, że nie zescreenowałam Smile Szczęka mi opadła, kiedy nazajutrz, przy awansie, nie pojawiło się, i pozostałam na randze wstępnej. Byłam przekonana, że wszystkie warunki spełniam Smile
Co do Arii - na 31 startów w agility ma 3 zwycięstwa. W innych konkurencjach się nie sprawdza Very Happy
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 7:53 am

U mnie to z 2.000 też pojawiło się dopiero po zakupie karmy Wink I jeszcze jakimś zadaniu z zakupami... Więc to nie tyle błąd co zwykła kolejność dokonań.

EDIT: Teraz doczytałam twój nowy post - jeśli wyskoczyło ci to zadanie wcześniej to dziwne... Może to był błąd? Wink

Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pon Maj 14, 2012 7:54 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 7:53 am

Kikyo22, Mi loteria działa o_o i wreszcie wygrałam kotka Razz same teraz dobre trafy mam, trafie to zaraz kasa się "odrabia " i przedmiot jakiś. "kaczusia, x2 miski, łózko serducho, smycza automat, jeżyk, freesby, obroza skorzana, diamencikowa i 719 dgl " to była chyba mega wygrana Smile
w konkursach są liczone 3 w zależności od kategorii, potrzebne rzeczy z charakteru psa. Można je w pomocy znaleźć Smile i one są przeliczane jakoś z przelicznikiem, ta wodząca razy więcej. Coś jak średnia ważona. Ale przelicznika samego nie znam Smile Przykładowo:
"Agility, najważniejsza cecha: zwinny, cechy pomocnicze: towarzyski i inteligentny"

Malto, w takim razie podniosę u siebie pule w Agility, moje to "Spacereczek" Smile Będę trzymać kciuki Smile
Upewniam się, bo niektórzy uważają, że to nie zadanie, a po prostu manie tych funduszy Smile

Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 7:57 am

ArinStreal napisał:
Malto, w takim razie podniosę u siebie pule w Agility, moje to "Spacereczek" Smile Będę trzymać kciuki Smile
Upewniam się, bo niektórzy uważają, że to nie zadanie, a po prostu manie tych funduszy Smile
Nie, nie, wiem, że to jedno z zadań, i że dla zaliczenia trzeba kliknąć na "sprawdź" Smile
Dzięki, porzeźbię z suczką wieczorem, jak tylko odsapnę trochę po pracy Smile
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 7:58 am

Arin dzięki. Mam jeszcze jedne problem.
Normalnie innym graczom po ukończeniu 2,5 roku dodawało/odejmowało punkt od charakteru, a dla mnie nic O.o
I nie wiem czy to zostało zmienione czy to błąd...
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 8:00 am

Dodawać, nie dodaje. Jedynie odejmuje, jesli pies nie ma udziału w 10 konkursach + 3 komend nauczonych Smile
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 8:01 am

A spoko. Juz myślałam ze coś mi się popsuło xP
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 9:25 am

Proszę o pomoc z dokonaniem, musze odebrać zaproszenie do znajomych:3 A jakoś nikt nie chce mnie zaprosić i jestem w malutkiej kropce, bo nie mam co robić;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 10:19 am

EveDallas napisał:
Proszę o pomoc z dokonaniem, musze odebrać zaproszenie do znajomych:3 A jakoś nikt nie chce mnie zaprosić i jestem w malutkiej kropce, bo nie mam co robić;P
Nie wiem czy wciąż aktualne, ale zaproszenie posłałam ;P

Ja dziś nie mam specjalnie co robić - czekam do północy na kieszonkowe. Będę mieć wtedy powyżej 2000 $dgl i przeskoczę na wyższą rangę. Zadanie z tymi 2000 $dgl mam, więc nie powinno być problemów... chyba.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 10:33 am

[quote="Sathilia"]
EveDallas napisał:
Ja dziś nie mam specjalnie co robić - czekam do północy na kieszonkowe. Będę mieć wtedy powyżej 2000 $dgl i przeskoczę na wyższą rangę. Zadanie z tymi 2000 $dgl mam, więc nie powinno być problemów... chyba.
Powodzenia Wink

Tak z innej beczki - tylko mi forum nie działa?
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 10:36 am

Malto napisał:

Tak z innej beczki - tylko mi forum nie działa?

