Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| DoGGi Game | |
|
+58Broszka Pati...xd Ayame Lubelak zαbαvεcкαα katty88888 Aglyss ZetkaEmka Szron Szarusia16 Sakura Zaczarowana.x3 Fangusta arlyn blueberry. Arbuzek_10 EREIS LadyArvena Rhei stewardessa Narkotyka Marsh Nesqa wilczyca1000 koszolak Kotersiow koziorożec Ejli Karolina211 hanka1998 Ayashi Jetrel Alexinda Sathilia Bezbarwna92 natalia0101 najreproduktor koniara25000 waldik2 Nevarra Philipek Vanita Sabula korane Kinia_Ka EveDallas Uśmieszek Malto avrilka julcia0101 Kikyo22 Alasky Kai Shouri agix Sweet Rabbit gwiazda2002 nevinowa ArinStreal 62 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 4:14 pm | |
| Zaliczyłam kilka kolejnych zadań z zakupami i mam nową rangę Po tym stażu 5 dniowym wyskoczyły mi zakupy za 300dgl, potem kupno karmy, wyposażenie psa w ekwipunek za 1600dgl i potem to. Teraz trzeba psa ze schroniska nabyć. Wzięłabym jakiegoś rasowca, dla polepszenia statystyk, ale muszę mieć parkę tej samej rasy, żeby kolejną rangę dostać :/ Więc znów mieszaniec | |
| | | Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 4:20 pm | |
| Weszłam na doggi i patrzę - strona główna działa. Próbuję się zalogować, ale nie mogę - po kliknięciu gdziekolwiek pojawia mi się pusta biała strona. :< Stwierdziłam, że skoro z Firefoxa się nie da, to może spróbuję z IE. I tam owszem, zalogowało mnie, ale początkowo nie na moje konto. o.O | |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 4:25 pm | |
| Co za.... Weszłam do schroniska. Wybrałam psa. Dałam "adoptuj". I co? Wyskoczyło "Nie możesz sie zajmować psem, który uciekł". Jak uciekł? Na spacer go nie posyłałam. Nawet nie zdążyłam na niego wejść. Nie posiada więc adresówki. Mam więc czekać kilka kolejnych dni, żeby mieć drugiego psa?! Oj, dużego minusa ode mnie gra dostała... :/ 5 dni czekania, żeby mieć 2 psy, a teraz się okazuje, że jeszcze kilka, przez które ten pies mógłby się ładnie rozwinąć. A może to błąd....? < < cichutka nadzieja > >
EDIT: dodatkowo stan finansów: w historii pisze, że odjęto 200dgl. A na górze jest stan wcześniejszy, sprzed adopcji | |
| | | koszolak Już coś wie
Liczba postów : 113 Dołączył : 17/10/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 4:44 pm | |
| A jak zaliczyć zadanie z tymi dwoma tysiącami? Właśnie uzbierałam taką sumę, a pozostałe wymagania do otrzymania rangi już spełniam. Nie pojawiło mi się takie zadanie na stronie z rangami. Czy gdzieś jest jakiś przycisk do kliknięcia i sprawdzenia tego zadania czy może mam jakieś zaległe zadanie, które mi blokuje pojawienie się następnego? Edit: Również mam zadanie z zaakceptowaniem zaproszenia do znajomych. Czy mógłby mnie ktoś zaprosić? Arveno, nie zdążyłam przeczytać wtedy, że również potrzebujesz zaproszenia.
Ostatnio zmieniony przez koszolak dnia Sob Maj 12, 2012 4:49 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 4:45 pm | |
| - neuromaniac napisał:
- Sathilia napisał:
- Weszłam na doggi i patrzę - strona główna działa. Próbuję się zalogować, ale nie mogę - po kliknięciu gdziekolwiek pojawia mi się pusta biała strona. :<
Stwierdziłam, że skoro z Firefoxa się nie da, to może spróbuję z IE. I tam owszem, zalogowało mnie, ale nie na moje konto. o.O Na Firefoxie możliwe, że musisz skasować ciacha jeżeli odhaczone było automatyczne logowanie. No tak, o tym nie pomyślałam. Usunęłam ciasteczka i już wszystko jest w porządku na lisku. Ja mam 6 dni stażu, ale nie mogę sprawdzić czy sama mogłabym jakiegoś psiaka zaadoptować. Nie mam wystarczającej sumy na koncie, żeby wskoczyć na rangę wyżej. Wyskoczyło mi zadanie "Zaakceptuj zaproszenie do znajomych od innego gracza". Pomoże mi ktoś to zaliczyć i wyśle zaproszenie? | |
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 4:50 pm | |
| koszalok - musisz najpierw zaliczyć inne dokonania związane z kasą. Masz może coś w stylu "wydaj xxx w sklepie"? Sathilia - jeśli cię nie mam w znajomych, to zaraz wyślę. Co do mojego stanu finansów - po wysłaniu startowego psa na zawody i opłacie wpisowego okazuje się, że liczy mi kasę tak, jakbym wcale psa ze schroniska nie brała Oo Wolałabym jednak, żeby kasę wzięli, a oddali psa | |
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 4:51 pm | |
| Sathilia - jednak mam cię już w znajomych Koszi - wysłane | |
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 5:00 pm | |
| Dzięki zupełnie nie zauważyłam zadania związanego ze sprzeniewierzeniem 300 dgl w sklepie. Ruszam dalej z zadaniami. LadyArvena - próbowałaś ponownie zaadoptować psa ze schroniska? Skoro nie odjęło Ci kasy to może nie policzyło również adopcji. Edit: Dziękuję również za zaproszenie. | |
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 5:01 pm | |
| Niestety - pies na moim koncie stoi i udaje, ze przyszedł. Tylko pisze przy jego imieniu, że uciekł, i nie mogę w niego wejść :/ W schronisku z kolei pisze, że nie spełniam wymogów. Czyli pewnie tego "jeden pies na 10 dni" | |
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 5:21 pm | |
| Arveno, koszi mi wysłała (za co dziękuję), więc to zadanie mam już odhaczone. Wykonałam kilka innych i pojawiło mi się m.in. to z posiadaniem 2000 $dgl i jak na razie jestem z tymi zadaniami "uziemiona". Mam jakieś dwa wczesne z zakupem posłania i znalezieniem patyka (wyskoczyło mi po tym jak już mój pies go znalazł), ale to dopiero jak będę mieć drugiego psa, a tego wcześniej mieć nie mogę jak nie zbiorę tych funduszy. Edit: Pokusiłam się o kupno 4 losów na loterię. Dwa z nich były puste, w jednym było 300 $dgl, w drugim 419 $dgl + legowisko uszyte przez wolontariuszkę i smakołyki do szkolenia. Zaliczyłam zadanie z wygraniem łącznie ponad 1000 $dgl na loterii. 100 za nie mi dodało, 419 z ostatniego losu już nie. Wyciąg z mojej historii finansów: | |
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 6:53 pm | |
| U mnie podobnie. Straciłam o jakieś 100 $dgl mniej od Ciebie. Podobno już trwają prace nad naprawą tego błędu. Tylko przy zaliczaniu zadania nie dolicza $dgl. Napisałam do doggi i załączyłam screena z historią finansów. Niestety nie pomyślałam, żeby też machnąć screena z okienkiem wygranej. Może są jakieś szanse na rekompensatę. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 11:02 pm | |
| Zalogowło ie na jakąś Luksy58 czy coś w ten deseń, ta gra chwilowo ma tyle błędów, że masakra jest 0.o | |
| | | Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Sob Maj 12, 2012 11:12 pm | |
| Karma superenergetyczna dla psów z ADHD xD | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 12:01 am | |
| A ja nawet nie mogę się zalogować.. >.< | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 12:31 am | |
| ja też, spokojnie ;D na mozilli mogę za to, na IE pojawia się błąd, np. chcę trenować psa, dodaje mu %, nie zabiera energii, odświeżam, to już nie ma % i ma starą energię.. ;d |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 1:17 am | |
| Chrome a tyle opcji bez których bym nie przeżyła,ale co mi po tym jak się nie mogę zalogować? *dzień stażu poszedł do błota,a może nawet więcej dni* | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 1:40 am | |
| Ja mam do loterii pecha :/ Wydane już koło 700dgl, a zdobyłam tylko raz najtańszą karmę... Reszta pustka. Nie mogę zaliczyć nawet "wygraj kasę w loterii". :/
Sathilia - pisz do modów, na głównej stronie. Może uda się odzyskać kasę. W historii pisze w końcu, że wygrałaś. Tylko nie dodało.
Eve - jakim cudem? Oo Nie podoba mi się, że ktoś może wejść na moje konto...
Ejli - jak nie możesz? Strony nie wczytuje, czy jak? Może spróbuj na innej przeglądarce?
Tak dziś zauważyłam, że mam jeszcze jeden błąd widoczny na zdjęciu. Niby za dokonanie dostałam 500, a doliczyło mi tylko 300, bo doliczało nie do tej kwoty co trzeba, tylko wcześniejszej. | |
| | | Kinia_Ka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kinia_Ka Liczba postów : 250 Dołączył : 30/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 1:55 am | |
| Mam prośbę, czy mógłby mnie ktoś zaprosić do znajomych, bo mam to zadanie. Byłabym wdzięczna;) Nick: Kinia | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 1:59 am | |
| A, i pies ze schroniska do mnie wreszcie dotarł. Nie wiem, czy błąd się naprawił, czy któryś z modów oddał, ale dobrze, że jest Kinia_Ka, a jak się tam nazywasz? | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 2:04 am | |
| Nie działa mi forum w grze Oo Jak wchodzę w dział, wyskakuje ERROR. Tez tak macie? | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 2:05 am | |
| - LadyArvena napisał:
Kinia_Ka, a jak się tam nazywasz? Pisałam, że nick: Kinia ale już nie trzeba, zadanie zaliczone;) | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 2:07 am | |
| Przez moje gapiostwo wydałam niepotrzebnie 2.000 :/ Miałam super łóżko dla psa z dokonania, a kupiłam mu posłanie, dające tyle samo :/
Kinia - ja w niedzielę, o tak wczesnej porze wpół ślepa jeszcze jestem XD Mogłabym jeszcze spać, ale głowę musiałam umyć w miarę wcześnie, żeby do Kościoła zdążyła wyschnąć. Wieczorem mi się nie chciało, to mam XD | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 2:12 am | |
| - LadyArvena napisał:
Kinia - ja w niedzielę, o tak wczesnej porze wpół ślepa jeszcze jestem XD Mogłabym jeszcze spać, ale głowę musiałam umyć w miarę wcześnie, żeby do Kościoła zdążyła wyschnąć. Wieczorem mi się nie chciało, to mam XD Heh ja też się jeszcze nie obudziłam do końca | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 2:20 am | |
| Szkoda tylko, że przez to zmarnowałam tyle kasy... Wysyłacie w ogóle psy na zawody? Bo tak strasznie długo trzeba czekać, aż się te 5 osób zapisze... | |
| | | ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 2:30 am | |
| O matko, nie było mnie "troche" i tyle wiadomości! Na pewno nie odpiszę na wszystkie problemy, bo czytałam to teraz w ciągu i nie pamiętam wszystkiego. LadyArvena, możliwe, że wybrałaś pieska, który uciekł graczowi i zaraz po tym on zresetował konto, dlatego piesek był w trakcie ucieczki. Hm, wydaje mi się, że Hrabinie najlepiej idzie Agility, 6 wygranych zdobyła. Mam jeszcze 3 w użytkowych, 1 w polowych. Tylko, któraś z tych wygranych do Babu należy Forum właśnie widzę, że nie działa, a nim weszłam działało. Chyba się mnie wystraszyło Napisałam do esef, ale na razie chyba jej nie ma. Jeśli kupujecie los na loterii to otwierajcie na zapas drugie okno w przeglądarce, wtedy po kupnie, odświeżcie te drugie i sprawdźcie czy dodało dgl, jak nie, róbcie screen wygranej i zmian na koncie. Nie wiem dlaczego logowało na konta innych graczy, o tym też poinformuję ;/ Może coś w bazie się pomieszało w trakcie przenoszenia... Na Chrome mi działa Uczenie też, sprawdziłam na maluchu. | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 2:55 am | |
| Arin - chyba, że tak... Dobrze, że jednak wrócił jeszcze dziś, bo jakbym miała kilka dni czekać... :/ Rozumiem, jakbym ja zaniedbała, puściła bez smyczy, ale tak...? Z tą kasą w ogóle jest coś nie tak... Nie zalicza z loterii, gdy jednocześnie zaliczyło się dokonanie. Obie kwoty chce dodać do wcześniejszego stanu jednocześnie. Dodaje się więc tylko ten za zaliczenie dokonania. U mnie z kolei zjadło kasę: Z jakiegoś powodu obie kwoty za dokonania dodało do wcześniejszej. Najpierw niby 200. Było ok. A potem 500 dodane do kwoty sprzed 200. Więc zamiast przybyć 700, dostałam tylko 500. 200 wcięło. Potem błąd z schroniskiem. Miało odjąć 200. Tu odjęło od kwoty z pierwszego dokonania. I nie było potem liczone, tylko wciąż od kwoty zamieszanej XD Ciężko to opisać, przejrzyj screen to zobaczysz o co chodzi. W sumie kwota mi się wyrównała bo tu zabrakło 200, a tu nie zabrało ze schroniska. Ale coś jest nie tak. Jakbym z schroniska psa nie wzięła, byłabym 200 w plecy. Można jakoś edytować zgłoszenia do waszego kontaktu? Bo tam źle nakręciłam z opisem i chciałabym skasować, ewentualnie napisać od nowa. | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 3:04 am | |
| LadyArvena, mi raz właśnie nie dodało jak wygrałam 500 z loterii, jak zaliczyło zadanie. esef już wie, że wtedy nie dodaje, ale chyba nie zawsze... Wydaje mi się, że nie można edytować, bo pewnie to działa na podobnej zasadzie jak PW. Forum już działa | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 3:14 am | |
| Tylko ja w loterii kasy jeszcze nie wygrałam. A jednak z jakiegoś dokonania źle mi doliczyło. Zamiast do właściwej kwoty, aktualnej, to do wcześniejszej, sprzed 10 minut Oo No i potem schronisko też odejmowało od innej. I dopiero wróciło do normy.
Poproś więc tego kogoś, kto sprawdza wiadomości, żeby skasował moje, bo i tak się nie połapie XD Ważne, że w sumie wyszłam na zero, więc nakręcenie po drodze da się przeżyć. | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 4:34 am | |
| Chciałam zorganizować konkurs. Wymagania spełniam. Zakupiłam substancję zapachową do zawodów. Jednak gdy daję "organizuj konkurs" nie mam do wyboru żadnego przedmiotu. A po kliknięciu "zapisz zmiany" wyskakuje ERROR. Ktoś ma jakiś pomysł? | |
| Temat: Re: DoGGi Game Nie Maj 13, 2012 4:40 am | |
| Mam małą pomoc do zadania z ilością głosów na wystawie Te pierwsze, zbierz 10 głosów, trzeba na raz. Te następne, jeśli mają dopisek "w sumie" , to nalicza od odblokowania zadania i nie trzeba mieć na jednej wystawie LadyArvena, a który konkurs? Każda przeszkoda jest do innego konkursu. Do Agility są od opony do huśtawki chyba. Potem polowe są chyba do dzika, a potem do użytkowych. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: DoGGi Game | |
| |
| | | | DoGGi Game | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|