Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

DoGGi Game

Go down 
+58
Broszka
Pati...xd
Ayame
Lubelak
zαbαvεcкαα
katty88888
Aglyss
ZetkaEmka
Szron
Szarusia16
Sakura
Zaczarowana.x3
Fangusta
arlyn
blueberry.
Arbuzek_10
EREIS
LadyArvena
Rhei
stewardessa
Narkotyka
Marsh
Nesqa
wilczyca1000
koszolak
Kotersiow
koziorożec
Ejli
Karolina211
hanka1998
Ayashi
Jetrel
Alexinda
Sathilia
Bezbarwna92
natalia0101
najreproduktor
koniara25000
waldik2
Nevarra
Philipek
Vanita
Sabula
korane
Kinia_Ka
EveDallas
Uśmieszek
Malto
avrilka
julcia0101
Kikyo22
Alasky
Kai Shouri
agix
Sweet Rabbit
gwiazda2002
nevinowa
ArinStreal
62 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33  Next
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

DoGGi Game - Page 16 Empty
PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 4:46 am

Mam też takie w sumie, ale tam 1000 Smile Powoli się uzbiera...

To nie można było gdzieś napisać Sad Mogę tylko agility. Czyli długo jeszcze nic nie zorganizuję, bo nie dość, że mało kasy, to jeszcze poszło te 600dgl na niepotrzebną rzecz Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 4:48 am

Głupia nie pomyślałam, żeby też zrobić zrzut ekranu wygranej na loterii. Zamknęłam okienko, odświeżyłam i wtedy zobaczyłam, że kasy mi nie dodało. :/ Zgłosiłam na kontakt błąd z samym zrzutem ekranu historii finansów. W sumie tam też jest wszystko czarno na białym, ale jeżeli nie wystarczy, to mówi się trudno.
Zgłosiłam też problem z loterią - jak klikam na "Kup los!" to nic się nie dzieje. Sprawdziłam na innej przeglądarce i jest to samo.

Ponownie nie mogłam się na Firefoxie zalogować jak miałam odhaczone automatyczne logowanie. Dopiero po ponownym usunięciu ciasteczek wszystko wróciło do normy. Przed zmianą serwera nie było z tym żadnych problemów.

Ja wysyłam swojego psa do zawodów (agility i psów użytkowych), raz tylko wygrał mi w agility (oczywiście, tuż przed pojawieniem się zadania dotyczącego wygranej w zawodach), a tak to zawsze zajmuje głównie 2 lub 3 miejsce.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

Liczba postów : 218

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 4:55 am

Przyda się potem, o. Próbuj uzbierać dostęp do użytkowych, tam mam najwięcej odbytych edycji - to się szybciej zwróci. Tylko więcej przeszkód będzie trzeba, bo na niższym poziomie, mniej psów się łapało... Ja mam 3 wsadzone, po 7-9 pkt i jakoś spoko to działa.

Będzie to poprawione, teraz naprawiana jest loteria.
Sathilia, loteria jest właśnie naprawiana. Trochę się obraziła i nie chce działać Smile
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 5:00 am

Jeśli się przyda, to za dłuuugi czas, jak będę dużo psów mieć i zaczną coś wygrywać. Bo jak na razie w polowej mam 22 udziały i tylko jedną wygraną Sad
W użytkowych 12 startów, zero wygranych.... Strasznie słabe te mieszańce... Sad

Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 5:24 am

LadyArvena napisał:
Jeśli się przyda, to za dłuuugi czas, jak będę dużo psów mieć i zaczną coś wygrywać. Bo jak na razie w polowej mam 22 udziały i tylko jedną wygraną Sad
W użytkowych 12 startów, zero wygranych.... Strasznie słabe te mieszańce... Sad
Mieszańce słabe? Moja niemczurka jest z zasady psem stworzonym do konkursu użytkowego, ma 210 punktów charakteru, a na sześć startów nawet nie zbliżyła się do podium Wink

Wygrała mi za to dwa agility.

Do awansu brakuje mi tylko okrągłej sumki 2000$, mam 1404$, więc skubię zawody o wpisowym 10$, nie droższe, licząc na to, że powoli uciułam brakującą gotówkę Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 5:34 am

U mnie też liczyłam na użytkowe, bo tam najwięcej punktów um ma. Ale się przeliczyłam.

Może z dokonań kasa ci jakaś wpadnie? Bo z zawodów, to sporo czasu będzie musiało minąć...
Ja chwilo wstrzymałam zajmowanie się suczką. Ma już ponad 5 lat. jakbym dalej wysyłała ją na zawody, to prędzej zdechnie ze starości, niż będę mogła psy rozmnażać XD
Teraz tylko psiaczek... I najpierw trening, potem zawody
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 5:57 am

Ja Hrabiną też się nie zajmuje, poza wystawą Smile Vanita nieźle sobie radzi ze swoim podhalanem ; / a agix jamnikiem. Mieszańce to pecha mają Sad
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 6:04 am

Czy pies może znaleźć podczas spaceru coś innego poza boreliozą i patykiem?
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 6:06 am

Pieniądze Smile Nawet mam zadanie o tym Very Happy
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 6:09 am

O, super, więc moja nałyka się teraz świeżego powietrza Very Happy Czy ma znaczenie, że pies idzie na smyczy, czy jest puszczony samopas? Smile
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 6:18 am

Z tego co mi wiadomo to, gdy pies idzie bez smyczy musimy liczyć się z tym, że ucieknie. Wink Jeżeli ma adresówkę to wróci następnego dnia, a jeżeli nie - to nie wiem co się stanie. Smile Gdy idzie się bez smyczy do ruchu jest dodawane +20, a nie +15. Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 6:20 am

aniawis39 napisał:
Z tego co mi wiadomo to, gdy pies idzie bez smyczy musimy liczyć się z tym, że ucieknie. Wink Jeżeli ma adresówkę to wróci następnego dnia, a jeżeli nie - to nie wiem co się stanie. Smile Gdy idzie się bez smyczy do ruchu jest dodawane +20, a nie +15. Very Happy
To wiem, ale dziękuję Very Happy Chodziło mi bardziej o to, czy psiak może znaleźć pieniądze ganiając luzem, czy może też je wyniuchać idąc na smyczy Smile
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 6:31 am

Mi raz mój niemczur znalazł na spacerze 100 $dgl, ale nie pamiętam czy akurat wyprowadzałam go na smyczy czy puściłam samopas.

Mam 1424 $dgl, jeszcze trochę i będę mogła wziąć drugiego psa. Szkoda, że skubaniec nie chce mi znów zawodów wygrać - wpadłoby kolejne 100 $dgl. Mam też zadanie z wygraniem pluszowego kotka na loterii, ale nie wiem czy ryzykować i kupować los, czy zaoszczędzić kasę i próbować potem.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 6:36 am

Sathilia napisał:
Mi raz mój niemczur znalazł na spacerze 100 $dgl, ale nie pamiętam czy akurat wyprowadzałam go na smyczy czy puściłam samopas.

Mam 1424 $dgl, jeszcze trochę i będę mogła wziąć drugiego psa. Szkoda, że skubaniec nie chce mi znów zawodów wygrać - wpadłoby kolejne 100 $dgl. Mam też zadanie z wygraniem pluszowego kotka na loterii, ale nie wiem czy ryzykować i kupować los, czy zaoszczędzić kasę i próbować potem.
Mamy bardzo podobną sytuację, nawet finanse porównywalne Smile
Ja tam się na kota ze schroniska aktualnie nie porywam, najpierw chcę zaliczyć nową rangę, później będę starała się odhaczyć zaległości. Jeśli teraz zacznę szaleć z losami, do 2000$ dobiję za ruski rok...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 6:42 am

Sathilia napisał:
Głupia nie pomyślałam, żeby też zrobić zrzut ekranu wygranej na loterii. Zamknęłam okienko, odświeżyłam i wtedy zobaczyłam, że kasy mi nie dodało. :/ Zgłosiłam na kontakt błąd z samym zrzutem ekranu historii finansów. W sumie tam też jest wszystko czarno na białym, ale jeżeli nie wystarczy, to mówi się trudno.
Zgłosiłam też problem z loterią - jak klikam na "Kup los!" to nic się nie dzieje. Sprawdziłam na innej przeglądarce i jest to samo.

Ponownie nie mogłam się na Firefoxie zalogować jak miałam odhaczone automatyczne logowanie. Dopiero po ponownym usunięciu ciasteczek wszystko wróciło do normy. Przed zmianą serwera nie było z tym żadnych problemów.

Ja wysyłam swojego psa do zawodów (agility i psów użytkowych), raz tylko wygrał mi w agility (oczywiście, tuż przed pojawieniem się zadania dotyczącego wygranej w zawodach), a tak to zawsze zajmuje głównie 2 lub 3 miejsce.
Mi czasami te tak się dzieje, wystarczy poczekać, a jeśli Ci się nic nie pokazuje, to najprawdopodobniej nic nie wygrałaś - bo kasę zabiera.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 6:54 am

Zaczynam podejrzewać, że wpływ na wynik konkursu ma poziom głodu psiaka... Moja, najedzona, na początku wygrała nawet zawody. Teraz zajmuje piąte miejsce, kiedy głód spadł jej do 22%.
Ale to tylko gdybanie Smile
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 7:13 am

Themma napisał:
Sathilia napisał:

Mi czasami te tak się dzieje, wystarczy poczekać, a jeśli Ci się nic nie pokazuje, to najprawdopodobniej nic nie wygrałaś - bo kasę zabiera.
O to z loterią chodzi? Kompletnie nic się nie działo, kasy nie zabierało ani nic. To był błąd w grze, ale nie wiem czy go już naprawiono, nie mam zamiaru na razie kupować losów. Wink

Ja też się wstrzymam jednak z tą loterią. Na razie skupię się na dobiciu do tych 2000. Smile

Ostatnio zmieniony przez Sathilia dnia Nie Maj 13, 2012 7:14 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 7:14 am

No, a moja nie wygrywa NIC, zupełnie nic, z wystaw też jest lipa... I mam 6 dgl, bo wydałam na zawody.
Ale bajerek jest, ża zgłoszenie błędu dostaje się 100 dgl;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 7:17 am

Jak wiecie moja Amba przed "przeprowadzką" doGGi była zapisana na wystawę (dzień 12.05). Weszłam dzisiaj z ciekawości na wystawę (kategoria Rasowe-juniorzy). Zjechałam na sam dół - i widzę moją Ambę! Smile Na razie tylko 16 głosów - proszę o więcej.
Także jeżeli ktoś zgłosił swojego psa na wystawę, która powinna odbyć się 12 maja: wystawa została przeniesiona na dziś, tzn. 13 maja. Wink
Pozdrawiam!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 3:27 pm

Jak pech, to pech Very Happy Wyliczyłam sobie, że po północy będę miała niezbędne 2000$ do awansu (aktualnie 1661$) - za zalogowanie 300 i za doprowadzenie psa do 5 roku życia 200. I co? I bydlę zwiało mi w tej chwili, miesiąc przed urodzinami Laughing

I Ogłoszenie od doggi:

Cytat :
Dzięki Waszym zakupom sklepik z akcesoriami dla psów nieźle prosperuje i mógł poszerzyć swój asortyment Wink

Od dziś w sprzedaży dostępne są nowe posłania dla psów - Luksusowe legowisko, które dodaje aż +4 energii i piesek wypoczywa super szybko, oraz nieco tańsza ale mniej efektywna Buda z Gąbki.

Oba legowiska dostępne są w kilku wariantach kolorystycznych aby każdy mógł wybrać coś dla siebie.