Mi też nie :/

Jest tu ktoś, kto mnie nie ma w znajomych? Potrzebuję do dokonania Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 10:37 am

Mi forum nie działa.
Ogółem to gra trochę wolno się teraz ładuje... Z pewnością to nie jest wina mojej przeglądarki ( Google Chrome ) tylko z ich stroną jest coś nie tak.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 10:40 am

I u mnie gra gna w żółwim tempie. Czekam już kilkanaście sekund, aż mi się dokona akcja "pogłaszcz" Very Happy
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 10:45 am

Proszę,pomóżcie mi z dokonaniem nr 64 - zbierz minimum 10 głosów na wystawie z jednym ze swoich psów

Kategoria: Psy rasowe - kategoria otwarta
Imię psa: Soma
Rasa psa: Rottweiler
Na jakiej stronie pies się znajduje: Bodajże na trzeciej lub czwartej

Za każdy głos będę wdzięczna!
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 10:53 am

Esef pisała w ogłoszeniach, musi zoptymilizować, czy jakos tak, gre
Malto, napisz jak będziesz mogła wsadzić w zawody, to dam z tą pulą nagród Smile
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 11:26 am

Patrzę patrzę...i od razu co w oczy się rzuca to anatomia psów. I od kiedy szczeniaki wszystkich ras mają jedno ucho stojące, a drugie klapnięte?

I border powinien być najinteligentniejszy xd
Powrót do góry Go down
arlyn
Już coś wie
arlyn

Liczba postów : 225

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 11:35 am

Forum w grze się zepsuło ... Sad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 11:44 am

Szarusia16 napisał:
Patrzę patrzę...i od razu co w oczy się rzuca to anatomia psów. I od kiedy szczeniaki wszystkich ras mają jedno ucho stojące, a drugie klapnięte?

pieski są nieco 'uproszczone' by mogły dziedziczyć cechy Wink coś za coś Wink
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 11:53 am

vernille napisał:
Szarusia16 napisał:

pieski są nieco 'uproszczone' by mogły dziedziczyć cechy Wink coś za coś Wink
Ale mogliby się odrobinę bardziej postarać. Chętnie bym mogła robić tam grafikę xd
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 11:54 am

Kolejny raz proszę o głosy na Ambę. Smile Formularzyk:
Kategoria: Rasowe - juniorzy
Imię: Amba
Rasa psa: owczarek niemiecki
Strona na której się znajduje: 5 (pomiędzy psami Loara - border, oraz Game Over - doberman).
Bardzo prosimy o głosy. Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 12:40 pm

ArinStreal napisał:
Esef pisała w ogłoszeniach, musi zoptymilizować, czy jakos tak, gre
Malto, napisz jak będziesz mogła wsadzić w zawody, to dam z tą pulą nagród Smile
Jakby coś, moja Aria zwarta i gotowa, ale jeśli to jakikolwiek kłopot, nie zawracaj sobie głowy Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 2:36 pm

hahahahahahahaha, wyobraźcie sobie moje zaskoczenie, kiedy weszłam do schroniska i zobaczyłam swoją suczkę z konta przed resetem!!! hahahaha już ją ktoś adoptował, a szkoda, może przygarnęłabym swoją przed-resetową zgubę! ;DDD

DoGGi Game - Page 17 Chillyd
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 4:28 pm

No i udało się. Bez najmniejszych problemów wskoczyłam na wyższą rangę i adoptowałam czarną suczkę owczarka niemieckiego. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 4:29 pm

a chciałby mnie ktoś do znajomych zaprosić? ;D > zadanie
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 4:32 pm

Ja mogę. Tylko powiedz jaki nick masz.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 17 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

DoGGi Game
Powrót do góry 
Strona 17 z 33Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33  Next
 Similar topics
-
» DoGGi game - pytanie
» Blog o Doggi Game
» Haker na Doggi Game?
» DoGGi Game - pogawędka ogólna
» howdog - forum o howrse i doggi game

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: