Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wasze naj.... rzeczy | |
|
+11Uśmieszek Aglyss Alexinda Arbuzek_10 Chantell Philipek Sakura Rose666 кoкo wiola9786 Marsh 15 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Wasze naj.... rzeczy Sob Maj 12, 2012 12:59 pm | |
| Pomyślałam, że może by założyć wątek o waszych naj... rzeczach. Możecie wypisujcie tutaj to co najbardziej lubicie albo co czego najbardziej nie lubicie. Nie będę więcej pisać czekam na was!!!! Zacznę. Ja najbardziej lubię..... tututu.... konie!!! Ale zaskoczenie, oprócz tego czarne Frugo i bryczesy w kratkę. Nienawidzę jednej dziewczyny z mojej klasy, sprzątania pokoju (co chyba większość nastolatków) i na razie to wszystko. | |
| | | wiola9786 Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 01/04/2012
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Sob Maj 12, 2012 1:52 pm | |
| Tymbark rządzi w upalne dni a w zimne czekolada na gorąco lub cappuccino Kocham moje słuchawki i muzykę oczywiście też.A i czekolada the best. Nienawidzę oczywiście sprzątania odgłosy paznokci na tablicy, mazania flamastrem i dźwięk łamanego styropianu(tak to się piszę? ) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Nie Maj 13, 2012 8:32 am | |
| Ja w przeciwieństwie do nielicznych nie cierpię Frugo, nie lubie też Pizzy ( tak, żadnej! ) nie lubie Rapu, Horrorów i Odkurzania Co lubie ? Kocham muzyke Punkową, pop-punk, rock-punk, Czekoladki Śmietankowe i My little pony: Przyjaźń to magia No i oczywiście, moje życie ~ Koty |
| | | кoкo Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Nie Maj 13, 2012 8:34 am | |
| Ja lubię konie. Będę mieć niedługo (w czerwcu) remont w pokoiku. | |
| | | Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Nie Maj 13, 2012 8:39 am | |
| Uwielbiam Frugo, Muzykę, czarne bluzki, krótkie, jeansowe spodenki, lody i psy <33 Nie cierpię sprzątania, odgłosu gorącego oleju na patelni, pizzy, odkurzania, intensywnych szminek. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Nie Maj 13, 2012 3:26 pm | |
| - anietkaaa napisał:
- Ja w przeciwieństwie do nielicznych nie cierpię Frugo, nie lubie też Pizzy ( tak, żadnej! ) nie lubie Rapu, Horrorów i Odkurzania
Co lubie ? Kocham muzyke Punkową, pop-punk, rock-punk, Czekoladki Śmietankowe i My little pony: Przyjaźń to magia
No i oczywiście, moje życie ~ Koty Punk? Niegdyś moja muzyka obok metalu ;>. Pamiętam te imprezy, pogo pod sceną i tanie wina pite na dworcu z punkami, metalami i rasta Z ulubionych rzeczy mogę kilka wymienić: -oczywiście komputer z netem - mój nałóg (papierosy niestety też...) -zwierzaki - przede wszystkim psy, trochę mniej konie i koty, ale również uwielbiam -uwielbiam różne rzeczy związane z Japonią -broń biała w postaci najpiękniejszego pod słońcem miecza japońskiego - katany. Ósmy cud świata i moje wielkie marzenie . Po prostu kocham . Za każdym razem, gdy jestem gdzieś w zbrojowni i jest tam ten miecz, gapię się w niego, jak sroka w gnat i nie można mnie od niego oderwać ... -być może niedługo dojdzie również łuk - mój facet ma nauczyć mnie strzelania z łuku . Zobaczymy, co z tego wyjdzie -jestem niepoprawnym łasuchem, więc słodycze - niestety, widać po mnie, że je uwielbiam -pikantne żarełko... uwielbiam
Ostatnio zmieniony przez Sakura dnia Pon Maj 14, 2012 12:44 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Pon Maj 14, 2012 5:35 am | |
| Niech zgadnę o którą Ci chodzi, Marsh Nienawidzę: - sprzątać, - jeździć kłusem ćwiczebnym na Merlinie, - pani od polaka. Kocham: - moje zwierzaki i Maka <3 - konie, - jazdę konną, - bryczesy w kratkę (xD) |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Pon Maj 14, 2012 6:23 am | |
| Kocham/uwielbiam/lubię: -konie -moje zwierzęta -jazdę konną -fotografię -słodycze -grać na komputerze -Simsy -kynologię -robić z koleżankami sesje fotograficzne -GTA San Andreas -makaron z zapiekanym serem -fast food -Mc Donald's i KFC Nienawidzę/nie lubię: -gadów i płazów ( oprócz żółwi ) -sprzątania -SZKOŁY -osób,które są plastikowymi panienkami itp. No i dużo,dużo więcej! | |
| | | Chantell Już coś wie
Nick w grze : Chantell Liczba postów : 103 Dołączył : 12/05/2012
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Pon Maj 14, 2012 9:14 am | |
| ja bym mogła wymieniać w nieskończoność, więc napiszę tylko tyle, że kocham swoją komórkę ;d bez niej nigdzie się nie ruszę | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Pon Maj 14, 2012 11:25 am | |
| Ja kocham konie, jaszczury, pająki oraz ołówki. Bez nich - leżę na całej linii, jednakowoż do nich potrzebuję kartki i jestem w niebie ♥ | |
| | | Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Pon Maj 14, 2012 12:34 pm | |
| Ulubiona rzecz, to moja gitara, pluszowy misiek i niebieskie tenisówki (a co!). NIENAWIDZĘ wręcz Frugo (słodkie, wszystkie jakieś mdłe, a moje jelito ich po prostu nie trawi, odrzuca i buntuje się potem niemiłosierne. Ale to tylko moje zdanie >D) i falbaniastych sukienek. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Pon Maj 14, 2012 1:34 pm | |
| - Themma napisał:
- Niech zgadnę o którą Ci chodzi, Marsh
Nienawidzę: - sprzątać, - jeździć kłusem ćwiczebnym na Merlinie, - pani od polaka.
Kocham: - moje zwierzaki i Maka <3 - konie, - jazdę konną, - bryczesy w kratkę (xD)
Maaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaa? Masz kompa firmy Apple? Ja kocham: -VereSolstitium -Tanadu -gry z serii Ogień i Woda Nienawidzę Justina Biebiera! | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Wto Maj 15, 2012 4:31 am | |
| Kocham. * buty - mam wadę postawy, więc obcasy i inne odpadają przynajmniej przez następne 2 lata - glany (chociaż tych raczej nie noszę ) i trampki * mój zastęp, moja drużyna - kochana Żaba, Guzik i Olka. I wszyscy inni. * kuchnia śródziemnomorska - pycha * modelina, filc, decu - rękodzieło ogólnie * felinologia * pływanie, piłka ręczna, koszykówka, biegi - poza tymi dyscyplinami nienawidzę sportu * muzyka - przede wszystkim grunge. * mojego laptopa(on już po przejściach....) * mojego Galaxy Mini (to samo - przebolał kąpiel w budyniu, oczku wodnym... Działa idealnie. Na razie to tyle, pewnie o czymś zapomniałam. | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Wto Maj 15, 2012 6:20 am | |
| Kocham: - wakacje -FRUGO -VereSolstitium -Laptopa -książki ,, Zwiadowcy" -książki -pływanie -konie -koty -psy -zwierzęta i wiele innych | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Wto Maj 15, 2012 7:48 am | |
| Najbadziej nie lubię Frugo o smaku Grejfruta Najbardziej lubię Pomidorówkę ! | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Wto Maj 15, 2012 12:50 pm | |
| - gwiazda2002 napisał:
- Najbadziej nie lubię Frugo o smaku Grejfruta
Najbardziej lubię Pomidorówkę ! Pomidorówka? O bleeeeeee <rzyga> | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Sro Maj 16, 2012 10:50 pm | |
| Pomidorówka jest blee.. <żartuje> Kocham pomidorówkem. Nienawidzę Seleny Majonez, głupiej koleżanki z klasy, xd, no i najbardziej nie lubię kiedy konie ze stajni mają focha, i na każde zdjęcie się odwracają. xp |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Czw Maj 17, 2012 1:00 am | |
| - Uśmieszek napisał:
-
* mojego Galaxy Mini (to samo - przebolał kąpiel w budyniu, oczku wodnym... Działa idealnie. mó galaxy mini-szajs działą wręcz przeciwnie D: jeden upadek równa sie wylatująca bateria,która wyładowuje sie z prędkością światła,a ścinki to normalka. \nie można też piosenek przesyłać tylko zdjęcia.. >.< A cóż lubię?: - Kredki -Język Polski (wiem,dziwna jestem) -Zielone Frugo -konie -koty -Zagrodę mgły -Getry i tuniki -minecraft i toż to chyba tyle | |
| | | kala23010 Nowy
Liczba postów : 15 Dołączył : 06/05/2012
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Pon Maj 21, 2012 11:05 am | |
| Ja najbardziej lubię rzecz jasna zwierzęta i INTERNET no bo kto go nie lubi Nie znoszę jednej "paniusi" z mojej klasy i mojej nauczycielki od plastyki "Wy będziecie artystami! Wy wszyscy macie talent tylko nie chce wam się go ujawniać! A teraz tona pracy domowej" xD | |
| | | Gość Gość
| | | | Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy Wto Maj 22, 2012 5:02 am | |
| Jak ktoś tu w ogóle wchodzi, a wątpię to nie wchodziłam na Zagrodę bo miałam szlaban na kompa (tu mi współczujecie xD), to dodam jeszcze, że wręcz NIENAWIDZĘ pani od polaka jak wspomniała wcześniej Themma, i tam różnych ten tegesów. Nie będę wszystkiego wymieniać jeśli chcesz wiedzieć więcej to napisz na PW. Pozdro dla wszystkich | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wasze naj.... rzeczy | |
| |
| | | | Wasze naj.... rzeczy | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|