Ponadto niespodziankę ma dla Was schronisko!! Wolontariuszki schroniska wzięły się w garść i uszyły nowe legowiska do wygrania na loterii, aż w 4 różnych wzorach i kolorach!
Osoby, które posiadają wygrane na loterii legowisko uszyte przez wolontariuszki schroniska zauważą zmianę jego wyglądu - to właśnie jeden z nowych modeli. W losach kryją się jeszcze 3 inne modele Smile
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 5:05 pm

Właśnie dołączyłam do gry i w chwili obecnej próbuję rozgryźć zasady nią rządzące Smile. W grze występuję jako Invena. Ten sam nick mam na angielskim howrse Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 9:31 pm

Nie wiem, czy zauważyliście, ale teraz jak się wchodzi na czyjąś stronę to pierwszą rzeczą, którą się widzi jest prezentacja Smile

Malto - ale akurat dziś wróci i będzie ok Wink Tylko kilka godzin opóźnienia
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 11:00 pm

Wodzę w histori, e mój pies choruje, i myślę jaką potrzebę podnieść jako pierwszą.
Trening nie idzie mi najgorzej, zostało mi 20 % chodzenia przy nodze i 10 % unikania niszczenia przedmiotów. Co najpierw?
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 1:25 am

Sakura napisał:
Właśnie dołączyłam do gry i w chwili obecnej próbuję rozgryźć zasady nią rządzące Smile. W grze występuję jako Invena. Ten sam nick mam na angielskim howrse Smile
Witaj! Very Happy

Kurczę, dobiłam z wymaganiami, a nie zmieniło mi rangi...

Początkujący hodowca: Ta ranga pozwoli Ci kupować psy a także adoptować je ze schroniska.
Aby zdobyć tę rangę musisz zaliczyć zadania:
- Postarz psa do wieku 1 rok - moje bydlę ma już 5 lat;
- Posiadaj fundusze w wysokości 2000 dgl - mam 2111 dgl;
- Naucz swojego psa chodzenia przy nodze - umie, umie;
- Osiągnij 5 dni stażu w grze - mam już 7 dni.

Przelogowałam się, nic. O co chodzi? Sad
A akurat w schronisku jest psiak - owczarek Sad

Do podglądu - co mam w zadaniach - KLIK

I jeszcze raz edit: nie wiem, czy to możliwe, ale wygląda to tak, jakby zniknęło mi zaliczone już zadanie "posiadaj 2000 $"... nie mam go w odhaczonych. O co chodzi...?
Powrót do góry Go down
Fangusta
Już coś wie
Fangusta

Nick w grze : Fangusta
Liczba postów : 159

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 2:08 am

Mam pytanie czy grę Doggi stworzyła jakaś firma? Czy jest to przedsięwzięcie prywatne kilku osób ?
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 4:12 am

Ile tych zadań jest do zaliczenia, żeby osiągnąć rangę? Robię te zadania i robię, a tu końca ni widu, ni słychu...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 4:37 am

Malto, zaliczanie osiągnij 2000 nie zalicza się samoistnie. Trzeba nacisnąć przy nim"sprawdź " Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 4:38 am

ArinStreal napisał:
Malto, zaliczanie osiągnij 2000 nie zalicza się samoistnie. Trzeba nacisnąć przy nim"sprawdź " Smile
Problem w tym, że nie mogę nacisnąć, bo to zadanie zwyczajnie mi przepadło. Już nawet stosuję wyszukiwanie i nic :/ NIE MA.

Zaprezentuję jeszcze screen z moich zadań:

Dokonania 01

Dokonania 02

Nie mam zielonego pojęcia, co robić dalej.
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 4:52 am

Jak dasz radę, zalicz to 24 zadanie Smile Powinno się pojawić potem to za 2 tysiaki. Bo jest limit wyświetlanych zadań, dlatego tamto nie może wejść.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 4:57 am

ArinStreal napisał:
Jak dasz radę, zalicz to 24 zadanie Smile Powinno się pojawić potem to za 2 tysiaki. Bo jest limit wyświetlanych zadań, dlatego tamto nie może wejść.
Dzięki, kupiłam, pomogło, ALE:

KLIK

Mam na koncie 1211$...

No nic, znów muszę zbierać $ do 2000... za parę dni ludzie będą się już przebranżawiać na hodowców pełną gębą, a ja, przez zadanie, które mi zniknęło, będę mogła ledwie adoptować zwierzaka ze schroniska Laughing
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 16 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

DoGGi Game
Powrót do góry 
Strona 16 z 33Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33  Next
 Similar topics
-
» DoGGi game - pytanie
» Blog o Doggi Game
» Haker na Doggi Game?
» DoGGi Game - pogawędka ogólna
» howdog - forum o howrse i doggi game

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: